• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Eski Hayatı

Ben de bu ara sürekli " aşkımı bir sır gibi senelerdir sakladim" şarkısını dinliyorum. Bir Müzeyyen Senar'dan bir Ferdi Özbeğen 'den. Sıra sıra dinliyorum işte. Eşim gelip bana hayırdır niye bunu dinliyorsun diye imali imali sorsa...
Belki benim yaptığım evham ama buna benzer şarkıları indirmiş dinliyordu

Ben de bu ara sürekli " aşkımı bir sır gibi senelerdir sakladim" şarkısını dinliyorum. Bir Müzeyyen Senar'dan bir Ferdi Özbeğen 'den. Sıra sıra dinliyorum işte. Eşim gelip bana hayırdır niye bunu dinliyorsun diye imali imali sorsa... Sözlerin,yorumun güzelliğine bakar mısın derim:)
Çok naziksiniz 🤣🤣

Bunu yapan erkek olsa topa tutulurdu (hatta daha demin açılan bir konuda topa tutuldu geçmişi kurcalayan erkek)
Sizin de yaptığınız gerçek anlamda berbat bir davranış.
Adamın geçmişi hoşuna gitmiyorduysa evlenmeseydiniz. Kendinize eline el değmemiş, ya da değse de bunu sizden gizleyen biriyle evlenseydiniz.
Sihirli annem dizisindeki gibi 'zaman geriye aksiin' diyemeyeceğinize gore neden en güzel günlerinizi,cicim aylarinizi zehir ediyorsunuz ki? Ne yapabilir yani adam, geçmiş değişebilir mi?
Bu tartışma nasıl bir sonuca ulasabilir ? Ne dese tatmin olursunuz?
Hiç...
Zamanı geriye alamayacağınıza göre çözümü olacak bir tartışma değil. Anca aranızı bozmaya, sizi yıpratmaya yarar.
Eki Görüntüle 2808260
işte bunlar hep ozguvensizlikten :(
10 senelik evliler yalnız. Yani cicim ayı derken ilk 2-3 yılı kastediyorsunuzdur belki diye dedim:) baya 10 senelik evlilermiş. Kaçıncı sorusu bu acaba. Herhalde bu adam.ilk defa şarki dinlemiyordur

Ben eski yeni arabesk veya pop birçok aşk şarkısına eşlik ederim arabada falan.
Eşceğizim de bi kere bişey demedi.
Kaldı ki yeri gelir bazen insanın eski günleri de gelebilir aklına. Hafıza bu. Şarkılar da tetikleyici.
Ama yine de yokk öylesine, şarkıyı, duyguyu, o sözleri, melodiyi severim ben. Çok anlamlı bulurum bazı şarkıları. Adam ne yazmış bee dercesine.
Kendinize dert aramışsınız.
Dün evlenmemişsiniz ya.

Back
X