• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Eski Hayatı

Yaranamadım favorim. Onu dinlerken kocamın bakışları altında eziliyorum. Kim bilir ne düşünüyor :KK43:
Vur beni yak beni yağğğriiim amma kalaaağsıın hançere vurmaaağ yağğğriiim sen canımdaaasıın Unutmaaağk unutuğğlmak mığ hangisi kağğlsıın ikisi de ölümmüş bilmiyoğrum biliyor musuun

Bence bu dokunabilir. Evli barklı kadınım 10 değilse de 4 sene olacak.

10 senelik evliler yalnız. Yani cicim ayı derken ilk 2-3 yılı kastediyorsunuzdur belki diye dedim:) baya 10 senelik evlilermiş. Kaçıncı sorusu bu acaba. Herhalde bu adam.ilk defa şarki dinlemiyordur
Aboo, on yıllık evlilikte hala 'eski ciktigina' mi takiliyormus? Hiç ihtimal vermedigim için yeni evlidir demiştim.
Şahsen on yıllık kocam bana böyle bir imada bulunsa gırtlağına yapışmak isterdim. Ne münasebet ya. Konu sahibine eşi, eski ilişkileriyle ilgili imalarda bulunsa ne yapardı acaba?
Ben de bu ara sürekli " aşkımı bir sır gibi senelerdir sakladim" şarkısını dinliyorum. Bir Müzeyyen Senar'dan bir Ferdi Özbeğen 'den. Sıra sıra dinliyorum işte. Eşim gelip bana hayırdır niye bunu dinliyorsun diye imali imali sorsa... Sözlerin,yorumun güzelliğine bakar mısın derim:)
Benim de bu aylardaki favorim şu;
Adın düşmese de benim dilimden
Seni unutmaya çalışacağım
Kalbim titrese de hep hasretinle
Sensiz yaşamaya alışacağım
~~~
Bu şarkıya efkarlanacak bir hikayem de yok, ama öyle içten okuyor ki, seviyorum şarkılardaki melankoliyle hüzünlenmeyi.
Vay anasını, konu sahibinin kocası ferdi Özbeğen dinlemeye başlarsa yuvası yıkılır mazallah, sözlere gel

Vur beni yak beni yağğğriiim amma kalaaağsıın hançere vurmaaağ yağğğriiim sen canımdaaasıın Unutmaaağk unutuğğlmak mığ hangisi kağğlsıın ikisi de ölümmüş bilmiyoğrum biliyor musuun

Bence bu dokunabilir. Evli barklı kadınım 10 değilse de 4 sene olacak
Bir an gelip de külleninceğğğğ
Yüreklerimiz dinleninceğğğğ
Başka sevgilerde teselli buluncaaaa
İşte biz o gün düşüneceğizzzzz

Erimle arabadayken söylüyorum bunu

Aboo, on yıllık evlilikte hala 'eski ciktigina' mi takiliyormus? Hiç ihtimal vermedigim için yeni evlidir demiştim.
Şahsen on yıllık kocam bana böyle bir imada bulunsa gırtlağına yapışmak isterdim. Ne münasebet ya. Konu sahibine eşi, eski ilişkileriyle ilgili imalarda bulunsa ne yapardı acaba?

Benim de bu aylardaki favorim şu;
Adın düşmese de benim dilimden
Seni unutmaya çalışacağım
Kalbim titrese de hep hasretinle
Sensiz yaşamaya alışacağım
~~~
Bu şarkıya efkarlanacak bir hikayem de yok, ama öyle içten okuyor ki, seviyorum şarkılardaki melankoliyle hüzünlenmeyi.
Vay anasını, konu sahibinin kocası ferdi Özbeğen dinlemeye başlarsa yuvası yıkılır mazallah, sözlere gel

Adam ne kadar güzel söylüyor ama ya böyle dalıyorsun dinlerken. Yasanmislikla da ilgisi yok. Ben de o dediğim şarkı ve evlerinin önü Mersin şarkılarına taktım.bu ara. Yine Müzeyyen Senar'dan dinliyorum. Nasıl zor söylenen bir şarkı ama nasıl söylüyor. Dediginiz şarkıyı da çok severim. Bir de o günler şarkısına bayılırım ozbegenden. Dediğimiz şarkıları dinlese konu sahibini düşünemiyorum zaten ama belki olay şarkılar ve sözlerden ziyade Muslum Gürses in yorumuyla ilgilidir. Yaşatıyor şarkıları o da çünkü.

Kızlar eski çıktığı gibi düşünmeyin aynı ev hariçi herşey yaşanmış ben tabi sonradan öğrendim bunları🥺
Ne yaşanmıssa yaşanmış siz 10 yıllık evlisiniz yahu eski sevgili mi kalmış artık.

Eşlerimize, dinlediğimiz şarkıların hesabını vermeyelim bir zahmet.

Slm kızlar eşim Müslüm gürsesten unutamadım şarkısını dinliyordu bende onlarca şarkısı var ne alaka bu dedim hemen parladı.
Allah aşkına benimmi tepkim anormal yoksan onun böyle birden parlamasımı?
Benden önce uzun süreli bi birlikteliği olmuş aynı evde yaşam hariç herşey yaşanmış
Allah aşkına bişey deyin bi akıl verin
Kalbim acıdı biraz cocuk gibisin sorun yokya sorun arıyorsun falan dedi
Dinlemek istemiş öyle denk gelmiş olabilir vs. 10 sene evlilik için saçma bir soru olmuş bence

Slm kızlar eşim Müslüm gürsesten unutamadım şarkısını dinliyordu bende onlarca şarkısı var ne alaka bu dedim hemen parladı.
Allah aşkına benimmi tepkim anormal yoksan onun böyle birden parlamasımı?
Benden önce uzun süreli bi birlikteliği olmuş aynı evde yaşam hariç herşey yaşanmış
Allah aşkına bişey deyin bi akıl verin
Kalbim acıdı biraz cocuk gibisin sorun yokya sorun arıyorsun falan dedi
Müslüm gürsesın her sarkısı bir başka guzel .Belkıde sarkıyı sevıyodur .Ben şu anda kımseye aşık deılım ama onu dınleyınce terapı gıbı oluyor .Zaten eskıyı unutamasa senınle evlenmezdı.

Aldatma yoksa 10 yıl önceki meseleyi yeni gibi eşinizin önüne getirmeyin.çok tehlikeli konular bunlar. Yüz göz olursunuz eşinizle
Ben tertemiz seviyorum onu ama eğerki aklında hala varsa diyede düşünmeden edemiyorum duyduklarıma göre tutkulu bi aşkları varmış eşimin ailesi istememiş kızda çekip gitmiş eşimde kısa bi depresyon yaşamış 1 sene sonra görücü usulü ile benimle evlendi

Ben tertemiz seviyorum onu ama eğerki aklında hala varsa diyede düşünmeden edemiyorum duyduklarıma göre tutkulu bi aşkları varmış eşimin ailesi istememiş kızda çekip gitmiş eşimde kısa bi depresyon yaşamış 1 sene sonra görücü usulü ile benimle evlendi
Resmine bakarken görmeniz ne zamandı?

Back
X