• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Eski Hayatı

Öğrendiğim an dedim ama diyorumya adam haklı veya haksız olsamda hemen konuyu kapatıyor
Sizde kapatın o zaman.
Şöyle düşünün, suçu yokken birine şöyle yaptın öyle yaptın diye beyninin etini yersek bi yerden sonra eehh yeter ne diyip yapar, zaten benden beklentin buydu diye.
Kısaca eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın, kendi kendine halletsin içinde.
Neler neler geçiyo unutuyoruz bi şarkılık hatırlamaya huzurunuzu bozmayın.

Geçen eşimle yürürken turuncu saçlı bi kız geçti yanımızdan bende dedim ki bu saç rengi bana senin eski sevgilini hatırlatıyor oda böyle boyuyordu hep demiştim ki 5 senelik bi ilişkileri vardı ama önemli nokta - ben yoktum - benimde hayatımda başkaları vardı o yüzden geçmişi deşmek geçmişi ortaya atıp saçma şeylerden anlam çıkarmak bana saçma geliyor. İlyas- gel be gökyüzüm şarkısı bana eski sevgilimi hatırlatıyor çokta severim o şarkıyı ama eşimi çok seviyorum. Bu tarz şeylere takılmayın.

Çoğu şarkı aşk acısı içeriyor zaten. Bir de siz zaten ima edici soru sormuşsunuz parlaması normal bağırarak konuşmamanız yanlıl bir şey söylemediğiniz anlamına gelmez.

Sizde kapatın o zaman.
Şöyle düşünün, suçu yokken birine şöyle yaptın öyle yaptın diye beyninin etini yersek bi yerden sonra eehh yeter ne diyip yapar, zaten benden beklentin buydu diye.
bugün iş yaparken cd den erol evginden gel sen ne çektiğimi bir de bana sor şarkısını dinledim 2 kere.eşime mesaj mı verdim acaba farkında olmadan ha ha ha.

Sizde kapatın o zaman.
Haklısınız her harfinizle ama belirsizlik daha doğru üstü kapalı şeyler iç dünyamı yıpratıyor
İlla herşey net ve düz olmalı ama herşey istediğimiz gibi olmuyor işte

Haklısınız her harfinizle ama belirsizlik daha doğru üstü kapalı şeyler iç dünyamı yıpratıyor
İlla herşey net ve düz olmalı ama herşey istediğimiz gibi olmuyor işte
Valla gençlikte olan herşey daha güzeldi. Eskiyi hatırlamak üzülmek herkeste var, yeter ki bu günümüzü etkilemesin. Yine görürseniz garip şeyler paylaşın belki sizin göremediğinizi biz görürüz ama şu an biraz sessiz kalmayı deneyin biraz. Mutlu olun inşallah 🥰

Valla gençlikte olan herşey daha güzeldi. Eskiyi hatırlamak üzülmek herkeste var, yeter ki bu günümüzü etkilemesin. Yine görürseniz garip şeyler paylaşın belki sizin göremediğinizi biz görürüz ama şu an biraz sessiz kalmayı deneyin biraz. Mutlu olun inşallah 🥰
Tmm eğer çözemediğim bi şey olursa kafamda yazarım sizlerede hepimize teşekkür ederim cevaplarınız için hepimizin gönlünce olsun herşey🌺

"Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde"
Aklıma geldikçe dinlerim, çok sevdiğim bir parçadır.
Bazı şarkıları dinlemek için neden olması gerekmez, sadece kulağa hoş geldiği için dinlenir.
Mesela, "kim o sakallı adam" şarkısını belki bin defa dinlemişimdir. Bu durumda eşim beni sakallı bir adamla mı aldatıyor?

Slm kızlar eşim Müslüm gürsesten unutamadım şarkısını dinliyordu bende onlarca şarkısı var ne alaka bu dedim hemen parladı.
Allah aşkına benimmi tepkim anormal yoksan onun böyle birden parlamasımı?
Benden önce uzun süreli bi birlikteliği olmuş aynı evde yaşam hariç herşey yaşanmış
Allah aşkına bişey deyin bi akıl verin
Kalbim acıdı biraz cocuk gibisin sorun yokya sorun arıyorsun falan dedi

e ben de muslum gurses in nilufer inde kalbimi parçalıyorum noolmuş.
unutamadığı biri var anlamına gelmiyor, hislenmiş dinlemiş ne var.
kulaksızı kulaklı etme. adamın aklına eskiyi getirme.

Her müziği ruh halimize uyuyor diye dinlemiyoruz, bazen o kadar güzel şarkılar oluyor ki hüzünlü bile olsa biz ruh halimizi ona uyduruyoruz.

Mesela Taylor Swift- Tolerate it şarkısını iki aydır her dinlediğimde depresyona girip 'but you toleraaate it' diye dolanıyorum ortalarda aşk hayatım bile olmamasına rağmen.

Türkçe çevirilmiş haliyle ekleyeyim şarkıyı, siz de depresyona girin 😢

Dün gece oğlumla babası bir oldu beni oyundan dışladılar bende
Gidiyorum artık uzaklaraaaa
Kalamama artık buralardaaaaa
Arasanız da dönmem
Gelmem artık bir dahadaaaa
Diye şarkı söyledim
4 yaşındaki oğlum hüngür hüngür ağladı bir daha söyle bir daha söylee diye beni çekiştirdi
Ayrılık acısı çekmediğine eminim
Eşim karga diye eleştirirken oğlum duygulandı.
Bazı ninnilere de ağlıyor.
Pepedeki bebenin kalbim kırıldı şarkısına da hüzünleniyor. Geçmişine takıldığını düşünmüyorum.
Çok da takılmayın.

Ben de bu ara sürekli " aşkımı bir sır gibi senelerdir sakladim" şarkısını dinliyorum. Bir Müzeyyen Senar'dan bir Ferdi Özbeğen 'den. Sıra sıra dinliyorum işte. Eşim gelip bana hayırdır niye bunu dinliyorsun diye imali imali sorsa... Sözlerin,yorumun güzelliğine bakar mısın derim:)

geçen cumartesi sevgilimin yanında arabada ferdi özbeğen yorumunu açıp bangır bangır söyledim. sonra dedi ki uzun zamandır böyle içten şarkı söyleyip keyif almamıştın, mutlu görmek mutlu etti..
bu konuya göre sanırım sevgilim deli :(

sevgili konu sahibi, eşiniz geçmişte takılı kalsa 10 senedir illa farkeder başka sorunlar yaşardınız.
büyütmeyin konuyu.
bazı çok ağır şarkıları bende sever ve söylerim. açar dinlerim. bazı insanlar şarkıyı sadece kendi duyguları ile algılamaz. müzik evrenseldir, hele de kült şarkılarda yansıtılan duygular...

yeni evliyken (tabi yaş 21) eşime yapmışlığım var
bikaç defa üstüste yaptım bide ne demekse.. sonunda tepki vermişti adamcağız
sonra oturdum düşündüm.. bende dinliyorum alakalı alakasız ya o da bana dese :)
hemen silkindim kendime geldim
bu olayı anımsadım birden :D

Back
X