• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Eski Hayatı

Normal gelmedi bana.
Ama şuan yapilacak birşeyiniz de yok gibi.
Dinlediği şarkıdan bir ima çıkarmayın en azından, dile dökmeyin, yüzgöz olmaktan öteye götürmez bu sizi.
Bu konuda daha bi hassas oluyor hemen parlıyor kızarıp bozarıyor içime atmakta istemiyorum hislerimi

10 sene önce bitmiş kişinin no nasıl hala bulunabiliyor bende oraya takıldım. İki taraflı olarak.
Eğer numara işi için önemli değilse no değiştirin. Sonrasında takipte olun.

Birbirlerinden haber alabilecekleri ortak tanıdık var mı?
Yok canım numara değil sosyal ortamdan engel basmış

Bu konuda daha bi hassas oluyor hemen parlıyor kızarıp bozarıyor içime atmakta istemiyorum hislerimi
Sosyal medyadan fotoğraflarina baktığında yada engellediğinde diyeceğiniz deyip tepki verebildiniz ama dinlediği şarkıdan eski sevgilisi ile imada bulunmanin bir manası yok ki.

Slm kızlar eşim Müslüm gürsesten unutamadım şarkısını dinliyordu bende onlarca şarkısı var ne alaka bu dedim hemen parladı.
Allah aşkına benimmi tepkim anormal yoksan onun böyle birden parlamasımı?
Benden önce uzun süreli bi birlikteliği olmuş aynı evde yaşam hariç herşey yaşanmış
Allah aşkına bişey deyin bi akıl verin
Kalbim acıdı biraz cocuk gibisin sorun yokya sorun arıyorsun falan dedi
ismail yk dan allah belanı versin şarkısını dinlese mutlu mu olacaktınız yani eski sevgilisini sevmiyor artık diye pess.lütfen hayatınıza bakın günü yaşayın mutlu olun

Sosyal medyadan fotoğraflarina baktığında yada engellediğinde diyeceğiniz deyip tepki verebildiniz ama dinlediği şarkıdan eski sevgilisi ile imada bulunmanin bir manası yok ki.
Vermedimmi verdim ama ne çare görsen doğum yapan kadın gibi çığlık atıyor 😬

Herkez biliyormuş ama bana kimse bişey demedi evlendikten sonra öğrendim
Kadın evlendikten sonra eşiyle problemleri olmuş buluşmuşlar bende yahu bu kadarmı sevdinde başkasındayken bile görme gereği duydun dedim demez olaydım
Ne zaman dediniz şu an şarkıyı dinlerken mi?
Orada biraz ayarsızlık etmişsin sanki afedersin üzülme ama.

Sebebi belli aslında.
Suçlu psikojisi.
Fazlaca birşey yazmak istemiyorum.
Siz eskiyi karıştırmayın şuan durduk yere.
Adamın eskiyi unutamadığı belli. Kutsal bir hazine gibi saklıyor kendine. Konu sahibinin bunun üzerine.gitmesi sadece eşiyle arasının açılmasına yol açar.

Adamın eskiyi unutamadığı belli. Kutsal bir hazine gibi saklıyor kendine. Konu sahibinin bunun üzerine.gitmesi sadece eşiyle arasının açılmasına yol açar.
Evet benimde artık çıkardığım bu yapacak bişey yok Allah kerim

Slm kızlar eşim Müslüm gürsesten unutamadım şarkısını dinliyordu bende onlarca şarkısı var ne alaka bu dedim hemen parladı.
Allah aşkına benimmi tepkim anormal yoksan onun böyle birden parlamasımı?
Benden önce uzun süreli bi birlikteliği olmuş aynı evde yaşam hariç herşey yaşanmış
Allah aşkına bişey deyin bi akıl verin
Kalbim acıdı biraz cocuk gibisin sorun yokya sorun arıyorsun falan dedi
Aklında eski ilişkisi mi var diye düşünüp üzülmüşsünüz ama dinlediği müziğe kadar karışmak bir noktada hayatı çekilmez kılar. Eski sevgilisini düşündüğü fikrini pekiştirecek başka tavırları yoksa yanlış yapmışsınız. Şarkı bu, dinlemek isteyip açmıştır hiç mi ayrılık şarkısı dinlemiyorsunuz?

Back
X