Erkekler kendi iradeleri dışında sevgilileriyle ayrılmak zorunda kalınca unutamıyorlar malesef. Hani o meşhur sözdeki gibi. Alırsan karın, alamazsan kara sevdan diye. Bu adam da unutamamış bence. Ama 10 yıl geçmiş üzerinden. Konu sahibi arkadaş siz lütfen üzülmeyin, kafaya takmayın bu kadar. Varsa bile duygusu, 10 yıl geçmiş artık eskisi gibi değildir. Ayda yılda bir aklına geldiği oluyordur. Buna engel olamayız. Kimse olamaz. Eşiniz de siz de. Bu konu dışında iyi bir eş iyi bir baba diyorsunuz. En azından sizi mağdur etmiyor. Allahın günü barlarda içip içip kadının kapısında da sabahlayabilirdi. Eve gelmez, sizi ve çocugunu umursamaz bakmaz vs vs bir sürü şey daha yapabilirdi. Başka kadınlarla aldatabilirdi. Bunları yapan bir sürü hayvan oğlu hayvanlar da var çünkü. Hayvanlara da hakaret ettim şimdi bak durduk yere. Estağfurullah. Neyse yani. Siz üzerine gitmeyin bu konuda. Yüzde yüz ters teper çünkü. Sanmayın ki siz üstüne gidip bağırınca adam vizdan azabı duyup da ben ne yapıyorum der. Demez. Görücü usulü evlenmişsiniz, çocugunuz var, 10 yıl geçmiş. Böyle birşey için evliliğinizi bitirmek gibi bir niyetiniz yokturdur herlade. O halde bazı şeyleri görmezden gelin. Bir arkadaş daha yazmış. Siz kızdıkça eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürsünüz. Evde huzursuzluk oldukça diğer tarafı daha çok düşünmeye başlar. Size tavsiyem böyle anlarda onun o halini hiç farketmemiş gibi olun. Biraz müsade edin ona. Fazla da dalıp gitmrsine izin vermeden birlikte yapacağınız birşey önerin. Birer kahve yapın mesela. Hadi birlikte şu filmi izleyelim deyin. Genellikle onun sevdiği birşey olsun önereceğiniz şey ki size eşlik etsin. Güler yüzlü ve sevecen olun bu anda. Eskiyi düşünmenin saçmalık ve haksızlık oldugunu anlasın. Ancak böyle anlar. Ve iyi bir insansa özünde bir süre sonra artık eskiyi düşünmeyi bırakacaktır. Mutlu olun inşallah.