• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Eski Hayatı

Unutamamis da dinliyor da olabilir ama sorunca ne cevap beklediniz ki ne diyecekti evet karicim eski sevgilimi unutamadim o yuzden dinliyorum mu diyecekti.sormayim bi daha dikkatini baska bi seye cekin eglenceli sarki acin.dinletmeyin yaw hep ayni sarki sozler manidar aklinda yoksa da gelir.

Ne bileyim kızlar yani şarkının sözlerini ne kadar iyi biliyorsunuz bilmem bellide benim tepkim fazla

Bence siz eşinizin geçmişteki ilişkisini takıntı haline getirip sürekli imalayan birisiniz. Şarkıya da bu nedenle takiksiniz.
Böyle durumlarda bir süre sonra ne derseniz ne yaparsanız karşı tarafta "yine suçlanıyorum "psikolojisi olusur ve tepkisellik ortaya çıkar normal olarak.

Slm kızlar eşim Müslüm gürsesten unutamadım şarkısını dinliyordu bende onlarca şarkısı var ne alaka bu dedim hemen parladı.
Allah aşkına benimmi tepkim anormal yoksan onun böyle birden parlamasımı?
Benden önce uzun süreli bi birlikteliği olmuş aynı evde yaşam hariç herşey yaşanmış
Allah aşkına bişey deyin bi akıl verin
Kalbim acıdı biraz cocuk gibisin sorun yokya sorun arıyorsun falan dedi
Ters bi anına denk gelmişsindir o da suçlanınca sinirlendi muhtemelen yoksa anlamsız cidden parlamak

Erkekler kendi iradeleri dışında sevgilileriyle ayrılmak zorunda kalınca unutamıyorlar malesef. Hani o meşhur sözdeki gibi. Alırsan karın, alamazsan kara sevdan diye. Bu adam da unutamamış bence. Ama 10 yıl geçmiş üzerinden. Konu sahibi arkadaş siz lütfen üzülmeyin, kafaya takmayın bu kadar. Varsa bile duygusu, 10 yıl geçmiş artık eskisi gibi değildir. Ayda yılda bir aklına geldiği oluyordur. Buna engel olamayız. Kimse olamaz. Eşiniz de siz de. Bu konu dışında iyi bir eş iyi bir baba diyorsunuz. En azından sizi mağdur etmiyor. Allahın günü barlarda içip içip kadının kapısında da sabahlayabilirdi. Eve gelmez, sizi ve çocugunu umursamaz bakmaz vs vs bir sürü şey daha yapabilirdi. Başka kadınlarla aldatabilirdi. Bunları yapan bir sürü hayvan oğlu hayvanlar da var çünkü. Hayvanlara da hakaret ettim şimdi bak durduk yere. Estağfurullah. Neyse yani. Siz üzerine gitmeyin bu konuda. Yüzde yüz ters teper çünkü. Sanmayın ki siz üstüne gidip bağırınca adam vizdan azabı duyup da ben ne yapıyorum der. Demez. Görücü usulü evlenmişsiniz, çocugunuz var, 10 yıl geçmiş. Böyle birşey için evliliğinizi bitirmek gibi bir niyetiniz yokturdur herlade. O halde bazı şeyleri görmezden gelin. Bir arkadaş daha yazmış. Siz kızdıkça eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürsünüz. Evde huzursuzluk oldukça diğer tarafı daha çok düşünmeye başlar. Size tavsiyem böyle anlarda onun o halini hiç farketmemiş gibi olun. Biraz müsade edin ona. Fazla da dalıp gitmrsine izin vermeden birlikte yapacağınız birşey önerin. Birer kahve yapın mesela. Hadi birlikte şu filmi izleyelim deyin. Genellikle onun sevdiği birşey olsun önereceğiniz şey ki size eşlik etsin. Güler yüzlü ve sevecen olun bu anda. Eskiyi düşünmenin saçmalık ve haksızlık oldugunu anlasın. Ancak böyle anlar. Ve iyi bir insansa özünde bir süre sonra artık eskiyi düşünmeyi bırakacaktır. Mutlu olun inşallah. 🙏
Ne güzel yazmışsınız kolay kolay etkilenmem ancak duygulandim😯

Slm kızlar eşim Müslüm gürsesten unutamadım şarkısını dinliyordu bende onlarca şarkısı var ne alaka bu dedim hemen parladı.
Benden önce uzun süreli bi birlikteliği olmuş aynı evde yaşam hariç herşey yaşanmış
bende dinliyorum erkek arakadaşımın yanında seviyorum her tür şarkıyı şarkılarda anlam aramayın bence eğer şüphe varsa onun peşinden gidin

Eğer ses tonunuz normalse bunu sorarken eşinizin tepkisi yersiz olmuş. O tür şarkıları seviyor olabilir. Ben mutlu olduğum zamanlarda bile Kaktüs şarkısını dinliyorum ki bu şarkı ayrılığı anlatan bir şarkı. Efkarlandığımdan değil sadece şarkı hoşuma gidiyor. Eğer eşiniz gerçekten birini unutamamışsa bunu size bir şekilde hissettirir erkekler bu konularda oldukça beceriksizler.

Son düzenleme:
Bazen ben de düşünürüm eşim bunu dinliyor böyle ama aklından ne geçiriyor diye. Sonra da “amaaan evleneli kaç yıl olmuş iki de çocuk var. Unutamadıysa da mahvetmiş hayatını bana ne “ deyip geçerim. Naciler safiyeler kurgu yani normal bir durum değil bir insanı yıllarca unutamamak. Deme düşmem ocağına, Geleceksin ayağıma dinliyorum bu ara ama ayağıma beklediğim kimse yok mesela 😂😂

Ya ben ilişkim yolunda giderken bile acıklı aşk şarkilari dinliorum müzik kulak içindir bence yani ben anlam aramiyorum :D
Simdi empati yapmak gerekirse benden önce uzun ilişki beni huylandirir ama sevgisinden emin oldugum adamin ne dinledigine takılmam

10 senelik evliymissiniz. 10 senede unutulamayacak ne yaşamış olabilir Allah aşkına? Ben de yeni evlisiniz zannettim daha önce de böyle kıskançlıklar yaptıysaniz bardak taşımıştır ondan öyle parlamistir

Bende sezen falan dınleyınce duyguya gırıyorum sanırsın kara sevdaya dusmusum😂😂
Muzık cok farklı dınlerken duyguya gırıyosun ama oyle eskılere falan degıl degısık anlatamamıs olabılrım:))

Bende Esmeray in unutma beni şarkısını çok severim unutamadigim biri oldugu icin mi seviyorum yani ?

valla dinler dinler susardı siz sorunca ne oldu . bazen anlamıyorum dertmi arıyorsunuz. Adam müzik dinlemiş sevdigi şarkıda olur . inanın bende 40 ımdan sonra bir arabeks dinlemeye başladım. sebep eski sevgilimi hayır, dinlenir yani. neden genelleme yapıyorsunuz.

adam haklı.

Bende evliyken çok sevdiğim bir sanatçının parçasını dinlerken bizim ex bozuntusu bana HAYIRDIR KİMİ DÜŞÜNÜYOSUN BUNU DİNLEYİP demişti. Hala pişmanım. O şarkıyı dinlediğime değil o adamı o dakka boşamadığıma!!! Neden,çünkü tüm arızaları bu yönde paranoyakça verdi ilerleyen zamanlarda. Çok çirkin geliyor bana bu yakıştırma ve söylem. Bu kadar basit bir karakterlemi evlendim dedirtti bana o söz.Sizde eşinize bunu dedirtmekten öye gitmezsiniz bu tavırla.

Back
X