Esimin, eski karisinin gozu ne zaman doyacak?

hayır adamın parası yok maşallah sürekli çocuk yapıyor .. ne rahatlık ya ..pess diyorum
hadi boşandın diyelim anlaşamadım hoop yine bir evlilik sonra hoop tak tak iki çocuk . yahu kardeşim bu devirde millet bir taneye bakamıyor düşünüyor yaparken . anne olmak herkesin hakkı ama bilinçsizde olunmaz ki böyle ..
ha madem çocuk yapıyorsun bakıcasın hepsine ..param yok gak guk yapmayacaksın .. bir çocuğun masrafı 1300 mü bu devirde okulu kitabı kıyafeti gerekiyorsa özel hocası kursu servisi .. şimdiki çocuklar herşeyi istiyor valla eskisi gibi değil ki kimse sökük yırtık giyinmek istemiyor .. en iyisi olsun telefonum diyor marka giyineyim diyor ne bileyim ben mesela çocuğumun istediğini alamazsam çok üzülürüm ....ona göre maddi durumum yetmezse bir tanede kalırım yani ..
biraz düşünmelisiniz bunu .. olmadı eşin ek iş bulsun onu yapsın ...
boşanan bir adam neden bu kadar acele evlilik yapar anlamadım ...yani bir süre dinlenme evresi olur . kaçıyor mu valla ilginç eşin bayağı hızlı karar veriyor .

Son düzenleme:
Ayni dert bizdede var doymuyorlar....
Adam evlenince daha kiymetli oluyor. Bende bıktım cidden. Insanda azcık gurur olur... ben eski kocamin 1 kurusunu istemem

Ben konuştuğum zaman insanlar yanlış anlıyor bazen, kimsenin rızkında gözüm yok, eşimin bir kırık iğnesi yoktur üzerimde, onun yetemediği yerde ben koşarım, hiç de gocunmam, nafakadan çok fazlasını harcıyor çocukları için. Daha açık konuşayım ben bizim evi bakıyorum o da eski evini bakıyor, yetemediği yerde takviye ediyorum. Keza eski eşine de nafaka ödüyor, kadın benden küçük yaşça, eli ayağı sağlam, bir sürü iş buldu eşim ona çalışmam eşek gibi bakacaksın beni dedi, bu eşek gibi lafı beni tilt ediyor, zıvanadan çıkıyorum. Bu güne dek eşimin tek kuruşunu yemedim, bundan hiç de gocunmuyorum, onunla aramda böyle bir sorun yok ama adamı o kadar bunaltıyor ki üzülüyorum haline, kıyamıyorum. Çocukları var diye hiç bir şeyden kısmıyor, hiç bir şeyin hesabını yapmaz, geçen gün sevdiğim bir balıktan almış eve, boğazımdan geçmez dedi alıp onlara da götürdü yemeğe oturmadan, o kadar da merhametlidir ama kadının bu mecbursun , eşek gibi yapacaksın lafları benim gibi sakin bir insanı bile delirtiyor. Huzurumuzu kaçırmayı başaramadı şimdiye dek, bizim çok değişik bir bağımız var aramızda hesap kitap hiç yoktur ama eşimin yıpranması beni çok üzüyor, nereye kadar gider böyle bilmiyorum , müdahil olup onu üzmeyi de hiç istemem ama kendimi tanıyorum bir gün şalterlerim atacak, kemiklerini eline vereceğim, bu kadar vicdansızlık olmaz

Bunu bi sekilde basarmaliyiz yoksa kadin doyamayacak.

Cok haklisiniz
Madem kiskanacakti ben yokken nerdeydi akli ama degil mi?
Kör olünce badem gözlü olur hesabı....
Sizde güzel bir savunma yazın. Tüm giderlerinizi belirtin. Hakim onları paraya boğup sizi aç bırakacak değil yaaa...
Sizinde allah yardımcınız olsun.

Bak canım inan aynısı bizde var.
Eğer esin bu kadar iyi olmasaydı gıkları cikmazdi etrafimda çok var ornek. Dogrumu değil ama uvey cocuguna iğne verdirmeyen üvey anneler var.. inan eski eşler seslerini cikaramiyor.
Ama iyi niyet gördükleri zaman domuzdan kıl koparma düşüncesi. Bunları yaşamayan bilmez. Eski eşle uğraşmayan atar tutar bilmediği için biz şeytan onlar melek. Ama kim ister ben yemedim sen al demeyi.
Herkes hakkını alsın fazlası kul hakkıdır

Ben olsam bosarim boyle kocayi bu ne boyle nasi eski kariymis masallah sacmalik zirvalik resmen resmen kadin size inat mutlu olmasin esin diye yapiyo

Konuyu dagitmak istemem ama ben ogluma konturlu hat almistim. Hafta sonu aciyordim telefonunu cunku telefonunda oyun oynuyordu. O da sadece hafta sonlari ariyordi. Boylecr ben de muhatap olmak zorunda kalmiyordum.

Benim anlamadigim siz evleneli 11 yil olmus. 11 yildir ihtiyac kredisi mi oduyorsunuz? Ev kredisi olsa anlarim ama ihtiyac kredisine 11 yil vermez banka. Ikincisi 11 yildir kadin ayni nafayi aliyormus. 700 arti tazminat. 11 yil sonra aldigi 700 tl nin artirimini istemis. O 1700 talep etti diye hakim o kadar vernez ki. Ne kadar artacagina hakim karar verir. Esiniz mahkemeye gidetlerini sunar belgeleriyle. Wv kira ise kita kontratini sunar. Cocuklar icin odedigi servis kurs ne varsa onun belgrlerini sunar. Odedigi kredilerin dokumlerini sunar. Hakim de ona gore karar verir. Tekrar soyluyorum maasin 4 te biri oranini gecrmez nafaka. Geri kalan dortte ucu yasam hakki olarak dusunulur.

Ben şimdi biraz eşime bahsettim bu konudan da.
Kadın mal varlığını başkasının üzerine yaptıysa bunu kanıtlayamazsınız ama diğer giderlerinizi,borçlarınızı,çocuklarınızın okul ihtiyaçlarını v.s. fatura,belge ile ıspatlayarak nafaka indirimine gidebilirsiniz.
Dahada yardımcı olmak isterdim fakat kısaca eşimin özetlediği bu.
Buarada avukat kendisi.
Vallahi sizin için söylemiyorum,içini dışını bilemem tabiide, diğer aldatılan,madur olan bütün kadınlar eşinizin eski eşi kadar şanslı olsa keşke..
Buda bütün çocuklu madur olmuş kadınlara örnek olsun..
Demekki kanunu nizamı bişekilde kendi lehlerine çevirip eski kocaları maymun edebilenlerde varmış..
Ama hakeden beceremez işte, hep hak etmeyenler kazanır

Evet bakın aynı şeyden bahsetmişiz..
Siz üşenmeyip daha detaylı anlatmışsınız sadece

Kadın belli ki intikam alıyor.Valla boşanan biriyle evlenmek de bu açıdan zor gercekten.bu işte bir kolaylık yok mu ki.sonucta nafaka da baya fazlaymis

Konuyu dagitmak istemem ama ben ogluma konturlu hat almistim. Hafta sonu aciyordim telefonunu cunku telefonunda oyun oynuyordu. O da sadece hafta sonlari ariyordi. Boylecr ben de muhatap olmak zorunda kalmiyordum.
canim benim cocuk daha 5 yasinda ..
konustuklari zamn b3n telf acip direk cocuga veriyorum hic konusmadan ..
ama o konusrken yaninda olurum yavrumun..

Ağzına sağlık
Tum soracaklarımi sormussun

Ben bunun intikam oldugunu dusunmuyorum. Kari kocanin arasinda ne gectigini bilemeyiz. Esinize sorarsaniz o karsi tarafi suclar. Ayni evin icinde yasanilanlari kimse bilemez. Becerebiliyorsaniz mahkeme dosyasina bakin. Orda birbirlerini ne ile sucladiklarini gorursunuz. 11 yildir nafaka artirimi yapilmamis. Bunun intikam oldugunu dusunmuyorum. Onun da cocugi buyumus ve ihtiyaclari artmistir. Tek tarafli dusunmemek lazim. Dedigim gibi o artirim isteyebilir. Kanunen buna hakki var. Esiniz de giderlerini gosterebilir.

Son olarak sunu da soylemeden gecemeyecegim. Evi terk eden kadin. Yani bu evliligi bitirmek isteyen oymus. Esinizden vazgecmis. Terk eden biri neden hala adami elde etmek icin ugrassin ki? 11 yil olmus. Eger boyle bir dusuncesi olsaydi cocugu bahane edip sIk sIk arardi. 11 yil olmus bosanali. Iki cocugunuz olmus. Evlenmissiniz. Allah mutlu etsin. Bosanan hicbir kadin hele de terk eden o ise evlenmis colugu cocugu olmus adamla ugrasmaz. Kadin kendi cocugunun gelecegini dusunuyordur muhtemelen. Ev araba orasini bilemem. Belki kendi ailesinden kalmadir. Size tam dogruyu soylediklerinden emin misiniz?

Bende olsam alırım . yasal hakkım neyse sonuna kadar kullanırım . aldığım her kurusu da çocuğumun geleceğine yatırırım.
(Babadan kalan mirasta kişinin kendisini bağlar. ben eski eşi haklı buldum)

Esyalari adam saklamis. Kadin da esyalarin kendinin olmadigini soylemis. Esyalarin onlar evliyken alindiginin ispati cok kolay. Iki sahit yeter ya da evliyken evde cekilmis esyalari da gosteren bir kac fotograf da gosterilebilirdi. Ikincisi hic bir avukat esyalari sakla demez cunku bu mal kacirmaya girer ve suctur. Bu hikayede cok eksik var ve muhtemelen konu sahibine bazi seyler yanlis anlatilmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…