- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
-
Ayni dert bizdede var doymuyorlar....
Adam evlenince daha kiymetli oluyor. Bende bıktım cidden. Insanda azcık gurur olur... ben eski kocamin 1 kurusunu istemem
Kör olünce badem gözlü olur hesabı....Bunu bi sekilde basarmaliyiz yoksa kadin doyamayacak.
Cok haklisiniz
Madem kiskanacakti ben yokken nerdeydi akli ama degil mi?
Bak canım inan aynısı bizde var.Ben konuştuğum zaman insanlar yanlış anlıyor bazen, kimsenin rızkında gözüm yok, eşimin bir kırık iğnesi yoktur üzerimde, onun yetemediği yerde ben koşarım, hiç de gocunmam, nafakadan çok fazlasını harcıyor çocukları için. Daha açık konuşayım ben bizim evi bakıyorum o da eski evini bakıyor, yetemediği yerde takviye ediyorum. Keza eski eşine de nafaka ödüyor, kadın benden küçük yaşça, eli ayağı sağlam, bir sürü iş buldu eşim ona çalışmam eşek gibi bakacaksın beni dedi, bu eşek gibi lafı beni tilt ediyor, zıvanadan çıkıyorum. Bu güne dek eşimin tek kuruşunu yemedim, bundan hiç de gocunmuyorum, onunla aramda böyle bir sorun yok ama adamı o kadar bunaltıyor ki üzülüyorum haline, kıyamıyorum. Çocukları var diye hiç bir şeyden kısmıyor, hiç bir şeyin hesabını yapmaz, geçen gün sevdiğim bir balıktan almış eve, boğazımdan geçmez dedi alıp onlara da götürdü yemeğe oturmadan, o kadar da merhametlidir ama kadının bu mecbursun , eşek gibi yapacaksın lafları benim gibi sakin bir insanı bile delirtiyor. Huzurumuzu kaçırmayı başaramadı şimdiye dek, bizim çok değişik bir bağımız var aramızda hesap kitap hiç yoktur ama eşimin yıpranması beni çok üzüyor, nereye kadar gider böyle bilmiyorum , müdahil olup onu üzmeyi de hiç istemem ama kendimi tanıyorum bir gün şalterlerim atacak, kemiklerini eline vereceğim, bu kadar vicdansızlık olmaz
Konuyu dagitmak istemem ama ben ogluma konturlu hat almistim. Hafta sonu aciyordim telefonunu cunku telefonunda oyun oynuyordu. O da sadece hafta sonlari ariyordi. Boylecr ben de muhatap olmak zorunda kalmiyordum.bence fazlasini istemeleri kul hakki..
adam co uklarin abakiyor ..
daha ne istiyor bu kadin..
benim maddi durumum olmadigi halde su kisin sogugunda dogal gazi yakamadigim halde serefsiz esten kendime nafaka istemedim..
cunku adam cimri..
300tl olursa anlasmayi kabul etti ona kalsa 200 tl veriyim dedi de ben kabul etmedim sirf bu adi adamdan kurtulayim diye 300 tl yi kabul ettim....
adam cocugu izne goturuyorda ne bir dogru duzgun oyuncak ne elbise hi birsey almigor gerizekali adam..
birde bana 300 tl nin hesabini soruyor be onu cocuguva gonderiyorum ..
sut al sunu al bunu al ..
sanki bana 1 milyar gonderiyor gerizekali..pislik..
hala bana cocuk ustunden yakinlasmaya calisiyor hergun ariyor cocukla konusa am diye..
bende artik mesafe koydum sadece haftada birgun konusacak co cukla..
siz bosanan bayanlar eski esle nasil mesafe koyuyorsunuz ???
bana da bilgi verseniz..
Evet bakın aynı şeyden bahsetmişiz..Benim anlamadigim siz evleneli 11 yil olmus. 11 yildir ihtiyac kredisi mi oduyorsunuz? Ev kredisi olsa anlarim ama ihtiyac kredisine 11 yil vermez banka. Ikincisi 11 yildir kadin ayni nafayi aliyormus. 700 arti tazminat. 11 yil sonra aldigi 700 tl nin artirimini istemis. O 1700 talep etti diye hakim o kadar vernez ki. Ne kadar artacagina hakim karar verir. Esiniz mahkemeye gidetlerini sunar belgeleriyle. Wv kira ise kita kontratini sunar. Cocuklar icin odedigi servis kurs ne varsa onun belgrlerini sunar. Odedigi kredilerin dokumlerini sunar. Hakim de ona gore karar verir. Tekrar soyluyorum maasin 4 te biri oranini gecrmez nafaka. Geri kalan dortte ucu yasam hakki olarak dusunulur.
canim benim cocuk daha 5 yasinda ..Konuyu dagitmak istemem ama ben ogluma konturlu hat almistim. Hafta sonu aciyordim telefonunu cunku telefonunda oyun oynuyordu. O da sadece hafta sonlari ariyordi. Boylecr ben de muhatap olmak zorunda kalmiyordum.
Ağzına sağlıkBenim anlamadigim siz evleneli 11 yil olmus. 11 yildir ihtiyac kredisi mi oduyorsunuz? Ev kredisi olsa anlarim ama ihtiyac kredisine 11 yil vermez banka. Ikincisi 11 yildir kadin ayni nafayi aliyormus. 700 arti tazminat. 11 yil sonra aldigi 700 tl nin artirimini istemis. O 1700 talep etti diye hakim o kadar vernez ki. Ne kadar artacagina hakim karar verir. Esiniz mahkemeye gidetlerini sunar belgeleriyle. Wv kira ise kita kontratini sunar. Cocuklar icin odedigi servis kurs ne varsa onun belgrlerini sunar. Odedigi kredilerin dokumlerini sunar. Hakim de ona gore karar verir. Tekrar soyluyorum maasin 4 te biri oranini gecrmez nafaka. Geri kalan dortte ucu yasam hakki olarak dusunulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?