Eşimin eski nişanlısı ve tayin meselesi

İzmir ilk tercihe yazsam anında gider ama Samsun okkali bir torpil ister yani Samsun zaten çok uzak bir ihtimal

evet yaa tam da bu yani. söylese kafamda bunca teori üretip kendi kendimi yiyip bitirmeyecektim. 2 cümle kurmamak için adam kendini yatak odasına kitledi akşam. kıyafet alıcam diye zorla kandırıp açtırdım kapıyı bir insan konuşarak anlaşmaktan ancak bu kadar nefret eder. ailesine karşı da öyle , annesi beni arar bizle alakalı bişey sormaya. çünkü eşim geçiştirir cevap vermez falan. yatmaya giderken mesela yatakta sohbet etmeyii de sevmediğinden baştan söyler nerdeyse her akşam bak çok uykum var direk uyuyacağım haberin olsun diye.

duygularını da anlatan bir insan değil, ekonomi siyaset gündem olaylarından bahsederiz sohbetlerimizde . kafamda kurup dururum ben de..

İnşallah bizimde ankara olur çok amin

Gerçi hayırlısı da insan istiyo işte

ben de bursayı çok çok istiyorum ailelere uzak olucak ama yine de çok sempatik geliyor. 1 sene ipga verip vermemeyi düşünmüştük vermedik, peşine de bu "memleketlerine gidebilirler" kanunu çıktı bu atamada geçerli olmayacakmış maalesef. bir sonrakine de zaten kanun değişmiş olur çoktan. 1 sene uzatsak giderdik belki memlekete tam da ev aldık geçen ay memleketten eve bayılmıştım ama "ben oturamayacağım burda" diye odaları gezdikçe sinir olmuştum. yatırım olsun diye giriştik kanunu duyunca bir heyecanlandım yoksa o evde ben mi oturcam diye ama olmadı.

hepimizin gönlünden geçen hayırlısı ile olsun o zaman

Benim arkadasim Bitlis'teydi. Kafam kulagim rahat diyodu. Ortam yok,insanlar icekapanik muhafazakar vs.. Sonra kocasinin arsivine ulasti :)
Adam orda bile rahat durmamisti. Sadece kriterlerini azaltmisti. Nefes alsin yeter moduna gecmisti

hah dediğime gelmişsiniz.. hemen celallenip gemileri yakmaya ne gerek var..
hayırlısı olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…