- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Mersin şehir merkezini bilemem ama ilçeler gayet rahat bence, komşumdan biliyorum. Adam Diyarbakır'dan bir geldi daha da gitmedi.trabzon mersin samsun nasıl acaba? uyduruyor mu zor diye yoksa gerçekten mi zor oralar ?
AVM'deki kız olayında şunu anlatmıştı, yemek almıştık elimizde masa bakıyorduk. Doluydu baya heryer. İşte boş bir masa varmış ikisi aynı anda ona yönelmiş kız önce geçince masaya gülümsemiş ben kaptım anlamında eşim de ona cevaben gülümsemiş. Eşimin kıza kızın da eşime gülümsediğini görmüştüm ama aynı masaya yöneldiklerini görmedim. İlk sorduğumda kimdi o kız diye bunu anlatsa olay büyümezdi ama ben avmyi terkedip ağlayarak eve geldiğimizde anlattı böyle böyle diye.Bana hala mantıksız geliyo, büyükşehirde yaşayan insanlar mesela sevgilileriyle ayrılınca il mi değiştiriyor,istanbulu bir düşünün misal, senin rahatsız olmandan bu kadar endişe eden adam AVM de kızlara gülümsüyor, bu iş konuşulurken verdiği tepkiler çok abartı kendini kitlemeler üstüne yürümeler, Allah hayırlara çıkarsın
biriyle evlendiniz diye onun duygularının ve hislerinin sabit kalacağının garantisi yok. sizinle evli bile olsa koşullar değiştiğinde insanların hisleri de değişir. bugün size aşık olan bi hafta sonra bu fikrini değiştirebilir. bu kişi eşiniz bile olsa tapusunu almadınız sonuçta hepimiz insanız. eşinizde sizinle olan hayatını riske etmek istememiş ki gitmek istemiyor , ben olsam gitmezdim nasıl bu kadar "zaten bana aşık yaaa " " biz evliyiz ayrılamayız " diye güvenebiliyorsunuz hayret doğrusu. insanların geçmişteki güçlü hisleri küllenmiş ama bitmemiş olabilir.
ortada bilmedğiniz bir hikaye olabilir sizin sandığınızdan daha fazla sevmiş olabiliro kadını zamanında. hepimiz hayatta seçimler yapıyoruz ama koşullar değişince seçimlerde değişir.. kısaca bu kadar güven iyi değil bence. ben olsam riske etmezdim.
haklisin...bende polis esiyim... ve biz su an van'da yiz... ve bizde adanaliyik.Zaten derdi o kız olsa
Samsuna gitmeyi isterdi
Samsunda Adanadan sonra en çok
Olayların olduğu şehir
Eşiniz madem polis daha sakin
Bir şehir düşünün derim
Samsunda olduğunu tesadüfen öğrenebilir bunun altında bence
Hiç art niyet aramayın
Not(bende adanalıyım kimse
Şimdi kalkıp bana samsun adana için
Tek kelime etmesin lütfen
Bana da Samsun'da birilerine karşı işlediği bir suç var ondan kaçıyor gibi geldi. Yani belki kıza fiziki tacizde bulundu ve kızın bunu söylemesinden endişe ediyor. Yada bu tip kötü bir şeyler var gibi geldi.
Çünkü ilişkiler sevgililik falan geçmişte kalır kimse de düşünmez umursamaz. Onu takmamanı anlarım yani evet ilişkiyse geçmiş geçmişte kalır bugüne bakalım dersin de adam muhtemel sapık. Nasıl cesaret ettin evlendin ki...
Bu tip sapıklıkları defalarca utanmadan yapabilen adam her şeyi yapar üzgünüm ama bu değişecek bir şey değl. Bir insan sapıksa sapıktır yani evlenince düzelmez.
Bence iyice düşün ve araştır bu işin arkasını kötü bir şey gelecek oradan belli
biriyle evlendiniz diye onun duygularının ve hislerinin sabit kalacağının garantisi yok. sizinle evli bile olsa koşullar değiştiğinde insanların hisleri de değişir. bugün size aşık olan bi hafta sonra bu fikrini değiştirebilir. bu kişi eşiniz bile olsa tapusunu almadınız sonuçta hepimiz insanız. eşinizde sizinle olan hayatını riske etmek istememiş ki gitmek istemiyor , ben olsam gitmezdim nasıl bu kadar "zaten bana aşık yaaa " " biz evliyiz ayrılamayız " diye güvenebiliyorsunuz hayret doğrusu. insanların geçmişteki güçlü hisleri küllenmiş ama bitmemiş olabilir.
ortada bilmedğiniz bir hikaye olabilir sizin sandığınızdan daha fazla sevmiş olabiliro kadını zamanında. hepimiz hayatta seçimler yapıyoruz ama koşullar değişince seçimlerde değişir.. kısaca bu kadar güven iyi değil bence. ben olsam riske etmezdim.
Samsun'u yazmaya karar verdik. Beni bağlamıyor kız ya. Eşim ben istemem diye düşünerek yazmak istememiş ama beni düşündüğünden beni hırpaladı iki haftadır.yazdıklarınızda haklısınız
ama mesela ben, böyle bir konuda eşimle ilgili mini mini minnacık dahi bir şüphem olsa gerçeği görmek isterdim
asla "başka bir kadın için küllenmemiş hisleri olması şüphesi" ile yaşayamazdım
bu duygu beni yer bitirir, evliliğimden uzaklaştırırdı
eğer başkasına karşı hisleri benden kuvvetli olacaksa olsun da bileyim isterdim
onun "imkansızlıklarından" dolayı evliliğim devam etsin istemezdim
"seçimleri değişmesin" diye böyle bir şüpheyle sürdürmek istemezdim
belki benim düşüncelerim yanlıştır, olabilir
konu sahibi, yukarıda yazdıklarımdan olayı böyle gördüğümü, eşinin bir başkasına olan hisleri yüzünden oraya gitmek istemediğini düşündüğümü zannetme, sadece bu yoruma cevap yazmak istedim.
dün ilk 3-4 sayfada bırakmıştım konuyu, şimdi 17. sayfadan geriye doğru okuyorum, henüz net bir fikrim yok yani
Samsun'a kendisi hiç gitmemiş ama. Kızla ünide arkadaşlarmış, üni bittikten sonra ikisi de birbirinin yanına gitmemiş hiç.
Sapık da demeyin kocama ya barıştık bizsapıkça şeyler yapmış ama 3 senedir bir yanlışını görmedim diyorum. Yani net geçmişi tlf kayıtları ilk sene paranoyaktım hepsini takip ettim. En son vukuatı benle tanışmadan önceki Facebook' olayı. Demekki değişmiş
Ya dünden evliliğinizi anlatınca çok şeker gelmişti acaba nazar mı ettik :)
Görünce moralim bozulacak veya sinirleneceğim bir insanın olduğu şehre gitmek istemezdim hele yerleşmeyi hiç.
Şu da var; Samsun koskoca şehir denk gelme ihtimalide ya aynı meslek olacak yada nerde olduğunu bilecek. Gerçi körün taşı kele denk gelir o da ayrı bir mevzu.
Eşiniz geçmişe sünger çekmiş, eski hesaplar kapanmış, numara değişmiş ve sizle evli .
Bu kadar şeyin üstüne tekrar aynı yere dönmesi sinir bozucu gelebilir.
Kız belki çok yılışıktır ve size takacağını düşünmüş olabilir . Bence sizin üzüleceğinizi ve huzursuz olacağınızı düşünmüştür.
Samsun'u yazmaya karar verdik. Beni bağlamıyor kız ya. Eşim ben istemem diye düşünerek yazmak istememiş ama beni düşündüğünden beni hırpaladı iki haftadır.
Ortada imkansızlık olacak bir durum yok ki. Onla devam etmek istese idi onla devam ederdi. Keza ben de öyle. Geçmişten hissiyatım olan biri olsa ben de onla devam ederdim. Sevginin önünde ne engel olabilir ki? Bişeyler engel olmuşsa da demekki o sevgi yeterince büyük değilmiş. Hissi değişirse de kendi bilir. Buna kızdan köşe bucak kaçmamızın da engel olacağını düşünmüyorum.
Hem o kız olmaz başkasına bişey hissedebilir. Buna engel olamam ki kaçarak
eşin kıskanç mıÇok hoşsunuz teşekkür ederim masajınız gözümden kaçmış yeni farkettim. Sonuçta sizin dediğiniz çıktı. Benim rahatsız olacağımı düşünmüş gerçekten. Dediğim gibi geçmiş benim için ne kadar anlamsızsa onun için de kıskançlık kriz mevzusu.
Nazar değildir bu bizim tartışmalarımızın çok çok azalmış boyutu, evliliğin ilk yılı haftanın 5 günü oluyordu. Evde bardak tabak kalmamış oluyordu barışınca gidip ilk iş bardak takımları almaktı. Vurup kırma işlerini bitirdik. Güç savaşı da nispeten azaldı. Bir tek kavgaya dönmeden eşimi konuşturabilmeyi başarırsam nazar değmesinlik olacak evliliğim
İnsanların değişeceğine ihtimal vermem ben ondan bu cümleleri kurdum. Dediğim gibi bu nedenle ben o yazışmaları görsem yapamazdım. Sevişmeyi hayvani bir arzuyla düz sekse indirip kadın olsun çamurdan olsun mantığıyla argo yazabilen bir erkeğe, bir de şiddet eğilimi hissettiğim bir erkeğe aşkından ölsem ben o şansı tanıyamıyorum işte.
Yani içinde sapıkça duygular olan bir adamıne vlendik diye değişeceğini hiç sanmıyorum ne yazık ki...
Barışmışsınız sizi kırmak değil niyetim ama eğer kötü cümleler, sapıkça laflar geçiyorsa hep bir şüpheniz olsun bence. Kimse değişmiyor çünkü ne yazık ki.
Evet kıskanç özellikle geçmişimle alakalı. O da üstü kapalı bilir. Ama eşimin beni bu kadar kıskanmasında hatası olan benim.eşin kıskanç mı
yazdıklarınızda haklısınız
ama mesela ben, böyle bir konuda eşimle ilgili mini mini minnacık dahi bir şüphem olsa gerçeği görmek isterdim
asla "başka bir kadın için küllenmemiş hisleri olması şüphesi" ile yaşayamazdım
bu duygu beni yer bitirir, evliliğimden uzaklaştırırdı
eğer başkasına karşı hisleri benden kuvvetli olacaksa olsun da bileyim isterdim
onun "imkansızlıklarından" dolayı evliliğim devam etsin istemezdim
"seçimleri değişmesin" diye böyle bir şüpheyle sürdürmek istemezdim
belki benim düşüncelerim yanlıştır, olabilir
konu sahibi, yukarıda yazdıklarımdan olayı böyle gördüğümü, eşinin bir başkasına olan hisleri yüzünden oraya gitmek istemediğini düşündüğümü zannetme, sadece bu yoruma cevap yazmak istedim.
dün ilk 3-4 sayfada bırakmıştım konuyu, şimdi 17. sayfadan geriye doğru okuyorum, henüz net bir fikrim yok yani
Şimdi anlayabildim demek istediğini.bence kimseyi gerçekten tanıyamayız. bu şüpheyle yaşamak değilde çok olağan gibime geliyor. böyle şeylere zemin hazırlamamak gerektiğini düşünüyorum. en azından böyle bir şey başıma gelse kendimi suçlu hissetmem sonrasında.
bazı şeylere ulaşması kolay olunca, insanın ulaşası gelebilir ... bu adam daha ne kadar açık olabilir ? istemiyorum eski sevgilim orda demiş yani. kötü sonuçları olabilir insanları duygularıyla sınamamalı. hele çocuk gibi bağlayan bir şeyde yoksa vazgeçmek daha kolay.
örneğin benim üniversitemde biri bayan biri erkek hocalarım var şuan ikiside 40'lı yaşlarında, bunlar gençken aşıklarmış (öyle ölüp bitmiyolarmış deli bi aşkta yok ortada hani ) ayrılmışlar ,başka hayatlar yaşamışlar ikisid e başkalarıyla evleniyorlar yıllar sonra tesadüfen aynı üniversitede karşılaşıyorlar ve olaylar gelişiyor bayanın kuçuk bir kız cocuğu olmasına ragmen bosandı adamda bosandı ve evlendiler. şimdi bu insanlar evliyken eşlerine numara mı yapıyorlardı ? yoo o anda eşlerini seviyorlardı fakat şartlar değişti ve seçimlerini değiştirdiler. ben bunu diyorum.
bile bile ladesin anlamı yok. adam kendine güvenmiyor demek ki. bu sizi sevmediği anlamına da gelmez. sizi sevse bile onu başka seviyordur belki.. öyle işte biraz uzun oldu umarım anlatabilmişimdir.
bence kimseyi gerçekten tanıyamayız. bu şüpheyle yaşamak değilde çok olağan gibime geliyor. böyle şeylere zemin hazırlamamak gerektiğini düşünüyorum. en azından böyle bir şey başıma gelse kendimi suçlu hissetmem sonrasında.
bazı şeylere ulaşması kolay olunca, insanın ulaşası gelebilir ... bu adam daha ne kadar açık olabilir ? istemiyorum eski sevgilim orda demiş yani. kötü sonuçları olabilir insanları duygularıyla sınamamalı. hele çocuk gibi bağlayan bir şeyde yoksa vazgeçmek daha kolay.
örneğin benim üniversitemde biri bayan biri erkek hocalarım var şuan ikiside 40'lı yaşlarında, bunlar gençken aşıklarmış (öyle ölüp bitmiyolarmış deli bi aşkta yok ortada hani ) ayrılmışlar ,başka hayatlar yaşamışlar ikisid e başkalarıyla evleniyorlar yıllar sonra tesadüfen aynı üniversitede karşılaşıyorlar ve olaylar gelişiyor bayanın kuçuk bir kız cocuğu olmasına ragmen bosandı adamda bosandı ve evlendiler. şimdi bu insanlar evliyken eşlerine numara mı yapıyorlardı ? yoo o anda eşlerini seviyorlardı fakat şartlar değişti ve seçimlerini değiştirdiler. ben bunu diyorum.
bile bile ladesin anlamı yok. adam kendine güvenmiyor demek ki. bu sizi sevmediği anlamına da gelmez. sizi sevse bile onu başka seviyordur belki.. öyle işte biraz uzun oldu umarım anlatabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?