Eşimin eski nişanlısı ve tayin meselesi

Bana hala mantıksız geliyo, büyükşehirde yaşayan insanlar mesela sevgilileriyle ayrılınca il mi değiştiriyor,istanbulu bir düşünün misal, senin rahatsız olmandan bu kadar endişe eden adam AVM de kızlara gülümsüyor, bu iş konuşulurken verdiği tepkiler çok abartı kendini kitlemeler üstüne yürümeler, Allah hayırlara çıkarsın

trabzon mersin samsun nasıl acaba? uyduruyor mu zor diye yoksa gerçekten mi zor oralar ?
Mersin şehir merkezini bilemem ama ilçeler gayet rahat bence, komşumdan biliyorum. Adam Diyarbakır'dan bir geldi daha da gitmedi.

AVM'deki kız olayında şunu anlatmıştı, yemek almıştık elimizde masa bakıyorduk. Doluydu baya heryer. İşte boş bir masa varmış ikisi aynı anda ona yönelmiş kız önce geçince masaya gülümsemiş ben kaptım anlamında eşim de ona cevaben gülümsemiş. Eşimin kıza kızın da eşime gülümsediğini görmüştüm ama aynı masaya yöneldiklerini görmedim. İlk sorduğumda kimdi o kız diye bunu anlatsa olay büyümezdi ama ben avmyi terkedip ağlayarak eve geldiğimizde anlattı böyle böyle diye.
Konuşmayı açıklama yapmayı hiç sevmiyor geçiştiriyor kendince önemsiz şeyleri ben de kafamda daha da büyütüyorum.
Kendini odaya kapatması da sırf konuşmamak için

Eşimin tapusunu almadığım için gözlerini bağlayıp salamam sokağa , her insanın hisleri değişebilir. Onunkinin değişme ihtimali neyse benimki de o. O halde eski kız arkına bişey hisseder mi diye korkarak yaşamanın gereği yok. Onun da benim için öyle. Ola ki duygusu değişirse gelsin söylesin boşanmak istiyorum benim sevgim bitti diye çoluk yok çocuk yok eyvallah der bitiririz.

haklisin...bende polis esiyim... ve biz su an van'da yiz... ve bizde adanaliyik.
ama inan vanda gordugum sakinligi tovbe adanada goremiyorum

Samsun'a kendisi hiç gitmemiş ama. Kızla ünide arkadaşlarmış, üni bittikten sonra ikisi de birbirinin yanına gitmemiş hiç.
Sapık da demeyin kocama ya barıştık biz sapıkça şeyler yapmış ama 3 senedir bir yanlışını görmedim diyorum. Yani net geçmişi tlf kayıtları ilk sene paranoyaktım hepsini takip ettim. En son vukuatı benle tanışmadan önceki Facebook' olayı. Demekki değişmiş

yazdıklarınızda haklısınız
ama mesela ben, böyle bir konuda eşimle ilgili mini mini minnacık dahi bir şüphem olsa gerçeği görmek isterdim
asla "başka bir kadın için küllenmemiş hisleri olması şüphesi" ile yaşayamazdım
bu duygu beni yer bitirir, evliliğimden uzaklaştırırdı
eğer başkasına karşı hisleri benden kuvvetli olacaksa olsun da bileyim isterdim
onun "imkansızlıklarından" dolayı evliliğim devam etsin istemezdim
"seçimleri değişmesin" diye böyle bir şüpheyle sürdürmek istemezdim
belki benim düşüncelerim yanlıştır, olabilir

konu sahibi, yukarıda yazdıklarımdan olayı böyle gördüğümü, eşinin bir başkasına olan hisleri yüzünden oraya gitmek istemediğini düşündüğümü zannetme, sadece bu yoruma cevap yazmak istedim.
dün ilk 3-4 sayfada bırakmıştım konuyu, şimdi 17. sayfadan geriye doğru okuyorum, henüz net bir fikrim yok yani

Samsun'u yazmaya karar verdik. Beni bağlamıyor kız ya. Eşim ben istemem diye düşünerek yazmak istememiş ama beni düşündüğünden beni hırpaladı iki haftadır.

Ortada imkansızlık olacak bir durum yok ki. Onla devam etmek istese idi onla devam ederdi. Keza ben de öyle. Geçmişten hissiyatım olan biri olsa ben de onla devam ederdim. Sevginin önünde ne engel olabilir ki? Bişeyler engel olmuşsa da demekki o sevgi yeterince büyük değilmiş. Hissi değişirse de kendi bilir. Buna kızdan köşe bucak kaçmamızın da engel olacağını düşünmüyorum.

Hem o kız olmaz başkasına bişey hissedebilir. Buna engel olamam ki kaçarak

İnsanların değişeceğine ihtimal vermem ben ondan bu cümleleri kurdum. Dediğim gibi bu nedenle ben o yazışmaları görsem yapamazdım. Sevişmeyi hayvani bir arzuyla düz sekse indirip kadın olsun çamurdan olsun mantığıyla argo yazabilen bir erkeğe, bir de şiddet eğilimi hissettiğim bir erkeğe aşkından ölsem ben o şansı tanıyamıyorum işte.
Yani içinde sapıkça duygular olan bir adamıne vlendik diye değişeceğini hiç sanmıyorum ne yazık ki...
Barışmışsınız sizi kırmak değil niyetim ama eğer kötü cümleler, sapıkça laflar geçiyorsa hep bir şüpheniz olsun bence. Kimse değişmiyor çünkü ne yazık ki.

Çok hoşsunuz teşekkür ederim masajınız gözümden kaçmış yeni farkettim. Sonuçta sizin dediğiniz çıktı. Benim rahatsız olacağımı düşünmüş gerçekten. Dediğim gibi geçmiş benim için ne kadar anlamsızsa onun için de kıskançlık kriz mevzusu.

Nazar değildir bu bizim tartışmalarımızın çok çok azalmış boyutu, evliliğin ilk yılı haftanın 5 günü oluyordu. Evde bardak tabak kalmamış oluyordu barışınca gidip ilk iş bardak takımları almaktı. Vurup kırma işlerini bitirdik. Güç savaşı da nispeten azaldı. Bir tek kavgaya dönmeden eşimi konuşturabilmeyi başarırsam nazar değmesinlik olacak evliliğim

aynen böyle düşünüyorum ben de işte
hissiyat kuvvetli değilse eskiye de kayar yeniye de
buna da kaçarak engel olunmaz, nereye kadar kaçılabilir ki zaten?

eşin kıskanç mı

Bence herkes değişebilir. Ben kendim de çok değiştim. Ben ki bir insanla 3 sene ilişkimi devam ettiricektim, değil 3 sene 3 ay süren ilişkim yoktu nerdeyse. Lisede bir olmuştu uzun vadeli o da hayatımdan çalınan en büyük Zaman kaybı.
Ama şimdi eşimle 3 senedir birlikteyiz ve ikimiz de sadığız. Her insan bir hakkı hakeder bence. Eşimi savunmak değil amacım ama birisi hırsızlık yaptı diye ömür boyu hırsızlık yapacak diye birşey yok. Eşim verdiğim şansı hakettiğini gösterdi bu 3 senede. Ama Zaman'la ne yaşarız ne olur bilemem. İnşallah beni hayal kırıklığına uğratmaz hiçbir zaman

eşin kıskanç mı
Evet kıskanç özellikle geçmişimle alakalı. O da üstü kapalı bilir. Ama eşimin beni bu kadar kıskanmasında hatası olan benim.

Şimdi ben ona Nasıl güvensiz yaklaşıyorsam yakaladığım şeylerden ötürü, o da bende yakaladığı şeylerden ötürü geçmişime biraz takık

bence kimseyi gerçekten tanıyamayız. bu şüpheyle yaşamak değilde çok olağan gibime geliyor. böyle şeylere zemin hazırlamamak gerektiğini düşünüyorum. en azından böyle bir şey başıma gelse kendimi suçlu hissetmem sonrasında.

bazı şeylere ulaşması kolay olunca, insanın ulaşası gelebilir ... bu adam daha ne kadar açık olabilir ? istemiyorum eski sevgilim orda demiş yani. kötü sonuçları olabilir insanları duygularıyla sınamamalı. hele çocuk gibi bağlayan bir şeyde yoksa vazgeçmek daha kolay.

örneğin benim üniversitemde biri bayan biri erkek hocalarım var şuan ikiside 40'lı yaşlarında, bunlar gençken aşıklarmış (öyle ölüp bitmiyolarmış deli bi aşkta yok ortada hani ) ayrılmışlar ,başka hayatlar yaşamışlar ikisid e başkalarıyla evleniyorlar yıllar sonra tesadüfen aynı üniversitede karşılaşıyorlar ve olaylar gelişiyor bayanın kuçuk bir kız cocuğu olmasına ragmen bosandı adamda bosandı ve evlendiler. şimdi bu insanlar evliyken eşlerine numara mı yapıyorlardı ? yoo o anda eşlerini seviyorlardı fakat şartlar değişti ve seçimlerini değiştirdiler. ben bunu diyorum.

bile bile ladesin anlamı yok. adam kendine güvenmiyor demek ki. bu sizi sevmediği anlamına da gelmez. sizi sevse bile onu başka seviyordur belki.. öyle işte biraz uzun oldu umarım anlatabilmişimdir.

Şimdi anlayabildim demek istediğini.
Ama inan başka hoşuma giden şehir yok diğer seçeneklerin içinde. Zaten dediğim gibi ilk tercih de değil hem gitmesi ilk tercihken bile zormuş okuduğum bizim gelme ihtimali oldukça zor.bir de eşimin kızın ve benim mesleğim farklı. Alakasız denecek düzeyde. Hani yolda avmde falan belki karşılaşabilirler ama aynı yerde devamlı karşılaşma ihtimalleri sıfır

konu sahibinin eşine yönelik değil, sizinle karşılıklı yazışmamıza istinaden yazıyorum
ben sizi gayet net anlıyorum
ama maalesef sizin gibi düşünmüyorum
"bazı şeylere ulaşması kolay olunca, insanın ulaşası gelebilir" diyorsunuz ya ulaşması zor diye duruyorsa durmasın zaten
büyük konuşmayayım, başa gelince farklı düşünebiliriz hepimiz
ama şu anki fikrimle
bir kadın için "eşim kendine güvenmiyor demek ki" şeklinde düşünecek birşeyim olsaydı bu duyguyla yaşamak istemezdim
hele ki "beni seviyor ama onu başka seviyordur belki" diye bir şey benim için asla kabul edilemez
beynimde böyle şüpheler olursa, "aman uzak durayım da su üstüne çıkmasın" diyemem
aksine, su üstüne çıksın da bileyim isterim

Cok fazla felaket senaryosu kurulmus gibi geldi bana da
Baska yerde yasama imkanim varsa bende eski sevgilimin oldugu yeri secmezdim
Cok degisik gelmedi bana
Yok yere kurulmayin adama bence
Hakkinizda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…