• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Eski Nişanlısı :(

serife05

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2013
169
307
103
Amasya
Kızlar merhabalar hayırlı ramazanlar. Ben 4 yıllık evli bir çocuklu mutlu bir kadınım. Derdime gelince Eşimin eski nişanlısı, kayınvalidemin komşusunun kızı oluyor. Kızla toplamda 3 yıl kadar birliktelikleri olmuş. Vakti zamanında birbirlerini çok sevmişler. Eşim onun için şiirler yazmış beraber tatile gitmişler filan. Neyse anlaşmazlıklar olmuş ve nişanı atmışlar. Eşimin görevi dolayısıyla başka bir şehirde yaşıyoruz. Tatillerde izinlerde memlekete gittikçe kızla sürekli denk geliyoruz :( Eşimden yana kuşkum yok yuvasına bağlı bir eş. Ama sorun şu ki görümcelerimden duyduğum kadarıyla o kızla nişan attıktan sonra bir süre resmen hayata küsmüş kendini içkiye vermiş ağır bir depresyon süreci atlatmış:KK61:Kızda çok güzel bir kız. Bu aralar memleketteyiz dün iftardan sonra eşim görümceler filan balkonda otururken o kızda ailesiyle apartmandan çıkıp gezmeye gidiyordu. Acaba diyorum eşim bu kızı gördükçe eski yaşanmışlıkları aklına gelir mi? :KK43: Çünkü her memlekete gidişimizde denk geliyor. Sizinde başınıza bu tarz olaylar geldi mi hiç. Ex aşklarınız ya da eşlerinizin ex aşkları denk geldi mi? Denk geldiyse nasıl hareket ettiniz?:KK42:

E zor durum haklısın şimdi kim olsa karşılaşmak istemez. Ama önemli olan eşinden emin olman gerisi hiç sorun değil. Kendini yerine koy bir zamanlar çok sevip ayrıldığın biri olsa görünce ne hissedersin? İnsan bence biraz hüzünlenir belki eski günleri de hatırlar ama eğer evliliğinde mutluysa bununla sınırlı kalır ileri gitmez. Bu kadarı da normaldir takma kafaya gereğinden fazla.

Zor bacım kız içinde eşin için de senin içinde . Ayy romantik takılamayacağım ben net kıskanır eşimi kısıtlar ama yine de buraya gelir eşine güven, nasıl eşsin de bunları düşünüyorsun diye duyar kasardım . Emma bil bakalım ne eksik?
( Kıskanılacak bir adet taş gibi eş )

Şimdi bizim kızlar gelir şu klasik cümleyi kurarlar “Senden önce yaşanmış bitmiş, seni ilgilendirmez” ama yaşanmışlar çoğu zaman bitmiyor arkadaş. Bitmediği içinde şimdiki eşleri haliyle ilgilendiriyor. Kızla denk gelirsen eşinin eline sıkıca tut. Mutlu olduğunu belli et

Siz nasıl tanışıp evlendiniz?
Severek mi? Eşinizin sevgisine inanıyor musunuz?
Bunların sorun olmaması lazım. Sonuçta ayrılmışlar. Bitmiş bir ilişki.
Erkek arkadaşım çocuğu sebebiyle eski eşiyle görüşüyor. Zerre kıskanmıyorum. Sonuçta evlilik bitmiş değil mi? O kadını da sevmediğinden eminim. Sevse onun yanında olurdu. Benim yanımda değil...

Siz de böyle düşünmeye çalışın. Kendinize eziyet etmeyin. Haaa başka elle tutulur şeyler var şüphelenmem için diyorsanız o başka.

İlk ciddi iliskimkomsumuzun ogluydu , bes sene beraberdik , sozlendik , o ve ailesi evlenmemizi cok istiyordu , aileler icli disliydi vs vs
Ben ayrildim , sonra baskasiyla evlendim ve yine ayni apartmanda yasadim , o da evlendi , arada ailesini ziyarete geldiginde karsilasirdik sokakta bakkalda , balkonlarimiz da karsilikydi bu arada , ne aklimdan ne icimden hicbir sey gecmedi , biten bitmistir eger icimizde ufacik birsey kalsa ayrilmazdik zaten
Bosuna bunlari dusunup de hayati kendinize zindan etmeyin , gecmis gecmistir

Kızlar merhabalar hayırlı ramazanlar. Ben 4 yıllık evli bir çocuklu mutlu bir kadınım. Derdime gelince Eşimin eski nişanlısı, kayınvalidemin komşusunun kızı oluyor. Kızla toplamda 3 yıl kadar birliktelikleri olmuş. Vakti zamanında birbirlerini çok sevmişler. Eşim onun için şiirler yazmış beraber tatile gitmişler filan. Neyse anlaşmazlıklar olmuş ve nişanı atmışlar. Eşimin görevi dolayısıyla başka bir şehirde yaşıyoruz. Tatillerde izinlerde memlekete gittikçe kızla sürekli denk geliyoruz :KK43: Eşimden yana kuşkum yok yuvasına bağlı bir eş. Ama sorun şu ki görümcelerimden duyduğum kadarıyla o kızla nişan attıktan sonra bir süre resmen hayata küsmüş kendini içkiye vermiş ağır bir depresyon süreci atlatmış:KK61:Kızda çok güzel bir kız. Bu aralar memleketteyiz dün iftardan sonra eşim görümceler filan balkonda otururken o kızda ailesiyle apartmandan çıkıp gezmeye gidiyordu. Acaba diyorum eşim bu kızı gördükçe eski yaşanmışlıkları aklına gelir mi? :KK43: Çünkü her memlekete gidişimizde denk geliyor. Sizinde başınıza bu tarz olaylar geldi mi hiç. Ex aşklarınız ya da eşlerinizin ex aşkları denk geldi mi? Denk geldiyse nasıl hareket ettiniz?:KK42:
Eski olduğu için hiç kafana takma denk geliyorlarsdır sadece okadar

İlk ciddi iliskimkomsumuzun ogluydu , bes sene beraberdik , sozlendik , o ve ailesi evlenmemizi cok istiyordu , aileler icli disliydi vs vs
Ben ayrildim , sonra baskasiyla evlendim ve yine ayni apartmanda yasadim , o da evlendi , arada ailesini ziyarete geldiginde karsilasirdik sokakta bakkalda , balkonlarimiz da karsilikydi bu arada , ne aklimdan ne icimden hicbir sey gecmedi , biten bitmistir eger icimizde ufacik birsey kalsa ayrilmazdik zaten
Bosuna bunlari dusunup de hayati kendinize zindan etmeyin , gecmis gecmistir
Maşallah senin içinde zor bir durum canım

eşinizden yana bir kuşkunuz olmaması artı. bence haksız da değilsiniz kuşku duymamakta..nişanı attıktan sonra hayata küsüp ağır depresyona girmesi eşinizin yas tutabildiği anlamına gelir. bu kilit nokta. yas tutabilen insandan kolay kolay sıkıntı gelmez. o dönemi geçirmiş atlatmış ve hayatından silmiş demektir. 4 yıldır da çok şükür sizinle mutlu mesut. hiç takılmayın derim ben

Bir zamanlar bende çok sevdim ve terk edildim çok üzüldüm ama şimdiki nişanlımla çok mutluyum, huzur veriyor, bana iyiki terk etmiş beni diyorum allahın sevdiği kuluymuşum yoksa nişanlımı tanıyamazdım. şimdi yolda görsem beni terk eden insanı benim için sokaktaki herhangi bir insandan farkı yok, onun için sizde gönlünüzü ferah tutun.

Evet aklına geliyordur, bu neyi degıstırecek ki.
Benim de aklıma geliyor mazide kalan bir cok sey gordugumde.
Geliyor bı dk aklımı mesgul ediyor sonra Ee kızlar naptıniz anlatın bakalım diyorum muhabbetıme donuyorum

Geçmişe çok takıntılı olabilir misiniz? Önceki mesajlarınız ya eşinizin eski sevgilileri, ya sizin eski sevgiliniz hakkında. Bu iki konu dışında yorum yaptığınız konular da genelde geçmiş ilişkilerle ilgili.

Bu konu zihninizi sürekli meşgul ediyorsa belki uzman yardımı alabilirsiniz. Bazen farketmeden aynı konuların çevresinde dönüp durabiliyoruz çünkü.

Elbette aklına gelir ama bu demek değil ki sizi sevmiyor hala onu seviyor. Tamamen unutmak diye bir şey yok hepimiz her şeyi hatırlarız hafızamız silinecek değil ama o insanı görmek aynı hisleri tekrar yaşamak anlamına gelmez. Olan olmuş önünüze bakın. Bir ömür kayınvalid ize gitmeyecek değilsiniz ya bu sebepten. Bence gereksiz mesele yaratıyorsunuz kendinize

Canım zor bi durum tabi ama bi de şu açıdan düşün, evlenip çocukları olup boşananlar ve çocukları için görüşmek zorunda olan insanlar var. Eski bitmiş gitmiştir. Herkes ne aşklar ne acılar yaşıyor evet ama illa ki bitiyor bitince. Bak seninle yeni bir hayat kurmuş eskiyi düşünme

Back
X