Eşimin Eski Nişanlısı :(

Kızlar merhabalar hayırlı ramazanlar. Ben 4 yıllık evli bir çocuklu mutlu bir kadınım. Derdime gelince Eşimin eski nişanlısı, kayınvalidemin komşusunun kızı oluyor. Kızla toplamda 3 yıl kadar birliktelikleri olmuş. Vakti zamanında birbirlerini çok sevmişler. Eşim onun için şiirler yazmış beraber tatile gitmişler filan. Neyse anlaşmazlıklar olmuş ve nişanı atmışlar. Eşimin görevi dolayısıyla başka bir şehirde yaşıyoruz. Tatillerde izinlerde memlekete gittikçe kızla sürekli denk geliyoruz :KK43: Eşimden yana kuşkum yok yuvasına bağlı bir eş. Ama sorun şu ki görümcelerimden duyduğum kadarıyla o kızla nişan attıktan sonra bir süre resmen hayata küsmüş kendini içkiye vermiş ağır bir depresyon süreci atlatmış:KK61:Kızda çok güzel bir kız. Bu aralar memleketteyiz dün iftardan sonra eşim görümceler filan balkonda otururken o kızda ailesiyle apartmandan çıkıp gezmeye gidiyordu. Acaba diyorum eşim bu kızı gördükçe eski yaşanmışlıkları aklına gelir mi? :KK43: Çünkü her memlekete gidişimizde denk geliyor. Sizinde başınıza bu tarz olaylar geldi mi hiç. Ex aşklarınız ya da eşlerinizin ex aşkları denk geldi mi? Denk geldiyse nasıl hareket ettiniz?:KK42:
tabi ki geliyordur hatta içten içe özlem bile duyuyordur kimse sevdiğini gerçekten sevdiyse unutamaz tam anlamıyla. çok rahatsız edici bir durum malesef allah yardımcınız olsun

Sizle evlenmis tercihini yapmis esiniz. Unutmamis olsa 2 tane çocuk yapmazdi dimi :21:Kuruntuya kapilip esinize bunu hissettirmeyin bence. Allah daim etsin mutlulugunuzu

Kızlar merhabalar hayırlı ramazanlar. Ben 4 yıllık evli bir çocuklu mutlu bir kadınım. Derdime gelince Eşimin eski nişanlısı, kayınvalidemin komşusunun kızı oluyor. Kızla toplamda 3 yıl kadar birliktelikleri olmuş. Vakti zamanında birbirlerini çok sevmişler. Eşim onun için şiirler yazmış beraber tatile gitmişler filan. Neyse anlaşmazlıklar olmuş ve nişanı atmışlar. Eşimin görevi dolayısıyla başka bir şehirde yaşıyoruz. Tatillerde izinlerde memlekete gittikçe kızla sürekli denk geliyoruz :( Eşimden yana kuşkum yok yuvasına bağlı bir eş. Ama sorun şu ki görümcelerimden duyduğum kadarıyla o kızla nişan attıktan sonra bir süre resmen hayata küsmüş kendini içkiye vermiş ağır bir depresyon süreci atlatmış:KK61:Kızda çok güzel bir kız. Bu aralar memleketteyiz dün iftardan sonra eşim görümceler filan balkonda otururken o kızda ailesiyle apartmandan çıkıp gezmeye gidiyordu. Acaba diyorum eşim bu kızı gördükçe eski yaşanmışlıkları aklına gelir mi? :KK43: Çünkü her memlekete gidişimizde denk geliyor. Sizinde başınıza bu tarz olaylar geldi mi hiç. Ex aşklarınız ya da eşlerinizin ex aşkları denk geldi mi? Denk geldiyse nasıl hareket ettiniz?:KK42:
Sevgili olmadan önce sorduğum ilk şey çok sevip kavuşamadıgın biri varmı olmuştu var dese o topa hiç girmezdim o ayrı zaten bütün ailesi de der.... Daha önce kimseye seninle oldugu gibi olmadı sen bir başkasın her halinden belli derdi ki eşimden eminim o konuda ama bizim evlendigimiz gece eski sevgilisi aramıştı eşimde msj attı ben evlendim bidaha arama diye sonra da kapandı konu bence eşiniz sizinle iyiyse sorun yok illaki üzülür hatırlar insan çok sevip kavuşamamak kolay degil ama artık hayatları ayrılmış düşünüp üzülmeyin

Kızlar merhabalar hayırlı ramazanlar. Ben 4 yıllık evli bir çocuklu mutlu bir kadınım. Derdime gelince Eşimin eski nişanlısı, kayınvalidemin komşusunun kızı oluyor. Kızla toplamda 3 yıl kadar birliktelikleri olmuş. Vakti zamanında birbirlerini çok sevmişler. Eşim onun için şiirler yazmış beraber tatile gitmişler filan. Neyse anlaşmazlıklar olmuş ve nişanı atmışlar. Eşimin görevi dolayısıyla başka bir şehirde yaşıyoruz. Tatillerde izinlerde memlekete gittikçe kızla sürekli denk geliyoruz :KK43: Eşimden yana kuşkum yok yuvasına bağlı bir eş. Ama sorun şu ki görümcelerimden duyduğum kadarıyla o kızla nişan attıktan sonra bir süre resmen hayata küsmüş kendini içkiye vermiş ağır bir depresyon süreci atlatmış:KK61:Kızda çok güzel bir kız. Bu aralar memleketteyiz dün iftardan sonra eşim görümceler filan balkonda otururken o kızda ailesiyle apartmandan çıkıp gezmeye gidiyordu. Acaba diyorum eşim bu kızı gördükçe eski yaşanmışlıkları aklına gelir mi? :KK43: Çünkü her memlekete gidişimizde denk geliyor. Sizinde başınıza bu tarz olaylar geldi mi hiç. Ex aşklarınız ya da eşlerinizin ex aşkları denk geldi mi? Denk geldiyse nasıl hareket ettiniz?:KK42:
Sizin hayatınızda kimse olmadi mi?

Zor bir durum
Zorda ziyade rahatsız edici
Ama biten şeyler bitmiş oluyor genelde
Düşünüp çokta takmamak gerek
Sonuçta sizinle evlenmiş
Demek ki sizi seviyor
Siz nasıl evlendiniz severek mi ?

Muhakkak eski yaşanmışlıklar aklına gelir, sizin gelmiyor mu? Benim geliyor valla.

Ben eşimin eski sevgilisiyle görüşüyorum. Arkadaş ortamları ortak, arada bir araya geliyoruz, ailece görüşüyoruz. Kavga dövüş olmadan gayet medeni bir şekilde ayrılmışlar, artık ben varım düşman ol diyemezdim eşime. Gayet de sevdiğim, bir araya gelince vakit geçirmekten keyif aldığım bir kadındır. Kıskanmıyorum, eşimin aklına gelmesi de beni endişelere sürüklemiyor. İkisi de istese evlenirlerdi zaten, ben ya da eski sevgilinin eşi hiç olmazdık.

Arkadaşım 5 yıllık ilişkisinden ayrılıp başkasıyla nişanlandı sonrasında evlendi.4 yıldır evli ilk yıllar sürekli aklına geliyordu acaba evlenmesemiydim özlüyorum vs diyordu.Son 1 yıldır özlem hissetmiyor eşini sevdiğini söylüyor . Ama hala aklına gelir arada bir sorar bize görüyor musunuz,napiyor diye.
Adamın karısı hamileydi duyunca bi tuhaf oldu.
Herkeste durum aynı değildir ama bendeki örnek bu.Bunu bence eşinin mimiklerinden anlayabilirsin .Gorunce yuzu gozu nasil oluyor mesela . Ve gordukten sonraki hali tavri bi afalliyor mu ?

Evet eskiler akıla gelir buna ne esiniz nede siz engel olabilirsiniz. Ama hayırlısı böyleymis deyip gececeksiniz.

neden ayrılmışlar tam olarak?

Görümcemin eski defterleri açıp içinize kurt düşürmesi hiç de iyi bir davranış değil.
Sizinle aynı durumda olsam çok zorlanırdım içim içimi yer dururdu herhalde

Bu kadar corona olayları var yaşadığınız yerden neden memlekete gittiniz kalabalık yaşıyorsunuz anlamadın hani görümce de varmış kaynana tek değil gitme nedeni ne? Orada vaka yoksa da olmayacağı anlamına gelmez eşiniz çalışmıyor mu? Balkondan kızı hemen nasıl görüyorsunuz takipte gibi.Yaşanmış bitmiş anlaşsaydı onunla evlenirdi biraz kendinize güvenin size bunun anlatılması zaten yanlış

aklına gelir gelmesine ama önemli olan bu anıların ona ne ifade ettiği. sizin de eski sevgiliniz aklınıza gelebilir, önemli olan içinizden ne geçirdiğinizdir. bir hissi olsa halinden tavrından anlardınız, bence kafanıza takmanıza gerek yok hiç.

Muhakkak eski yaşanmışlıklar aklına gelir, sizin gelmiyor mu? Benim geliyor valla.

Ben eşimin eski sevgilisiyle görüşüyorum. Arkadaş ortamları ortak, arada bir araya geliyoruz, ailece görüşüyoruz. Kavga dövüş olmadan gayet medeni bir şekilde ayrılmışlar, artık ben varım düşman ol diyemezdim eşime. Gayet de sevdiğim, bir araya gelince vakit geçirmekten keyif aldığım bir kadındır. Kıskanmıyorum, eşimin aklına gelmesi de beni endişelere sürüklemiyor. İkisi de istese evlenirlerdi zaten, ben ya da eski sevgilinin eşi hiç olmazdık.
Valla canım senide tebrik mi etmek gerek yoksa hayret mi etmek gerek bilemedim yani!

Bizdede ayni durum var biz eşimle aynı mahalledeniz benden önceki kız eşimin akrabasiymis işleri olmamış,daha sonra benimle evlendi ,ben kıskanç biriyim ilk öğrendiğimde o akrabasına ne bayram ne başka birşeyde gitmesini istemedigimi söyledim oda gitmedi ben öyle diyince,size gelince ben olsam kiskacligim tutardı sonuçta yaşanmış şeyler var eşinize güveniyorsanız sorun yapmayın derim

Mesajlarınıza baktım da daha önceki konunuzda da eşinizin eski sevgilisinin sizin olduğunuz şehire iş için taşındığını çarşıda falan karşılaşma ihtimalinden korktuğunuzu söylemişsiniz, şimdi de eski nişanlısının ailesinin olduğu şehirde olduğunu gittikçe gördüğünüzü söylüyorsunuz bu ne tezat??

Bu kız sizinle aynı şehirde mi ailesinin olduğu yerde mi hangisi doğru? Bir konuda sevgilisi, diğer konuda nişanlısı? Maşallah eski sevgililer nişanlılar hep sizin etrafınızda mı dolaşıyor? Ya eşinize güveniniz yok bunları bildiğinizden kafanızda senaryo üretiyorsunuz ya da fazla takıntı.

İki ayrı konu ayrı senaryo siz hep eşinizin geçmişinde kalmışsınız zaten başka konuda da geçmişini araştırıp sorduğunu eşinizin çıktığı birinden çocuğu olup aldırttığını falan yazmışsınız gerçektem iyi misiniz?

Eşiniz ayrıldıktan sonra dibi görmüş ağlamış acı çekmiş, acıyı dibine kadar yaşamış. Hayata tekrardan başlamış, içine atmamış acının dibini sıyırmış.Asıl 3 yıl beraberlikten sonra bunları yaşanmasaydı sıkıntıydı bence. Bu sebeple şuan gözünün o kıza baktığını içinden bir şeyler geçtiğini pek düşünmüyorum. Güveninizi kuşkularla kafanızdaki kurgularla yok etmeyin sevginize de yazık etmeyin derim.

hiç umrumda olmazdı. kıza kalsa o da sizi görmek istemiyodur zaten.
geçmişe mazi derler dert edinmeyin yuvanızın huzuruna bakın.

Ben de çok kıskancım normalde ama bu konularda ben eski eskide kalmıştır mantığındayım. Sizi seviyor değer veriyorsa sıkıntı yok. Elbette aklına geliyordur gördüğünde ama öyle uzun uzun düşünüp eski günleri özlemle hayal etmiyordur

İlla birşey olacak değil, mühim olan eşine güvenmen, ama bitmiş gitmiştir demek de doğru gelmiyor.
Bir anıyı bile unutmuyor insan, böyle birşey unutulur mu?
Hisleri bitmiştir, yeni bir hayata başlamıştır, endişe edecek bir durum yok ama bunlar yine eskilerde kalacak şeylerdir.

Back
X