Eşimin Eski Nişanlısı :(

Babam hala arada eski kayın pederiyle iş yapıyor. Ailecek doğal karsiliyoruz :)
Bence boşuna kuruntu yapıp kendinizi üzmeyin. Tabii ki zamanında sevmiş de nişanlanmis. Nişanlanmak büyük bir olay. Ama daha da büyüğü nişan atma cesareti göstermek
Demek ki gerçekten oluru yoktu ki, gerçekten istemiyorlardi ki Nisan atmışlar.
Bence düşünecek,uzulecek bir konu yok. Kadının nisandan sonra içip dağıtması çok normal çünkü hayal kırıklığina uğramış. Toplum baskısı bir yandan, evlilik için almaya başladığı ceyizlerini başka evlilikte kullanacağını bilmek bile -ne kadar isteyerek ayrılsa da- çoğu kadına acı verir. O yani kocanizi kaybettigi için değil hayalleri yıkıldığı için salmıştır kendini.
Ki geçmiş zaman...
Hiç boşu boşuna üzülüp de canınızı sıkmayın.
Burda içip dağıtan depresyonlara giren kişi konu sahibinin kocası 🤭 benim eşim de o anlattığım sevgilisinden ayrılınca epey bi zaman kendine gelememiş. Nerde akşam orda sabah derken ben çarptım adamı 😁 insan elbet dağılır kolay değil ama sonrasında küllenip gidiyor her şey taze kalmıyor ki.

Burda içip dağıtan depresyonlara giren kişi konu sahibinin kocası 🤭 benim eşim de o anlattığım sevgilisinden ayrılınca epey bi zaman kendine gelememiş. Nerde akşam orda sabah derken ben çarptım adamı 😁 insan elbet dağılır kolay değil ama sonrasında küllenip gidiyor her şey taze kalmıyor ki.
Hee öyle mi, ben kadın sanmistim.
Ama bunda sasacak bir şey yok ki. Evlilik hayali kurup bozulan herkes üzülür,dağıtır.
Ama bir yerden sonra da toparlar. Sonuçta hangimiz ilk aşkımızla evleniyoruz ki? Zaten yüzyüze bakan insanlar. Eğer aralarında büyük aşk olsa onda yıl o mekansal yakınlıkta elbet tekrar konuşur baslarlardi.
Demek ki bitmesi gerekiyormuş,bitmis.

Hee öyle mi, ben kadın sanmistim.
Ama bunda sasacak bir şey yok ki. Evlilik hayali kurup bozulan herkes üzülür,dağıtır.
Ama bir yerden sonra da toparlar. Sonuçta hangimiz ilk aşkımızla evleniyoruz ki? Zaten yüzyüze bakan insanlar. Eğer aralarında büyük aşk olsa onda yıl o mekansal yakınlıkta elbet tekrar konuşur baslarlardi.
Demek ki bitmesi gerekiyormuş,bitmis.
Bence de. İlk yazmışsınız ya nişan büyük bi olay, nişan atmak daha da büyük diye 👏👏👏 işte kilit nokta burası, oluru olsaydı zaten o noktadan dönmezlerdi. Yalnız bu erkeklerdeki "sen ne güzel komşumuzdun fahriye abla" modu hiç bitmiycek. Hep bi komşu kızı 🤭

Evet ama inanın o durumda ne yaptığımı bilmiyordum ama allah var kız çok cok iyi davrandı gece 3 de corba yaptı acı ekşi yememem icin saolsun . Zaten ben esime dedim ölsemde hastanede yatır oraya götürme bi dakine çünkü hastanemizde bir cok eksik oldugu icin mecbur o ile gidiyoruz büyük sorunlarda
Otel , pansiyon, öğretmen evi gibi kalabilceginiz yerler yok mu o ilde

Otel , pansiyon, öğretmen evi gibi kalabilceginiz yerler yok mu o ilde
Vardır tabikide ama ben bilmiyorum hiç gitmediğim yer açıkcası kv yanında gitti olim diye gelmis zaten brni hastanede bıraktı gitti görümcesinin kızının evine benim derdim bana yetiyordu o zaman 4 sene sonra mutlulugu tadım kalbini az duyup sonra atmamasınım piskolojisindeydim kim me yaptı umrum degildi gercekten Allah kimseye o duyguyu yaşatmasın ve hastanede cektigim sancılar agrılar cabası

Vardır tabikide ama ben bilmiyorum hiç gitmediğim yer açıkcası kv yanında gitti olim diye gelmis zaten brni hastanede bıraktı gitti görümcesinin kızının evine benim derdim bana yetiyordu o zaman 4 sene sonra mutlulugu tadım kalbini az duyup sonra atmamasınım piskolojisindeydim kim me yaptı umrum degildi gercekten Allah kimseye o duyguyu yaşatmasın ve hastanede cektigim sancılar agrılar cabası
Yasadiklarinizin mükafatını ilerki yaşamınızda alırsınız inlalalah:nazar:

Bu geçmiş olayına gerçekten takıntılısınız. Eski konularınıza baktım hep bu konu maalesef. Bu konuda bi uzmanla görüşmelisiniz.

Bunu birde annene sormak lazım ilk dönemlerde hiç mi gıcık olmadın vs diye
Yoo hiç gıcık olmuyor.
Eskiden de gıcık olmadığına eminim, çünkü hala evde konusu geçebiliyor, gerginlik olmadan. Annem normalde gergin bir kadındır. Mesele yaptigi konuları evde asla acamayiz, korkarız:)
Bitmiş gitmiş mesele yani^^
Hatta gecen sene babamla , kadının yeğeninin düğününe gittiler ,çeyrek altın taktılar (sıfır şaka):KK49:

Yoo hiç gıcık olmuyor.
Eskiden de gıcık olmadığına eminim, çünkü hala evde konusu geçebiliyor, gerginlik olmadan. Annem normalde gergin bir kadındır. Mesele yaptigi konuları evde asla acamayiz, korkarız:)
Bitmiş gitmiş mesele yani^^
Hatta gecen sene babamla , kadının yeğeninin düğününe gittiler ,çeyrek altın taktılar (sıfır şaka):KK49:
Wouuuu annenin önünde saygıyla eğiliyorum ben hayal bile edemiyorum kan dökerim :))

Wouuuu annenin önünde saygıyla eğiliyorum ben hayal bile edemiyorum kan dökerim :))
Biz ailecek bu konularda takılmayan insanlarız ya. Annemin de üye olduğu saçma bir oluşum var. Telefonu çalar alakalı alakasiz,kadın erkek insanlar arar. Babam en ufak rahatsızlık duymaz.
29 yıldır bu evdeyim, evde asla kıskançlıkla ilgili.(kardeş kıskançlığı dahil) tartışma çıkmamıştır.
İkisinin de mottosu zaten rahatsız olacağın bir şey varsa, karşındakine tatsız şeyler (aldatma gibi) yakistiriyorsan o bunu yapsa da yapmasa da zaten o evliliğin devam etmesinin anlamsız olduğunu yönünde.
Ben de boyle düşünüyorum. Asla kıskançlık yapmam/bana yapılmasını sevimli bulmam. Zaten beni aldattığını düşünüyorsam kanıta bile gerek yok. Böyle bir şey yapacak karakterde olduğunu hissediyorsam kisadan yol veririm (eğer sadece takıldığım biri değilse)
Eski sevgilim tarlabasinda (bilmeyenler için adı uyuşturucu ve fuhuşla anılan /taksimin yakınındaki bir mahalle) bir otel resepsiyonunda geceleri çalışacağını söylediğinde 'aaa ne güzel, gündüzleri rahat rahat buluşabiliriz o zaman' diye sevuinip bunu müjdeli haber saymış bir kadinim :confused:

Konu dışı diye banlanmamak için konuya dönmek isterdim ama yazılacak her şeyi yazmışım önceki sayfalarda. Lütfen beni kiblemeyin arkadaslar:oops::KK22:
Vallahi maphusta geçmiyor günler En Büyük KK

Vallahi maphusta geçmiyor günler En Büyük KK

Sizin evdeki anladığım kadarıyla medeniyet ortamı olmadı gereken bu Aslında!!! Fakat 37 yıllık hayatımda hiç te iyi niyetli olmayan insanlarla karşılaştım Kadını ayrı Erkeği ayrı en en ennnnn masumu benim yanımda sevgilimin gözünün içine bakıp soyunayım gör bak benim vücudum da o dansçı kızlar gibi diyen iş arkadaşı... Ayrıca bu ülke damadına aşk mesajları yazan kayınpeder gördü ://
Hem kadın olarak o buruklugunu acabasını hissedebiliyorum konu sahibinin Eşine çok aşık masumca bı burukluk onunkisi 😍

Hatırlar tabii, hafıza kaybı yaşaması lazım hatırlamaması için. Ama bakıp "hıı evet böyle biri vardı" demek ayrı, "ahh keşke" demek ayrı. Eşinin eskiye özlemi yoksa umurunda bile olmamalı.

Eskiden beraber oldugum iki erkek arkadasima denk geldim, biriyle 12 yil once biriyle 14 yil once beraberdim.
Benim yuzumde gulumseme olustu acikcasi ☺️
ikisi de pat diye tanidi beni, biriyle karsilastigimda yanimda cocuklarim vardi, adam elini ayagini nereye koyacagini sasirdi 😄
Digerinde yalnizdim, selamlastik hal hatir sorup gectik.
Bende hicbir duygu uyanmadi acikcasi, gecmis gitmis herkes kendi hayatini kurmus.

Sizin evdeki anladığım kadarıyla medeniyet ortamı olmadı gereken bu Aslında!!! Fakat 37 yıllık hayatımda hiç te iyi niyetli olmayan insanlarla karşılaştım Kadını ayrı Erkeği ayrı en en ennnnn masumu benim yanımda sevgilimin gözünün içine bakıp soyunayım gör bak benim vücudum da o dansçı kızlar gibi diyen iş arkadaşı... Ayrıca bu ülke damadına aşk mesajları yazan kayınpeder gördü ://
Hem kadın olarak o buruklugunu acabasını hissedebiliyorum konu sahibinin Eşine çok aşık masumca bı burukluk onunkisi 😍

İyi niyetli olmayan insanlar hayatın her alanında karşımıza çıkıyor, çıkacak. Mesele size sadakat sözü veren insanın sözüne güvenip güvenmemek. Bir başkası ilgi gösterdiğinde kendine hakim olamayacağını düşündüğünüz ya da bundan korktuğunuz insanı kıskanırsınız.

Hiç umrumda olmaz ne bu arabesk tavırlar? Görümce size anlatırken bildiğin sende kalsın bana da eski sevgililerimi anlattırma diyeydin. Eşinde onu bunu görünce fena olup bayılacaksa az ötede bayılsın

Kızlar merhabalar hayırlı ramazanlar. Ben 4 yıllık evli bir çocuklu mutlu bir kadınım. Derdime gelince Eşimin eski nişanlısı, kayınvalidemin komşusunun kızı oluyor. Kızla toplamda 3 yıl kadar birliktelikleri olmuş. Vakti zamanında birbirlerini çok sevmişler. Eşim onun için şiirler yazmış beraber tatile gitmişler filan. Neyse anlaşmazlıklar olmuş ve nişanı atmışlar. Eşimin görevi dolayısıyla başka bir şehirde yaşıyoruz. Tatillerde izinlerde memlekete gittikçe kızla sürekli denk geliyoruz :KK43: Eşimden yana kuşkum yok yuvasına bağlı bir eş. Ama sorun şu ki görümcelerimden duyduğum kadarıyla o kızla nişan attıktan sonra bir süre resmen hayata küsmüş kendini içkiye vermiş ağır bir depresyon süreci atlatmış:KK61:Kızda çok güzel bir kız. Bu aralar memleketteyiz dün iftardan sonra eşim görümceler filan balkonda otururken o kızda ailesiyle apartmandan çıkıp gezmeye gidiyordu. Acaba diyorum eşim bu kızı gördükçe eski yaşanmışlıkları aklına gelir mi? :KK43: Çünkü her memlekete gidişimizde denk geliyor. Sizinde başınıza bu tarz olaylar geldi mi hiç. Ex aşklarınız ya da eşlerinizin ex aşkları denk geldi mi? Denk geldiyse nasıl hareket ettiniz?:KK42:
Hiç sorun yapma. Kafanda büyütme. Bak benim olayımın tam tersi durumdasın. Benim eski nişanlımın ailesi ile biz komşuyuz. Benim eski nişanlım evlendi. Bir bebekleri falan oldu. Arada yazın karşılaşırız hiç birşey hissetmiyorum, o da hiçbirşey hissetmiyor eminim. Ama abisi ile annesi ile mecbur selamlaşıyoruz. Annesi annemle kahve içmeye gelir gider. Ben ailemle yaşamıyorum normalde işim dolayısı ile. Bizimde geçmişte çok fırtınalı idi ama üstüne yeller esti. En ufak bir duygu yok.Yani öyle aklına bişey takılmasın herşey geçmişte kalıyor.Kızın güzelliğine takılma, senin eşinin eski nişanlısı olduğu için psikolojik olarak sana Adriana lima gibi geliyor. Rahat ol lütfen.

Valla canım senide tebrik mi etmek gerek yoksa hayret mi etmek gerek bilemedim yani!
Size tuhaf gelmis çünkü bizim topluma ters geliyor anlattikları ama size bisey diyim mi şu kadınin aldatilma veya aldatma ihtimali herkesten daha düşüktür, bu kadar medeni ve ex hatunla muhabbet edebilecek kadar kendine güvenen kadın aldatilmaz, bu kadınin seçtiği adam da aldatacak adam degildir zaten

Back
X