• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski sevgilisi bir anda ortaya çıktı

Tamam anlatmasi gayet iyi ama zamanında çok sevdim falan filan böyle şeyleri anlatmaya be gerek var bunun iki sebebi vrdır ya sizi kıskandırmak istiyor ya da yol yapıyor ben den soylemesi.. hemen telefon hattını vs değiştirsin facebook den falan engellesin ben olsam olay yapar bunları yapmadan barismazdim

kızda manyakmıdır nedir "gerçekten evlimisin" ne demek ya sini face de vs de zaten evlilik fotonuz yok mu çok merak ediyorsa başka hesapla baksın.sanki evli olsanda yarım kalanları yaşayalım demek gibi olmuş.evliyim diyenin daha üstüne gidilmez.

kızda manyakmıdır nedir "gerçekten evlimisin" ne demek ya sini face de vs de zaten evlilik fotonuz yok mu çok merak ediyorsa başka hesapla baksın.sanki evli olsanda yarım kalanları yaşayalım demek gibi olmuş.evliyim diyenin daha üstüne gidilmez.
Sosyal medya hesabımız Yok eşimle ya bende ona sinir oldum daha niye arıyor niye ama emin olduktan sonra bir daha seni asla rahatsız etmem demiş acaba ben arasam mı diye düşündüm bi ara

Tamam anlatmasi gayet iyi ama zamanında çok sevdim falan filan böyle şeyleri anlatmaya be gerek var bunun iki sebebi vrdır ya sizi kıskandırmak istiyor ya da yol yapıyor ben den soylemesi.. hemen telefon hattını vs değiştirsin facebook den falan engellesin ben olsam olay yapar bunları yapmadan barismazdim
Ya orayı ben abarttım biraz ani duygusal tepki verdim eşim ben Şen'inle evliyim benim için değerli olan sensin zamanında sevmiştim onu ama geçti gitti demişti ama öyle kıskandım ki benim için söylediklerini gözüm görmedi

Sosyal medya hesabımız Yok eşimle ya bende ona sinir oldum daha niye arıyor niye ama emin olduktan sonra bir daha seni asla rahatsız etmem demiş acaba ben arasam mı diye düşündüm bi ara
çaktırmadan takipte ol bir daha ararsa konuş ağzına et. kocanın yerinde olsam hemen telini engellerdim o kişinin artık her telefonda var bu.sen nasıl bu duruma kendini koyduğunda eski sevgilinle 2. bir iletişimi imkansız görüyorsan o da öyle yapmalı.eşine söyle empati yapsın senin eski sevgilin birden çıksa böyle yapsa 2. bir mesaja eşin ne der?

çaktırmadan takipte ol bir daha ararsa konuş ağzına et. kocanın yerinde olsam hemen telini engellerdim o kişinin artık her telefonda var bu.sen nasıl bu duruma kendini koyduğunda eski sevgilinle 2. bir iletişimi imkansız görüyorsan o da öyle yapmalı.eşine söyle empati yapsın senin eski sevgilin birden çıksa böyle yapsa 2. bir mesaja eşin ne der?
İkinci mesajı değilde ilkini sordum çok kızardım kabul edemezdim hata ettim kabul ediyorum ama artık bu konuyu sürekli açıp tadımızı bozma unutmaya çalışalım dedi keşke anlatmasaydı bana

İkinci mesajı değilde ilkini sordum çok kızardım kabul edemezdim hata ettim kabul ediyorum ama artık bu konuyu sürekli açıp tadımızı bozma unutmaya çalışalım dedi keşke anlatmasaydı bana
anlatmasa başka dert olurdu da sana kızıp kendi ısıtıp ısıtıp seni kıskandırmak için ortaya atmasa bari.

Merhaba arkadaşlar ben 2 buçuk aylık evliyim bugün eşimin eski sevgilisi onu aradı bana hemen söyledi kızada ben artık evliyim demiş benden saklamadı hiç ama durumu anlattı eşim o kızı çok sevmiş eğer evli olduğumu öğrenmeseydi kız tekrardan birlikte olmak isterdi kız dedi tanışmalarını anlattı bana sürekli sarıldı öptü ama benim hiç içimden gelmedi bana söylemedi ama evli olmasaydık oda yeniden onunla birlikte olmak isterdi çünkü bahsederken bile çok fazla o kızı sevdiğini zamanında her şeyi onun için yapardım dedi ama var bunda bi hayır olmamasında bak seninle evlendik dedi ama benim içim çok sıkıntılı bana bir akıl verin ne yapmalıyım ben
Aradıysa aradı.Eş,n ne diye bunu konu yapıp,çok önemli birşeymiş gibi sana anlatıyor.Dürüstlüğün adı bu değil.Bu boşboğazlılık.Cevabını vermiş kapatmış.Kız da öylesine esmiştir aramıştır.Kimse beşik kertmesiyle evlenmiyor.Herkesin bir yaşanmışlığı var.Nihayetinde seninle evlenmiş yuvasını kurmuş.Kendine eşine duygularına güvenin yoksa eskiyi bahane etme.

Ya orayı ben abarttım biraz ani duygusal tepki verdim eşim ben Şen'inle evliyim benim için değerli olan sensin zamanında sevmiştim onu ama geçti gitti demişti ama öyle kıskandım ki benim için söylediklerini gözüm görmedi
Ay ben olsam Ben de kıskanırdım valla

Eşin hemen numarasını değiştirmeliydi ama en önemlisi kız tekrar ararsa eşinin tekrar cevap vermeyeceğinden emin olman.
Bide hangi akla hizmet onu ne çok sevdiğini onun için herşey yaptıüını filan anlatıyor

Onu sevseydi sizinle evlenmezdi mantigina ben pek katilmiyorum.
Herkes asik oldugu insanla evlenemiyor hayat bu, her evlilikte ask evliligi degil bu bir gercek.
Kavga gurultu anlasamayip ayrilsalarmis yipranmislar adam da yolunu secmis derdim ama durum oyle degilmis.

Esiniz bana evlilige saygisi olan karisina saygisi olan birisi gibi geldi zira sizden saklamamis,
ama sizinle kor kutuk asik bir sekilde evlendigini dusunmuyorum acikcasi,
zira siz de kocanizi bizden daha iyi taniyan birisi olarak evli olmasaydik denerlerdi gene diyebiliyorsunuz.
+1

İçinde bir şey olsa size söylemez saklardı onunla bir şekilde iletişimde kalırdı. Bir zamanlar sevmiş olabiilir herkes eskilerde birilerini illa seviyor aşık oluyor. Ama evlendikten sonra da ben olmazsam onunla olurdu falan düşünmek çok saçma yani. Artık siz varsınız ve sizinle evli. Kafasına da silah dayamasınız ya benimle evlen diye. Kız da öğrenmiş evli olduğunu. Eşiniz dürüstçe söylemiş daha ne rahatsız oluyorsunuz biraz güvenin kendinize.

Haklısın ama ben neden konuşmanın başında evli olduğunu söylemedim dedim ve bunu ben yapsam ne tepki verirdin dedim kabul etmezdim dedi gözündeki değerimi gördüm çok kırıldım açıkçası
Önce den plan yok hani şaşırmış ilk etapta merakta etmiş olmalı neden aradığını sonra demiş. Aslında direk kapatması daha mantıklı olurdu. Aklına gelmedi demek ki. 2.de direkt kapatmış muhatap olmamış..

Konuyu bi kere de konuşup kapatın ısıtıp ısıtıp aynı mevzuya dönmeyin. Bugün bunları sana değer verdiği için söyleyen eşin yarın sorun çıkaracaksın diye korkar ve söylemez olur. Anlatmış güveni koruyun aradaki. Bazı hareketlerine kızdığınızı, bu olayı sana anlatmasını da taktir ettiğini söyle konuyu kapatın. Yoksa anlatmaz sana sonradan öğrenince daha kötü olursun. Fikrim.

Eşinize de bravo yani, zamanında sevdiysen sevdin kardeşim iki beyaz yalan söylesen ne olur. İçinize öküz oturmuştur şimdi. Sinir oluyorum bu evlendikten sonra hortlayan eski sevgililere.

Siz ne diyorsunuz :)
Benim eşim evliyiz 15 senedir 2.3 sene önce damar bir parça dinlerken eski sevgilisiyle olan aşklarını ahlar vahlar eşliğinde anlattı bana :110:

Ne kadar cok gereksiz ve aciklayici konusmus size.
İlla aradi diyecekse sadece aradi diyebilirdi ayrintiya ne gerek var.sen sorduysan bile bu sekilde anlatmasi garip.
Hattini degistirebilirdi direk.
Zaten sorardin ozmn ya soylerdi ya da anlatmayabilirdi bile.

yuh yani pardon ama yuzsuzlugunde bu kadari soguk ruzgar estirmis esiniz de sagolsun size birde yaninizda kadina aciklama mi yapiyor saka gibi ya tersleyememis mi acaba esiniz ona haddsize cevabini vererek oldu olacak eve kahve icmeye de cagirsaydi.:işsiz:

Back
X