- 23 Mayıs 2017
- 507
- 1.433
- 63
- 27
Bu son önerileriniz aldatmayı önlemez. Sadece adamın yalan söyleme konusunda daha profesyonelleşmesini sağlar.affetmeyin diyorsunuz bosan demek yani?
konu sahibi bosanmayacak bu cok net. ayrica haslayin derken oturun cocuk gibi azarlayin sonra opusun barisin demiyorum. haslamakla ilgili kavramlarimiz farkli demek ki.. ciddi bir sekilde bu aldatmadir kabul edemem.. ayriliyorum.. aklindaysa o kadinla sen de rahat rahat gorussun desin bakalim.. tamam seni kaybetmekten korkmuyorum ayrilalim derse adam ayrila gider is. hayir ayrilmam derse yaptirimlar getirir. sifreleri kaldirir, sosyal medyayi sildirir, kontrol eder.. ha yapan bu durumda da yapar da..
ayrilmayacak kadinin da yapacak baska bir seyi yok..Bu son önerileriniz aldatmayı önlemez. Sadece adamın yalan söyleme konusunda daha profesyonelleşmesini sağlar.
O zaman böyle işe yaramaz tavsiyelerde bulunmayın.ayrilmayacak kadinin da yapacak baska bir seyi yok..
sizin de okudugunuz gibi mesajimin en sonunda yapmak isteyen yine yapar demisim. farkindayim yani soylemenize gerek yok.
ayrılmayacak olan kadın kurcalamayacakayrilmayacak kadinin da yapacak baska bir seyi yok..
sizin de okudugunuz gibi mesajimin en sonunda yapmak isteyen yine yapar demisim. farkindayim yani soylemenize gerek yok.
Kahve ıcmeye gidecek mı kocan?Aynısını da ben söyledim . Hadi konuştun içinde bir pişmanlık duy sil engelle birşey yap ya . Kahve teklif edilmiş . Kabul edilmiş . Konu orada kapanmış şimdilik ben gördüm .tel şifresini bilseydim zaten takip ederdim ama bilmiyorum
yakalandigi icin ertelendi o mesele bence.Kahve ıcmeye gidecek mı kocan?
ayy koca deme suna olsa olsa balkabagı olurKahve ıcmeye gidecek mı kocan?
Dı mı, cunku mevzuda hıc benden ozur diledi telefonun sıfresını kaldırdı hatasını anladı cumlesı yok.yakalandigi icin ertelendi o mesele bence.
Bize gore balkabağı teneke hiç boş hatta ıgrenc ama konu sahıbınden ozur dılemedıgıne gore bızım suan gösterdiğimiz tepkiyi adama gosterememıs konu sahıbı.ayy koca deme suna olsa olsa balkabagı olur
sinir oldum bırde dalga gecmıs karısının karsısına gecıp heee eskı sevgılım benı ayartmaya geldı senı de cagırırdı da cekındı falan demıs
balkabagı da sevımlı ve faydalı bız suna denız kestanesı ne bıleyım kirpi hatta kaktus dıyelım bılımum dıkenlıleri
kesınlıkle ben kudurdum burda konu sahıbının sakınlıgı edata melısa cayı kıvamındaBize gore balkabağı teneke hiç boş hatta ıgrenc ama konu sahıbınden ozur dılemedıgıne gore bızım suan gösterdiğimiz tepkiyi adama gosterememıs konu sahıbı.
Gosterse boyle dogru bısey yapıyormus gıbı davranmak yerine biraz utanırdı
bu kadar iyi bilirdiniz birbirinizi madem neden ayrildiniz bu kadinin da basini yaktiniz..Dı mı, cunku mevzuda hıc benden ozur diledi telefonun sıfresını kaldırdı hatasını anladı cumlesı yok.
Bu adam bu kadınla o kahveyi ıcer malesef.
Telefon bile hala şifreli anladığım kadarıyla.Bize gore balkabağı teneke hiç boş hatta ıgrenc ama konu sahıbınden ozur dılemedıgıne gore bızım suan gösterdiğimiz tepkiyi adama gosterememıs konu sahıbı.
Gosterse boyle dogru bısey yapıyormus gıbı davranmak yerine biraz utanırdı
canıım ozur dılese de kırlı donlarımı kım yıkayacak ozuru olur o ancakDı mı, cunku mevzuda hıc benden ozur diledi telefonun sıfresını kaldırdı hatasını anladı cumlesı yok.
Bu adam bu kadınla o kahveyi ıcer malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?