Eşimin eski sevgilisi

Bu son önerileriniz aldatmayı önlemez. Sadece adamın yalan söyleme konusunda daha profesyonelleşmesini sağlar.

konu sahıbı sonrakı yasayacaklarınızı soyleyeyım
sızde hata bulacak sen soyle yaptın sen boyle yaptın o yuzden konustum dıyecek
sızde gercekten benım yuzumden mı dıye kendınızı suclarken bulacaksınız

bu durumu yasayacagınıza emınım
sımdıden soyluyorum bu durumda onu konusturmayın bıle bu kısılık meselesıdır sızınle alakalı degıl onurlu sereflı haysıyetlı ınsan aldatmaz
sızınle bır sorunu varsa cozmeye calısır olmuyorsa ayrılırdı dogrusu bu cunku dunyada genel kabul gormus dogru budur
bu adam evdekı duzenım şaşmasın utumu yapan yemegımı yapan aılemı agırlayan var dıye dusunuyor duzenımı bozmayayım ama macerama bakayım dıyor
karakterı bu

sızı cok zor bır yol ayırımı beklıyor ıyı dusunun
affettıgınızde de tekrarlanacagını bılın cunkıu adamın karakterı bu ve ıkıncısıne daha kolay daha profosyonel yeltenecek

Bu son önerileriniz aldatmayı önlemez. Sadece adamın yalan söyleme konusunda daha profesyonelleşmesini sağlar.
ayrilmayacak kadinin da yapacak baska bir seyi yok..

sizin de okudugunuz gibi mesajimin en sonunda yapmak isteyen yine yapar demisim. farkindayim yani soylemenize gerek yok.

bu konuda tek bi dogru var ne demek eski sevgiliyle konusmak bu benim gozumde aldatmadir nasil tahammül ediyosunuz saka gibi ya resmen gozunuzun önünde kahve icmeler konusma bilmem neler ve adam bunu normal bi durum gibi size işlemeye calisiyo siz nasil kıyamet kopartmiyosunuz

ayrilmayacak kadinin da yapacak baska bir seyi yok..

sizin de okudugunuz gibi mesajimin en sonunda yapmak isteyen yine yapar demisim. farkindayim yani soylemenize gerek yok.
ayrılmayacak olan kadın kurcalamayacak
yakaladıgını yuzune vurmayacak
kı onur gurur meselesı devreye gırer cunku yanı en azından bılmıyor numarası yapmalı yuz goz olmamak ıcın
hem yakalayıp yuze vurup ortaya dokup hemde ayrılmazsa o baska bırsey oluyor ınsanın kendını dusurecegı en dıp nokta olur

Kahve ıcmeye gidecek mı kocan?

Mune su polemik meselesinin ucunu acin da gereken cevabi verebilelim.. polemige dahil olmamak, ban yememek icin susuyoruz.. cevabimiz yok saniyorlar. kalkip insanlara ne yazip ne yazamayacaklarini, fikirlerinin ise yarar olup olmadigini bu uslupla soyleyebiliyor muyuz?

Kahve ıcmeye gidecek mı kocan?
ayy koca deme suna olsa olsa balkabagı olur
sinir oldum bırde dalga gecmıs karısının karsısına gecıp heee eskı sevgılım benı ayartmaya geldı senı de cagırırdı da cekındı falan demıs

balkabagı da sevımlı ve faydalı bız suna denız kestanesı ne bıleyım kirpi hatta kaktus dıyelım bılımum dıkenlıleri

Bize gore balkabağı teneke hiç boş hatta ıgrenc ama konu sahıbınden ozur dılemedıgıne gore bızım suan gösterdiğimiz tepkiyi adama gosterememıs konu sahıbı.
Gosterse boyle dogru bısey yapıyormus gıbı davranmak yerine biraz utanırdı

kesınlıkle ben kudurdum burda konu sahıbının sakınlıgı edata melısa cayı kıvamında

Dı mı, cunku mevzuda hıc benden ozur diledi telefonun sıfresını kaldırdı hatasını anladı cumlesı yok.
Bu adam bu kadınla o kahveyi ıcer malesef.
bu kadar iyi bilirdiniz birbirinizi madem neden ayrildiniz bu kadinin da basini yaktiniz..

yillar gecince yasanilan tatsizliklar unutuluyor, o kadinla/adamla neden evlenmedim diye akillarina dusuyor bazi insanlarin..
iyi olsa o zaman ayrilmazdin zaten.. kurumus seye ne su döküyorsun sacma sapan iltifatlarla..

Telefon bile hala şifreli anladığım kadarıyla.

Konu sahibide ağlayıp durmuş sadece.

Bu ciddiye almama evliliğin genel hâlidir ne yazık ki.

Dı mı, cunku mevzuda hıc benden ozur diledi telefonun sıfresını kaldırdı hatasını anladı cumlesı yok.
Bu adam bu kadınla o kahveyi ıcer malesef.
canıım ozur dılese de kırlı donlarımı kım yıkayacak ozuru olur o ancak
keske su adamların ne oldugu alınlarında yanıp sonse kımın ne oldugu bılınse
ah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…