Eşimin eski sevgilisi

Oha aaaa boğarım bu ne ya oldu olacak sürekli buluşsunlar oh vallaaa

13 yıl önceki sevgiliyi deprem oldu diye aramak ne alaka ayrıca ne münasebet? Üzerinden 13 yıl geçmiş, belki hala o şehirde bile yaşamıyor, kuvvetle ihtimal evlenmiş barklanmış, beni tersler yada eşi görür gibi bir sürü ayrıntıyı düşünmeden aramak ne büyük cesaret. Kocanızın da hoşuna gittiği çok belli ki muhabbet uzamış gitmiş, kahve içmeye kadar gelmiş. Bu işin bir adım ötesi flörttür, silkelenip kendisine gelmesini söyleyin.

İşte konu sahibinin kocası koca değil. Kadını her sıfata sokacak karaktere sahip baksana. Eski sevgilisi ile konuşmasını normalleştiren adamdan her şeyi beklerim
Bu herifler hep böyle naif kadınları bulur. Şöyle bi deliye denk gelmezler ki beyzbol sopasını alıp bi şekilden şekile soksun.

Yuh deseydin ya yok siz cok ıyı birilerisiniz aman ben aradan çekileyim tabı tabı oldu canım kahveler havalarda uçuşsun hatta ne demek efendim ne abdurd işler

İkilem ne sizce ?
KK dan öğrendiğim kadarıyla bunlar aldatmak sayılmıyor, haliyle boşanmak için de sebep olarak görülmüyor. Kocaya bir iki rest çekiliyor, ama kocadan emin olunmadığı için kadın aranıyor tehdit ediliyor. Sonra güvensizlik içinde evlilik devam ediyor. En azından herşey tamamına erseydi bu kadar düşünmek zorunda kalmazdı.

Canım benim adam evlilik kurumuna saygı duy mu yor... Eşinden habersiz eskisiyle flörtoz bir yapıya kayıyor

Canım benim adam evlilik kurumuna saygı duy mu yor... Eşinden habersiz eskisiyle flörtoz bir yapıya kayıyor
Benim için bu aldatmadır. Kesin boşanma sebebidir. Ben konu sahibi için yazdım. Bırakırdım ne halt yerse yesin. O sırada delilleri topla bas tekmeyi bu kadar basit. Ama konu sahibi henüz görüşmeden yakaladığı için affedecek. Sonra da yunus idi Hızır idi...

Çok üzüldüm sizin için.. cidden kötü bir durum. Evli insanlarin eski sevgilileriyle görüşmeleri hic mantıklı gelmiyor bana. Yani yaşanmış bitmiş evlenmişsiniz, neden konuşuyorlar. Kahve içmek ne demek. Neyin sohbetini yapacaksınız..
Ayrıca sırf istanbula eski sevgili için gidecekse ben o adamı boşarım. Bence bu bi aldatma ya.

Ya bu nasıl bişey o kadın daha mı önemlide sana bunları yaşatıyor eşin, yazıklar olsun ya
Aynısını da ben söyledim . Hadi konuştun içinde bir pişmanlık duy sil engelle birşey yap ya . Kahve teklif edilmiş . Kabul edilmiş . Konu orada kapanmış şimdilik ben gördüm .tel şifresini bilseydim zaten takip ederdim ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…