- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Oha aaaa boğarım bu ne ya oldu olacak sürekli buluşsunlar oh vallaaaiyi akşamlar kızlar . Bu ilk mesajım . Böyle bir konu açmayı hiç istemezdim ama patlamak üzereyim . 6 senelik evliyiz . Eşim benden önce ciddi bir birlikteliği varmış anlatmıştı bana .anlaşamayıp ayrılmışlar . Biliyordum ben bını evlenmeden önce . Benim de vardı olabilir deyip üstünde durmadım. Evlenmeden bilgisayarda eşimle eşli kızın fotolarını gördüm . Bana unuttuğunu söyledi neyse hallettik . Bana şunu hep söylerdi “ o iyi bir insan eğer zor durumda kalıp beni ararsa ben yardım ederim bunda kötü niyet yok” bı yüzden tartıştım kapandı. Evlendik geçti bitti derken eşimin annesigilde eski eşyaların içinde bı kızın fotolarını ve notlarını buldum . Bana yine unuttuğunu söyledi .. ve asıl film bugün koptu .: eşimin telinde şifre vardır ben bile bilmem söylemez . 1 ay önde teli şifresiz elime geçti. Baktım kız buna mesaj atmış. Evlendiğini biliyordum ben kızın eşim söylemişti . Profilinde kızıyla kendisinin resmî var . Eşim kızın mı demiş .bu da evet .: eşim : sana çok benziyor umarım her yönüyle sana benzer yazmış . Neyse bınu tuttum içimde :: bugün yine tel elime geçti .. kadın buna yazmış İstanbul’a gelmiyor musun ? Eşim de aslında çok bunaldım gelsem iyi olurdu . Kadın : gelirsen sana kahve ısmarlayabilir miyim ? Eşim : senin içim sakıncası yoksa neden olmasın olur .
kadın : çok centilmensin her zaman ki gibi . eşim : yok ya önceden de centilmen değildimfalan yazmışlar .
Eşimle kavga ettik . Bir kaza geçirmişti eşim . Kadın çok merak etmiş aramış . Araması bile saçma . Hadi aramış diyorum neden mesajlaşıp kahve içmeye çağırıyor ? Eşim bana ne var ki benim iyi niyetimi biliyor o da öyle bir değil diyor . Kadının boşandığını düşünüyorum ben kızlar . Dışarıdan bakınca sizce güzel bir manzara mı? Eşim beni haksız bulup abarttığımı düşünüyor ..
13 yıl önceki sevgiliyi deprem oldu diye aramak ne alaka ayrıca ne münasebet? Üzerinden 13 yıl geçmiş, belki hala o şehirde bile yaşamıyor, kuvvetle ihtimal evlenmiş barklanmış, beni tersler yada eşi görür gibi bir sürü ayrıntıyı düşünmeden aramak ne büyük cesaret. Kocanızın da hoşuna gittiği çok belli ki muhabbet uzamış gitmiş, kahve içmeye kadar gelmiş. Bu işin bir adım ötesi flörttür, silkelenip kendisine gelmesini söyleyin.Kızlar aslında kaza değil bulunduğumuz yerde büyük bir deprem oldu malum . Ondan sonra aramış . Hayır olduysa oldu geberip gitsek zaten öğrenir kötü haber tez yayılır . Bana fırsat kollayıp arıyor gibi geldi : ilk o zaman aramış eşimin dediğine göre 13 sene sonra ilk
Kadını ara ağzına geleni sayMerak edip araması ayrı bir olay . Kahveye çağırması ayrı bir olay
Bu herifler hep böyle naif kadınları bulur. Şöyle bi deliye denk gelmezler ki beyzbol sopasını alıp bi şekilden şekile soksun.İşte konu sahibinin kocası koca değil. Kadını her sıfata sokacak karaktere sahip baksana. Eski sevgilisi ile konuşmasını normalleştiren adamdan her şeyi beklerim
Yuh deseydin ya yok siz cok ıyı birilerisiniz aman ben aradan çekileyim tabı tabı oldu canım kahveler havalarda uçuşsun hatta ne demek efendim ne abdurd işleriyi akşamlar kızlar . Bu ilk mesajım . Böyle bir konu açmayı hiç istemezdim ama patlamak üzereyim . 6 senelik evliyiz . Eşim benden önce ciddi bir birlikteliği varmış anlatmıştı bana .anlaşamayıp ayrılmışlar . Biliyordum ben bını evlenmeden önce . Benim de vardı olabilir deyip üstünde durmadım. Evlenmeden bilgisayarda eşimle eşli kızın fotolarını gördüm . Bana unuttuğunu söyledi neyse hallettik . Bana şunu hep söylerdi “ o iyi bir insan eğer zor durumda kalıp beni ararsa ben yardım ederim bunda kötü niyet yok” bı yüzden tartıştım kapandı. Evlendik geçti bitti derken eşimin annesigilde eski eşyaların içinde bı kızın fotolarını ve notlarını buldum . Bana yine unuttuğunu söyledi .. ve asıl film bugün koptu .: eşimin telinde şifre vardır ben bile bilmem söylemez . 1 ay önde teli şifresiz elime geçti. Baktım kız buna mesaj atmış. Evlendiğini biliyordum ben kızın eşim söylemişti . Profilinde kızıyla kendisinin resmî var . Eşim kızın mı demiş .bu da evet .: eşim : sana çok benziyor umarım her yönüyle sana benzer yazmış . Neyse bınu tuttum içimde :: bugün yine tel elime geçti .. kadın buna yazmış İstanbul’a gelmiyor musun ? Eşim de aslında çok bunaldım gelsem iyi olurdu . Kadın : gelirsen sana kahve ısmarlayabilir miyim ? Eşim : senin içim sakıncası yoksa neden olmasın olur .
kadın : çok centilmensin her zaman ki gibi . eşim : yok ya önceden de centilmen değildimfalan yazmışlar .
Eşimle kavga ettik . Bir kaza geçirmişti eşim . Kadın çok merak etmiş aramış . Araması bile saçma . Hadi aramış diyorum neden mesajlaşıp kahve içmeye çağırıyor ? Eşim bana ne var ki benim iyi niyetimi biliyor o da öyle bir değil diyor . Kadının boşandığını düşünüyorum ben kızlar . Dışarıdan bakınca sizce güzel bir manzara mı? Eşim beni haksız bulup abarttığımı düşünüyor ..
Sakin ol tertipBu herifler hep böyle naif kadınları bulur. Şöyle bi deliye denk gelmezler ki beyzbol sopasını alıp bi şekilden şekile soksun.
Hakediyorlar gerçekten rahatlığa bak yahuBu herifler hep böyle naif kadınları bulur. Şöyle bi deliye denk gelmezler ki beyzbol sopasını alıp bi şekilden şekile soksun.
KK dan öğrendiğim kadarıyla bunlar aldatmak sayılmıyor, haliyle boşanmak için de sebep olarak görülmüyor. Kocaya bir iki rest çekiliyor, ama kocadan emin olunmadığı için kadın aranıyor tehdit ediliyor. Sonra güvensizlik içinde evlilik devam ediyor. En azından herşey tamamına erseydi bu kadar düşünmek zorunda kalmazdı.İkilem ne sizce ?
Sinirim geçmiyor.Sakin ol tertip
Canım benim adam evlilik kurumuna saygı duy mu yor... Eşinden habersiz eskisiyle flörtoz bir yapıya kayıyorKK dan öğrendiğim kadarıyla bunlar aldatmak sayılmıyor, haliyle boşanmak için de sebep olarak görülmüyor. Kocaya bir iki rest çekiliyor, ama kocadan emin olunmadığı için kadın aranıyor tehdit ediliyor. Sonra güvensizlik içinde evlilik devam ediyor. En azından herşey tamamına erseydi bu kadar düşünmek zorunda kalmazdı.
Yakar yıkar .. boşanmaya kadar gider belki
Benim için bu aldatmadır. Kesin boşanma sebebidir. Ben konu sahibi için yazdım. Bırakırdım ne halt yerse yesin. O sırada delilleri topla bas tekmeyi bu kadar basit. Ama konu sahibi henüz görüşmeden yakaladığı için affedecek. Sonra da yunus idi Hızır idi...Canım benim adam evlilik kurumuna saygı duy mu yor... Eşinden habersiz eskisiyle flörtoz bir yapıya kayıyor
Aynısını da ben söyledim . Hadi konuştun içinde bir pişmanlık duy sil engelle birşey yap ya . Kahve teklif edilmiş . Kabul edilmiş . Konu orada kapanmış şimdilik ben gördüm .tel şifresini bilseydim zaten takip ederdim ama bilmiyorumYa bu nasıl bişey o kadın daha mı önemlide sana bunları yaşatıyor eşin, yazıklar olsun ya
Ya işte aldatılan kadının kendisine sorması gereken soru bu? Elinize sağlık...Ya bu nasıl bişey o kadın daha mı önemlide sana bunları yaşatıyor eşin, yazıklar olsun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?