Eşimin Eski Sevgilisinden Gelen Mesaj

Eşiniz gerekeni yapmış zaten
Darlamayın bu adamları bu kadar

Ablalarına yardım ediyor musun hala?
Neden engellememiş eşin kadını?

Ben bazen kaprisli kadın gördüğümde acaba kocası gerçekten neden sabrediyor diyorum. Veya tam tersi kaprisli baskıcı adam görünce acaba bu çift ne zaman patlayacak diyorum. Sizin evliliginizde kusura bakmayın ama biraz öyle. Diğer konunuzda haksızlıkmissiniz. Adam evi terketmiş beni para için mi terkedecek demissiniz. Mesele para değil, tam tersi eşin 35 yaşında görümceni gecindirse eminim kıyametin daha büyüğü kopardı. Şimdiki meseleye gelince, adam daha napsın. Gereken cevabı vermiş en fazla engeller daha ne yapabilir? Siz bu şüpheci tavırlara devam eder iyice boğarsanız, sizde bir yerde gümlersiniz. Ve malesef "dul" kalabilirsiniz.

Ben eşinizi tebrik ediyorum yazılması gerekeni yazmış...evliyim demiş..sonrada hiç cvp vermemiş...bu zamanda kaç tane erkek yazıyor böyle...hiç kurcalamayın eşiniz size sadık,karşı taraf tel nosunu silmemiş,arada yokluyor demekki..arayın noyu" benim eşime senin mesaj atan o parmaklarını kırarım "..diyin...

Çok garip . Önceki konunuza yeni baktım . Bir de bu geldi üstüne . Eşiniz gayet makul cevaplar vermiş. Görüşüyor olsaydı mesajları silerdi . Hemde ben evliyim artık demiş siz ayrı olduğunuz dönemde görüşseydi yuzyuzeyken evli olduğunu söylerdi tekrar yazmazdı

Aileme artik para yollamiyorum. Esimin sozunden de pek cikmiyorum. Sadece bu aralar su tasinma meselesi var aramizda ben tasinmak kendi evimize gitmek istiyorum esimde bu viruslu gunler gecsin oyle diyor. Neyse bu ayri bir konu bosverin onu. Esimle konusmalimiyim bilemiyorum. Madem aralarinda bisey yok neden msjlari silmedi veya engellemedi.

Adam "Ben evlendim." dediğine gore suregelen bir munasebet yok. Kadin yoklama cekmis kocana. Adam verilmesi gereken cevabi vermis. Bosanma durumunuz oldugu halde pas vermemis. Bunu herkes yapmaz. Sen boyle hir adami gözden çıkarıyorsun.

Ne oldu son durumlar hani sen kardeşlerine para yollayacaktin? Bitmisti evlilik meselesi?

Eşinizin daha ne yapmasını bekliyorsunuz? Evliyim demiş, cevap vermemiş. Gidip kadını dövsün mü neden bana mesaj atıyosun diye?

ayrıca kadının dul olmasının konunuzla ilgisi ne?

aynısını yazacaktım, ki tanım yanlış büyük ihtimal. eşi ölmüşse dul, boşanmışsa boşanmıştır. deliricem böyle hatalarla bir gün

bu arada arkadaş bir önceki konusunda en son eşi üzerindeki kontrolünü kaybettiği için yakınmıştı. sözünden çıkmayan kocası artık kontrol edemediği bir noktada olduğu için adam şimdi ne derse desin bence inanmayacak kendisi.

Ne tuhaf düşünce biçimi. Aralarında bisey olsa mesajları saklar miydi? Numarayı ahmet mehmet diye kaydeder uyutabildigi kadar uyuturdu seni. Ayrıca ne taşınması bu zamanda. Gerçekten adamda iyi sabir var maşallah

Eşinizde suan için ben sorun göremedim gerektiği gibi cevap vermiş ama belli ki kadının niyeti bozuk dikkatli olun eşiniz gerçekten rahatsız oluyorsa da telefondan engelleyebilirdi takipte kalın.

böyle durumlarda engellemek daha tuhaf oluyor, karşı tarafı çok önemsemiş gibi. tüm erkekler istisnasız böyle düşünüyor. o nedenle engellemiyor ki kadın bak benden çekiniyor demesin. ve bence çok da mantıklı.

Işte zaten bence aralarında birşey olmadığı icin mesajları silmemiş eşiniz yada engellememiş. Çünkü korkacagi birşey yok belliki size karşı gizlese silse daha mi iyiydi .Bence böyle doğru olan

Olabilir ben kendi tarafımdan düşündüm istemediğim birinden ısrarla mesaj geliyorsa engellerim.

Adam net bir sekilde ben evlendim dedikten sonra neden gitsin kadinin yanina cok sacma esin gerekeni yapmis daha ne ayrica kadina gicik olmani anliyorum ama insan olanin basina is gelir dul felan pek hos degil unutma

Eşinizde art niyet olduğunu sanmıyorum mesajları silmemiş bile. Kadın yazmış yazmış cvp alamamış. Ama yine de eşiniz kabahatli kadının numarasını engellemeliydi, hatta gerekirse hattını değiştirmeliydi. Bunu yapmasını isteyebilirsiniz kendisinden.

Asıl aralarında bir şey olsaydı gizlemek için silerdi. Önemsememiş bile demek. Bence huzurunuzu bozmanızı gerektirecek bir durum yok yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…