- 21 Kasım 2017
- 29.204
- 127.429
- 598
Hmmmm dulsa orda bi duracaksın işte.Esimden uc yas buyuk dul bi kadinmis cocugu falan yokmus.
Eşiniz biara gorüsmüş'ki ben artık evliyim dikkat et kafana gore atma msj arama gibi veryansın ediyor yoksa komple engellerdi ve goze alabilirsen yapacagin bir taktik var esin uyuyunca o kadina naber gibi msj aticaksin ve sorarsada takistik evde degilim diye yemlersiniz durumu zaten alnlamiş olursunuz eger sasirsa zaten gorusmuyorlardi ona gore bi yol izlersin ama ama dikkat et yem atiyim derken yem olma.Kızlar herkese merhabalar ne diyeceğimi nasıl diyeceğimi bilemiyorum. Daha bi kaç hafta evvel eşimle aramızdaki para konusu adiyla bir konu açmıştım. O günden sonra eşim bana karsi eskisi gibi degildi o konuda da belirtmistim. Dun kandil gecesiydi ve esimin telefonuna eski sevgilisi msj atmis kandil mesaji kadinin numarasi esimin telefonunda kayitli degil. Sadece kadin msj atmis birde bundan bir oncesinde kadin bir iki daha selam naber falan yazmis ama esim cevap vermemis kadin bir iki daha msj yazinca bu defa esim ben artik evliyim haberin olsun diye msj atmis. Bu msjlari da bugun tesaduf gordum. Esim kandil msjina herhangi bir cevap yazmamis ama benim o msjlari gorunce basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Aklimda bir ton soru var. Esim bana bu kadindan daha evvel bahsetmisti. Esimden uc yas buyuk dul bi kadinmis cocugu falan yokmus. Acaba esim evi terk ettigi donemde bununla mi gorustu konustu cok moralim bozuldu bu isi nasil ogrenebilirim. Bana akil verin lutfen.
Kafama yatti bu fikir bu gece uygulayabilirim dusunmekten catlayacagim cunkuEşiniz biara gorüsmüş'ki ben artık evliyim dikkat et kafana gore atma msj arama gibi veryansın ediyor yoksa komple engellerdi ve goze alabilirsen yapacagin bir taktik var esin uyuyunca o kadina naber gibi msj aticaksin ve sorarsada takistik evde degilim diye yemlersiniz durumu zaten alnlamiş olursunuz eger sasirsa zaten gorusmuyorlardi ona gore bi yol izlersin ama ama dikkat et yem atiyim derken yem olma.
Olabilir ben kendi tarafımdan düşündüm istemediğim birinden ısrarla mesaj geliyorsa engellerim.
Kafama yatti bu fikir bu gece uygulayabilirim dusunmekten catlayacagim cunku
Kafama yatti bu fikir bu gece uygulayabilirim dusunmekten catlayacagim cunku
[/QUOTE
Dikkat et ama zaten gorusuyolarsa s...ç agzina ve eşinin de aynı şekilde haaa suda var aldatma varsa yaptigini kabul ederse sunuda soyle kisasa kisas gozunu korkut bosanamazsanda en azinda pasif de kalma
İntikam almayı sevmem ödeşmek adettendir de is ooacagina varir zaten yapan yapiyosa toplanmaz o evlilik sondan bir onceki asama olur sikma canini bitersede daşş gibi hatunu elimin kirisin dersin kudursun.
Ne tuhaf düşünce biçimi. Aralarında bisey olsa mesajları saklar miydi? Numarayı ahmet mehmet diye kaydeder uyutabildigi kadar uyuturdu seni. Ayrıca ne taşınması bu zamanda. Gerçekten adamda iyi sabir var maşallah
Bence yapsın. Adamın bardağı taşmak üzere zaten anladığım kadarıyla, bu da son damla olur.cidden gizli gizli kocanızın telefonundan mesaj atıp deneme mi yapıcaksınız ? bana göre dünyanın en affedilmez hatası.
Bu işin sonu hiç hoş olmaz benden söylemesi. Kendini bu kadar alçaltacak misin gerçekten? O kadar kafana takildiysa kocanla otur düzgünce konuş. Öyle saçma sapan mesaj atmak ne demek. Ayrıca esin gayet iyi cevap vermiş zaten kadına. Bu kadar ozguvensiz olma. Ya kocana güvenin yok ya da kendineKafama yatti bu fikir bu gece uygulayabilirim dusunmekten catlayacagim cunku
Ee bende onu diyorum işte. Yani mesajları silmemiş olması için bayağı bir süzme olması lazim. Üstelik mesajlaşma geçmişi fazla değil. Yani tek taraflı atılmış mesajlar hep. Bilmiyorum ben bu kadar şüphelenmezdim ama engellerdim daha rahatsız ederse savcılığa vereceğimi söyler en kötü numara değişirim.tamam erkekler bizim kadar zeki değiller de aldattığı kadının mesajını ulu orta gözükecek kadar da ortada tutmaz yani kimse.
cebimdeki yabancı diye bir film var netflix'te burda her gelen mesaja aldatılıyorum diyenler bence açıp izlesin. aldatmak isteyen adamlar neler neler yapıyor. öyle açıktaki mesajlarla olmaz o işler.
Bence yapsın. Adamın bardağı taşmak üzere zaten anladığım kadarıyla, bu da son damla olur.
onaylamak için yazdım aslında :) bence de şüphelenecek bişey yok. zaten heralde adam aşığına dur sana evliyim diye cevap veriyim de karım da şüphelenmesin demicektir. :)Ee bende onu diyorum işte. Yani mesajları silmemiş olması için bayağı bir süzme olması lazim. Üstelik mesajlaşma geçmişi fazla değil. Yani tek taraflı atılmış mesajlar hep. Bilmiyorum ben bu kadar şüphelenmezdim ama engellerdim daha rahatsız ederse savcılığa vereceğimi söyler en kötü numara değişirim.
Neyse belli konu sahibi gece kadına mesaj atacak ikna olmadıonaylamak için yazdım aslında :) bence de şüphelenecek bişey yok. zaten heralde adam aşığına dur sana evliyim diye cevap veriyim de karım da şüphelenmesin demicektir. :)
Neyse belli konu sahibi gece kadına mesaj atacak ikna olmadı
ya insanlar neden evlenmeyi tek kişi olmak sanıyor anlamıyorum. benim anam babam 50yi 60ı geçmiş insanlar, 35 yıllık evlatlarıyım, daha bir kere birbirlerinin çantasına bakmamışladır. valla hadi hata atti açtı habersiz mesajlarımı okudu, kocam benden habersiz mesaj atsa yakarım gezegeni. bu bana çok büyük bir hakaret demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?