Eşimin Eski Sevgilisinden Gelen Mesaj

Eşiniz biara gorüsmüş'ki ben artık evliyim dikkat et kafana gore atma msj arama gibi veryansın ediyor yoksa komple engellerdi ve goze alabilirsen yapacagin bir taktik var esin uyuyunca o kadina naber gibi msj aticaksin ve sorarsada takistik evde degilim diye yemlersiniz durumu zaten alnlamiş olursunuz eger sasirsa zaten gorusmuyorlardi ona gore bi yol izlersin ama ama dikkat et yem atiyim derken yem olma.

Telefon numarasini degistirsin hiç masum bulmadim eşinizi de
Bu arada dul değil bekar .
Dul kelimesi çirkin geliyor kulağa

Kafama yatti bu fikir bu gece uygulayabilirim dusunmekten catlayacagim cunku

Olabilir ben kendi tarafımdan düşündüm istemediğim birinden ısrarla mesaj geliyorsa engellerim.

ben de öyle yapmayı tercih ederim ama bence böyle konularda kadın ve erkek kafası çok farklı. çevremdeki hangi erkekle böyle bir muhabbet olsa hepsinin tepkisi "engellersem bi tarafı kalkar, değer veriyorum sanır" oldu. değişik bakış açısı

Eşinizle kavga ettiniz evi terketti eve gelmedi onunla görüşmüş olabilir mi diyorsunuz herhalde, sanmam düşük ihtimal ama belli olmaz, ben olsam çoktan o numarayı kendimden aramıştım, güzelce derdini sorardım rahatsız olduğumu söylerdim mesajlarını görmek istemediğimi, hala devam ediyorsa engel attırırırdım.

tamam erkekler bizim kadar zeki değiller de aldattığı kadının mesajını ulu orta gözükecek kadar da ortada tutmaz yani kimse.
cebimdeki yabancı diye bir film var netflix'te burda her gelen mesaja aldatılıyorum diyenler bence açıp izlesin. aldatmak isteyen adamlar neler neler yapıyor. öyle açıktaki mesajlarla olmaz o işler.

Kafama yatti bu fikir bu gece uygulayabilirim dusunmekten catlayacagim cunku
Bu işin sonu hiç hoş olmaz benden söylemesi. Kendini bu kadar alçaltacak misin gerçekten? O kadar kafana takildiysa kocanla otur düzgünce konuş. Öyle saçma sapan mesaj atmak ne demek. Ayrıca esin gayet iyi cevap vermiş zaten kadına. Bu kadar ozguvensiz olma. Ya kocana güvenin yok ya da kendine

Diğer konunuzda bir şey dikkatimi ççekmişti "eşim hakkında birşeyler duydum artık başka yerde kalmasını istemiyorum " yazmıştınız, duyduklarınız neydi?

Ee bende onu diyorum işte. Yani mesajları silmemiş olması için bayağı bir süzme olması lazim. Üstelik mesajlaşma geçmişi fazla değil. Yani tek taraflı atılmış mesajlar hep. Bilmiyorum ben bu kadar şüphelenmezdim ama engellerdim daha rahatsız ederse savcılığa vereceğimi söyler en kötü numara değişirim.

Bence yapsın. Adamın bardağı taşmak üzere zaten anladığım kadarıyla, bu da son damla olur.

ya insanlar neden evlenmeyi tek kişi olmak sanıyor anlamıyorum. benim anam babam 50yi 60ı geçmiş insanlar, 35 yıllık evlatlarıyım, daha bir kere birbirlerinin çantasına bakmamışladır. valla hadi hata atti açtı habersiz mesajlarımı okudu, kocam benden habersiz mesaj atsa yakarım gezegeni. bu bana çok büyük bir hakaret demek.

onaylamak için yazdım aslında :) bence de şüphelenecek bişey yok. zaten heralde adam aşığına dur sana evliyim diye cevap veriyim de karım da şüphelenmesin demicektir. :)

Neyse belli konu sahibi gece kadına mesaj atacak ikna olmadı

zaten zıt fikirlere pek cevap vermiyor gibi. o nedenle kendi kendimize konuşmuş oluyoruz. valla bana göre hayatının hatası olur. kendisine saygısı olan insan affetmez zaten böyle bişeyi.

Dünya üzerindeki bir çok insan için büyük hakaret zaten bu. Muhtemelen konu sahibinin kocası da öyle düşünecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…