Benim icinde cok önemli iyi niyetle yazmadiği zaten belli. bebegim olmasa şu olaydan dolayi yarin bosanma dilekcemi verirdim.Niyet çok önemli benim için.Belki aldatma yok ama giden guven ve bozulan niyet nasil duzelecek?
Madem durum böyle hiç konuyu acip da hesap sormayin,buradan okuya okuya aldattigini bilip affedilen erkeklerin daha da arsizlastigini gordum hep.Benim icinde cok önemli iyi niyetle yazmadiği zaten belli. bebegim olmasa şu olaydan dolayi yarin bosanma dilekcemi verirdim.
Bende onu dusundum aslinda. Soylemeden nasil dururum bilmem ama hesap sorunca da yuz bulmasin sonra nasilsa birsey yapmiyo affediyo diye dusunmesin. Suan hic saglikli dusunemiyorum aptal yerine koyuyo resmen beni.Madem durum böyle hiç konuyu acip da hesap sorma uradan okuya okuya aldattigini bilip affedilen erkeklerin daha da arsizlastigini gordum hep.
Benim icinde cok önemli iyi niyetle yazmadiği zaten belli. bebegim olmasa şu olaydan dolayi yarin bosanma dilekcemi verirdim.
Öyle bişey derse adamıda işgillendirir. Sonrada ıspatlayamaz haklı olduğunu, haklıyken haksızlıktan kapının önünde bulur bence kendini :)bunları görüp nasıl soğukkanlılıkla durabiliyor bdv de arkadaşlar, ne bileyim insanın eli ayağı titremezmez mi, heme akabinde eşine hesap sormaz mı, gerçi soğukkanlı olum salim kafayla düşünmek daha iyi de...
başkasını örnek gösterip ağız arayabilirsin çaktırmadan bazen erkekler bu gibi numaraları çabuk yutuyor bakılım ne dicek örnekteki kişileri savuncak mı nasıl savuncak
ya da kendi üzerinden örnek verebilirsin eski sevgilim mesaj atmış cevap vermedim evli barklı kadına mesaj atıyo bip bip diye, gerçi bu tehlikeli olabilir
Öyle bişey derse adamıda işgillendirir. Sonrada ıspatlayamaz haklı olduğunu, haklıyken haksızlıktan kapının önünde bulur bence kendini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?