eşimin eski sevgilisine özel actiği face

nazmira

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
625
404
23
Kizlar merhaba
Gecenlerde burda bir konu okumustum facede telefon numarasini aratmis esine ait face bulmustu bir arkadas. Bende az önce baktim ve bir face adresi cikti karsima hemen sifresini sifirladim girdim. Hic kimse ekli degildi aramalarina baktim eski kiz arkadasini aratmis ve msj gondermis merhaba yazmis. Kizdan cevap yok. Mart ayinda gondermis. 11 aylik bir kizimiz var bebegim o zaman 3 aylikti yani.
simdi size sorum su ne yapmaliyim. konusmamislar tamam ama face acmis ve kiza ordan yazmis kiz cevap verse konusacakti demek ki. Belkide baska yerden konusuyor Allah bilir.telefonunu fln surekli kontrol ediyorum bisey yok.Nasil yuzune vurmaliyim ne demeliyim bi akil verin nolur.

Niyet çok önemli benim için.Belki aldatma yok ama giden guven ve bozulan niyet nasil duzelecek?
Benim icinde cok önemli iyi niyetle yazmadiği zaten belli. bebegim olmasa şu olaydan dolayi yarin bosanma dilekcemi verirdim.

Benim icinde cok önemli iyi niyetle yazmadiği zaten belli. bebegim olmasa şu olaydan dolayi yarin bosanma dilekcemi verirdim.
Madem durum böyle hiç konuyu acip da hesap sormayin,buradan okuya okuya aldattigini bilip affedilen erkeklerin daha da arsizlastigini gordum hep.

Madem durum böyle hiç konuyu acip da hesap sorma uradan okuya okuya aldattigini bilip affedilen erkeklerin daha da arsizlastigini gordum hep.
Bende onu dusundum aslinda. Soylemeden nasil dururum bilmem ama hesap sorunca da yuz bulmasin sonra nasilsa birsey yapmiyo affediyo diye dusunmesin. Suan hic saglikli dusunemiyorum aptal yerine koyuyo resmen beni.

Adam kafasında seni aldatmayı göze almış !
Kesinlikle sus pus oturamazsın ki sen o adama evlat vermişsin oturup çocuğuyla ilgileneceğine yaptığı işe bak !
Scren shot al , her şeyi delil olarak sakla .

Sonra ona sor ben senin güvenini yıksam naparsın diye ?
Makul senin hoşuna gidecek bir cevap verirse . Bende sana aynısını yapıyorum de dediği şeyi yap !

Tabii bunlar bekar kafası . Bekara karı boşamak kolay . saygılar

Valla canim üzülerek soyluyorumki eşin firsat verilse hunharca aldatirmiş seni. Niye söyleyemiyorsunki suçlu o sen degilsin.

Eger affedecekseniz ayrilmayacaksaniz bence de susun. Bilse de affediyor diye dusundurmeyin. Ama hep gozunuz acik uyumak zorundasiniz artik. Biraz yakindan gozlemleyin bakalim bu adam ne yapiyor. Bir arkadasimin esi aldatmis tek celsede bosadi kiz adami. Sen iyi ki boyle igrenc seyler yapacak bir insan degilsin. Ben olsam bende cocuk falan dinlemez aynini yapardim gibi bir konusma yapabilirsiniz ve tepkilerini olcebilirsiniz. Allah yardimcinz olsun..

Aslinda cevabi sen de biliyorsun da iste... Simdi bebegim olmasa bahanesini gec. Benim merak ettigim madem kapiyi carpacak gucun yok neden aratiyorsun. O veya su nedenle bosanma gibi bir dusuncem olmasa ben olsam hic bilmemeyi tercih eder(d)im. Yani ne face e bakar(d)im, ne telefona.

Evlendikten/cocuk olduktan sonra butun eski kapilar kapanmali. Ahh canim bir anlik gaflete dusmus de, bir kerecik aratmis yoksa seni aldatma gibi bir dusuncesi yokmus .mus .mus masalini gececeksin.

+ Sakin yuzune vurayim deme. Hmm sesini cikariyor ama bosanma gibi bir niyeti yok bir kere daha yapabilirim o zaman diyebilir.Artik ne yapacaksa o da onun hayal gucune kalmis.

bunları görüp nasıl soğukkanlılıkla durabiliyor bdv de arkadaşlar, ne bileyim insanın eli ayağı titremezmez mi, heme akabinde eşine hesap sormaz mı, gerçi soğukkanlı olum salim kafayla düşünmek daha iyi de...
başkasını örnek gösterip ağız arayabilirsin çaktırmadan bazen erkekler bu gibi numaraları çabuk yutuyor bakılım ne dicek örnekteki kişileri savuncak mı nasıl savuncak
ya da kendi üzerinden örnek verebilirsin eski sevgilim mesaj atmış cevap vermedim evli barklı kadına mesaj atıyo bip bip diye, gerçi bu tehlikeli olabilir

Öyle bişey derse adamıda işgillendirir. Sonrada ıspatlayamaz haklı olduğunu, haklıyken haksızlıktan kapının önünde bulur bence kendini :)

Bencede başka biri yapmışta eşi sana söylemiş gibi eşine anlat ve seninde neler yapabileceğini söyle o soğukkanlı davranmış ama ben öyle bişey yakalasam çok kötü olur vs gözünü korkutki bi daha yeltenemesin. Ama gözün üzerinde olsun her zaman.. İnşallah tekrarlanmaz.

Boşanmak düşünülmediği halde kurcalama, takip etme olayını anlamıyorum. Resmen aldatmaya teşebbüs var ortada, öğrenip elinize ne geçecek bundan sonra gönlünüz çeke çeke adama aynı gözle bakabilecek misiniz? Tut ki adam öğrendi yakalandığını ve affedildi, bundan sonraki yanlışlar için vize almış olacak. Ya boşanın, ya da kurcalamayın kafanız rahat olsun, göz görmeyince gönül katlanır ne de olsa

Direk yuzune vurun, acin facesi gosterin,bak ne buldum die. sustuklariniz icinizde buyur, bu kabul edilemez bir sey, ve ona aynisini ben yapsam napardin diye sorun, bosarsim fln derse, bende aynisini dusunuyorm al esyalarini cik gir bu evden diyin burnu surtulsun

Eşinle konuş vur yüzüne böyle olacaksa herkes eski sevgilisiyle konuşsun!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…