- 29 Ağustos 2014
- 5.660
- 18.017
- 448
- 33
aynen aptal yerine koyduldun. eski sevgiliyi faceden dahi olsa arayıp yazmakta neyin nesi. üstelik cevap verseydi yine yazacakti. hayatta affetmemBende onu dusundum aslinda. Soylemeden nasil dururum bilmem ama hesap sorunca da yuz bulmasin sonra nasilsa birsey yapmiyo affediyo diye dusunmesin. Suan hic saglikli dusunemiyorum aptal yerine koyuyo resmen beni.
buda iyi fikirBen olsam. .
Eski sevgilinin adı ile bir face de ben açar o "merhaba" ya karşılık verirdim sanırım.
Kadın eşinize cevap vermedi diye eşiniz aklanmıyor malesef.
Ben sessiz kalamam, kalamam aklımı oynatabilirim.
Ama çıngar çıkarıp da tekrar evliliğe devam etmek mantıklı da değil, yüz göz olmaktansa "affedildiğini" bilmesindense sesiz kalmak da bir yol.
Kısaca boşanmayacaksanız kurcalamayın,unutun.
Boşan lafı o kadar kolay kullanılıyor ki veyahut boşanmayacaksan irdeleme lafı.
İkisine de karşıyım yuva kurmak zor ama ayrılmak kolay.Düzeltebileceğiniz bir eş ise böyle birşeyini gördüyseniz söyleyeceksiniz çünkü ardı arkası kesilmez nasılsa ne telefonuma bakıyor ne kontrol ediyor diyip doğru yolda olan kocalar bile merak kurbanı oluyor.Kontrol etmesen de arada al telefonunu onu. Telefondan ara aileni vs.Şarjım yok diyerek arada benim teli kullanıyor diyerek böyle şeylerden Zaman'la uzaklaşır.Güvenmiyorsan evlenmeyecektin diyenler de olabilir.Bu devirde anaya babaya da güvenmeyeceksin ama işini kış tutacaksın malesef. Her zaman dedigim gibi bu tarz davranmayan koca yoktur varsa da eşi pek üzerine düşmemiştir.O yüzden uyar mutlaka görmüyorsun sanmasın.
sor bakalm ne diyecekKizlar merhaba
Gecenlerde burda bir konu okumustum facede telefon numarasini aratmis esine ait face bulmustu bir arkadas. Bende az önce baktim ve bir face adresi cikti karsima hemen sifresini sifirladim girdim. Hic kimse ekli degildi aramalarina baktim eski kiz arkadasini aratmis ve msj gondermis merhaba yazmis. Kizdan cevap yok. Mart ayinda gondermis. 11 aylik bir kizimiz var bebegim o zaman 3 aylikti yani.
simdi size sorum su ne yapmaliyim. konusmamislar tamam ama face acmis ve kiza ordan yazmis kiz cevap verse konusacakti demek ki. Belkide baska yerden konusuyor Allah bilir.telefonunu fln surekli kontrol ediyorum bisey yok.Nasil yuzune vurmaliyim ne demeliyim bi akil verin nolur.
İkisine de karşıyım yuva kurmak zor ama ayrılmak kolay.Düzeltebileceğiniz bir eş ise böyle birşeyini gördüyseniz söyleyeceksiniz çünkü ardı arkası kesilmez nasılsa ne telefonuma bakıyor ne kontrol ediyor diyip doğru yolda olan kocalar bile merak kurbanı oluyor.Kontrol etmesen de arada al telefonunu onu. Telefondan ara aileni vs.Şarjım yok diyerek arada benim teli kullanıyor diyerek böyle şeylerden Zaman'la uzaklaşır.Güvenmiyorsan evlenmeyecektin diyenler de olabilir.Bu devirde anaya babaya da güvenmeyeceksin ama işini kış tutacaksın malesef. Her zaman dedigim gibi bu tarz davranmayan koca yoktur varsa da eşi pek üzerine düşmemiştir.O yüzden uyar mutlaka görmüyorsun sanmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?