eşimin eski sevgilisine özel actiği face

bu erkekler iyice zıvanadan çıktı adam uğramış bir de özel face almış. eski sevgilisi cevap verseydi aldatılmış olacaktınız. ki ben olsam bana bu gördüğüm yeterdi. Ama boşanmayacaksanız yüzüne vurmayın iyice yüzgöz olursunuz.

Adam eski sevgilisini bir sekilde hâlâ kafasından tamamen atamamis. Evlenmis cocuk sahibi olmus ama bu mutluluklarin hicbiri onu tatmin etmemis ki geçmişindeki kisiye ulaşmaya calismis hatta yuvasini yikmayi goze almis. Bu bir kadin icin cok aşağılayıcı bir şey. Size olan sevgisini sorguladim ben.

Ben eğer ki boşamayacaksam direk olarak söylemezdim söyle yapardım. "Geçen gün arkadaşım x internette face de eşinin numarasını yazmış bi hesap çıkmış orda da eski sevgilisine mesaj attığını görmüş. Sanırım boşanma davası açacak. Ne yapsa haklı ne deyim ben de bişi diyemedim. Allah yardımcıları olsun. Hayır nerden aklına gelir ki numara yazıp face adresi bulmak. Sonra kızdan öğreneyim de bende seninkine bakayım mı hahahah :)) " derim eşimin içe içe s.çmasını büyük zevkle izlerim

Kizin diger kutusuna dusmus ve kiz gormedigi icin cevap vermemis olabilir. Biraz bekleyin hic caktirmayin. Kizin cevap verme ihtimali var bence.

Bence ayrılmayacaksan yüzleşme. Sadece bi kere çok ciddi bi şekilde karşısına otur bana anlatmak istediğin sakladığın bişey var mı de varsa şimdi tam zamanı de. Yok derse de hiç üstelemeden peki de kalk. Biraz adamsa o ona yeter.

Hiç yüzüne vurma ama bunuda unutma koz olarak kullanırsınız elbet zamanı gelir

Ben olsam. .
Eski sevgilinin adı ile bir face de ben açar o "merhaba" ya karşılık verirdim sanırım.
Kadın eşinize cevap vermedi diye eşiniz aklanmıyor malesef.

Ben sessiz kalamam, kalamam aklımı oynatabilirim.
Ama çıngar çıkarıp da tekrar evliliğe devam etmek mantıklı da değil, yüz göz olmaktansa "affedildiğini" bilmesindense sesiz kalmak da bir yol.
Kısaca boşanmayacaksanız kurcalamayın,unutun.

Bende onu dusundum aslinda. Soylemeden nasil dururum bilmem ama hesap sorunca da yuz bulmasin sonra nasilsa birsey yapmiyo affediyo diye dusunmesin. Suan hic saglikli dusunemiyorum aptal yerine koyuyo resmen beni.
aynen aptal yerine koyduldun. eski sevgiliyi faceden dahi olsa arayıp yazmakta neyin nesi. üstelik cevap verseydi yine yazacakti. hayatta affetmem

buda iyi fikir

Her şekilde açabilirsin konuyu, bu doğru birşey değil çünkü.
Geçenlerde bilgisayarda dolanıyordum bununla karşılaştım açıklar mısın de.
O anki tavrına göre durumu anlarsın zaten.

Yuzene vurmadan nasil durabilirsiniz?

Bebeginizi kucagina alio severken aklina gelmeyecek mi 3 aylikken yaptiklari?

Belki o an ona ihtiyacin vardi ama o nette eski sevgilisinin pesindeydi ac kurt gibi

Sonra baska sekilde iletisime gecmedigini nerden biliyorsun bir sekilde ulasip gorusmus olabilir

Kafamda deli sorular misali dolanip durursunuz

Eski sevgilisiyle konusabilmek için yeni hesap açıyorsa sizden gizli yapacagı birşeylerin peşindedir.
Yani eşinizin kendisi bile yaptıgının kabul edilemez oldugunu düşünüyordur. O zaman siz niye kabul ediyorsunuz?

3aylık bebek diyorsunuz...
Eşinizin aşk mesajlarını görseydiniz ya da otelde buluşma ayarladıklarını okusaydınız yine aynı şeyi mi diyecektiniz?

O hesabı kurcalarken ne okumayı umuyordunuz ki? Edebiyat forumuna gizli üyelik mi?
Adam gizli bir iş ceviriyorsa yasal olarak suc iceren bir iş içindedir ve/veya sizin boşanmanızı gerektirecek bir durumun içindedir.

Boşan lafı o kadar kolay kullanılıyor ki veyahut boşanmayacaksan irdeleme lafı.

İkisine de karşıyım yuva kurmak zor ama ayrılmak kolay.Düzeltebileceğiniz bir eş ise böyle birşeyini gördüyseniz söyleyeceksiniz çünkü ardı arkası kesilmez nasılsa ne telefonuma bakıyor ne kontrol ediyor diyip doğru yolda olan kocalar bile merak kurbanı oluyor.Kontrol etmesen de arada al telefonunu onu. Telefondan ara aileni vs.Şarjım yok diyerek arada benim teli kullanıyor diyerek böyle şeylerden Zaman'la uzaklaşır.Güvenmiyorsan evlenmeyecektin diyenler de olabilir.Bu devirde anaya babaya da güvenmeyeceksin ama işini kış tutacaksın malesef. Her zaman dedigim gibi bu tarz davranmayan koca yoktur varsa da eşi pek üzerine düşmemiştir.O yüzden uyar mutlaka görmüyorsun sanmasın.

Siz bundan sonra unatabilir misiniz? Bunu irdeleyin.. Simdi size farkettirmediğini düşünürse de ileri gidebilir bi kere yeltenmiş.. Ama bunu bildiğiniz halde susarsanız size gore yerinde olan ona göre bi anlamı olmayan tavırlarınızdan bi anlam cıkaramayıp sebepsiz huzursuzluk cıkardıgınızı dusunur.Ben olsam bosanmayacak bile olsam bulduklarımı atardım önüne.. Al derdim bunlar evliliğimize değdi mi.. Cıkar giderdim ailemin yanına.. Sonra çabalayacak mı bu durumdan pişmanlık cıkaracak mı onemlı olan bu... Ama sizi kesin kararlı ve kararından zor döndüreceğini görmesi gerekli ki.. bir daha boyle birşeye kalkışırsa ne olacagını gorsun..

Ha ben olsam boşanırdım ayrı.. Çocuk için katlanacagım evlikten mutlu olmayacagım ve benım mutlu olmadıgım ortamda cocugumu mutlu edemeyecegımı dusunecegım ıcın..

Boşanmak madem bu kadar kolay neden yakaladıgı halde bir kadın boşanamaz?
Yuva kurmak zor diye "bir daha zor evlenirim" diye mi düşünmeli? Yoksa kadınlar evlenmek için verdigi emeğin boş çıkmasına mı katlanamıyorlar?

Evliliklerine deger vermeyen birinden bahsediyorsak buradaki üyeler degil; kadının o kadar ugraşını, umarsızca çöpe atan eşin bizzat kendisidir.

Aldatılmayı kabullenmek, emeginize deger verilmedigini kabullenmekten daha mı kolay?

Ayrıca madem boşanmaya karşısınız neden gözlemlesin kadın? Aldatıldıgını ögrenince birşey yapmayacaksa neden ögrenmek için ugrasmalı?
"Uyarmak, düzeltmek" demişsiniz. Bir insanın saygısı, sevgisi, sadakati yoksa bu nasıl düzeltilir?

sor bakalm ne diyecek

Evlilik diken ustunde yasamak degildir. Surekli eşi kontrol etmek de değildir. Belli bir yasa gelmis insani da baska biri duzeltemez, bir kisi ancak kendi isterse degisebilir. Hatayi yapan karsi tarafsa duzeltmek neden bize dussun?

Karsilikli sadakat iliskisinde yürür bir evlilik. Ayrica her koca yapar diye bir sey yok. Evli değilim ama yapmayan bir sürü onurlu, esine gercekten deger veren erkekler taniyorum. Bu cok çirkin bir genelleme.

Omur boyu bir güvensizlik ve huzursuzlukla, ustune ustluk gururu kirilarak yasamamali bir kadin.

Bir soz var cok begendigim "Diz üstü yaşamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim."

Ayrica su ayrintiyi kacirmisim "kontrol edilmeyince dogru yolda olan adamlar bile merak kurbani oluyor" Eş, gudulmesi gereken bir koyun mudur? Neden belirli araliklarla onu kontrol etme zorunlulugum olsun?

Erkekler kurban falan olmuyor, o durumda tek bir kurban oluyor o da eşi. Insanoglu irade yetenegini cok kucuk yaşlardan itibaren kazanir. Merak kurbani diyerek olayi mesrulastiramayiz. Ayni seyi kadin yapsa ona "ah ama yazik, merak kurbanı olmus" denmez, cok daha kotu seyler soylenir. Belki de hayatindan olur o kadin. Su iradesiz erkekleri lutfen daha fazla yuceltmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…