Topa tutulmuştum ama...

Aykilil yanlış anlamanı istemem ama şu güne kadar anlattıklarından nedense eşine güvenmemen gerektiği hissine kapılıyorum artık. Çocuk istiyordun, konu açmıştın bir ara. Bence çok iyi düşün, hani yapma vs demek bana düşmez ama çok çok iyi düşün lütfen.

A Aykilil arkadaşa katılıyorum . Kesinlikle esin güven vermiyor .

Bir onceki eski is arkadasi olayinda da belliydi esinizin nasil biri oldugu. Ben o konuda bile inanmamistim. Kizin yuzsuzce msj atmalari gulmeleri. Hicbir kiz yuz bulmasa bunlari yapmazdi. Esiniz size o konuda da tiyatro oynamis belliydi. Ayrica lutfen daha fazla doyumsuz su adama katlanmayin. Isiniz gucunuz va cocuk da yokken birakin gitsin su adami. Adam resmen kariya kiza doymuyor hep bi vukuat. Kendinizi dusunun lutfen.

Var yahu
Hele basima ne geldi
Istanbul'dan bir eleman talep yollamis ben de evet dedim, bir savunma sanayi sirketinde MUDUR hem de.
Bana selam yazmis, merhaba yazmis ben de edeplice bir seyler yazdim biraktim ama adam yazdikca bir seyler yaziyor
Ben de uzatmamak icin cevap yazmadim ilgilenmedigimi anlayip gitsin diye
Adam bana yazmis: Cherry kizimmm sen kimsin kendini ne saniyorsun. Hasta misin kizim sen yazmis:KK70::KK70: Sonra da acaip kufurler yazmis inanamadim:KK57: Deli midir nedir tanimadigim etmedigim herif onun ilgisine cevap vermek zorunda miyim? Reddeden kizi camdan atip olduren manyagin bu ulkeden cikmasina hic sasirmadim.
Hahaha :KK70:
Vallahi aynısını yaşadım. Bi de fırça, küfür yedim :skandal:

Ben sizin esiniz olsam sizden ayrilirdim. Cok buyuk rezil etmissiniz adami. Alt tarafi iki satir soru sormus, kizlarla arkadas olmak istemesi sizce neden sorun? Sizin de yazistiginiz, gorustugunuz erkekler olmali, yoksa da edinin bence. Belki o zaman yazismanin, hatir sormanin bu kadar ahlaksiz bir sey olmadigini anlarsiniz. Hadi uygunsuz bir mesaj yakalarsiniz anlarim, ama ben oyle bir sey goremedim. Ayrica kiz sizi hakli bulmamistir, ama nasil hic bir alakam olmayan bir adamin karisindan kurtulurum diye dusunerek sizin tarafinizda yer almistir. Cok abartili davrandiginizi dusunuyorum. Simdi ben is arkadasim olacak birisiyle tanisip facebooktan konusacagim, sonra da kocam gelip ona "ben onun kocasiyim" diyecek. Evlilik buysa bence kimse evlenmesin.

Ben sizin esiniz olsam sizden ayrilirdim. Cok buyuk rezil etmissiniz adami. Alt tarafi iki satir soru sormus, kizlarla arkadas olmak istemesi sizce neden sorun? Sizin de yazistiginiz, gorustugunuz erkekler olmali, yoksa da edinin bence. Belki o zaman yazismanin, hatir sormanin bu kadar ahlaksiz bir sey olmadigini anlarsiniz. Hadi uygunsuz bir mesaj yakalarsiniz anlarim, ama ben oyle bir sey goremedim. Ayrica kiz sizi hakli bulmamistir, ama nasil hic bir alakam olmayan bir adamin karisindan kurtulurum diye dusunerek sizin tarafinizda yer almistir. Cok abartili davrandiginizi dusunuyorum. Simdi ben is arkadasim olacak birisiyle tanisip facebooktan konusacagim, sonra da kocam gelip ona "ben onun kocasiyim" diyecek. Evlilik buysa bence kimse evlenmesin.
Hanimefendi size genis hayatinizda basarilar. Daha tanismamis etmemis. Kiz diye sirf kiz diye bulup muhabbet acmaya calismak niye benden gizleyerek ustelik bunun normal olan kismi nerde bi soylesenize.

Dun konu acmistim esimi birisi linkedinden eklemis diye. Yuksek lisansi kazanan ilerde sinif arkadasi olacak birisi. Rahatsiz oldugumu belirtmistim. Kiza sormadim sen mi ekledin esim mi diye. Zira onemi yok.
Esim dun mesaj atti kiza. Hayirli olsun nasilsin mulakatta tanismistik diye. Kiz tesekkur etti. Esim kayit yaptiracak misin diye sordu. Muhabbet kurmaya calisiyor tabi. Bu arada ben de bu kizla konusup esi oldugumu soyledim. Kiz bana hak verdi. Erkek arkadasim var zaten oyle bir niyetim olamaz ama sizi rahatsizliginizi anlayabiliyorum dedi. Ben de olsam rahatsiz olurdum dedi. Bu arada esimin tanismistik dedigi de birkac kisi sinav hakkimda konusmuslar o gun. Isimlerimizi bile soylemedik dedi. Kiz tekrar cevap vermedi esime. Esim sifresini degistirdi artik hesabina giremiyorum. Bugun tekrar kizla konustum. Aksam dokuzda esim kusura bakma rahatsiz ettim galiba yazmis. Kiz yine cevap vermemis.
Sorun kizda degil esimdeymis. Rahatsiz olmakta hakliymisim ama sebebi disarda aramak gibi bir hataya dusmusum. Amaci ne acaba ne umarak yazdi kiza. Ne bekliyordu.

şunun amacı ne? asıl mesaj atan devam eden eşinizken, siz de bu yüzden güvensizlik sorunu yaşarken hiç tanımadığınız kıza mesaj yazarak kendinizi düşürdüğünüz durumu içinize nasıl sindiriyorsunuz? Bir ömür bu korkuyla geçmez, yapacak olan adam yapar, korkusundan yapmayan adam bir gün mutlaka yapar.

Ablacım eşiniz kıza mesaj atıp muhabbet açmaya çalışmış
Daha önce de böyle sanaldan telefondan falan başkalarına yürüdğü olmuştur eminim yoksa sen bu kadar takip etmezdın, yanılıyor muyum?
Kız eklemiş bırakmış bu kadar normali de bu yani. Eşinse gayet muhabbet açıp ordan yürümeye çalışmış. Tutmayınca da, yakalanıp batırınca da sen görme diye şifresinin değiştirmiş

Sen cidden kıza ayar verdiğini falan mı düşünüyorsun yani sadece kendini küçük düşürmüşsün. Kocasının peşinde gezip kadınsavarlık yapmak çok zavallıca bir durum.

Neden şöyle bir evlilik sürdürüyorsun, bu adamla evli olmandaki motivasyonun nedir mesel?

çok güldüm

Anladığım kadarıyla eşiniz vukuatlı ama siz öncekilerde de böyle bir hareket tarzına girişmediğinize göre belli ki boşanmak sizin için bir seçenek değil. Eş demek güven demektir bence. Evliliğinizi sürdürmek de bir tercihtir ama eşinizi takip etmekten, gözünüzün birinin sürekli eşinizin telefonunda olmasından çok yorulacağınız kesin. Umarım ilerde bu yorgunluğun karşılığı daha kötüsüyle karşılaşmanız olmaz.

Ablacım eşiniz kıza mesaj atıp muhabbet açmaya çalışmış
Daha önce de böyle sanaldan telefondan falan başkalarına yürüdğü olmuştur eminim yoksa sen bu kadar takip etmezdın, yanılıyor muyum?
Kız eklemiş bırakmış bu kadar normali de bu yani. Eşinse gayet muhabbet açıp ordan yürümeye çalışmış. Tutmayınca da, yakalanıp batırınca da sen görme diye şifresinin değiştirmiş

Sen cidden kıza ayar verdiğini falan mı düşünüyorsun yani sadece kendini küçük düşürmüşsün. Kocasının peşinde gezip kadınsavarlık yapmak çok zavallıca bir durum.

Neden şöyle bir evlilik sürdürüyorsun, bu adamla evli olmandaki motivasyonun nedir mesel?
Seviyorum seni kadın , yorumların harika !!

"Yılmaz'ı meseneden silecesin" durumuna düşmüşsünüz de Yılmaz yılmıyor gibi çapkınlıktan.Bi' de kıza üzüldüm , erkek arkadaşı olmasa demek ki panter gibi saldıracaktınız.Daha önce de söylemiştim "evli erkek abazanlığı" diye bişey cidden var.

Evli barklı adam sıfatı kazanınca kendilerinden beklenmeyeceğini düşündüklerinden her haltı yiyor bu herifler.Yazık vallahi binbir umutla , hayalle yuva kuran kadınlara.

Nekadar rahatsınız ya. Çok değişik hayatlar var. Adam bayağı kıza yürümüş bu adamla evliliği devam mı ettireceksiniz. ..sizin evlilikteki konumunuz ne ? Mesele esinizde kızda falan değil yani bu kız olmaz başkası olur yarın.

Valla canınızı sıkmak istemem ama evli erkeklerden o kadar çok ki bekarlara asılan. Düzgün adamlar da var tabi. Yalnız bu asılan tiplere çoğu kadın cevap bile vermiyor tabi. Bu evli adamlar da bu defa başka av peşine düşüyorlar. Yani kadınları pek suçlamayın. Aldatmayan aldatmıyor. Aldatan da yüz bulmak için başka başka şansını deniyor. Ben şunu gözlemledim bu adamlar rahatça telefonlarından mesaj atabiliyorlar. Ben büyük ihtimalle aldatılan eşlerin bunun az çok farkında olduğunu görüyorum. Ve bu kadınlara da kızıyorum. Kendinizi nasıl buna layık görürsünüz. Görmemezlikten gelince bitecek mi? Üzülüyorum da kadınların bu duyguyu yaşamasına. Ben bekarım bi kaç ay önce ilişkimi bitirdim. Evlenecektik. Aldatıldığımı öğrendim. Ayrıldım ben. Ve aldatan o kadar belli, o kadar anlaşılıyor ki. Aynı evin içinde siz nasıl anlamayacaksınız ki. Ve benim psikolojim bozuldu. Kendime güvenim yerle bir oldu. Aldattıkları da benden ne güzel, ne akıllı, ne görgülü insanlardı. Hatta gece hayatı olan, barlarda şarkı söyleyen vb. kadınlarla aldatıldım. 5 aydır peşimde barışmak istiyor. Kabul etmiyorum. Hala daha bana yalvarırken hayatında bu kadınların olduğunu biliyorum. Hirs yaptı beni. Ama ben kendimi öyle kötü hissediyordum ki. Kendimi o izbe barlardaki, hayatın tekmesini yemiş kadınlarla kıyaslamaya başlamıştım. O kadar psikolojim bozuldu. Şimdi biriyle tanıştım. Daha çok yeni. Fakat yavaş yavaş güvenim gelmeye başladı. Ben bekarken bu kadar etkilendim. Ve aldatan insanın kendine güvensizliğinden yaptığını anladım. Tamamen psikolojik problemleri olan insanlar bunlar. Ve kimse kimsenin psikoloğu olamaz. Çünkü aldatma psikolojisi o kadar derinlerde ki siz bunu düzeltemezsiniz. Sizin de psikolojiniz bozulur. Kendini değersiz gören insanlar aldatır. Siz ne yapsanız o değerli hissetmeyecek. Kendinizi suçlamayın. Aldatılmak sizin suçunuz değil. Ben hep kendimi suçlamıştım. Meger sorun karşidaymis. Siz karar verin. Ya böyle devam edeceksiniz. Ya yeni bir yol çizeceksiniz. Cevap sızde.

Kıza "ben eşiyim" diyeceğinize, dönüp eşinize "ben eşinim" deseydiniz keşke. Gerçi söyleseniz de o bunu anlamayacak belli ki. Kız size çok sert bir tepki de verebilirdi. O zaman ne yapacaktınız?
Eşiniz fırsatını bulduğu an aldatacak gibi. Böyle nereye kadar devam edeceksiniz ki?

Dun konu acmistim esimi birisi linkedinden eklemis diye. Yuksek lisansi kazanan ilerde sinif arkadasi olacak birisi. Rahatsiz oldugumu belirtmistim. Kiza sormadim sen mi ekledin esim mi diye. Zira onemi yok.
Esim dun mesaj atti kiza. Hayirli olsun nasilsin mulakatta tanismistik diye. Kiz tesekkur etti. Esim kayit yaptiracak misin diye sordu. Muhabbet kurmaya calisiyor tabi. Bu arada ben de bu kizla konusup esi oldugumu soyledim. Kiz bana hak verdi. Erkek arkadasim var zaten oyle bir niyetim olamaz ama sizi rahatsizliginizi anlayabiliyorum dedi. Ben de olsam rahatsiz olurdum dedi. Bu arada esimin tanismistik dedigi de birkac kisi sinav hakkimda konusmuslar o gun. Isimlerimizi bile soylemedik dedi. Kiz tekrar cevap vermedi esime. Esim sifresini degistirdi artik hesabina giremiyorum. Bugun tekrar kizla konustum. Aksam dokuzda esim kusura bakma rahatsiz ettim galiba yazmis. Kiz yine cevap vermemis.
Sorun kizda degil esimdeymis. Rahatsiz olmakta hakliymisim ama sebebi disarda aramak gibi bir hataya dusmusum. Amaci ne acaba ne umarak yazdi kiza. Ne bekliyordu.
Aynen bende aldatıldığımda kadınınarayıp ağzıma geleni söyledim ne tehditler ne hakaretler ha oda hakediyordu evet ama sonra baktım ki benim sevgili durmuyordu yani onu püskürtsem başkası onu elesem diğeri çıkıyordu sorunun sevgili kişisinde olduğunu sapık ruhlu olduğunu tatminsiz bi insan olduğunu anlamam geç oldu ama olsun anladım :)

• Beğen
Reactions: su7
Back
X