- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.050
- 498
YaaaaBu eşinizin kaçıncı macerası
Daha önce de yemeğe çıkmıştı sanki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaaaBu eşinizin kaçıncı macerası
Daha önce de yemeğe çıkmıştı sanki![]()
Aykilil yanlış anlamanı istemem ama şu güne kadar anlattıklarından nedense eşine güvenmemen gerektiği hissine kapılıyorum artık. Çocuk istiyordun, konu açmıştın bir ara. Bence çok iyi düşün, hani yapma vs demek bana düşmez ama çok çok iyi düşün lütfen.
HahahaVar yahu
Hele basima ne geldi
Istanbul'dan bir eleman talep yollamis ben de evet dedim, bir savunma sanayi sirketinde MUDUR hem de.
Bana selam yazmis, merhaba yazmis ben de edeplice bir seyler yazdim biraktim ama adam yazdikca bir seyler yaziyor
Ben de uzatmamak icin cevap yazmadim ilgilenmedigimi anlayip gitsin diye
Adam bana yazmis: Cherry kizimmm sen kimsin kendini ne saniyorsun. Hasta misin kizim sen yazmisSonra da acaip kufurler yazmis inanamadim
Deli midir nedir tanimadigim etmedigim herif onun ilgisine cevap vermek zorunda miyim? Reddeden kizi camdan atip olduren manyagin bu ulkeden cikmasina hic sasirmadim.
Hanimefendi size genis hayatinizda basarilar. Daha tanismamis etmemis. Kiz diye sirf kiz diye bulup muhabbet acmaya calismak niye benden gizleyerek ustelik bunun normal olan kismi nerde bi soylesenize.Ben sizin esiniz olsam sizden ayrilirdim. Cok buyuk rezil etmissiniz adami. Alt tarafi iki satir soru sormus, kizlarla arkadas olmak istemesi sizce neden sorun? Sizin de yazistiginiz, gorustugunuz erkekler olmali, yoksa da edinin bence. Belki o zaman yazismanin, hatir sormanin bu kadar ahlaksiz bir sey olmadigini anlarsiniz. Hadi uygunsuz bir mesaj yakalarsiniz anlarim, ama ben oyle bir sey goremedim. Ayrica kiz sizi hakli bulmamistir, ama nasil hic bir alakam olmayan bir adamin karisindan kurtulurum diye dusunerek sizin tarafinizda yer almistir. Cok abartili davrandiginizi dusunuyorum. Simdi ben is arkadasim olacak birisiyle tanisip facebooktan konusacagim, sonra da kocam gelip ona "ben onun kocasiyim" diyecek. Evlilik buysa bence kimse evlenmesin.
Dun konu acmistim esimi birisi linkedinden eklemis diye. Yuksek lisansi kazanan ilerde sinif arkadasi olacak birisi. Rahatsiz oldugumu belirtmistim. Kiza sormadim sen mi ekledin esim mi diye. Zira onemi yok.
Esim dun mesaj atti kiza. Hayirli olsun nasilsin mulakatta tanismistik diye. Kiz tesekkur etti. Esim kayit yaptiracak misin diye sordu. Muhabbet kurmaya calisiyor tabi. Bu arada ben de bu kizla konusup esi oldugumu soyledim. Kiz bana hak verdi. Erkek arkadasim var zaten oyle bir niyetim olamaz ama sizi rahatsizliginizi anlayabiliyorum dedi. Ben de olsam rahatsiz olurdum dedi. Bu arada esimin tanismistik dedigi de birkac kisi sinav hakkimda konusmuslar o gun. Isimlerimizi bile soylemedik dedi. Kiz tekrar cevap vermedi esime. Esim sifresini degistirdi artik hesabina giremiyorum. Bugun tekrar kizla konustum. Aksam dokuzda esim kusura bakma rahatsiz ettim galiba yazmis. Kiz yine cevap vermemis.
Sorun kizda degil esimdeymis. Rahatsiz olmakta hakliymisim ama sebebi disarda aramak gibi bir hataya dusmusum. Amaci ne acaba ne umarak yazdi kiza. Ne bekliyordu.
Ablacım eşiniz kıza mesaj atıp muhabbet açmaya çalışmış
Daha önce de böyle sanaldan telefondan falan başkalarına yürüdğü olmuştur eminim yoksa sen bu kadar takip etmezdın, yanılıyor muyum?
Kız eklemiş bırakmış bu kadar normali de bu yani. Eşinse gayet muhabbet açıp ordan yürümeye çalışmış. Tutmayınca da, yakalanıp batırınca da sen görme diye şifresinin değiştirmiş
Sen cidden kıza ayar verdiğini falan mı düşünüyorsun yani sadece kendini küçük düşürmüşsün. Kocasının peşinde gezip kadınsavarlık yapmak çok zavallıca bir durum.
Neden şöyle bir evlilik sürdürüyorsun, bu adamla evli olmandaki motivasyonun nedir mesel?
Evet. O kiz cikti hayatimizdan simdi de bu. Yemin ederim ben utandim onun yerine. Daha tanismadan bu ne muhabbet meraki.
Seviyorum seni kadın , yorumların harika !!Ablacım eşiniz kıza mesaj atıp muhabbet açmaya çalışmış
Daha önce de böyle sanaldan telefondan falan başkalarına yürüdğü olmuştur eminim yoksa sen bu kadar takip etmezdın, yanılıyor muyum?
Kız eklemiş bırakmış bu kadar normali de bu yani. Eşinse gayet muhabbet açıp ordan yürümeye çalışmış. Tutmayınca da, yakalanıp batırınca da sen görme diye şifresinin değiştirmiş
Sen cidden kıza ayar verdiğini falan mı düşünüyorsun yani sadece kendini küçük düşürmüşsün. Kocasının peşinde gezip kadınsavarlık yapmak çok zavallıca bir durum.
Neden şöyle bir evlilik sürdürüyorsun, bu adamla evli olmandaki motivasyonun nedir mesel?
Aynen bende aldatıldığımda kadınınarayıp ağzıma geleni söyledim ne tehditler ne hakaretler ha oda hakediyordu evet ama sonra baktım ki benim sevgili durmuyordu yani onu püskürtsem başkası onu elesem diğeri çıkıyordu sorunun sevgili kişisinde olduğunu sapık ruhlu olduğunu tatminsiz bi insan olduğunu anlamam geç oldu ama olsun anladım :)Dun konu acmistim esimi birisi linkedinden eklemis diye. Yuksek lisansi kazanan ilerde sinif arkadasi olacak birisi. Rahatsiz oldugumu belirtmistim. Kiza sormadim sen mi ekledin esim mi diye. Zira onemi yok.
Esim dun mesaj atti kiza. Hayirli olsun nasilsin mulakatta tanismistik diye. Kiz tesekkur etti. Esim kayit yaptiracak misin diye sordu. Muhabbet kurmaya calisiyor tabi. Bu arada ben de bu kizla konusup esi oldugumu soyledim. Kiz bana hak verdi. Erkek arkadasim var zaten oyle bir niyetim olamaz ama sizi rahatsizliginizi anlayabiliyorum dedi. Ben de olsam rahatsiz olurdum dedi. Bu arada esimin tanismistik dedigi de birkac kisi sinav hakkimda konusmuslar o gun. Isimlerimizi bile soylemedik dedi. Kiz tekrar cevap vermedi esime. Esim sifresini degistirdi artik hesabina giremiyorum. Bugun tekrar kizla konustum. Aksam dokuzda esim kusura bakma rahatsiz ettim galiba yazmis. Kiz yine cevap vermemis.
Sorun kizda degil esimdeymis. Rahatsiz olmakta hakliymisim ama sebebi disarda aramak gibi bir hataya dusmusum. Amaci ne acaba ne umarak yazdi kiza. Ne bekliyordu.