Topa tutulmuştum ama...

yahu kıza yazmak nedir linkedinden? Bende bir ton insan ekli tanıdığım tanımadığım ilerde kontak kurabileceğim ohoo...hepsinin karısı yazsa deliririm valla. Eşine güvenmezsen güvenme de elin kızına mesaj atıp "ben karısıyım kocamdan uzak dur" temalı mesajlar nedir . Bana denk gelse böyle biri valla rezil ederim.

yahu kıza yazmak nedir linkedinden? Bende bir ton insan ekli tanıdığım tanımadığım ilerde kontak kurabileceğim ohoo...hepsinin karısı yazsa deliririm valla. Eşine güvenmezsen güvenme de elin kızına mesaj atıp "ben karısıyım kocamdan uzak dur" temalı mesajlar nedir . Bana denk gelse böyle biri valla rezil ederim.
Yazık valla aldatılanlara. Öyle deme insanın psikolojisi bozuluyor. Bu abazalar karılarına cinnet gecirtiyorlar:) Ama tabi uyansın artık. Aldatan adamlarda suçu aramayıp kadınları suçlamaktan vazgeçsin. Yoksa daha çok burda ağlar.

Yazık valla aldatılanlara. Öyle deme insanın psikolojisi bozuluyor. Bu abazalar karılarına cinnet gecirtiyorlar:) Ama tabi uyansın artık. Aldatan adamlarda suçu aramayıp kadınları suçlamaktan vazgeçsin. Yoksa daha çok burda ağlar.
ya yazıksa gitsin boşansın elin kadınına ne diye mesaj atıyor kendini küçük düşürmüş kızın umrunda olmaz valla bi gün birine denk gelir inadına kocasını ayartır karşı taraf sinir olup. Konu sahibi boşan

Hanimefendi size genis hayatinizda basarilar. Daha tanismamis etmemis. Kiz diye sirf kiz diye bulup muhabbet acmaya calismak niye benden gizleyerek ustelik bunun normal olan kismi nerde bi soylesenize.
Allah sabır versin size. Umarım sağlıklı bir çözüme ulaşır konu. Şüpheyle yaşanmaz biliyorsunuz ya hiç bakmayın ya da ayrılın. Eşiniz size güven sağlaması lazım.

Linkedin'den de birilerine yüründüğünü gördüm ya artık birşeye şaşırmıyorum.
Face,instagram hatta Twitter tamam da Linkedin olmasin yani.
Ayrıca kız yüz vermemiş zaten eşinize.
Sizde boşuna yazmışsınız eşiyim diye.

Arayan, takip eden bişey bulacağını biliyodur. E böyle düşündüğünüz biri ile güven yokken neden.evli kalırsınız ki?

Ayrıca kıza mesaj atmanız çok komik.

Bu konuyu bizimle paylasmanizin amaci ofkenizi yatistirmak oldugunu dusunuyorum. Esinizle bunu konusmaya cesaretiniz yok cunku tekrar ona inanacak ve devam edeceksiniz zaten. Simdi en azindan bilmemezlikten gelerek ona boyle bir olay karsinda affedici oldugunuzu gostermek istemiyorsunuz.
Bu konu hakkinda once kendinize danisin, neyi ne kadar nereye kadar yutabilirsiniz diye

ay ne kadar aciz bir durum kocanzıın sizi aldatmaya çalıştıgı kişiyle muhattap olmanız.

Acilen bu aciz durumdan kurtulun . Eşinize haddiniz bildiirin .
Bir evlilikte güven olmazsa o evlilikte huzur olmaz. Her daim kavga gürültü olur.

Valla canınızı sıkmak istemem ama evli erkeklerden o kadar çok ki bekarlara asılan. Düzgün adamlar da var tabi. Yalnız bu asılan tiplere çoğu kadın cevap bile vermiyor tabi. Bu evli adamlar da bu defa başka av peşine düşüyorlar. Yani kadınları pek suçlamayın. Aldatmayan aldatmıyor. Aldatan da yüz bulmak için başka başka şansını deniyor. Ben şunu gözlemledim bu adamlar rahatça telefonlarından mesaj atabiliyorlar. Ben büyük ihtimalle aldatılan eşlerin bunun az çok farkında olduğunu görüyorum. Ve bu kadınlara da kızıyorum. Kendinizi nasıl buna layık görürsünüz. Görmemezlikten gelince bitecek mi? Üzülüyorum da kadınların bu duyguyu yaşamasına. Ben bekarım bi kaç ay önce ilişkimi bitirdim. Evlenecektik. Aldatıldığımı öğrendim. Ayrıldım ben. Ve aldatan o kadar belli, o kadar anlaşılıyor ki. Aynı evin içinde siz nasıl anlamayacaksınız ki. Ve benim psikolojim bozuldu. Kendime güvenim yerle bir oldu. Aldattıkları da benden ne güzel, ne akıllı, ne görgülü insanlardı. Hatta gece hayatı olan, barlarda şarkı söyleyen vb. kadınlarla aldatıldım. 5 aydır peşimde barışmak istiyor. Kabul etmiyorum. Hala daha bana yalvarırken hayatında bu kadınların olduğunu biliyorum. Hirs yaptı beni. Ama ben kendimi öyle kötü hissediyordum ki. Kendimi o izbe barlardaki, hayatın tekmesini yemiş kadınlarla kıyaslamaya başlamıştım. O kadar psikolojim bozuldu. Şimdi biriyle tanıştım. Daha çok yeni. Fakat yavaş yavaş güvenim gelmeye başladı. Ben bekarken bu kadar etkilendim. Ve aldatan insanın kendine güvensizliğinden yaptığını anladım. Tamamen psikolojik problemleri olan insanlar bunlar. Ve kimse kimsenin psikoloğu olamaz. Çünkü aldatma psikolojisi o kadar derinlerde ki siz bunu düzeltemezsiniz. Sizin de psikolojiniz bozulur. Kendini değersiz gören insanlar aldatır. Siz ne yapsanız o değerli hissetmeyecek. Kendinizi suçlamayın. Aldatılmak sizin suçunuz değil. Ben hep kendimi suçlamıştım. Meger sorun karşidaymis. Siz karar verin. Ya böyle devam edeceksiniz. Ya yeni bir yol çizeceksiniz. Cevap sızde.

Çok mantıklı şeyler yazmissiniz aynı problem abimdede var.sürekli hayatinda başka kadınlar var aldatıyor yengemde görmezden geliyor.dedignz gn problemli. Çocukken babamdan şiddet görmüştü hakarete uğramıştı.kendini değersiz hissediyor muhtemelen. Yakisiklida olunca bu sarmal sürüp gidiyor .

• Beğen
Reactions: su7
Çok mantıklı şeyler yazmissiniz aynı problem abimdede var.sürekli hayatinda başka kadınlar var aldatıyor yengemde görmezden geliyor.dedignz gn problemli. Çocukken babamdan şiddet görmüştü hakarete uğramıştı.kendini değersiz hissediyor muhtemelen. Yakisiklida olunca bu sarmal sürüp gidiyor .
Muhtemelen

Back
X