eşimin eski sevgilisine özel actiği face

Burda okuduklarımdan sonra eşime şüpheyle bakıyorum eskiden hiç aklıma gelmeyen şüpheler geliveriyor.Neden erkekler böyle doyumsuz evde karısı üstelik ona bebek vermiş bebeğini büyütmeye calışırken adam face acıyor eski kız arkadasına yazıyor.Senin aklın hala ordaysa neden bu kızla evleniyorsun ha evlendin öbürünü niye rahatsız ediyosun valla pes ya.

Aynı şeyi söylüyoruz zaten ben aksine kadını yüceltiyorum
Evlenmeden önce ben de tıpkı sizin gibi düşünüyordum.O yüzden hak veriyorum şuan söylediklerinize.
Diken üstünde yaşamak tabiri dogru değil.Kurtarılabilecek bir evlilik varsa öncelikle eşle konuşulur durum anlaşılır ve düzeltilmeye çalışılır ha diyince boşanılmaz.Anlamıyorsa yapacak bişey yoktur.
Diken üstünde yaşamak da neyin nesi.

"Merak kurbanı"
Rezil bir tabir. Böyle durumlarda "kurban" koca değil karısıdır.
Ayrıca kadınlar çoban mı?
Öyle derler ya erkekler genelde merakımın kurbanı oldum,arkadaş kurbanı oldum diye...
Çobanlıkla alakası yok ayrıca,hatasını yanlışını görüyorsan uyaracaksın bundan çıkardıgınız sonuç çobanlık mıdır?Yazık...Güzellikle konuşmaktan anlamayan bir eş varsa da kadınlara kendi yolunu çizmek düşüyor.

N nazmira ; benim için bırak bir kıza merhaba yazması, sahte face açması bile, hatta hatta hadi eskileri düşündü diyelim bunu faaliyete geçirip, bir çaba içine girmesi yeterli, boşanmak için.

Bir ömür acabalarla yaşayamam, acaba kız Cvp yazsa ne konuşacaktı.

Acaba başka sahte sosyal hesapları var mı?

Acaba ev dışında ki Hayatında da diğer kadınlara ne gözle bakıyor, gibi gibi.

Ben eşimden asla şüphe etmiyorum bu konular da ama en ufak bir şüphe bile çoçuğumu alıp boşanmama yeter.

Allah yardımcın olsun, ama ona bu yaptıklarını ödet, boşanmayacaksan da, ödet.

Evlilikler kurtulabilirligine gore mi siniflandirilmali? Bir evlilik "kurtarilabilir" duruma geldiyse taraflardan biri ihanet etmis demektir. Ve magdur olan tarafa daha fazla fedakarlik yükü düşer.

Ayrica hicbir sey eskisi gibi de olmaz. En ufak bir eve gecikmede, bir sorunda "aldatiliyor muyum?" Sorusu akillara gelir ki bu diken ustunde yasadigimizi gösterir.

gerçekten seni böyle bir şey yapmaya iten şey burda gördüğün konu mu?her gün bir sürü konu okuyorum ama eşimi takip etmek telefonuna bakmak facede kimi aratmış ya da başka hesabı var mı diye bakmak aklıma gelmiyor demek güvensizliğin var eşine karşı.. ve hiçbir şey yapmayacaksan neden burada konu açıyorsun... eşin fırsat bulsaydı seni aldatacak demek ki dememizi beklediğin için mi açtın? evet bu durumu eşinin yüzüne vuracak sonra susacaksan eşin yine tekrar edecek ya da süründüreceksin ailenin evine gidip kalacaksın senden özür dilemesini sağlayacaksın yalvartacaksın ki umursayıp seni tekrar geri kazanmaya çalışacak mı onu bilmiyorum... ya da yine her şeyi yüzüne vuracaksın ve gidip boşanma davası açacaksın...

Reactions: anu
Henüz bayan eşiyle konuşmamış ki,sadece ismini arattırdı merhaba yazdı diye boşanacak mı??
Kadın zaten araştırmasa kurcalamasa bile eşinin gözünden anlayabilir.Kurcalamasının sebebi de bu hissiyattır.Bunları bile bile nasıl bir ömür geçirecek?Tabiki gördügü yanlışları eşine söyleyip haline tavrına bakıp ona göre yolunu çizmeli kadın da.Bu hepimiz için geçerli.Kadınlar çoban degil ama eşlerini idare edebilen yönlendirebilen bir varlıktır.Adam laftan anlamıyorsa da vakit harcamaya degmez.

İşte bu aşamaya gelinmişse öncesi de vardır demektir ve eş düzelmemiş demektir...Haliyle düzelmeyen birşey varsa kadın da yoluna bakmalıdır..Neden diken üstünde yaşayalım ki anlamadım ?

Niye akıla ihtiyacınız var ki ? Kocanızında eski sevgilisine selam verirken bi akla ihtiyacı olmamış. O mesajı direk gösterin ona hicbirsey demeyin. Üste çıkmasına da müsade etmeyin.

Reactions: anu

Eski sevgiliyle/eşle görüşmek nasıl ayrıldıklarına, hangi amacla ne konustuklarına ve yeni eşleriyle karşılıklı iletişimlerine göre değişir.

Konudaki asıl problem adamın, eşinden gizli hesap açarak bir kadın ile diyalog kurmaya çalışması.
Eşi ne diyerek kendisini aklayacak, konu sahibini nasıl ikna edecek ki?
"sakladım çünkü selam veresim geldi" mi?

Adamın davranıslarında iyi niyet görmüyorum (hatta kocası bile görmüyor ki gizli iş çeviriyor)
Şu durumda evlilige devam etmek için bir neden kalmıyor demektir.

Ayrıca dediginiz gibi aralarında bir güven problemi varmış ki konu sahibi böyle bir şeyi araştırma geregi duymus...
Buna ister gözünden anladı diyelim, ister konu sahibinin kuruntusu dogru cıktı diyelim farketmez, adam yakalanmış işte.

Bundan sonra konusahibinin ne yapacagı önemli. Güveni haketmeyen böyle biriyle evliliklerinin nasıl olacagını düşünemiyorum bile.

Malesef böyle asla yapmaz dediğimiz eşlerle 24 saat bir arada bir evde kalınca anlıyoruz.Evlenmeden bilinmiyor.Kadın hisseder zaten üzerine düşmese bile bu bile rahatsızlık verir.Güvencesi varsa dönüp de bakmamalı ardına.Böyle bir ömür geçmez.

Kizlar tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayin bebegim var onunla ilgileniyorum.herkese yorumlarindan dolayi teşekkür ederim. Esime guvendigim kadar hic bir erkege guvenmedim ben. Cok durust ve ailsine duskun bir adamdir hep kendi kendimede derdim hayatımda ki erkek sadik olmali sukur ki esim de öyle diye. Diyeceksiniz ki esine o kadar guvendinde niye baktin. Benim oldu bitti öyle huylarim vardir cok fazla kiskanc bir insanim ondan herhalde bilmiyorum belki de hissettim.
Esimle konusmadim ama kendimi ne kadar tutabilirim bilemiyorum.
bosanma konusuna gelincede hic bir ekonomik özgurlugum yok bebegime bakabilecek kimsede yok calisamiyorum. Ailem bu konudan dolayi bosanmaya kalksam cocugun var boyle ufak tefek seyleri buyutme aldatmamis bisey yapmamis cahillik yapmis diye tekrar bizi baristiracaklar ortaliga dusup çocuğumu perisan edemem yani o yuzden suan takipte kalmayi dusunuyorum bi sure.

Ben sizin yerinizde olsam yeni bir face acardım. Profilinide eski sevgilisinin profili gibi düzenleyip kocamı eklerdim. Ona mesaj atar eski sevgilisi gibi konusurdum. Bu kanıtların hepsini saklar yüzüne bir anda fırlatırdım.

aslinda onu bende düsundum ama sonra ya esim kizin gercek face adresine yazarsa kadin da evli barkli kadin sorun yasamasini istemem durup duruken kadinin bir gunahi yok.

Sakın yüzüne vurma, o zaman üzülen sen olursun

aslinda onu bende düsundum ama sonra ya esim kizin gercek face adresine yazarsa kadin da evli barkli kadin sorun yasamasini istemem durup duruken kadinin bir gunahi yok.
Eşinizin o gizli hesabından kadının gerçek faceini engellerseniz, eşiniz arama yaptığında cıkmaz. Kadının adına acacağınız sahte hesaptanda 'merhaba bana mesaj gondermişsin ama eski faceimi kapattım hacklenmiş yeni hesap açtım' diye mesaj atarsınız.

Bu dediginize katılıyorum fakat diyelim ki o kadını önemseyen biri degilsiniz, hatta eşinizin yanlışını direkt ona yüklüyorsunuz.
Böyle bir durumda bile nasıl konusacaklarını görmek için sahte hesap almak sadece sizi üzer.

Çünkü şu an oldugu gibi yine boşanmayacaksanız alengirli işler cevirmenizin amacı ne?

Zaten evliligi kafamda bitirdim diyorsanız o zaman gereksiz yorgunluga, eşinizin ne kadar çirkinleşebileceginizi görmeye ne luzum var derim yine. Direkt eşyalarıyla beraber kapıya koyarsınız adamı.

Bu arada bebeginiz küçük anlıyorum ama biraz büyüyünce iş arayın ya da hem cocugunuza hem de baskalarının cocuguna bakmak gibi iki işi bir arada götürebilieceginiz birşeylere yönelin derim. Bir yandan birikim yapın.
Çünkü maddi olarak güvencenizin olmaması sizin için gerçekten ikna edici bir sebep ise eşinizi yatakta bir başkasıyla yakalamış dahi olsanız yine benzer nedenlerle kalmayı seçmek zorunda hissedebilirsiniz...
Ya düşüncenizi degistireceksiniz ya da şartlarınızı.

Olabilir mantikli yuzume gozume bulastirmazsam tabi. Cildirip adami bogmazsam iyidir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…