sizleri inanin anlayamiyorum.neden bu kadar yorumlariniz sert.sizin siniriniz kimee
bilmiyorum bu konuda tıbbi açıdan bir bilgim yok ama siz homesick olabilirsiniz bence.. ABD de yaşayan birçok arkadaşımın başına gelen birşey bu.. yani siz Türkiyede olsaydınız muhtemelen böyle birşey olmazdı. orda yaşayıp (eğer okumuyor veya çalışmıyorsanız) sıkıntıdan kuruyor olabilirsiniz gibi geldi..
arkadaşım da bir ara eşinin hareketlerine takmıştı. "neden evde çorap giyiyorsun" a kadar getirdi olayı. ama Türkiyeye dönünce düzeldi büyük ölçüde..
siz isteyerek mi gittiniz? yoksa sadece eşiniz yüzünden mi? bilmiyorumkismile
dediğinize göre 10 yaşında kızı olan ve kötü bir hayat yaşayan kadınla beraberlik yaşamış eşiniz. evli değilim ama benzer bişeyi bende yaşadım eski erkek arkadaşımla evlilikten döndüm bu yüzden son anda öğrenip. Pişman mıyım? hayır!
Sonuçta herkesin değer yargıları başka..
Bi kız arkadaşıyla yıllarca birlikte yaşasaydı yada evlenip boşansaydı hatta ondan çocuğu olsaydı yine sorun yapmazdım ama
Kötü hayatı olan bi kadınla olmuşsa buna anlayış gösteremem
Evli bi kadınla bi beraberlik yaşamışsa bunu es geçemem.
Ailesiyle tanıştırmış ( büyük ihtimal ailesi onu istememiş ) ve bikaç ay içinde sizle evlenmiş ve yaptığınız bu evlilik hakkında; 1 ayda aşk evliliği ilginç geliyo kulağa
İnşallah herşey iyi olur hayatında. Sancılı bir dönem yaşadığın.
esim 4 ay birlikte olmus .2 ay ondan ayrilmak icin ugrasmis.iki ayin sonucun da kadin evlenmek isteyince esim ayrilmak icin her yolu denemis.yeminler ediyo onunla evlilik dusunmedim diye.teshlikeli bir kadin oldugunu soyluyor ilk zamanlar guzelleikle ayrilmak istemis ama kadin direktikce direttmis.hamileyim dir tehdir etmis esimi o donemler
cok tesekkur ediyorum.yazdiklariniz beni cok rahatlatti.Canım;
Öncelikle Allah mesut etsin diyorum ;çünkü daha çok yeni evlisin.Evliliğine alışamadan bizlere tamamen yabancı çok uzak bir ülkeye gitmişsin.Allah kolaylık versin.
Nacizane fikrim gurbet sana zor geldi ve o kadar doğal ki zor gelmesi.
1 haftalık gelin ABD ye gidiyor.Dilini,kurallarını bilmediği bir yabancı ülkede kocasından başkası yok.Tek konuşabildiği ve ilgi gördüğü kocası.Çok zor hayatım umarım kısa zamanda atlatırsın.
Bence senin derdin kocanın eski sevgilisi değil.Çok isteseydi dağları deler onunla evlenirdi;ama seni tercih etmiş.Sen bu ayrıma varamayacak biri değilsin;gurbet acısından
duyguların o kadar karışmış ki sen bile kendini anlayamıyorsun.
Dil öğrenip ahbaplar edinince eminim kendini daha iyi hissedecek ve mutlu olacaksın.
Kocana kötü günler yaşatıyorsun sende farkındasın,ama kocan sana kötü davranmadığına göre seni anlamaya çalışıyor ve daha da önemlisi seni seviyor bence....Bu sevgiyi harcama lütfen.
Asıl derdinin gurbet ve yalnızlık olduğunu eşinle paylaşsan ve yardımını istesen mutlaka yardımcı olacaktır ve hatta bundan mutluluk duyacaktır.
Canım; yataktan çıkmadan uyuma isteği bana depresyon belirtisi gibi geldi.Dr gibi teşhis koymuş olmayayım haddim değil tabii de bende reaktif depreyon geçirdim ve tüm gün boyu uyamak isterdim.İlaçla tedavi olabilirsin tabii ama kendin de gayret et biraz canım.
Acil dil öğren;şu anda dil kursuna gidiyorum diyorsun orada ahbap edinmeye çalış.Çevrenizde Türk varmı diye araştır varsa onlarla ilişki kurmaya çalış.Eşine dört elle sarıl.Seni sevmiş seni almış,mutlu olmayı hedeflemiş onu üzme bence hiç hak etmiyor.Ben eşimin ikinci eşiyim seni çok iyi anlıyorum.Eski kadını sil kafandan bunun için gayret et lütfen en güzel günlerini zehir etme.
Eşimle birbirimizi çok severek evlendik ama bende eski eşini çok dert ettim kendimi çok üzdüm ama boşmuş.EŞİN SENİ SEVİYOR BUNU UNUTMA SENDE ONU MUTLU ET SENDE MUTLU OL.
30 Yıldır gurbette olan biri olarak seni çok iyi anlıyorum.Bunların hepsi geçecek üzülme canım.Sadece mantıklı olmaya çalış;kötü duygulardan uzaklaşmaya çalış.
Hem eşinden hem bir doktordan yardım almaya çalış.Çok mutlu olacaksın.Sadece biraz gayret canım.
Sana ve eşine mutluluklar diliyorum...
benim sevgilim de benden önce boşanmış 6 yasında bir çocuğu olan bir kadınla bir bucuk sene bir ilişki yaşamış.. sevgilimin dediğine göre kadın çok seviyormuş ama sevgilm duygusal olarak bişey hissetmiyormuş.. ilk cinsel deneyimi bu kadınla olmuş. kadına sürekli artık bitsin demiş.. kadın evlenelim demiş.. hamileyim demiş.. sevgilim asla evlenemeyeceğini söylemiş..bu beni hala çok kötü bi şekild etkiliyor.. neden etkiliyor diye çok düşündüm.. kıskanıyor muydum onu ? neden kıskanayım ki.. sevgilim ağlatmış defalarca bu kadını.. ayrılmak istediğinde ağlayıp sizlamış..ve sadece kadınla yatmış.. tek amacı buymuş.. ben neden etkileniyorum bu olaydan hala.. hala aklıma geldikçe üzülüyorum.. o kadın için.. çok sevmiş sevgilimi.. kocasından dayak yediği aldatildiği için ayrılmıs ve sevgilime siğinmiş.. sevgiyi aşkı onda bulmuş..ama deyim yerindeyse resmen dul olduğu için kullanılmışş.. evet bunu yapan benim sevdiğim adam.. nasıl yapabildi.. nasıl onun sevgisini böyle adi bi şekilde kullandı hala anlayamıyorum.. ama sevmediğimi biliyodu diyerek kendini savunuyor.. kim bilir ne kadar acı çekti o kadın.. evlenebilirdin sevseydin dedim.. evet sevseydim evlenirdim dedi.. neden sevmediğin halde bir bucuk yılını çaldın dedim.. ben bitiriyordum gene geliyordu görüşmek istiyordu ağliyordu yalvariyordu dedi.. kadın sevgisini kazanabilmek için deli gibi çirpinmiş işte.. bebeği gibi seviyormus sevgilimi.. çok üzülüyorum ben o kadına.. hala aklıma gelir.. merak ederim.. ona o acıları çektiren benim sevdiğim adam mı =( inanması çok güç.. offff... bilemiyorum cnm.. ama sen kocandan yana değil bu kadından yana üzgünsün bence benim gibi.. bi kadının bunları yaşaması o kadını tanımıyor olsak da içimizi acitiyor.. ben hiç bi kadının üzülmesine.. cinsel bir obje olarak görülmesine dayanamıyorum
Sonucta eşi master yapıyormus orada.bir cok insanın hayal ettiği bir sey bu..ailedekii huzursuzluk onun eğitimini etkileyebilr,ki eğitim daha önemli su aşamada..
cinnet geçiriyorum diyor?normal değil.sonucta eğitim amaçlı orada bu şartlarda nasıl tamamlar eğitimini?
canım bende neredeyse aynı dertten muzdaribim ve seni çok iyi anlıyorum. ama benim erkek arkadaşımancak benim durumumda birazdaha farklılık var biz beraberken eski kız arkadasıyla buluşmuş bide geldi her bana anlattı iki gözü iki çesme binlerce özür af dilemeler falan bilmiyorumkismile bunu ve sırf onu düşündüğüm için( morali bozulmaması gerekiyordu yoksa girecegi sınavları gecemmesse okulu uzayacaktı) hiç bişi diyemedim gittim kıza dedim hala bişi varsa ben cekileyim :gitme: yok dedi. neyse biz devam ettik arkadaşlığımıza. ama zaman gectikçe bende senin durumuna geldim ve ona bişey belli etmemeye calısıyorum. şizofren miyim ben diede kızıyorum sevgisinden şüpem yok ama acaba okızıda seviyormu die düsünmeden edemiyorum şimdi askerde ve ben gene birsey diyemiyorum ayrılmayı düsünüyorum napmalıyım banada yardım edin lütfen öff cok kötü bi durum
biz sert degiliz,akliniz basiniza gelsin,yuvaniz gecmiste kalan bi kadin yuzunden dagilsin istemiyoruz..varsayalim ki esin halaa onu dusunuyor,o zaman siz neden israrla ondan bahsedip devamli hatirlatiyorsunuz?neden unutmasi icin esinizi mutlu etmeye calismiyorsunuz?illa eskileri takmamaniz icin esinizin sizi evden kovup,bosanmak istemesi mi lazim.?hepimiz az cok biseyler yasiyoruz bende uzaktayim sizi anliyorum,olmayacak seyler dusundugumuz oluyor ama bunu takinti haline getirirseniz hem kendi ruh sagliginiza hemde esinize zarar verirsiniz..bu olumsuz dusunceleri mumkun oldugunca olumluya cevirmeye calisin lutfen.mutlaka oyalanacak biseyler bulun ki kafaniz dagilsin.
biz sinirimizi senden çıkarmak için yazmıyoruz buraya canım bu bir.
tanımadığım insanın üstünden kendimi rahatlatmak bana yakışmaz bu 2
yardım isteyip yorum bekleyip yazılanları sinderemeyen sensin bu 3
yazılanlara bu kadar tepkin hatalı olduğunu kabul etmemenden kaynaklanıyor bu 4
madem öyle yazmasaydın duyacaklarını hazmedemiceksen bu 5
biz sana yardım olsun diye bu kadar sert yorum yapmışız aklın başına gelsin diye bu 6
son olara 7 farkındaysan herkes hatalı olduğunu ve hemen hemen aynı şeyleri yazmış bunları iyice bir daha okuyun ve hatalı olduğunuzu kabul edip eşinizden özür dileyin....
hakkınızdaki herşeyin hayırlısı olsun arkadaşım bu kadar kişi aynı şyleri yazdığına göre bence dikkate alman gerekir yazılanları...yerimseniben
hem biz psikolog değiliz ki nasıl çözelim senin sorununu..
Çünkü tedaviye gereksinim duyma aşamasına gelmişşiniz
Burası kadınlar kulübü diye ille kadınların tarafı mı tutulcak
?
ben objektif yaklasıyorum sadece..ve karsı tarafı düşündüğümde bu sekilde hissediyorum..hem kendisi de söylemiş zaten bosanma asamasına geldik diye..madem geldi.yapılcak ne var ki.
düzelmiyorsa da eşini düşünebilir,
bunu tam tersi sekilde yazsa idi de arkadas gene aynı sekilde sölerdim..evlenmek mantığının yarısını kaybetmekse tesekkür ederim evlenmemeyi ve mantıklı bi yasam sürmeyi tercih ederim.
ama gercek sevgi ona zarar verdiğin anda kendini ondan kopartmayı da gerektirir normalde.
ayrıca bunu yazan tek ben değilim.yorumları okurursan görürsün güzel kardeşim
ahh canim arkadasim sizin gibiler bekar olmakla sikayetci bizlerde evlenmekle...hic ugrasmayin caninizi sikamyin bekarlik daha iyi.sizede tavsiyem bu bekarlik olayini kafaniza takmayin,,bu kadar belli etmeyin..bilmem anlatabildim mi ?
Arkadasim sende biraz abartmissin, ayril, esine iyilik yap felan demeler..
Bekarsin herhalde. Kocan olunca sIkIyorsa sen ayril.
Kadincagiz sorununu yazmis, demekki kendide memnun degil bu durumdan.
Esinin bu durumdan sikayetci olmasi normal, ama demekki arkadasin diger özellikleri cok güzelki hala karisiyla beraber. Ayrilmak istese adam ayrilir zaten.
Biraz yapici olalim lütfen.
hem biz psikolog değiliz ki nasıl çözelim senin sorununu..
Çünkü tedaviye gereksinim duyma aşamasına gelmişşiniz
burda okuduğuma göre bir yorum yapıcam bana kızabilirsiniz ama böyle sizinkisi tamamen şımarıklık size rahat batıyo başka bi açıklaması yok bunun benimde oğlum var ve allah sizin gibi gelinlerden korusun oğlumu allah eşinizede çok büyük sabır versin ama unutmayınki sabır taşı bile bir gün çatlıyor...Herkese selamlar,bu sitede yeniyim bende yardimlarinizi bekliyorumm..
7 aylik evliyim ve evlendikten birhafta sonra Amerikeya geldik. Esim burada mastir yapiyor ben de dil kursuna gidiyorum.Ama evliligim benim yuzumden bitme noktasina geldi.Esimin ben den onceki sevgilisini kiskanir oldum bu durum biz nisanliyken de vardi ama bu aralar hastalik noktasinda kafayi yemek uzereyim ve isin icinden cikamiyorum.Her gun kavga ediyorum hatta bazi gunler cinnet geciriyorum.Esim artik dayanamaz hala geldi.cok anlayisli beni seven ve saygi duyan bir kocam var.ama onuda en sonunda cileden cikardim.eski sevgilisini zorla anlattirdim.simdi sorun cikariyorum hergun kavga ediyoruz.kafamda onunla ilgili seneryolar yaziyorum ve gercekmis gibi saniyorum.Esim onu sevmedigini gelip gecici oldugunu soylese bile ben buna inanmiyorum. Bu konuyla ilgili herseyden suphe duyuyorum. Esim nasil onu sever ona nasil dokunur vs...delirmek uzereyim kafamdan o kadini atamiyorum.hergun bu yuzden kavga ediyoruz.Artik esim de cileden cikardim onun okulu ve sinavlari var...ama elimde degil ne yapmam gerektigini bilmiyorum beynimin her tarafini sarmis durumda hayattan koptum ve esimi hayattan kopardim.yardimlarinizi bekliyorum.Bu arada esim cok ilgili benim mutlu olmam icin elinden ne geliyorsa yapiyor.ben mutluysam mutluydu,ama artik onu da cileden cikardim.( Esimden once benimde sevgilim oldu tabi esimde bunu biliyor. )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?