birincisi mutlaka tedaviye ihtiyacınız var....
ikincisi bunu bile bile neden evlendiniz hiç sevgilisi olmayan birini bulsaydınız o zaman bu nasıl saçmalıktır yahuu...
o sizin hayatınızda ki ilk erkek mi??
siz onun hayatındaki ilk kadın olun...
Allah'ım sen sabır ver bu arkadaşın kocasına:Saruboceq:
kesinlikle kocana bir iyilik yap onu bu kadar cok seviyorsan ondan ayrılmalısın bir an önce..
o adamcağıza yazık hakikaten..ne ümitlerle evlenmiştir.suansa yasadığı cehennem hayatı tabiri caize...
kesinlikle kocana bir iyilik yap onu bu kadar cok seviyorsan ondan ayrılmalısın bir an önce..
o adamcağıza yazık hakikaten..ne ümitlerle evlenmiştir.suansa yasadığı cehennem hayatı tabiri caize...
Bence de boşanın..
Adama hayatı zehir etmişsiniz çünkü..
Hiç kimse bu dünyaya kahır çekmeye gelmiyor..:umursamaz:
sizleri inanin anlayamiyorum.neden bu kadar yorumlariniz sert.sizin siniriniz kimee
Hangimiz sütten çıkmış ak kaşığız?madem duyacaklarınızı sindiremeyecektiniz sormasaydınız!
Bırakın saçma sapan eski sevgili günlüklerini, eşinize ve hayatınıza bakın.
Önemli olan şampiyondur:)))
Bunu anlamak size yetecektir.
canım neden bulustuğunu söyledi mi belki kızın canı sıkkındır bende eski erkek arkadasımla görüştüm gecenlerde,yemek yedik hatta..ama cok büyük bir ameliyata giricek o yüzden yani..
??
bu konu yuzunden cinnet gecirdigim birgun esimden tokat yedim.o kadini nasil sever diye cildiriyorum.ama esimin anlattigina gore kadinin hayati biraz kotuymus. bende oyle bir kadinla nasil ciddi dusunur diye cildiriyorum.demekki cok sevmis onu ben bunu kabullenemiyorum aslinda
Hangimiz sütten çıkmış ak kaşığız?madem duyacaklarınızı sindiremeyecektiniz sormasaydınız!
Bırakın saçma sapan eski sevgili günlüklerini, eşinize ve hayatınıza bakın.
Önemli olan şampiyondur:)))
Bunu anlamak size yetecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?