arkadaslar benim bi tedaviye ihtiyacim var degil mi.esimin bu hafta sinavlari var bitsin goturur beni cunku oda bikti.10 gundur evde yemek yapmiyorum ac oturuyoruz onunda sinavlari var hazirlayamiyor
gormeden boyle yapiyorsunuz o kadini gorseniz ne olurdu acaba?
aç mı oturuyorsunuz..sıze ınanmıyorum..sen kocanı öp basına koy..aç aç oturup ders çalısıyor..sende pc basında yazısıyorsun gık demıyor..sana ınanamıyorum..kalk kocana kendıne yımek hazırla azucuk..
paronaya olmussun sen..yada don evıne kocanda azcık nefes alsın..
ayrica benle tanismadan 1 ay once ayrilmis ondan esim.acaba onu unutmak icin mi benimle evlendi diyorum.ve kadini ailesi biliyor.tanistirmis.ve bende tokat yedigim gun onun annesine kufur ettim
kadin bosanmis 10 yasinda birde kizi var.ve benim kocam 4 ay boyunca ona abilik yanio babalik yapmis.bu yuzden ona cocuk dogurmuyacagim
ama bana yalan soyledi onu ailesi ile tanistirmadigini soylemisti ve 7 ay sonra ogrendim bunu
Seni en iyi ben anlarım canım. Aşırı derecede kıskancım. Nişanlım bana benden önce hiç biri olmadığını söylemişti ama maillerine baktığım bi gün 2 sene öncesinin mailinde bir kızla yazışmalarını görmüştüm. Onunla evlenmek istediğini vs. yazmış. Deliye döndüm. Ondan ayrıldım. Daha nişanlı değildik. Bana yalan söylemesi, kıza yazdıkları çıldırtmıştı beni. Sonra nişanlım özür diledi anlatmadığı için, önemsemediğinden anlatmadığını söyledi. Önemsemediğin birine niye evlenelim diyorsun demiştim bu seferde. Ve kız 17 yaşındaydı. 17 yaşında biriyle nasıl böyle yapar diye de az delirmedim. 1 hafta ayrı kaldık. Sonra nişanlım beni çok sevdiğini vs. anlattı yeminler etti tekrar başladık. Ama o kıza kullandığı sevgi sözcüklerini bana kullanmasını yasakladım. Bir keresinde arkadaşının kızı olmuştu isim bakıyorlardı bana bi kız ismi söyleyip bu isim nasıl diye sormuştu. Sonradan tesadüfe bakın ki o isim yazıştıkları kızın ismiydi. Niyeyse şu an bunları yazarken yüreğim yanmıyor. Midem tuhaf hisler içine girmiyor. Yüzüme ateş basmıyor. Demek ki ben atlattım canım. Sen de atlatacaksın. Çok üstüne gitme onun da. Benim hala arada içim yanıyor ama kendi geçmişimi düşünüyorum.
bir de şunu düşünüyorum: Bak canım illaki nişanlıyken sevgiliyken aranızda bir paylaşım oldu. En az o kızla eşin kadar. Sonuçta evlenmeden ayrılsaydın. Ve yeni ilişkinde bu eskisi sorgulansa, unutulmasa ne hissedersin.
Allah bize yardım etsin. Gerçekten psikopatlık derecesinde oluyor. Onu benim gibi sevmş midir? bana da ona yaptıklarını mı yapıyor diye düşünüyorsun. Ama zamanla düzeliyor. Benim düzelmem 1 yıldan biraz fazla sürdü. Umarım sen de anlarsın. İlişkini yıpratma. Eskiden yaptığını kaldıramadığın adam sen bırakırsan başkasıyla evlenecek. Onu kaldırabilecek misin?
kadin bosanmis 10 yasinda birde kizi var.ve benim kocam 4 ay boyunca ona abilik yanio babalik yapmis.bu yuzden ona cocuk dogurmuyacagim
esimdem suphelenmiyorum .benim takintim onceki iliskisini sevmesi.yoksa ona guvenim sonsuz benim
1 ay içinde hem tanışıp anlaşıp nişanlanıp mı evlendiniz??kafamçokkarıştı:1shok:
Sizinki iyi şansmış,bu kadar az sürede tanıdığınız biriyle evlenip bu karakterde çıkması..Şanslısınız bence.
Bu kadar kendinizi yıpratmayın,adama da hayatı zindan etmeyin bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?