Eşimin eski sevgilisini kıskandığım için boşanmak üzereyim..

arkadaslar benim bi tedaviye ihtiyacim var degil mi.esimin bu hafta sinavlari var bitsin goturur beni cunku oda bikti.10 gundur evde yemek yapmiyorum ac oturuyoruz onunda sinavlari var hazirlayamiyor

aç mı oturuyorsunuz..sıze ınanmıyorum..sen kocanı öp basına koy..aç aç oturup ders çalısıyor..sende pc basında yazısıyorsun gık demıyor..sana ınanamıyorum..kalk kocana kendıne yımek hazırla azucuk..
paronaya olmussun sen..yada don evıne kocanda azcık nefes alsın..

heh iste bunu diyorum bende gel agzini opem arkadasimŞeniz

hemen bir psikolog yardımı.
yoksa yuvanız çatırdayacak.
ona göre.

Geçmişin sayfalarını açtırarak ilk hatayı yapmışsın...
Biliyorsun sonuçta senden önce sevgilileri olduğunu anlatırmana ne gerek vardı ikinci hatan...
Sen böyle yaparsan zorla eşinin aklına sokucaksın o kişiyi...
Kıskançlığın bu kadarı fazla iyice paranoyaklaşmışsın kendine engel olmaya çalış.. Olamıyorsan yardım al...
Yoksa boşanmak üzere olan evlilik kesin olarak biticek..

Seni en iyi ben anlarım canım. Aşırı derecede kıskancım. Nişanlım bana benden önce hiç biri olmadığını söylemişti ama maillerine baktığım bi gün 2 sene öncesinin mailinde bir kızla yazışmalarını görmüştüm. Onunla evlenmek istediğini vs. yazmış. Deliye döndüm. Ondan ayrıldım. Daha nişanlı değildik. Bana yalan söylemesi, kıza yazdıkları çıldırtmıştı beni. Sonra nişanlım özür diledi anlatmadığı için, önemsemediğinden anlatmadığını söyledi. Önemsemediğin birine niye evlenelim diyorsun demiştim bu seferde. Ve kız 17 yaşındaydı. 17 yaşında biriyle nasıl böyle yapar diye de az delirmedim. 1 hafta ayrı kaldık. Sonra nişanlım beni çok sevdiğini vs. anlattı yeminler etti tekrar başladık. Ama o kıza kullandığı sevgi sözcüklerini bana kullanmasını yasakladım. Bir keresinde arkadaşının kızı olmuştu isim bakıyorlardı bana bi kız ismi söyleyip bu isim nasıl diye sormuştu. Sonradan tesadüfe bakın ki o isim yazıştıkları kızın ismiydi. Niyeyse şu an bunları yazarken yüreğim yanmıyor. Midem tuhaf hisler içine girmiyor. Yüzüme ateş basmıyor. Demek ki ben atlattım canım. Sen de atlatacaksın. Çok üstüne gitme onun da. Benim hala arada içim yanıyor ama kendi geçmişimi düşünüyorum.

bir de şunu düşünüyorum: Bak canım illaki nişanlıyken sevgiliyken aranızda bir paylaşım oldu. En az o kızla eşin kadar. Sonuçta evlenmeden ayrılsaydın. Ve yeni ilişkinde bu eskisi sorgulansa, unutulmasa ne hissedersin.

Allah bize yardım etsin. Gerçekten psikopatlık derecesinde oluyor. Onu benim gibi sevmş midir? bana da ona yaptıklarını mı yapıyor diye düşünüyorsun. Ama zamanla düzeliyor. Benim düzelmem 1 yıldan biraz fazla sürdü. Umarım sen de anlarsın. ılişkini yıpratma. Eskiden yaptığını kaldıramadığın adam sen bırakırsan başkasıyla evlenecek. Onu kaldırabilecek misin?

zaten doğurma senin gibi birinin yakın zamanda çocuk yapması çok sakıncalı.gerçekler acıdır kusura bakma ama yani kendine gel.burda böyle bir şey yapmadan duruyorsun.tedavi olmalısın en yakın zamanda.kocan nereye kadar sabredicekki

ayrica benle tanismadan 1 ay once ayrilmis ondan esim.acaba onu unutmak icin mi benimle evlendi diyorum.ve kadini ailesi biliyor.tanistirmis.ve bende tokat yedigim gun onun annesine kufur ettim

1 ay içinde hem tanışıp anlaşıp nişanlanıp mı evlendiniz??kafamçokkarıştı:1shok:

Sizinki iyi şansmış,bu kadar az sürede tanıdığınız biriyle evlenip bu karakterde çıkması..Şanslısınız bence.

Bu kadar kendinizi yıpratmayın,adama da hayatı zindan etmeyin bence...

kadin bosanmis 10 yasinda birde kizi var.ve benim kocam 4 ay boyunca ona abilik yanio babalik yapmis.bu yuzden ona cocuk dogurmuyacagim

cocuk dogurmayacaksin oylemi ah canim yasin kac yorumlarindan anladigim kadariyla ya cok kucuksun yada pek olgunlasamamissin.

cocuk dogurmak nedir yada cocuk nedir?sen bunu bilirmisin?ama bilmezsin.

esin o cocuga bakti 4 ay suc mu islemis sen eski sevgilinin cocugu olsaydi ona bakmazmiydin yada en ufak bir ilgi beslemezmiydin.cok cahilce konusuyorsun cookkkk

ama bana yalan soyledi onu ailesi ile tanistirmadigini soylemisti ve 7 ay sonra ogrendim bunu

sizin gibi tepki veren birine nasıl söylenir ki bu...adamı yalan söylemeye siz itiyorsunuz.

ben bayan olduğum halde eşim bu kadar beni didiklemeye kalksa ayrılmıştım çoktan...

Fazla fazla abartıyorsunuz,ayrılsanızda ayrılmasanızda tedavi görmeniz lazım...

beni birtek siz anladiniz elimde degil yaptiklarim cok tesekkur ediyorum paylasiminiz icin

kadin bosanmis 10 yasinda birde kizi var.ve benim kocam 4 ay boyunca ona abilik yanio babalik yapmis.bu yuzden ona cocuk dogurmuyacagim

sen gercekten doktora gıtmelısın..öcünüde almak ıstıyorsun çocuk dogurmayarak..ya DOKTORA GİTTT.yada boşan da adamda kurtulsun sende..

sizin eşiniz rahip mi. sizden önce kız arkadaşı olacak.
önemli olan geçmişte,erkek sevgilisi olmasın.
işte o zaman dert olurdu.
şükredin

esimdem suphelenmiyorum .benim takintim onceki iliskisini sevmesi.yoksa ona guvenim sonsuz benim

siz böyle yaptıkça adamcağız eski sevgilisini mumla arıyordur!
kısır döngü.. eski sevgiliyi mumla arat adama sonra kıskan eski sevgiliyi...

vayy eski sevgilinin çocuğuna abilik yaptı diye çocukta doğurmayacaksın.
acil .
hemen bir psikolog.
hemde hemen.

2 ay sonra nisanlandik.ve benim esimle ilgili hicbir sorunum yok.sorun benim o kadina takilmam iste.acaba onu unutmak icin mi benden ayrildi diyorum.ama bu arada beni cok sevdigini de biliyorum bir dedigimi iki etmedi simdiye kadar allah razi olsun.

ben kendi adima soyluyorum yukarida belirtmissin evliligede henuz adapte olamadim diyorsun.senin derdin bellli oldu bence evlilige adapte olamadigin icin boyle seyler yapiyorsun belkide evlendigine pismansin bir cingar cikarip kurulsammi diyorsun acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…