• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin eski sevgilisiyle görüşen görümce

Ablama dedim ne kadar abartiyorsun konussun ne olcak falan dedi acaba ben mi yanlisim.diye sormak istedim demek ki anormallik bende degilmis
Hayır kesinlikle anormallik sizde değil. Tepkiniz ve sorgulamaniz çok normal. Samimiyet zarar getirir ama mesafeden hiç kimseye zarar gelmemiştir şimdiye dek. Uzak uzak görüşün bundan sonra bence. Hatta ne kadar uzak o kadar iyi gibi

görümcenizin canı sıkılıyor, atraksiyon arıyor.
olay çıksın mevzu olsun.

gidip gelmeniz görüşmeniz gerekiyor mu?

Görümceniz kasıtlı yapıyor madem ona herşey müstehak,engelleyebilirsiniz,haksız olmazsınız.

Benim çok yakın dostum,eski erkek arkadaşımla akraba ve çok samimi sık görüşür.
Hatta uzaktan ben de akrabayım.
Dolayısı ile çok ortak arkadaşımız,çevremiz var.
Üstelik eşim de biliyor.
Ama hiç böyle saygısızlıklar yaşamadık.
Çünkü kasıtlı bir terbiyesizlik yapan yok.
Olsa idi engeli,mesafemi koyardım.

Bu arada eşinizin ağzından kadına yazmanız çok yanlış olmuş.kocanızı neden küçük düşürdünüz ki

Amac sirf huzur bozmak iste kotulukten besleniyo bu insanlar Allah sana da sabir versin insallah
Allah kocasına sabır versin. Benim çocuğuma yakın olmak için, benimle yarışmak için hiç sevmediği biriyle evleniyor. Karadeniz den akdeniz e geliyor. Ama benimde istanbul a tayinim çıktı. Bebeği alıp gidiyorum. Otursun kardeşiyle kocasıyla.

görümcenizin canı sıkılıyor, atraksiyon arıyor.
olay çıksın mevzu olsun.

gidip gelmeniz görüşmeniz gerekiyor mu?
Surekli goruselim diyen tipler eniste arar gelin ya da bizi alin kv lere gidelim surekli bi vicik vicik iliski istiyorlar cunku cocuk bana cok duskun benimle oynuyo sariliyo nasil mutlu oluyo beni arkadasi saniyo hatta cocukla ilgileniyorum isine yardim ediyorum surekli gorusurduk esime net dedim sen git tabiki kardesin ama bana gel deme dedim

Görümceniz kasıtlı yapıyor madem ona herşey müstehak,engelleyebilirsiniz,haksız olmazsınız.

Benim çok yakın dostum,eski erkek arkadaşımla akraba ve çok samimi sık görüşür.
Hatta uzaktan ben de akrabayım.
Dolayısı ile çok ortak arkadaşımız,çevremiz var.
Üstelik eşim de biliyor.
Ama hiç böyle saygısızlıklar yaşamadık.
Çünkü kasıtlı bir terbiyesizlik yapan yok.
Olsa idi engeli,mesafemi koyardım.

Bu arada eşinizin ağzından kadına yazmanız çok yanlış olmuş.kocanızı neden küçük düşürdünüz ki
Haklisiniz yapmamam gerekirdi nisanliyken yaptim 18 yasindayken falan cocukluk akli iste ama esim olmadigini sevgilisi oldugumu soyledim kadina eskmden bilmiyor yani

kızlar merhaba fazla uzun yazmayım istiyorum konunun en başı şöyle eşim benden çok önce birini sevmiş ama büyük bi aşk yani o yüzden bu kadar takıyorum. biz eşimle nişanlandıktan 2 gün sonra görümcem sosyal medyadan kızı ekledi ne olduysa biz nişanlanınca kıza dostluğu kabardı tartıştık falan kız yurt dışında evli çocuğu var yıllardır görmeyen görümcem biz nişanlanınca senle alakası yok dostluğum vardı dedi çıktı kapattım üstünü görmedim evlendik 3.5 yıl geçti

Geçenlerde bana rica etti fotomun altına yorum yapar mısın diye tabi abla dedim girdim o kadının yorumunu gördüm kalpler canımlar cicimler ve ben bunun bana artk bilinçli yapıldığını düşünmeye başladım hiç cvp vermedım görümce yazdı onun yorumunu mu gördün ay canım silmeyi unutmusum falan hiç yazmadım cunku yazarsam saygısızlıık yapacaktım

Tekrar yazdı senle alakası yok falan bana iyiliği oldu zamanında falan yahu kadın biz evlenince mi düştü dostlugun aklına eskıden nıye konusmuyodun bu arada eklemeyi unuttum o nişanlılık döneminde içime kurt düştü eşimin eski hesabından yazdım kadına görüşelim falan dedim hiç yok demedi yani evli barklı olmasına ragmen bu durumu görümceye bahsetmiştim sanırım hatırlamıyorum.

Eşime dedim kesinlikle görüşmem yeter bana yapılan bu saygısızlık dedim biraz surat yapacak gibi oldu vazgeçti aynısını benim kardeşim yapsa dedim tamam kapat konuyu dedi ama biliyorum ki eşimle aram açılacak gitmicem sen git falan dedikçe kv ile de tabi ne yapmalıyım kızlar şu durumda abartıyor muyum ben yoksa
Gorumcenizin hareketi hic masumca gelmedi.Sizin rahatsiz olacaginizi dusunmesi lazim , amaci ortalik karistirmak .

Gorumcenizin hareketi hic masumca gelmedi.Sizin rahatsiz olacaginizi dusunmesi lazim , amaci ortalik karistirmak .
Bencede sirf beni uzmek icin yapiyo ben biraz pko dan dolayi kilo aldim uzuldugumu bildigi halde aaa bak oglum yenge ve gobegi geldi diye saka yapar hep

Bencede sirf beni uzmek icin yapiyo ben biraz pko dan dolayi kilo aldim uzuldugumu bildigi halde aaa bak oglum yenge ve gobegi geldi diye saka yapar hep
Boyleleri, birilerini uzerek asagilayarak kendilerini tatmin eder, mutlu olurlar.
Ne yaparsa yapsin umursamayin ve umursamadiginizi da belli edin.Cunki rahatsiz oldugunuzu fark edince daha cok ustunuze gelir.

En iyisi mecbur kalmadikca gorusmemek.

Valla ben eski eltimle hala çok kankayım.. Kaynımın da sevgilileri falan oluyo ama henüz ciddi bişey olmadı.. Olsa naparım ben de kara kara düşünüyorum.. Ama kızı da gerçekten çok seviyorum en yakın arkadaşlarımın içinde ,eşim de çok seviyo hem de yiğenimiz var nasıl görüşmeyi kesmemiz lazım onu da bilmiyorum :bicak:

Anlamıyorum kardeşlerinin çocuklarının evliliklerine düşman insanları. Hadi gelini,damadı huzursuz etiiniz. Kendi çocuğunuzun huzursuzluğundan nasıl keyif alıyorsunuz.
O görümce tehlikeli mümkünse görüşme ve istediği şeyi de verme. Amaç eşinle mutsuz olman. Bunu sağladığını fark ettiğinde devamı katlanarak gelecektir.
Mesafe candır.

Gorumce hatali.
Gorusuyorsa bile bunu senin gozune sokmamali tam tersine sen uzulursun diye saklamali belki.

Gorumceyle mesafe koy araya.
Yapacak baska sey yok.

Abartmıyorsun gayet haklısın. Sakın esinle kavga çıkarıp görümcene prim verme. Görümceni tüm sosyal medyadan engelle. Gerekmedikce muhatap olma yüzüne bile bakma. Ex yengesiyle rahat rahat görüşsün hanımefendi.

Bence de sosyal medyada görüşme yüzyüze mecbur kaldıkça görüşünce de söyle yüzüne ben bu konuda konuşmak istemiyorum de lafı ağzına tık.

Gorumcen senı kışkırtmak ıcın yapıyor bu kesın. Yoksa ınsanın aklına gelmez yanı aaa canım fotoda yorumunu mu gördün dıye sormak. Bilerek o yorumu gör ıstemıs. Mesafelı ol kesinlikle hıc muhattap olma bu konuda onunla ki rahatsız olduğunu bıle bıle üstüne gelmesın. Keyfın bılır de kapat konuyu. Ne kadar cok açarsan esının de aklına sokarsın kadını büyük aşk dıyorsun. Evde hıc konusunu etme görümcene de cok büyük mesafe koy

kızlar merhaba fazla uzun yazmayım istiyorum konunun en başı şöyle eşim benden çok önce birini sevmiş ama büyük bi aşk yani o yüzden bu kadar takıyorum. biz eşimle nişanlandıktan 2 gün sonra görümcem sosyal medyadan kızı ekledi ne olduysa biz nişanlanınca kıza dostluğu kabardı tartıştık falan kız yurt dışında evli çocuğu var yıllardır görmeyen görümcem biz nişanlanınca senle alakası yok dostluğum vardı dedi çıktı kapattım üstünü görmedim evlendik 3.5 yıl geçti

Geçenlerde bana rica etti fotomun altına yorum yapar mısın diye tabi abla dedim girdim o kadının yorumunu gördüm kalpler canımlar cicimler ve ben bunun bana artk bilinçli yapıldığını düşünmeye başladım hiç cvp vermedım görümce yazdı onun yorumunu mu gördün ay canım silmeyi unutmusum falan hiç yazmadım cunku yazarsam saygısızlıık yapacaktım

Tekrar yazdı senle alakası yok falan bana iyiliği oldu zamanında falan yahu kadın biz evlenince mi düştü dostlugun aklına eskıden nıye konusmuyodun bu arada eklemeyi unuttum o nişanlılık döneminde içime kurt düştü eşimin eski hesabından yazdım kadına görüşelim falan dedim hiç yok demedi yani evli barklı olmasına ragmen bu durumu görümceye bahsetmiştim sanırım hatırlamıyorum.

Eşime dedim kesinlikle görüşmem yeter bana yapılan bu saygısızlık dedim biraz surat yapacak gibi oldu vazgeçti aynısını benim kardeşim yapsa dedim tamam kapat konuyu dedi ama biliyorum ki eşimle aram açılacak gitmicem sen git falan dedikçe kv ile de tabi ne yapmalıyım kızlar şu durumda abartıyor muyum ben yoksa
Bende yaşadım budurumu .aynı görümce bende de var.görümcem benim yanımda eşimin eski 2 aylık tanıltığı kızın lafını yapmışlardı.aynen şöyle,"abi zeynebim ablası var ya hani o evlenmiş."eşim de,"eşi kimmiş "diye ?sorU sordu.benim bilmediğimi sanıyorlar dı.o gün bıgündür eşime karşı bir güvensizlik,görümce me karşı da bir nefretim var.görümcemle konuşmuyorum eşime de mecburen çocupum hatrına eşlik görevi mi yapmaya çalışıyorum.

Benim görümcem de aynısı.
İlk zamanlar sinir krizleri geçiriyodum engelle sil konuşma diye.
Şimdi bana geliyor fotoğrafını gösteriyor o derece yüzsüz adi şerefsiz bir kadın çünkü.
Mala benziyor diyorum ağzımı bozunca gidiyor.

Sanırım çok kişi yaşamış.benim görümcede yaptı çünküçünkü ünv arkadaşını ayarayarlamiş abisine.Biz evlenince konuyu açıp kızı övdü ağzına tıktım lafı.sosyal medya hiç kullanıyorum eşimede kullanır mı yorum bir de kuzeniyle yakıştırmışlar zamanında.her akraba ayrı ayrı dökülüyor.kuzeni ben doğum yapınca yatılı bakıcı olmak istemişti bizim eve.üstelik kız nişanlıydı.hepsinden nefret ediyorum inan

Back
X