- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
Oğlumla birbirlerine aşırı düşkünler oğlum daha çok küçük ve onun baba sevgisinden yoksun kalmasını da hiç istemiyorum ama ben kaldım arada derede hep düzelecek umudu yordu
Arkadaşlarına ailesine harcama konusunda çok sorumsuzKazandıgı tum parayı aılesıne mı yedırıyor yanı?
Kadınlar bu kadar güçlü olup kendi kendine yettikçe erkekler salıyor kendilerini galiba. Çok kötü alıştırmışsınız, tek kişilik bir evlilik bu anlattığınız
Madem tum sorumlulugu sız sırtlamıssınız bu adamla evlı kalmak nıye? Cocugunu krese kendı parasıyla yollayamayan adamdan zaten babalık bekleme. Konustun mu bu konuyu demeyecegım zaten 5senelık evlılıkte kac kez konusmussundur. Arada gelıp karısının aldıgı evde oturup karısının masraflarını cektıgı cocuga babacım demekle baba olunmuyo malesef. Bıde cok ılgılıymıs gıbı yurtdısına gıdecekmıs valla cok sınır oldum. Esın evlılıgın sorumlulugunu alamamıs 5senedır. Artık aıle arkadas plan dahılınde olmamalı sonucta baska bır yuva kurulmus.Arkadaşlarına ailesine harcama konusunda çok sorumsuz
Onun düşkün olmasından çok benim oğlumun psikolojisi beni düşündüren
Hanımefendi ben ortada bir aile babası göremiyorum.Onun düşkün olmasından çok benim oğlumun psikolojisi beni düşündüren
Valla ben de olsam kovsanız gitmem evim var çocugum var gece yatmaya canım isterse eş var neden ayrılayımki bence buyuk bir yaygara koparın güçlü olun ya düzelir ya kopar herşekilde kazanan siz olursunuz çocugunuzu da düşünmeyin çocuklar büyüdükçe para ve güç kimdeyse onu sever aciz ve sorumsuz ebevylerden uzaklasır zaten o zamana kadar sizde öektiğiniz ile kalırsınız vaktınıze yazıkDeğişeceğine dair umudum yok şu an tek düşüncem medenice ayrılmaya ikna etmek ama zor görünüyor
Iyi de 1.5 yıldır ara ara geliyo diyosunuz boşanmış olsanız çocuk belki babasını daha bile çok görecek çocuğunuz için devam ettireceginiz sağlıklı bir birlikte zaman gecirme yok ortada yani yanlış mi anladimOğlumla birbirlerine aşırı düşkünler oğlum daha çok küçük ve onun baba sevgisinden yoksun kalmasını da hiç istemiyorum ama ben kaldım arada derede hep düzelecek umudu yordu
Evin üzerine kredi çektiğim için evi satamıyorum maalesef onu düşündüm amaBosanmadan once evi satin borcu kapatin. Tayininizi isteyin. Tayininiz ciktigi yerden bosanma davasi acin, çocuk için istirak nafakasi baglatin. Maddi manevi tazminat davasini da ayri olarak acin (böylece evin kalan parasından almasi mumkun olmaz). Sonra ister 3 yil sursun ister cirkeflessin. Siz kendinize yeni bir hayat kurmus olacaksiniz.
Oğlum şu an 3,5 yaşında 2 yıldır bir aradalar ilk 1,5 yıl az görüştüler şimdi evde başka odaya gitse ağlayacak kadar yanında olmak istiyor hepIyi de 1.5 yıldır ara ara geliyo diyosunuz boşanmış olsanız çocuk belki babasını daha bile çok görecek çocuğunuz için devam ettireceginiz sağlıklı bir birlikte zaman gecirme yok ortada yani yanlış mi anladim
Hmm anladim bilemedim ki şimdi ama size de yazik değil miOğlum şu an 3,5 yaşında 2 yıldır bir aradalar ilk 1,5 yıl az görüştüler şimdi evde başka odaya gitse ağlayacak kadar yanında olmak istiyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?