Eşimin evliliğimize ilgisizliği

Oğlum şu an 3,5 yaşında 2 yıldır bir aradalar ilk 1,5 yıl az görüştüler şimdi evde başka odaya gitse ağlayacak kadar yanında olmak istiyor hep
Oğlu bu kadar hassasken adamın hala yurtdışına gitme isteği babalık potansiyeli olmadığını gösteriyor.
Adam resmen kaçıyor evlilikten.
Önce şehir değiştirmiş şimdi ülke değiştirmek istiyor.
Çocuk için pedagog var.
Önemli olan onu sağlıklı ilgili bir ortamda büyütmek.

Bu ilişkiye baba oğul "birbirlerine düşkünler" demeniz ilginç olmuş. Adam bir de oğluna düşkün olmasa ne olurdu merak ettim.

Bundan sonraki süreçte benimle aynı durumda olanlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa en azından kendimi hazılamış olurum

Adam damızlık gibi çocuğu yapmış gitmiş bütün görevi bu Ödemeyin borçlarını ne yaparsa yapsın , yurtdışıymış adam daha baba olduğunun farkına varamamış sanırım

Ver mahkemeye boşan
Aynı şehirde yaşa oğlun istediğinde görsün.
Ama adam zaten oğluna düşkün olsa sizi bırakıp yurt dışına gitme hayali kurmazdı.
Adam resmen arkamda bana bakan biri var ben istediğimi yapayım modunda takılıyor.

Evi satın da bari boşanırken evde hak iddia etmesin. Ama o adamla böyle devam etmez

Şu an birlikte yaşıyoruz 2 yıldır
Sen zaten hayatın tüm zorluklarını tek başına göğüslemişsin canım Allah yardımcın olsun. Ama yurtdışına gitmek istemesi çok tuhaf yani. Sanırım sana fazla güveniyor, nasılsa bir şekilde idare eder daha önceden de etmişti diyor. Eşin gidince yine yalnız yaşayacaksın , zaten daha önce de yalnızdın. Kişiler ayrı hayatlar yaşayacaksa evliliğin ne anlamı kalıyor ki ?

Tek basina bir evlilik bu evlilik denirse zor yani bilemedim esiniz size yakin yerlerde is yeri acsa olmazmi neden hep uzak istiyor

Tek basina bir evlilik bu evlilik denirse zor yani bilemedim esiniz size yakin yerlerde is yeri acsa olmazmi neden hep uzak istiyor
Şu an öyle zaten ama maddi olarak daha çok kazanmak için

Şu an öyle zaten ama maddi olarak daha çok kazanmak için
Oyleyse eger duruma gore hareket ederdim yeriniz de olsam. Suanli kazanci iyiyse sende calisiyorsun maddi anlamda yetiyorsaniz geciniyorsaniz abartmaya gerek yok. Manevi olarak ta yaninizda olmali cocugu kucuk yasta babasini ozlemez mi ben olsam izin vermezdim

Ben de vermiyorum kesinlikle aynı şeyleri bir daha yaşamak istemiyorum ısrarcı olması karşısında çözüm belli ne yazık ki

evlilik bu değil zaten.siz evli değilsiniz.boşanınca da çocuğunuz babasıyla görüşebilir vakit geçirebilir kimse ona bir şey demiyor.ama çocuğun büyümesi gereken "evlilik" diye bildiği kurum bu olmamalı esas.ne görürse o.sal ipini gitsin ne diye hala kocam gözüyle bakıyorsun ki adamın evlilikle alakası yok.

Ben de vermiyorum kesinlikle aynı şeyleri bir daha yaşamak istemiyorum ısrarcı olması karşısında çözüm belli ne yazık ki
Çözüm bosanmak mi.
Iliskiniz nasil karo koca iliskiniz birbirinize karsi tavriniz. Tek bi sebepten oturu bosanmak bilemedimmm. Ama gozunu korkutmak isterseniz olabilir bence hatta baya bi isi evraka dokersiniz biraz tirsar belki.

Gitmesine izin vermiyorumdan kastım boşanmadan geri dönüşü olacağını düşünüp gitmemesini kapsıyor yoksa boşanmayı kabul etse elbet tutmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…