Oğlu bu kadar hassasken adamın hala yurtdışına gitme isteği babalık potansiyeli olmadığını gösteriyor.Oğlum şu an 3,5 yaşında 2 yıldır bir aradalar ilk 1,5 yıl az görüştüler şimdi evde başka odaya gitse ağlayacak kadar yanında olmak istiyor hep
Evin üzerine kredi çektiğim için evi satamıyorum maalesef onu düşündüm ama
Şu an birlikte yaşıyoruz 2 yıldırPeki bu adam çocuğunu hiç özlemiyor mu ?
Evi satın da bari boşanırken evde hak iddia etmesin. Ama o adamla böyle devam etmez7 yıllık beraberlikten sonra 5 yıllık evliliğimde eşim hiç destekçim değilben devlet memuruyum eşim serbest meslek evlendik 1 çocuğum var doğar doğmaz ailesinin yaşadığı şehre bir iş yeri açtı bizi bıraktı gitti eş durumu yaparız diye bir şekilde ikna etti 1,5 yıl ara ara geldi yanıma daha sonra farklı bir yere tayin istedim şimdi bir aradayız ama şimdi de yurt dışına gidip çalışmak istiyor yapmaya çalıştığı ne anlamadım.O 1,5 yıl içinde hiç bir şekilde maddi desteği olmadı benim de ihtiyacım olmadı istemedim ama şimdi kredi çektim evi ben aldım araba da şart benim işe gitmem için onu almasını istiyorum almıyor eve hiç bir masrafı yoktu ben yapıyordum tüm alışverişi baktım bu umursamıyor ben de bıraktım hiç bir şey almıyor defalarca faturayı ödemediği için hem internet hem elektrik kesildi çocuğum kreşe gidiyor onun aidatlarını da yatırmıyor bütün ailesiyle maddi problemleri var hepsi bana yansıtıyor ne yapacağımı şaşırdım
Sen zaten hayatın tüm zorluklarını tek başına göğüslemişsin canım Allah yardımcın olsun. Ama yurtdışına gitmek istemesi çok tuhaf yani. Sanırım sana fazla güveniyor, nasılsa bir şekilde idare eder daha önceden de etmişti diyor. Eşin gidince yine yalnız yaşayacaksın , zaten daha önce de yalnızdın. Kişiler ayrı hayatlar yaşayacaksa evliliğin ne anlamı kalıyor ki ?Şu an birlikte yaşıyoruz 2 yıldır
Tek basina bir evlilik bu evlilik denirse zor yani bilemedim esiniz size yakin yerlerde is yeri acsa olmazmi neden hep uzak istiyor7 yıllık beraberlikten sonra 5 yıllık evliliğimde eşim hiç destekçim değilben devlet memuruyum eşim serbest meslek evlendik 1 çocuğum var doğar doğmaz ailesinin yaşadığı şehre bir iş yeri açtı bizi bıraktı gitti eş durumu yaparız diye bir şekilde ikna etti 1,5 yıl ara ara geldi yanıma daha sonra farklı bir yere tayin istedim şimdi bir aradayız ama şimdi de yurt dışına gidip çalışmak istiyor yapmaya çalıştığı ne anlamadım.O 1,5 yıl içinde hiç bir şekilde maddi desteği olmadı benim de ihtiyacım olmadı istemedim ama şimdi kredi çektim evi ben aldım araba da şart benim işe gitmem için onu almasını istiyorum almıyor eve hiç bir masrafı yoktu ben yapıyordum tüm alışverişi baktım bu umursamıyor ben de bıraktım hiç bir şey almıyor defalarca faturayı ödemediği için hem internet hem elektrik kesildi çocuğum kreşe gidiyor onun aidatlarını da yatırmıyor bütün ailesiyle maddi problemleri var hepsi bana yansıtıyor ne yapacağımı şaşırdım
Şu an öyle zaten ama maddi olarak daha çok kazanmak içinTek basina bir evlilik bu evlilik denirse zor yani bilemedim esiniz size yakin yerlerde is yeri acsa olmazmi neden hep uzak istiyor
Oyleyse eger duruma gore hareket ederdim yeriniz de olsam. Suanli kazanci iyiyse sende calisiyorsun maddi anlamda yetiyorsaniz geciniyorsaniz abartmaya gerek yok. Manevi olarak ta yaninizda olmali cocugu kucuk yasta babasini ozlemez mi ben olsam izin vermezdimŞu an öyle zaten ama maddi olarak daha çok kazanmak için
Evi alır evi. Ne medeniyeti. Asla güvenilmez o adamaDeğişeceğine dair umudum yok şu an tek düşüncem medenice ayrılmaya ikna etmek ama zor görünüyor
Ben de vermiyorum kesinlikle aynı şeyleri bir daha yaşamak istemiyorum ısrarcı olması karşısında çözüm belli ne yazık kiOyleyse eger duruma gore hareket ederdim yeriniz de olsam. Suanli kazanci iyiyse sende calisiyorsun maddi anlamda yetiyorsaniz geciniyorsaniz abartmaya gerek yok. Manevi olarak ta yaninizda olmali cocugu kucuk yasta babasini ozlemez mi ben olsam izin vermezdim
Çözüm bosanmak mi.Ben de vermiyorum kesinlikle aynı şeyleri bir daha yaşamak istemiyorum ısrarcı olması karşısında çözüm belli ne yazık ki
Gitmesine izin vermiyorumdan kastım boşanmadan geri dönüşü olacağını düşünüp gitmemesini kapsıyor yoksa boşanmayı kabul etse elbet tutmamevlilik bu değil zaten.siz evli değilsiniz.boşanınca da çocuğunuz babasıyla görüşebilir vakit geçirebilir kimse ona bir şey demiyor.ama çocuğun büyümesi gereken "evlilik" diye bildiği kurum bu olmamalı esas.ne görürse o.sal ipini gitsin ne diye hala kocam gözüyle bakıyorsun ki adamın evlilikle alakası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?