bana 2 ay sonra söyledi. beni kaybetmekten korktuğunu söyledi.
bende çok düşündüm. evlenmesem aileler yıkılacak, herkes bu kadar mutluyken ve bu düğünü sabırsızlıkla beklerken kime ne söyleyecektim.
bence bu sizin hatanız değil bırakın eşinizin vicdanı sizlasın ben zaten evlilik öncesi cinsel ilşkiye karşıyımkesinlikle o kadınada iyi olmuş bu adam ona ne gibi bir güvence vermişki hemen hamile kalabilmiş: hayır sizin eşinize sormuşmu çocuk istiyomu diye benm bildğm çocuk 2 tarafn istemesiyle olur boşverin kendi dşen ağlamaz siz ALLAHIN emriyle evlenmişsinz o kendi rızasıyla beraber olmuş:84: belki bana kızıcaklar bazı arkadaşlar ama kesinlikle böyle düşünüyorum erkeğin namusu olmaz derler kadın kendini düşünüp sonrasını garantiye alıcak
bence bu sizin hatanız değil bırakın eşinizin vicdanı sizlasın ben zaten evlilik öncesi cinsel ilşkiye karşıyımkesinlikle o kadınada iyi olmuş bu adam ona ne gibi bir güvence vermişki hemen hamile kalabilmiş: hayır sizin eşinize sormuşmu çocuk istiyomu diye benm bildğm çocuk 2 tarafn istemesiyle olur boşverin kendi dşen ağlamaz siz ALLAHIN emriyle evlenmişsinz o kendi rızasıyla beraber olmuş:84: belki bana kızıcaklar bazı arkadaşlar ama kesinlikle böyle düşünüyorum erkeğin namusu olmaz derler kadın kendini düşünüp sonrasını garantiye alıcak
Eeeee adam çocuk istemiyorsa neden kendisi korunmamış?
Namus kavramının da cinsiyeti olduğunu ilk defa duyuyorum!
Namusun cinsiyeti olduğunu ben de ilk defa duydum...
Demek ki kadın yapınca namuzsuz oluyor ama erkek ne yaparsa yapsın namus abidesi...
ben burda erkek masumdur demiyorum zaten türkiye gibi bir yerde kadının durumu budur herdefasında aynı şeylerle karşılaşıyoruz erkek milleti ne diyo elimizin kiridir diyo kadıniçin bende diyorumki kadın bu kadar aşağlanmamalı erkeğe birşey olmuyo olan kadına oluyo yapmayın hemde günah adam evlenmiş mutlu mutlu yaşıyo kadında onun çocuğuna bakıyo hemde tek başına bu bana göre salaklıktırda aynı zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?