Eşimin evlilik dışı çocukları

• Konu Sahibi Konu Sahibi skyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İki cahilin yorumu için konu açmayacaksan özeline yazarsın sadece olur biter :)
Konu geneline yazarsan uyarırlar eski diye.

Kardesim bende daha yarım saat önce üye oldum olayı yeni çaktım zaten problem orda daha yeni çözdüm sitenin sistemini bilerek yapmadım zaten

Kardesim bende daha yarım saat önce üye oldum olayı yeni çaktım zaten problem orda daha yeni çözdüm sitenin sistemini bilerek yapmadım zaten
Bilerek yaptın demiyor kimse sana
Sadece yeni oldugun bir forumda ''iki cahilin'' yorumu diye atar gider yapman sadece itici duruyor buradan
Hayat hikayeni kimse bilmiyor senin
Ama anlatılan bu olaydaki hikayede kimse konu sahibesi kötü olsun diye çaba göstermedi.
İnsanlar sorguluyor haliyle nasıl güvenebildiniz diye.
Ortada eşinin geçmişinden kalan 3 çocuk var .
Sizce de ilginç degil mi ?

eşin nasıl çocuklarını görmeden durabiliyor şaşırdım doğrusu.

tamam kadını sevmiyor olabilir belki gerçektern ayrılsan da dönmezdi o kadına ama çocuk başka bişi yani..

Bak o konuda haklısın konu sahibiyle aramızdaki tek farkta bu zaten benim başımdaki olayda aynı ama gerçekten haberim yoktu nikahı kıydı beni hamile bıraktı herşey tozpembe giderken adam meğersem vicdan azabı çekermiş kabullenemedigi eski manitasından evlilik dışı oglu varmis açtı bana konuyu ve topu bana attı sen nasıl istersen adım adım öyle gidilecek dedi şimdi karnım burnumda sahip çıkmam gereken bir çocuk var ortada benim kafa1500 olmasında kimin olsun??

Eşin yalancı
Üzgünüm ama böyle
Sizi resmen kandırıp bencillik etmiş
Vicdan azabını kendisi çekmiyor aslında çekseydi bunu taa en baştan itiraf etmeden önce sahip çıkar dürüstçe bunu size ifade ederdi.
Karar senin derken de resmen mahkum etmiş sizi

Özgüvenine kurban ancak klavyenin ordan şikayet edersin işte cahil kelimesi bu kadarmı incitti seni bu kadarmı üstüne alındın ahhh çocuğum kıyamam

Ne yapayım senden adres alıp kapına mı geleyim ? Ancak buradan bunu yapabilirim

Üçyüz beş yüz kafa1500 Kültür seviyem senden üstün, utanıyorum senden ayıkken gel

Boğazım düğüm düğüm anlatamam öyle bir dertki neyse sağolun arkadaşlar özür dilerim gerçekten canım yanıyor ondan bu hircinligim bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…