arkadaşlar ..
ilginiz için teşekkür ederim.
şunları düzeltmem gerekiyor galiba...kimse o çocuklara sahip çıkılmayacak demiyor....eşim ve ben kesinlikle yapılması gereken ne varsa yapacağız.....ben ama istiyorumki eşim bu konuyu benimle açık konuşsun dertleşelim....ama o konuşamıyor cünki suçlu hissediyor kendisini..
hata olarak kast ettiğim çocuklar değildi...öyle şey mi olur...ilişkiye girmesi hataydı...bende kesinlikle böyle ilişkilere karşıyım...olan işte bu ....ama eşim biz tanışmadan önce o kişiden ayrılmıştı ve hamile olduğunu gerçekten biz nişanlandıktan sonra öğrendi....bunu kesin olarak biliyorum...
evlenmeme gelince....ben zayıf düştüm belki sizin gözünüzde evlenerek....ama eşimi seviyorum ve eşimin bana olan sevgisinde şüphem yok...biz zorlada evlenmedik öyle düşünen varsa.....
bence bu sizin hatanız değil bırakın eşinizin vicdanı sizlasın ben zaten evlilik öncesi cinsel ilşkiye karşıyımkesinlikle o kadınada iyi olmuş bu adam ona ne gibi bir güvence vermişki hemen hamile kalabilmiş: hayır sizin eşinize sormuşmu çocuk istiyomu diye benm bildğm çocuk 2 tarafn istemesiyle olur boşverin kendi dşen ağlamaz siz ALLAHIN emriyle evlenmişsinz o kendi rızasıyla beraber olmuş:84: belki bana kızıcaklar bazı arkadaşlar ama kesinlikle böyle düşünüyorum erkeğin namusu olmaz derler kadın kendini düşünüp sonrasını garantiye alıcak
bence bu sizin hatanız değil bırakın eşinizin vicdanı sizlasın ben zaten evlilik öncesi cinsel ilşkiye karşıyımkesinlikle o kadınada iyi olmuş bu adam ona ne gibi bir güvence vermişki hemen hamile kalabilmiş: hayır sizin eşinize sormuşmu çocuk istiyomu diye benm bildğm çocuk 2 tarafn istemesiyle olur boşverin kendi dşen ağlamaz siz ALLAHIN emriyle evlenmişsinz o kendi rızasıyla beraber olmuş:84: belki bana kızıcaklar bazı arkadaşlar ama kesinlikle böyle düşünüyorum erkeğin namusu olmaz derler kadın kendini düşünüp sonrasını garantiye alıcak
evlilik dışı ilişki tamam hoş bir durum değil
ama kadında erkekte suçluysa doğacak sonuçlardan da ikisi sorumludur
böyle bir durumda erkeğin hataydı deyip konuyu kapatması bence bir suçtur
adam evlenmiş günah bu cümlenizde hoş değil
neresine günah
sanki kadın adama tecavüz etmişte zorla hamile kalmış ..
ayrıca böyle bir adamla evli olup one güvenmek te çok zor bir durum olsa gerek
sadece oda olmuyo birde elinin kiri oluyo bunu erkekler söylüyo ben değil
bak adam evlenmiş tertemiz olmuş,iki çocuğuyla o kadın ne olacak?kadın tek başına yapmadı herhalde!beraber yaşarken ve hamileyken bir başkası için terkedilmiş.arkadaş biraz karışık yazmış bir daha okuyun derim.
belki tarihlerle daha iyi anlatabilirim...
tanışmamız: eylül 2009
nişan: ekim sonu 2009
düğün: haziran 2010 yani tanışmamızdan 9 ay sonra
eşimin o kadının hamile olduğunu öğrenmesi : aralık sonu 2009
benim öğrenmem şubat 2010
çocukların doğumu şübat 2010
ben burada cesaret ettim yazdım...sizden bir anlayış beklemiyorum...bazı şeylerin doğru olmadığını bende biliyorum ama doğru olanı yapmak istiyorum....
söz konusu bayanda bir kez evlenmiş boşanmış zaten iki çocuğu varken şimdi iki daha kızı oldu...
ben vicdansız olsam zaten bu konuyu kafaya niye takayım? eşim sadece bana karşı çocuklarla ilgili konuşmuyor...bu onun o çocukları yok sayıyor anlamına gelmez...
Çünkü işlerine öyle geliyor...
Ama siz de bunu dile getirerek katılmış sayılıyorsunuz buna...
Erkekler böyle diyor bence öyle değil, demiyorsunuz...
belki tarihlerle daha iyi anlatabilirim...
tanışmamız: eylül 2009
nişan: ekim sonu 2009
düğün: haziran 2010 yani tanışmamızdan 9 ay sonra
eşimin o kadının hamile olduğunu öğrenmesi : aralık sonu 2009
benim öğrenmem şubat 2010
çocukların doğumu şübat 2010
ben burada cesaret ettim yazdım...sizden bir anlayış beklemiyorum...bazı şeylerin doğru olmadığını bende biliyorum ama doğru olanı yapmak istiyorum....
söz konusu bayanda bir kez evlenmiş boşanmış zaten iki çocuğu varken şimdi iki daha kızı oldu...
ben vicdansız olsam zaten bu konuyu kafaya niye takayım? eşim sadece bana karşı çocuklarla ilgili konuşmuyor...bu onun o çocukları yok sayıyor anlamına gelmez...
bir taraf mutlu bir evlilik yapmış, bir taraf 2 cocukla ortada kalmış. üzücü!!! işte hep derim evlenmeden cinsel anlamda kimseyle birlikte olunmaz! öteki bayan bunun bedelini çekiyor işte. allah genede yardımcısı olsun... eşiniz belliki sizi cok sevmiş, mutlulugunuz daim olsun ama nasıl bir vicdandır ki biriyle birlikte olmakla kalmayıp çocuk sahibi olmuş ve cok rahat, umru değil!!! bunu sorgulamadan geçemiyorum. bırakın eşinizi kendi haline sevaplarıyla, günahlarıylada kendi ugraşsın...
Bu durumun evlenmeden önce cinsellik yaşamakla ne ilgisi var yahu. Yaşar yaşamaz. YAŞANMAMALI diye etiketlemek yanlış. Korunsaydı, karşı tarafın koruduğundan emin olsaydı. O iki günahsız yavrunun ne suçu var diye düşünülmeli...
eger ilişkiye girmeselerdi, kimse suan kötü durumda olmazdı. benim dinime ve inancıma göre evlenmeden ilişkiye girmek zina ve günahtır! benim düşüncem bu, ister YAŞANMAMALI dediğimden etkilenir, ister istediği kişiyle yatar kalkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?