Eşimin evlilik dışı çocukları

• Konu Sahibi Konu Sahibi skyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eşinizin çocukları yok saydığını siz söylediniz :S
Suçlu hissediyor kendisini diyorsunuz bir zahmet hissetsin yani...

Allahn emri ile üzerinde iki tane çocuğun sorumluluğu olan bir adamla evlenmiş ne mutlu ona...otursun mutlu mesut yuvasında onu çok seven "Allahın rızası" ile evlendiği kocasıyla şimdi. kadın tek başına yaptı sanki bebeği adam isterse yapacak istemezse yapmayacak bu mudur...

ha adamlar canları ne isterse yapsın sonra kadın kendi düşen olsun ağlamasın, çok yazık...

çocuklara, kadına sahip çıkmasa, onlara dönmese bile arkama bakmadan çeker gider, böyle bir adamı uzak tutardım hayatımdan.

bak adam evlenmiş tertemiz olmuş,iki çocuğuyla o kadın ne olacak?kadın tek başına yapmadı herhalde!beraber yaşarken ve hamileyken bir başkası için terkedilmiş.arkadaş biraz karışık yazmış bir daha okuyun derim.

Bişey daha sormak istiyorum. Neden eşinizin evlilik dışı çocuklarıyla görüşmesi için eşinize ısrar ediyorsunuz

bu tip erkekler sağa sola çoçuk yaparak dolaşıyorlar, böyle erkeğe nasıl aşık olunur anlamıyorum,yarın birgün sizide hamile bırakıp başka biriyle evlenebilir,malesef aşk karında doyurmuyor,uzun süre mutlulukta vermiyor,aşk dediğin gelip geçiçi ama böyle erkeklerin ağına düşmeyin eyyy kadınlarımız...

mutlaka ama en azından bir nikahı var yarın birgün birşey olduğunda kendini garantiye alabilr İNŞŞALAH ÖYLE BİRŞEY OLMAZDA ya bizim ülkemimizde kadın yaparsa öldürülüyor erkekeğebişey oluyomu hayır benm burda anlatmK İSTEDĞİM herdefasında erkeklerin mutlaka birşeyleri çıkyo ben asla güvenmem bir erkeğe helede bu konuda evlenmeden kendini garanti altına almadan nasıl yatılır nasıl hamile kalınır biraz gerçekçiolmak lazım artık

sadece oda olmuyo birde elinin kiri oluyo bunu erkekler söylüyo ben değil

Çünkü işlerine öyle geliyor...
Ama siz de bunu dile getirerek katılmış sayılıyorsunuz buna...
Erkekler böyle diyor bence öyle değil, demiyorsunuz...

bende diyorumki arkadaşa siz düşünmeyin eşiniz düşünsün bunları hata eşinizn hatası bırakın o düşünsün ben o kadını o halde bıraktım ne yiyolar neiçiyorlar praları varmıdır yokmudur erkekte çok rahat

belki tarihlerle daha iyi anlatabilirim...
tanışmamız: eylül 2009
nişan: ekim sonu 2009
düğün: haziran 2010 yani tanışmamızdan 9 ay sonra

eşimin o kadının hamile olduğunu öğrenmesi : aralık sonu 2009
benim öğrenmem şubat 2010
çocukların doğumu şübat 2010

ben burada cesaret ettim yazdım...sizden bir anlayış beklemiyorum...bazı şeylerin doğru olmadığını bende biliyorum ama doğru olanı yapmak istiyorum....

söz konusu bayanda bir kez evlenmiş boşanmış zaten iki çocuğu varken şimdi iki daha kızı oldu...

ben vicdansız olsam zaten bu konuyu kafaya niye takayım? eşim sadece bana karşı çocuklarla ilgili konuşmuyor...bu onun o çocukları yok sayıyor anlamına gelmez...

Size vicdansız demedik ki?
Pardon eşiniz çocuklarını varsayıp ne yapıyor?

bir taraf mutlu bir evlilik yapmış, bir taraf 2 cocukla ortada kalmış. üzücü!!! işte hep derim evlenmeden cinsel anlamda kimseyle birlikte olunmaz! öteki bayan bunun bedelini çekiyor işte. allah genede yardımcısı olsun... eşiniz belliki sizi cok sevmiş, mutlulugunuz daim olsun ama nasıl bir vicdandır ki biriyle birlikte olmakla kalmayıp çocuk sahibi olmuş ve cok rahat, umru değil!!! bunu sorgulamadan geçemiyorum. bırakın eşinizi kendi haline sevaplarıyla, günahlarıylada kendi ugraşsın...

Çünkü işlerine öyle geliyor...
Ama siz de bunu dile getirerek katılmış sayılıyorsunuz buna...
Erkekler böyle diyor bence öyle değil, demiyorsunuz...

asla hatada karşılklıdır ben sadece bu konuda kadınların ne kadar mağdur olduğunu anlatmaya çalışıyorum tvlerde gazatelerde çevremizde görüyoruz eğer erkekler böyleyse siz akıllı olun onların emellerine alet olmayın sonu bu olayda olduğu gibi böyle oluyo işte çünkü erkekler gerçekten birşeyolmuyo kadın hem ailesnden hem çevresindende uzaklaşmak zorunda kalıyo

Siz neden konuyu kafanıza takıyorsunuz? Çocuklar babasız olacak diye mi. Ee bunlardan çok var zaten hepsi için üzülmek gerekir. Eşiniz onları ortada bıraktı diye mi.
Eşinizi bu kadar suçsuz gibi göstermenizi anlayamadık sanırım biz

Bu durumun evlenmeden önce cinsellik yaşamakla ne ilgisi var yahu. Yaşar yaşamaz. YAŞANMAMALI diye etiketlemek yanlış. Korunsaydı, karşı tarafın koruduğundan emin olsaydı. O iki günahsız yavrunun ne suçu var diye düşünülmeli...

evet o kadını sevmıskı bırlıkte olmus senı tanıyınca da hamıleyken onu bırakmıs.... bilmiyordum demesı bence bahanedr...bende asla guvenmezdim

Uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş demem o ki eğer bi ilişki aileye yansımışsa ve bu ilişkiden evlilik bekliyosa aileler ,ayrılmak çok zordur hem neden bu kız vicdan azabı çekecekmiş ona neki evlilik dışı çocuk yapan o kadın düşünsün evlenmeyeceğini bildiği halde aldırmayan o kadın düşünsün kimseye acıma acınacak hale düşersin o yüzden sen eşine telkinde bulun kardeşim gitsin sahip çıksın çocuklara eğer çıkmıyosa o onun insanlığı eşinle kimse için kötü olma

vee...geride 3 çocuk...2 mutsuz kadın...

1'i boşanmış...biri gönül eğlendirilmiş üstelik 2 çocuklu...

şimdi ise gözü aktan dönmüş bir koca herşeyi boşvermiş anı yaşıyor...

yeni bir evlilik...cicim ayları...hayat güllük gülistanlık...

size sadece şunu söyleyebilirim...

şu dünyaya çocuk getiriken 100 kere düşünün 1 kere karar verin...hakkınızda hayırlısı

eger ilişkiye girmeselerdi, kimse suan kötü durumda olmazdı. benim dinime ve inancıma göre evlenmeden ilişkiye girmek zina ve günahtır! benim düşüncem bu, ister YAŞANMAMALI dediğimden etkilenir, ister istediği kişiyle yatar kalkar.

Size cvp vermek isterdim ama neyse. Kullandığınız tabirden sonra içimden gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…