Eşimin evlilik dışı çocukları

• Konu Sahibi Konu Sahibi skyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Fikrinizi söylerken üslubunuza dikkat etseydiniz keşke

Son düzenleme:

insanlara yapmayın evlenmeden önce ikişkiye girmeyin sonunuz harap olur dediğimz zaman sanki o hatayı biz yapmışız gibi tepki geliyo ALLAH katında ne yasaksa benm içinde o doğrudur

kesinlikle katilmiyorum ne demek herkes istedigi gibi evlilik oncesi cinsellik yasayabilir .. cok sacma hem ahlaki hemde dini acidan bakildigi zaman bunun elle tutulur bi tarafi yok nasil boyle bi zihniyette olunabilir anlamiyorumm..

konuya gelince tabiki sizin bi sucunuz yok eger guvenip seviyorsaniz kimse bunun aksini iddia edemez.. esinizde buyuk bi sorumsuzluk ! hem gidip evlilik disi biseyler yasamis sonrada ardina bakmadan cekip gitmis o kadini magdur birakmis.. o kadinda suc yokmu en ala suc onda asill .. sen bi kadin olarak nasil iffetini korumassin edebinle otur oturdugun yerde bi yondende kendi dusen aglamz diyorum zaten o kadina uzulmedim olan her zaman cocuklara oluyor bu ne yaa cok sinir oldum yaa ..

bir gün aynı seyi sana yapmayacagını nerden bilebilirsin? vicdan herkes için gecerlidir..herkese eşittir diye düşünüyorum.ha eski sevgili ha eş. çocuklarını hamile bi kadını bırıkıp giden bi adam ne kadar vicdana sahiptir..yada evlilik dısı bi ilişkide bu kadar ileri gitmek ne kadar doğrudur.üzül diye yazmadım.elbette ne yasadıgını en iyi sen bilirsin.kolay değil allah yardım etsin.

insanlara yapmayın evlenmeden önce ikişkiye girmeyin sonunuz harap olur dediğimz zaman sanki o hatayı biz yapmışız gibi tepki geliyo ALLAH katında ne yasaksa benm içinde o doğrudur

katiliyorum arkadasim sonuna kadar

Fikrinizi söylerken tarzınıza dikkat etseydiniz keşke

bakın işte yatıp kalkar dediğimde ki yapılan şey bu, cok daha kötü kelimelerlede ifade edilebilirken bunu okumak bile fazla geliyorsa, yaşanan şey daha da kötü bir şey demek değilmidir!

kesinlikle katılıyorum...

Sizin bu yaptığınıza ne deniyor biliyor musunuz? Toplum Baskısı

Benim söylemek istediğim şu; size ne yaşar ya da yaşamaz. Bu durumu yaftalamak size düşmez. Allah'ım her edimin cezasını verir mutlaka ama bunu bu çirkin tavırlarla vurgulanamanız çok kötü yaa... Tabi ki evlilik kutsal bir kurum, en sağlıklı olanı evlenerek yaşanılanı, yoksa ortalık nüfus cüzdanında baba adı ayrı anne soyadı ayrı cocuklarla dolar. Bunlar ayrı mevzular...

Çocukları düşüneceğinize; yatar, kalkar sonra sonuç bu olur demeniz garibime gitti.

Son düzenleme:
Allah bir şeyi yasaklamışsa insanların iyiliği ve mutluluğu içindir.Ama hepimiz insanız şaşar beşeriz konu sahibine göre söylemiyorum şahsen benim gözümdede evlendiği eşi güvenilmezdir.

konuş bacım kim tutar seni arkandayım

Söz konusu bayanı halen sevmeseydi 4 çocuk yaparmıydı!!!!NAsıl evlilik dışı olur boşansada o halen onun kocasııı.. eski olsada bir zamanlar kocasıymış...

sen adamı elde etmek için çabalıyorsun halen ....

Son düzenleme:
bakın işte yatıp kalkar dediğimde ki yapılan şey bu, cok daha kötü kelimelerlede ifade edilebilirken bunu okumak bile fazla geliyorsa, yaşanan şey daha da kötü bir şey demek değilmidir!

Ben sadece düşüncelerimizi daha nazik bir şekilde sunma için söyledim. Doğru veya yanlış diye birşey söylemedim.
Hâlâ çok sert ifadeler kullanıyorsunuz. Neyse konu bu değil. Dilerseniz bununla ilgili konu açarak kendinizi ifade edebilir ve yorumlar alabilirsiniz

Son düzenleme:
Kullandığınız kelimelere dikkat ederek sadece konuya yönelik yorumlarınızı yapın lütfen.Konuyu başka tarafa çekmeyiniz zira namus kavramı veya dini boyutu değil konumuz.Özellikle tartışmalara yer vermeden güzel paylaşımlar dilerim.

Sonuçta eşiniz çok da fazla sorumluluk sahibi biri değil. 2 ya da üç ya da 5 farketmez. Hamileliğin öğrenildiği tarihe bakın. Sorumluluk sahibi bir adam en azından düğünü ertelerdi biraz. Sizde bunu yapabilirdiniz. Aileleri kırmadan da yapılabilirdi. Kim neyi nerden bilecek. Sonuçta olan o iki bebeğe oldu.
Evlat hasretiyle yanan tutuşanlar varken böyle insanların çocuk sahibi olmalarına çok kızıyorum. Ama Allahın takdiri tabi. Hayata yenik başlayan, ilk darbeyi en güvenmeleri gereken babalarından yiyen yavrucaklar.

ilk yazdıgım ve sizinde cevap yazdıgınız msj ı isterseniz tekrar okuyun. bilakis cocukları düşündüğüm için yazdım... bir anlık zevkleri ugruna birlikte olmasalardı şuan konu sahibide, çocuklarda, öteki bayanda, eşte bu durumda olmazdı.

insanları hemn yarıgılamdan heryönden düşünmek lazımm!
yazılanların birçoguna katılıyrum ama....
belki adam çocuk sahibi olmak istemedi belki kadın korundum dedi
korunmadı
çocukları oldu......
yanı hersey olabilir olayları sanki yasayan insanlardan daha iyi
biliymuş gibi yorumlar yapılıyo buda bana garip geldi!

Konu gene neden nasıl evlilik öncesi ilişkiye geldi? Konu bu mu? Konu buysa fikrimi söyleyeyim: Bir arkadaşın tabiri ile (o hakaret maksatlı söyledi ama ben kelimelerin gerçek anlamı ile söylüyorum) isteyen istediği ile yatar kalkar. Eğer birine verilmiş sözü yoksa tabi, bir başkasına evlilik, nişan ya da sadece söz bağıyla bağlıysanız bu aldatma olur. Onun dışındaki her durumda isteyen istediği ile yatar, istemeyen yatmaz. Herkes kendi inancını ve doğrusunu yaşar; ama kimsenin kimseye bunun için namus derecesi biçmeye hakkı yoktur, olamaz.
Konu sahibi kimseye bunu sormamış zaten. Konu sahibi eşini çocuklarını görmesi için ikna etmeye çalışmasına rağmen eşinin bu konuda konuşmayı bile reddetmesi idi. Ki bence asıl namussuzluk budur. Fakat konu sahibi sonra karar değiştirdi, sorun eşinin çocuklara sahip çıkması değilmiş, bu konuda konu sahibi ile konuşmaması imiş. Zaten çocuklarına sahip çıkacakmış. Eh iyi, eğer sonradan yazdığınız gibi ise, eğer gerçekten tek sorun eşinizin bu konuyu sizinle konuşmaması ise bence dert etmeyin. Hatta böyle bir konuda daha az muahttap olmak çok daha sağlıklı. Ama eğer bunca insanın ilk mesajınızdan anladığı üzere (hepimiz yanlış anladık sanırım) eşiniz çocuklarını yok sayıyorsa daha önce de yazdığım gibi kendisi yok sayılası bir adam zaten. Aşk üç gündür, dördüncü gün sevgi ve şefkat kapıdan girmezse tutku bacadan uçar.

Karşı taraf çocukları göstermiyor ama eşiniz hiç girişimde bulunmadı mı? Çocuklar 1 yaşını geçmişlerdir herhalde?

"Zamanı geldiğinde üstümüze düşeri yaparız demiş" ama cocuk bakımının zamanı olmaz ki. Her yaşta babaya ihtiyac duyar onlar :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…