eger ilişkiye girmeselerdi, kimse suan kötü durumda olmazdı. benim dinime ve inancıma göre evlenmeden ilişkiye girmek zina ve günahtır! benim düşüncem bu, ister YAŞANMAMALI dediğimden etkilenir, ister istediği kişiyle yatar kalkar.
eger ilişkiye girmeselerdi, kimse suan kötü durumda olmazdı. benim dinime ve inancıma göre evlenmeden ilişkiye girmek zina ve günahtır! benim düşüncem bu, ister YAŞANMAMALI dediğimden etkilenir, ister istediği kişiyle yatar kalkar.
Bu durumun evlenmeden önce cinsellik yaşamakla ne ilgisi var yahu. Yaşar yaşamaz. YAŞANMAMALI diye etiketlemek yanlış. Korunsaydı, karşı tarafın koruduğundan emin olsaydı. O iki günahsız yavrunun ne suçu var diye düşünülmeli...
insanlara yapmayın evlenmeden önce ikişkiye girmeyin sonunuz harap olur dediğimz zaman sanki o hatayı biz yapmışız gibi tepki geliyo ALLAH katında ne yasaksa benm içinde o doğrudur
Fikrinizi söylerken tarzınıza dikkat etseydiniz keşke
kesinlikle katilmiyorum ne demek herkes istedigi gibi evlilik oncesi cinsellik yasayabilir .. cok sacma hem ahlaki hemde dini acidan bakildigi zaman bunun elle tutulur bi tarafi yok nasil boyle bi zihniyette olunabilir anlamiyorumm..
konuya gelince tabiki sizin bi sucunuz yok eger guvenip seviyorsaniz kimse bunun aksini iddia edemez.. esinizde buyuk bi sorumsuzluk ! hem gidip evlilik disi biseyler yasamis sonrada ardina bakmadan cekip gitmis o kadini magdur birakmis.. o kadinda suc yokmu en ala suc onda asill .. sen bi kadin olarak nasil iffetini korumassin edebinle otur oturdugun yerde bi yondende kendi dusen aglamz diyorum zaten o kadina uzulmedim olan her zaman cocuklara oluyor bu ne yaa cok sinir oldum yaa ..
belki tarihlerle daha iyi anlatabilirim...
tanışmamız: eylül 2009
nişan: ekim sonu 2009
düğün: haziran 2010 yani tanışmamızdan 9 ay sonra
eşimin o kadının hamile olduğunu öğrenmesi : aralık sonu 2009
benim öğrenmem şubat 2010
çocukların doğumu şübat 2010
ben burada cesaret ettim yazdım...sizden bir anlayış beklemiyorum...bazı şeylerin doğru olmadığını bende biliyorum ama doğru olanı yapmak istiyorum....
söz konusu bayanda bir kez evlenmiş boşanmış zaten iki çocuğu varken şimdi iki daha kızı oldu...ben vicdansız olsam zaten bu konuyu kafaya niye takayım? eşim sadece bana karşı çocuklarla ilgili konuşmuyor...bu onun o çocukları yok sayıyor anlamına gelmez...
bakın işte yatıp kalkar dediğimde ki yapılan şey bu, cok daha kötü kelimelerlede ifade edilebilirken bunu okumak bile fazla geliyorsa, yaşanan şey daha da kötü bir şey demek değilmidir!
Söz konusu bayanı halen sevmeseydi 4 çocuk yaparmıydı!!!!
sen adamı elde etmek için çabalıyorsun halen ....
Önceden iki cocugu olan kadın cnm. Adamdan da ikizleri olmuş...
Sizin bu yaptığınıza ne deniyor biliyor musunuz? Toplum Baskısı
Benim söylemek istediğim şu; size ne yaşar ya da yaşamaz. Bu durumu yaftalamak size düşmez. Allah'ım her edimin cezasını verir mutlaka ama bunu bu çirkin tavırlarla vurgulanamanız çok kötü yaa... Tabi ki evlilik kutsal bir kurum, en sağlıklı olanı evlenerek yaşanılanı, yoksa ortalık nüfus cüzdanında baba adı ayrı anne soyadı ayrı cocuklarla dolar. Bunlar ayrı mevzular...
Çocukları düşüneceğinize; yatar, kalkar sonra sonuç bu olur demeniz garibime gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?