Eşimin evlilik dışı çocukları

• Konu Sahibi Konu Sahibi skyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sizin hiç çocuğunuz yokken 3 çocuklu bir adamla evlenmişsiniz. Şunu unutmayın ki, o çocuklar hep çocuk kalmayacak. Anneleri suçlu bile olsa esas suçlu olarak eşinizi görecekler. Babam annemi bıraktı başka kadına gitti bizim rızkımızı ona ve ondan olan çocuklarına yedirdi olacak. Bunları da göz önünde bulundurarak evliliğiniz hakkında fikir yürütün.

Aileniz bu duruma ne diyor peki? Aileniz ne tepki verdi eşinizin önceki çocuklarına?

Büyük konuşmamak lazım tabi ki ancak her şey sevgi değil.. Bu evliliği bitirmelisin bence yarın bi gün hamile kalırsan nolcak? Sanırım eşin hamile bayanlardan pek hoşlanmıyor ama hamile bırakana kadar sıkıntı yok tabi Kusura bakma ama baba olamayan erkekten koca da olmaz..

Bu evliliği bitir demek çok yanlış. Hata yada değil bu evlilik bir kere yapılmış. Ayrılınca sanki eşi gidip o çocuklarla daha fazla mı ilgilenecek Allah aşkına?

Birde eşini asla yalnız gönderme derim. Sen en başından beri bu çocuklarla ilgilensin diye çabalıyorsun, kendi kendine haksızlık etme.

Yalnız gönderirsen için içini yiyecek. Ayrıca o çocukların da en başından beri sizi bilmesi en doğrusu. Sonradan aralarına girmişsiniz gibi bir muamele görebilirsiniz.

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaişlar...

bazı sorulara açıklık getirmek istedim..

biz yurtdışında değiliz türkiye'deyiz....ben türkiye'ye hasret kalmıştım bir gün elbet döneceğim demiştim...bu şekilde nasip oldu..şimdi bazıları neden döndün diyecek ama orada yaşayan bilir......bu konuda hiç pişman değilim....zaten şu ithal damat/gelin meselelerine çok kızıyordum....herkese yazık oluyor.....ve aklımda bir saniye olsun bile türkiye'den evlenip eşimi yurtdışına götürme fikri yoktu......eşim'de zaten tanbıştığımızda kesinlikle yurtdışına gitmek istemediğini söyledi...bu iş olursa türkiye'de kalırız dedi......

aileme gelince....eşimin ve benim ailem çocukluk arkadaşları ve annemlerin her türkiye'ye geldiklerinde sık sık görüşürlermiş.....ben çocuktum hatırlamıyorum kendilerini ve bir 10 sene gelmemiştim türkiye'ye ...ben eşim ve ailesi ile 3 sene önce tanıştım.......bu nedenle eşimin ilk evliliği ile annem benden daha fazla bilgiye sahipti...çünki kayınvalidem ile sık sık dertleşmişler.....eşim hakkında bana ilk söz eden de zaten benim annem oldu...işte bir oğlu var geçmişte böyle bir evlilik yaşamış falan filan....

görüşmeye gelince....ileride zaten çocukları alırız beraber vakit geçiririz diye düşünüyoruz...anneleri de buna karşı değil gibi.......ama şu an için böyle yapamayız.....küçükler ve anneleri izin verip vermemesini bırakın...çocuklar bizi tanımıyorlar....bu nedenle anneleri çocukların yanında olacak ve benim orada olmam ne kadar doğru bilemiyorum...

ve bu büyük bir aşk mışşşşşşşşş...nasıl aşık olmuşlar herkes şaşırmışşşşşşş... bu büyük aşkınızı yaşarken arkanızda bıraktığınız enkaza rağmen aşktan bahsediyor olmanıza şaşırmış olmalılar bence

Bukadar pürüzlü bir geçmişe rağmen hala aşk var olabiliyormu
Siz hala güvnebiliyormusunuz
Çocuk bu yahu leylek getirip bırakmıyorki,iki tarafta istemiş olmuş
Yapmasaymış eşiniz ve siz bunları sonradan öğrendiniz ama sevginiz=güveniniz aynısı gibi duruyor
ne diyim

hamile kalan kadında bıraksaymış çocukları biryere o nedne anneliğini biliyor ve taşıyor
ben bencil erkeklere çok kızıyorum
zina günah tamam buda günah ozaman

burayı sonradan okudum
eşiniz aniden ortaya çıkan vicdanını rahatlatıyor
sizide bırakmaz merak etmeyin ailesi sizi istiyor onu kesinlikle istemiyormuş çünkü
ne grek var ailesiyle kötü olacak
madem sizde geçmiş geçmişte kaldı artık önüme bakıyorum diyorsunuz sevgisinden eminsiniZ umarım bir ömür mutlu olursunuz
ve siz haklı çıkarsınız

Hkbggyikk the first

Selam sky buradaki hiç kimse seni anlayamaz yorumları okudum anlamamislarda bizim insanlarımız bozuk plak gibi hep aynı şeyleri tekrarlayıp aynı şeyleri vurgularlar ben seninle aynı derttenim kardeşim sen taaa 2011de açmışsın bu forumu umarım yinede mesajım ulaşır sana ne oldu ne bitti bu arada neye karar Verdiniz çok merak ediyorum
Biz eşimle ilk adımı attık bu konuyu rahatça konuşa biliyoruz fakat çocuk gelmiş 3 yaşına ne önerirsin bize ilk adim ne olsun inşallah okursun ihtiyacım var sana hikayelerimiz birebir olamasada 80% ayni

konu sahibi 2012 eylülden beri girmemis foruma fikir istiyorsaniz eski konu acmak yerine kendinize bir konu acabilirsiniz zirra konu 5 yillik

Arkadaşlar bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlayan insanların yorumunu almamak icin ayrı bir konu açmadım zaten.
Şuandaki hedefimde bunu yazan ve yaşayan kişiye ulaşmak özeldende yazdım kendisine zaten.
İki cahilin yorumu için yeni konu açmam heleki böyle hassas bir konuyu tecrübeli ve bunu yaşamış insanla birebir muhatap olmak isterim

Google üzerinden geldim bu sayfaya zaten özenle eski arşivlerden arayıp çıkarmadım bu konuyu tekrar gündeme getirmek için
Kusura bakmayin

hop orada dur işte.
Karşındakine cahil demeden önce terbiyeli olmayı öğren. sen cahil olmasan ne olur insan olamamışsın..
KİB ledim seni zaten.

İki cahilin yorumu için konu açmayacaksan özeline yazarsın sadece olur biter :)
Konu geneline yazarsan uyarırlar eski diye.

hop orada dur işte.
Karşındakine cahil demeden önce terbiyeli olmayı öğren. sen cahil olmasan ne olur insan olamamışsın..
KİB ledim seni zaten.

Özgüvenine kurban ancak klavyenin ordan şikayet edersin işte cahil kelimesi bu kadarmı incitti seni bu kadarmı üstüne alındın ahhh çocuğum kıyamam

Cahil derken?
Ağır ol genç ağır!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…