eşiniz sizinle tanışınca beraber yaşadığı kadını hemde hamileyken terkediyor.tabi sizin böyle bir kadından başta haberiniz olmuyor.sonradan öğreniyorsunuz ama ailem üzülür diye evleniyorsunuz.hiç bir şey söylemem ben size!
merhaba arkadaşlar...
uzun zamandır sayfaya girmemiştim ama bakıyorum cevap yazan arkadaşlar olmuş....ilginiz ve fikirleriniz için teşekkür ederim....
konuya gelince....
açıkcası bir yılı geçti ve tam olarak ne yazdığımı hatırlamıyorum..son 20 sayfayıda tekrar okumak istemedim...yeni mesajları okudum sadece affınıza sığınarak..;-)
şöyle diyenler olmuş..seninle evlenmeseydi belki ona dönerdi.....daha önce de yazmıştım...çocukların annesi ortalıkta hamilelik yok iken eşimin anne ve babasını aramış...sabit hattan....ve ben oğlunuzun arkadaşıyım beni bırakamaz vesaire vesaire....bunları bana kayınvalidem anlattı ve ve eşimin bizim bunları konuştuğumuzdan haberi yok...ve söylediğine göre bu zaman olarak hamileliğin kesin olmadığı bir zamandaydı....çaktırmadan ne zaman aradı diye sormuştum...
kayınvalidem melektir...allah'a şükür hiç ama hiç sorunumuz yok...o bayana bu işin olmayacağını ve böyle bir ilişkiyi onaylamadıklarını söylemiş.....
Şunu da daha önce belirttim diye hatırlıyorum....baştan belki yanlış izah etmiş olabilirim...eşim bu konuyu benimle konuşmak istemiyordu ve ben ne zaman konuyu açsam kapatıyordu.....son konuşmamızda çocukları merak ettiğini, aklında olduklarını fakat beni üzmemek için böyle yaptığını ve çocuklarının annelerine ulaşmaya çalıştığını değişik kişilerden haber gönderdiğini ama cevap alamadığını itiraf etti....benden konuyla üzerine gelmememi rica etti...yeri zamanı gelince olması gerekenler yapılacak dedi....bende bekledim...bir daha konuyu açmadım ama her gün aklımdaydı....
şimdi olan oldu irtibata geçildi......çocukların annesi aramış ve çocukların artık yavaş yavaş sorular sormaya başladıklarını anlatmış.....çocuklar babalarını bundan sonra tanısın istemiş...
daha sonra da tekrar çocuklarla telefonda görüşmesi için aramış ve konuşmuşlar.....
....içindeki heyecanı anlamamak mümkün değildi ve çok sevinmişti....bende eşim için çok sevindim gerçekten......artık çocuklar babalarını tanımadan büyümeyecek....yapılması gereken ne varsa yapmaya razıyız......üzerimden sanki bir yük kalktı..hafifledim bir anda......
.....gelelim madalyanın diğer tarafına....bir yandan çok sevindim....bir yandan dokunsalar ağlayacağım.....tabiiki görüşecekler...ama çocuklar daha çok küçük...tek başına olmaz....yani anneleri de olacak......geçmişte ne olduysa oldu artık geleceğe bakıyorum......ama görüşecekleri günü ve zamanı bilmek istiyormuyum istemiyormuyum valla bilmiyorum......kocamı kendi ellerimle eski sevgilisinin yanına gönderiyorum.......dıştan gören ''mutlu aile tablosu'' görecek....yanlış anlamayın....çocuklar kısmını şu an tamamen ayırıyorum......onlardan eşimi asla ayırmaya çalışmam.......ama açık olayım şu an içimdeki kıskançlık ve bencillik tavan yapıyor bir yandan....benim dahil olmadığım paylaşamayacağım bir bağ var....eşimle benim birlikte yaşadığımız hayatın dışında bir bağ....ve bir yandan çok korkuyorum itiraf edeyim....buluşunca tabiiki eski anılar hatıralar vesaire akıllara gelecek......ne kadar burada yazılanlar ve olanlardan kötü adam damgasını aldıysa da eşimin bizim evliliğimizi kötü şekilde etkileyecek birşey yapmayacağından çok eminim
ama bir yandan da içim yanıyor işte .......
merak edenler için son olanları paylaşmak istedim....konuşabileceğim kimse yok başka...belki sizler akıl fikir verebilirsiniz...
teşekkürler...
slm arkadaşlar!
son zamanlarda kafama çok takılan bir konu var.
ben 30 yaşındayımve 9 aydır evliyim. eşimi çok seviyorum, eşim de beni çok seviyor ve çok güzel ve sağlıklı bir ilişkimiz var.
eşimin 2. evliliği bu, 5 sene önce boşanmış 9 yaşında bir oğlu var. oğluyla da aramız çok iyi, bana abla diyor ve gerçekten benim ona davrandığım gibi oda bana sıcak yaklaşıyor. burada kesinlikle sorun yok.
biz eşimle görücü usulü tanıştık, aileler birbirlerini çok iyi tanıyorlar ve çocuklukları birlikte geçmiş anne babalarımızın ama ben yurtdışında doğdum yetiştiğim için kendileriyle bir buçuk sene önce tanıştım. bizde hemen sevdik birbirimizi. kayınvalidem ve kayınbabamla hiç bir sorunum yok, beni kendi kızları gibi seviyorlar.
asıl sorun şurada.
eşimin benimle evlenmeden önce hatta biz tanışmadan önce başka bir bayanla ilişkisi varmış.
biz tanıştığımızda bu ilişki bitti, karşı taraf anlamak istemiyor ama dedi bana.
şunu da söyliyeyim, biz tanıştık ve öyle bir aşık oldukki, herkesi şaşırttık. hayatımız boyunca aradığımız kişiyi bulmuştuk çünki, ve ilişkimiz hala öyle. bu yüzden ailelerimiz bile bu kadar çabuk beklemezken evlenme kararını aldık.
düğünümüze bir kaç ay kala, tüm hazırlıklar yapılmdıktan sonra hayatımız alt üst oldu.
önceden ilişkisi olan bayan hamile üstelik ikiz kız üstyelik doğuma 10 gün kalmış. bunları eşim kendisi bana itiraf etti. eşiminde haberi yoktu, tesadüfen bir tanıdık söylemiş, fakat bunu bana 2 ay sonra söyledi. beni kaybetmekten korktuğunu söyledi.
bende çok düşündüm. evlenmesem aileler yıkılacak, herkes bu kadar mutluyken ve bu düğünü sabırsızlıkla beklerken kime ne söyleyecektim. eşim ne olursa olsun senden vazgeçmem dedi, o kişiyle asla bir daha olmaz dedi, evlenmesekte ben yine ona gitmem dedi.
sonunda evlendik, ve aslında çok mutluyum ama son zamanlarda çocukları çok kafama takmaya başladım.
eşime sürekli söylüyorum, görmemiz lazım, böyle olmaz diye, fakat eşim bu konuyu açmak bile istemiyor.
geçmişte yaptığım hatadan dolayı seni üzmek istemiyorum, bu yüzden zamanı gelince yapılması gereken ne varsa yaparız diyor.
karşı tarafta çocukları gösterme niyetinde değil.
ama ben gerçekten vicdan azabı çekiyorum. bir yandan o cocukların babaların tanıma hakları var, ben bunu böyle kabul edemem diyorum, bir yandanda içim parçalanıyor, çünki sonuçta benim kızlarım değil.
ne yapacağımı bilmiyorum.
yorumlarınızı bekliyorum
teşekkür ederim.
skyy
Hkbggyikk the firsther ne olursa olsun bir bebek böyle bırakılmamalı
ayrılsanda nefrette etsen o bebeklere babalık yapmak zorunda bence
onlara babalık yapmayan birisi
yarın öbür gün sizden de çocukları olsa onlara nasıl davranacağını kimbilir
mutlu olabilirsiniz devamını dilerim ama eşinizin çocukları hata olarak görmesi
çok iğrenç bişey bana göre ne demek yaa hata !!!
çocuk hata olurmu hiç
öyle yada böyle olmuş doğmuşlar yazık günahtır
onların annesi tek başına yapmadı ya bu bebekleri
yaparken iyiydi doğunca hata ...
o minik bebekler ben olsam düşünüyorumda
ben babam için allahtan herşeyin kötüsünü diler her an beddua ederdim herhalde
slm arkadaşlar!
son zamanlarda kafama çok takılan bir konu var.
ben 30 yaşındayımve 9 aydır evliyim. eşimi çok seviyorum, eşim de beni çok seviyor ve çok güzel ve sağlıklı bir ilişkimiz var.
eşimin 2. evliliği bu, 5 sene önce boşanmış 9 yaşında bir oğlu var. oğluyla da aramız çok iyi, bana abla diyor ve gerçekten benim ona davrandığım gibi oda bana sıcak yaklaşıyor. burada kesinlikle sorun yok.
biz eşimle görücü usulü tanıştık, aileler birbirlerini çok iyi tanıyorlar ve çocuklukları birlikte geçmiş anne babalarımızın ama ben yurtdışında doğdum yetiştiğim için kendileriyle bir buçuk sene önce tanıştım. bizde hemen sevdik birbirimizi. kayınvalidem ve kayınbabamla hiç bir sorunum yok, beni kendi kızları gibi seviyorlar.
asıl sorun şurada.
eşimin benimle evlenmeden önce hatta biz tanışmadan önce başka bir bayanla ilişkisi varmış.
biz tanıştığımızda bu ilişki bitti, karşı taraf anlamak istemiyor ama dedi bana.
şunu da söyliyeyim, biz tanıştık ve öyle bir aşık oldukki, herkesi şaşırttık. hayatımız boyunca aradığımız kişiyi bulmuştuk çünki, ve ilişkimiz hala öyle. bu yüzden ailelerimiz bile bu kadar çabuk beklemezken evlenme kararını aldık.
düğünümüze bir kaç ay kala, tüm hazırlıklar yapılmdıktan sonra hayatımız alt üst oldu.
önceden ilişkisi olan bayan hamile üstelik ikiz kız üstyelik doğuma 10 gün kalmış. bunları eşim kendisi bana itiraf etti. eşiminde haberi yoktu, tesadüfen bir tanıdık söylemiş, fakat bunu bana 2 ay sonra söyledi. beni kaybetmekten korktuğunu söyledi.
bende çok düşündüm. evlenmesem aileler yıkılacak, herkes bu kadar mutluyken ve bu düğünü sabırsızlıkla beklerken kime ne söyleyecektim. eşim ne olursa olsun senden vazgeçmem dedi, o kişiyle asla bir daha olmaz dedi, evlenmesekte ben yine ona gitmem dedi.
sonunda evlendik, ve aslında çok mutluyum ama son zamanlarda çocukları çok kafama takmaya başladım.
eşime sürekli söylüyorum, görmemiz lazım, böyle olmaz diye, fakat eşim bu konuyu açmak bile istemiyor.
geçmişte yaptığım hatadan dolayı seni üzmek istemiyorum, bu yüzden zamanı gelince yapılması gereken ne varsa yaparız diyor.
karşı tarafta çocukları gösterme niyetinde değil.
ama ben gerçekten vicdan azabı çekiyorum. bir yandan o cocukların babaların tanıma hakları var, ben bunu böyle kabul edemem diyorum, bir yandanda içim parçalanıyor, çünki sonuçta benim kızlarım değil.
ne yapacağımı bilmiyorum.
yorumlarınızı bekliyorum
teşekkür ederim.
skyy
Hkbggyikk the first
Selam sky buradaki hiç kimse seni anlayamaz yorumları okudum anlamamislarda bizim insanlarımız bozuk plak gibi hep aynı şeyleri tekrarlayıp aynı şeyleri vurgularlar ben seninle aynı derttenim kardeşim sen taaa 2011de açmışsın bu forumu umarım yinede mesajım ulaşır sana ne oldu ne bitti bu arada neye karar Verdiniz çok merak ediyorum
Biz eşimle ilk adımı attık bu konuyu rahatça konuşa biliyoruz fakat çocuk gelmiş 3 yaşına ne önerirsin bize ilk adim ne olsun inşallah okursun ihtiyacım var sana hikayelerimiz birebir olamasada 80% ayni
Arkadaşlar bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlayan insanların yorumunu almamak icin ayrı bir konu açmadım zaten.
Şuandaki hedefimde bunu yazan ve yaşayan kişiye ulaşmak özeldende yazdım kendisine zaten.
İki cahilin yorumu için yeni konu açmam heleki böyle hassas bir konuyu tecrübeli ve bunu yaşamış insanla birebir muhatap olmak isterim
Google üzerinden geldim bu sayfaya zaten özenle eski arşivlerden arayıp çıkarmadım bu konuyu tekrar gündeme getirmek için
Kusura bakmayin
İki cahilin yorumu için konu açmayacaksan özeline yazarsın sadece olur biter :)Arkadaşlar bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlayan insanların yorumunu almamak icin ayrı bir konu açmadım zaten.
Şuandaki hedefimde bunu yazan ve yaşayan kişiye ulaşmak özeldende yazdım kendisine zaten.
İki cahilin yorumu için yeni konu açmam heleki böyle hassas bir konuyu tecrübeli ve bunu yaşamış insanla birebir muhatap olmak isterim
Google üzerinden geldim bu sayfaya zaten özenle eski arşivlerden arayıp çıkarmadım bu konuyu tekrar gündeme getirmek için
Kusura bakmayin
hop orada dur işte.
Karşındakine cahil demeden önce terbiyeli olmayı öğren. sen cahil olmasan ne olur insan olamamışsın..
KİB ledim seni zaten.
Cahil derken?Arkadaşlar bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlayan insanların yorumunu almamak icin ayrı bir konu açmadım zaten.
Kusura bakmayin
neyse kızlar boşverinÖzgüvenine kurban ancak klavyenin ordan şikayet edersin işte cahil kelimesi bu kadarmı incitti seni bu kadarmı üstüne alındın ahhh çocuğum kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?