Eşimin gece mesaisi ve kayınvalideye yapışık olmak zorundalığı

Burdakileri okuyunca of diyorum ilcedeyiz merkeze tasınmak istiyor eşim kvler merkezede evimiz uzak olcak desede içim içimi yiyor ailesi habire bize gelecek gidecek diye diretiyorum merkeze tasınmamak için

Burdakileri okuyunca of diyorum ilcedeyiz merkeze tasınmak istiyor eşim kvler merkezede evimiz uzak olcak desede içim içimi yiyor ailesi habire bize gelecek gidecek diye diretiyorum merkeze tasınmamak için

Çok mecbur kalmadıkça taşınmayın veya taşınırsan da benim gibi iyiniyetli olup kvnin her işinde yakında nasılsa diye gitme kvne. Ben o hatayı yaptım ne yılanlarmış yeni anlıyorum

Çok mecbur kalmadıkça taşınmayın veya taşınırsan da benim gibi iyiniyetli olup kvnin her işinde yakında nasılsa diye gitme kvne. Ben o hatayı yaptım ne yılanlarmış yeni anlıyorum
Kv cok açgöz biri ve oğlumun evi havasında yakın oturmam gtsemde her işlerine kosmam insallah hayır diyebilirim .Evet ilk başlar anlayamıyorsun ama zaman geçtilce anlıyorsun bu seferde kötü oluyorsun

Bence çok ağır bir itham bu evde yanlız kalsanız ne yapacağınızdan korkuyorda izin vermiyor acaba? Benim eşim iş için şehir dışına çıktığında bir kaç gün olmuyor ve bu sürede asla gidip k.validemde kalmam kendi evim var yetişkin bilinçli bir insanım neden çocukmuşum gibi birileri bana refakat etmek zorunda? İpleri ellerine bu kadar verirseniz bu durumların ardı arkası gelmez çalışmak isterseniz karışamaz evinizde kalmak isterseniz müdaha edemez eşiniz sadece eşiniz sahibiniz değil sizinle alakalı kararlarda fikir beyan edebilir ama emir veremez mülkiyet almadınız birbirinizi sadece evlisiniz o kadar

Hepiniz her yorumda o kadar haklısınız ki tek tek haklısınız yazmak zor geldi burda yazıyorum toptan :KK55:Sonucu yazıyorum kızlar.Sonunda evdeyiz kalıcı olarak:halay:çözdük ben diretince dediğiniz gibi yaptım bi de bana yaptıklarını anlatınca bundan sonra pazarlığı da ayrı yapcaz dedi (her hafta aynı gün alırdık aynı pazardan). Sıkılırsan gidersin eve dönersin sonra ,benim akşam gelmemi bekleme dedi(her gittiğimde mecburen kocamı da görcekler ya sanki çok hasretlik bırakıyomuşum gibi bekletirlerdi). Içimden dedim cennet canıma minnet sanki annene koşarak gitcem de :)))) sonuç olarak ben kazandım :halay:
İyi yapmışsın

Merhaba kızlar ben 26 yaşındayım. 1 yılı geçkin süredir de evliyim fakat eşim gece mesaisine gidince işler değişiyor. Ya kv gelicek ya ben onun evinde kalıcam başka seçeneğim yokmuş... aynı şehirde arabayla 15 dklık mesafedeyiz. Kabusum oldu bu durum. Nasıl önümüzdeki haftaları evimde kendi başıma kalarak geçirebilirim?
26 yaşında aklı başında biri olarak bu kararı kendin verebilmen lazım esini ya da kv bunun için ikna etmene gerek yok tek yolu kim seni yalnız bırakmıyorsa onunla tartışmak çünkü bu kafadaki insan lafla sözle yola gelmez seninle hemen hemen aynı yaştayim kaç ay oldu eşim akşam 6 da gidip sabah 5 de geliyor kimse evde tekim diye beni yemedi bunu anlamaları lazım

Ya kv gelicek ya ben onun evinde kalıcam başka seçeneğim yokmuş...
Nasil yani baska secenek yokmus. Esiniz mi kv mi oyle istiyo anlamadim. Cok mu tehlikeli bi yerde oturuyosunuz. Bilmiyorum esim ailesiyle koye gitmek durumunda kalir yarim saat mesafede koy kalmasi gerekir mesela istersem annemede giderim kafa dinlemek istersem tek kalirim. Bana tuhaf geldi yani. Annenizde kalin anneniz farkli sehirde mi

Merhaba kızlar ben 26 yaşındayım. 1 yılı geçkin süredir de evliyim fakat eşim gece mesaisine gidince işler değişiyor. Ya kv gelicek ya ben onun evinde kalıcam başka seçeneğim yokmuş... aynı şehirde arabayla 15 dklık mesafedeyiz. Kabusum oldu bu durum. Nasıl önümüzdeki haftaları evimde kendi başıma kalarak geçirebilirim?
Bence ilk seneniz diye böyle inş sonradan geçer:) benm eşimin ailesinde de böyle kültür var. Belki sadece kocana klsa çok şey yapmaz ama ailesi yüzünden takıyodur.

Back
X