Eşimin Gelip Bana Karışması

Yani patates sucuk var diye sizce gereksiz mi
Tabiki değil.
Domates salatalık sonuçta her türlü yenen yiyecekler. İllaki yerdiniz. Kalkıp çok yenmeyecek birşeyi, mesela avokadoyu dilimleyip ortaya koymamışsınız. Adam cimriden çok boğazınızdan kısıyor. Bana normal gelmedi.

çok haklısınız ama böyle haklı olduğumuz konularda eş ailesinden birileriyle kendımızı kıyaslayınca konu farklı yerlere gıdıyor ve haksız duruma dusebılıyoruz ,

Kombi felan neyse de domates salatalığı yedirmemek nedir ya ?:110:Adam cimrilikte son levele atlamış resmen:işsiz:

Genel olarak herzaman mi böyle? Eger oyleyse haklısınız fakat yeni başladıysa belki devamlı domates salatalik veya herhangi birsey için markete girmek istemiyordur (corona yüzünden) fazla hazirlikta yaptıysanız, onlara gerek yok yarinda onlari yeriz demek istemistir. Suyu kapat demeside gereksiz gelmedi. Su israfı en sevmedigim şey. Kardeşlerinide karıştırmasaymissiniz iyiymis onlar ne alaka. Ayrıca ev hanımları para kazanmadığı icin harcama yapip istediğini yiyip icemez mi?

Pek cimriymiş.O kaldırdığın salatalığı koca diye senin yerine alsam daha mutlu olurdum de :KK53: Kardeşide dolduğunuz için söylemişsinizdir büyük ihtimal.

Merhabalar tekrar, az önce eşime çok darıldım o da bana darıldı karşılıklı. Sizce bunda ben mi hatalıyım söyler misiniz?
Kahvaltıyı bazen o hazırlıyor bazen ben. Bugün ben kalktım patates kızartması yaptım çayı demledim sucuk üstü kaşar yaptım sıradan kahvaltı yiyecekleri yani. Gece de kombiyi kapatmış dondum zaten ona sinirim bozulmuştu.
Tezgaha 1 salatalık bir domates çıkarmıştım. Geldi kaynana gibi hepsini yiyemeyiz diyerek geri koydu ben de sen ne karışıyorsun ben hazırlıyorum belki ben yicem yaptığın terbiyesizlik dedim kız kardeşlerin her sabah neler yiyor dedim hem çalışıyorum hem bana mı çok görüyorsun dedim kızdım o da salona gitti kahvaltı yapmadı şimdi de bana küstü.
Ben mutfaktayken gelip musluğu kapat bilmem ne diye beni eleştirmesi sinirimi bozuyor. Zaten çalışıyorum fazlasıyla kazanıyorum 3 5 kuruşluk yaptığı cimrilikler sinirimi bozuyor ne diyorsunuz

Ben eşinizi haklı buldum açıkçası. Herkes burda cimri yazmış ama gayet de tutumlu bir adam. Ülkede ekonomik kriz var, işsizlik giderek artıyor. İşlerin ne zaman düzeleceği belli değil. Bu durumda ben de tedbirimi alıyorum. Eşiniz gibi kombiyi kapattım, daha kalın giyinerek doğalgaz masrafından kurtuldum. 3 öğün yemeği 2’ye düşürdüm. Ayrıca kardeşlerini karıştırmanız da yanlış. Sizin aileniz iki kişilik. Başkaları ne yaparsa yapsın.

Back
X