- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
- Konu Sahibi Aytoldu_xx
15 kilo tere yagini 1 ayda mı bitiriyolar mişKız kardeşler den neden örnek verdim çünkü onlar yiyince bir şey demiyor 15 kilo tereyağ alıyormuş ayda ben 1 kilo alınca olay oluyor düşün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 kilo tere yagini 1 ayda mı bitiriyolar mişKız kardeşler den neden örnek verdim çünkü onlar yiyince bir şey demiyor 15 kilo tereyağ alıyormuş ayda ben 1 kilo alınca olay oluyor düşün
Ben çalışan bir kadınım öncelikle bunu yazayım da çıksın aradan.Bence bu kadar üstünüze alınmamalısınız. İstiyorsunuz ki kadınlar hem çalışsın ama bizden aman 1 tane fazla bri şeyleri olmasın. Merak ettim cevap verir misiniz çalışan kadının istediği gibi yemeye içmeye giymeye hakkı yok mu o maaşla eşinin verdiğiyle yetinmek istese evde oturur zaten niye bu kadar alıngan bu ev hanımları
Ama ben anneniz değilim ki. Anneniz öyle yapiyor diye doğru anlamına da gelmiyor. Bu devirde çalıştığını vurgulamazsan semeri vuruyorlar ben böyle sesimi çıkarmasaydım sanki çalışmıyormuşum gibi kendime bir şey alamazdımAnnem 30 senedir çalışıyor, sizin gibi düşünceleri hiçbir zaman olmadı. Maaş kartını da babamın eline vermedi. Neden sürekli evde kalanlar, çalışmayanlar diyerek aşağılamaya çalışıyorsunuz ben anlamadım? Konunuzda en çok dikkat ettiğim şey bu oldu açıkçası.
Belki de hanımefendinin annesinin tavrı doğrudur ama siz hatalı eş seçmişsinizdir, olabilir mi?Ama ben anneniz değilim ki. Anneniz öyle yapiyor diye doğru anlamına da gelmiyor. Bu devirde çalıştığını vurgulamazsan semeri vuruyorlar ben böyle sesimi çıkarmasaydım sanki çalışmıyormuşum gibi kendime bir şey alamazdım
Çalışıyorum karşılığını istiyorum demek neden suç? Ben eşime söyledim eğer sıcak evimde durmayıp çalışıyorsam paramı da harcarım maaşımı ister veririm ister vermem diye kusura bakmayın emek veriyorsam en azından maddi anlamda rahat olmam gerekir bunun için çalışıyorum zaten. Çalışıyorum. Çalışıyorum bakın tekrar söylüyorum çalışıyorum. Niye sizi rahatsız ediyor?Çalıştığım dönem de oldu çalışmadığım dönem de. Hiç bir şekilde ne kendimi üstün gördüm çalışmayanlardan ne çalışmadığım zaman eksik kaldım. Evet zihniyetiniz çirkin değil, çirkinliğin de bir sınırı vardır çünkü. Sizinki tanımlanamaz bir şey.
Yo öyle bir şey demedimMeselenin özü olarak haklısınız. Belli bir çaba gösteriyorsanız karşılığını görmek istiyorsunuz. Rahatça harcayayım, yiyeyim özgür hissedeyim isteyebilirsiniz. Çalışan pek çok kadının motivasyonu bu zaten. Ama diliniz, bakışaçınız hoş değil. Bir hanımefendiye yakışmıyor. Hakkınızı daha güzel yollarla arayabilirsiniz. Eşinizi dinlesek muhtemelen bundan şikayet edecek. Sonra kalkıp der tabi parası da olmasaydı çenesi de olmasaydı başım ağrımasaydı bir köy kızı alsaydım diye.. diğer konunuzda böyle demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam.
Degisen bisey olmamiski caliştiginiz halde esiniz sürekli müdahale ediyor size lokmalarinizi sayıyorAma ben anneniz değilim ki. Anneniz öyle yapiyor diye doğru anlamına da gelmiyor. Bu devirde çalıştığını vurgulamazsan semeri vuruyorlar ben böyle sesimi çıkarmasaydım sanki çalışmıyormuşum gibi kendime bir şey alamazdım
Çünkü ben rahat yaşamak için çalışıyorum ayrıca eşime para da vermiyorum"hem çalışıyorum hem bana mı çok görüyorsun dedim"
"Zaten çalışıyorum fazlasıyla kazanıyorum"
![]()
![]()
![]()
Ya şunu anlamıyorum neden çalışan kadınlar kavgalarında hemen çalışıyorum para getiriyorum diye üste çıkmaya çalışıyor. Arkadaşlar bırakın bu aşağılık komplekslerini. Size evde söz hakkı veren şey eve getirdiğiniz para değil. Kurduğunuz ortak yuva. O zaman çalışmayan kadınlar yemesin istediği şeyi. Giymesin istediği kıyafetleri. canı bir şeye sıkıldığında bunu söylemesin. İyi ölsün o zaman ev hanımları. İlişkiler bu tarz yarışları kaldırmaz bence
Not: Çalışıyorum
Çalışıyorum karşılığını istiyorum demek neden suç? Ben eşime söyledim eğer sıcak evimde durmayıp çalışıyorsam paramı da harcarım maaşımı ister veririm ister vermem diye kusura bakmayın emek veriyorsam en azından maddi anlamda rahat olmam gerekir bunun için çalışıyorum zaten. Çalışıyorum. Çalışıyorum bakın tekrar söylüyorum çalışıyorum. Niye sizi rahatsız ediyor?
Çalışıyorum karşılığını istiyorum demek neden suç? Ben eşime söyledim eğer sıcak evimde durmayıp çalışıyorsam paramı da harcarım maaşımı ister veririm ister vermem diye kusura bakmayın emek veriyorsam en azından maddi anlamda rahat olmam gerekir bunun için çalışıyorum zaten. Çalışıyorum. Çalışıyorum bakın tekrar söylüyorum çalışıyorum. Niye sizi rahatsız ediyor?
Niye ne yapmam gerekirdi söyler misiniz maaşımı getirip eşime vermem o kadar çalıştığım halde Her şeyden mahrum kalmam mıSöyleyecek sözüm yok benim bu zihniyete.
O erkek eve bakmak zorunda nasıl kız kardeşine kocası bakıyorsaEşiniz de aynı yaklaşım içinde olsa. Ben çalışıyorum, maaşımı ev için ister kullanırım ister kullanmam dese meselâ.
O erkek eve bakmak zorunda nasıl kız kardeşine kocası bakıyorsa
Çalışmamak evde oturmak koca ne verirse ona tama etmektir ama çalışmak kocanın sana verdiği hayattan fazlasıdır bu açık bir gerçekSöyleyecek sözüm yok benim bu zihniyete.
Zorundadır hatta kocası karısına bakmazsa boşanma sebebidirKadınlar erkeklere erkekler de kadınlara bakmak "zorunda" değil.
Niye ne yapmam gerekirdi söyler misiniz maaşımı getirip eşime vermem o kadar çalıştığım halde Her şeyden mahrum kalmam mı
Eyvah eyvah. Ben kadınım çalışıyorum feminist düşüncelerim var (!) kadın olarak çalıştığım için her şeyi yapabilirim. Ama erkek sadece BANA bakmak zorunda.Zorundadır hatta kocası karısına bakmazsa boşanma sebebidir