Eşimin GENİŞ CEVRESI

Pedofili ile ne alakası var yahu abartmayın.

Ee bakalım o zaman göreceğiz bak 34 yaşımda saçlarımda beyazlar çıkmaya başladı şimdi yurdum insanı yaşlandı diyecek kart diyecek bana yandık
E bak kendinden bile pay biçmiyorsun ne diyim sana ben sjsjjsjs ayrıca kart demiyoruz ama 30 yasında bırı ıcın yaşı fazla diyenler oldu . Sen cok ayrı yerlerden vuruyorsun

Ülkemizdeki çalışma şartları çok çok iyi ve güçlü ekonomimiz ile biz tembeliz haklısınız.

Hic bisey bilmeyen biri bile gitse en basit magazalara baksa biseyler farkederdi. Pazartesi gec acip(ögle vakti) cuma erken kapatiyorlar. Hafta ici de Turkiyedeki kadar gec saatte calismiyorlar. Turkiyede ögle vaktine kadar kapali magazada nerde gorulmuş şey.
Burda o işlerde calisan millet gec saatlere kadar calisiyor, bi de trafik vs eve anca o saatten sonra o yorgunlukla spora gidecek bir de kuş kadar maaşini salona uyelik alacak tekrar o salona gitmek icin zaman haracayacak filan.

Internette iki bisey okuyan avrupa uzmani

Yav bizim adamlar spor yapmaya totoyu kaldıramıyor demiyorsun da iş yükü çok bilmem ne stres altında Putin kaç yaşında stres altında hani nerede çökkünlük
Kız niloya senin eşin de 50 yaş üstü sanırım ondan mı savundun bu kadar

Ee bakalım o zaman göreceğiz bak 34 yaşımda saçlarımda beyazlar çıkmaya başladı şimdi yurdum insanı yaşlandı diyecek kart diyecek bana yandık
Sen ekşide kadın başlıklarını oku, bizden âlâ erkek düşmanı olur çıkarsın. Herifler 30 yaşa nine diyor yav, kadın olarak görmüyor seni. 60 yaşında 20 lik kızı kendine aşık edeceğini sanan değişikler kaynıyor. Biz insaflıyız yine de dayı diyoz 50lik adama.

Evde spor yapamıyor dimi çok pardon PlayStation oynarlar spor olarak sonuçta spor o da dimi maç oynuyorlar

Ben demem 65 yaş üzerisi yaşlıdır altı benim ve tüm standartlara göre orta yaştır

Kız niloya senin eşin de 50 yaş üstü sanırım ondan mı savundun bu kadar
Hayır eşim 40 yaşında ama 50 de olsa yaşlı değildir orta yaştır babam 62 yaşında yaşlı değildir orta yaştır kayinpederim 80 yaşında evet o yaşlıdır ama o da düne kadar bağ bahçe ekiyordu bu sene yaşlandı

bir bakıma pedofili diye bir kavram yok
Allah aşkına böyle ciddi suçları 30+ yaştaki insanlar için kullanıp terimlerin içini boşaltmayın.

Yasli adamlar gelse sizin kadar kendilerini savunamazlardi. Anlamak istemedikten sonra zorla olmuyor.
Yok siz anlamak istemiyorsunuz bakın 65 yaş üstü yaşlıdır diyorum size siz 50 60 yaşı mezara koyuyorsunuz çevrenizde mi dedeler var bilmiyorum ki benim dedem 70 yaşında dipçik gobiydi

Nedense hep erkeklere işliyor o standartlar. Bi tane adama de bakalım 20 yaş büyük kadınla evlenir misin?
Ee evlenen var ama şimdi o evlendi diye bu yanlış olmuyor herkesin kendi tercihi valla yoruldum kimse kimseye kendi inandığını değiştirtemez boşa bu alıntılamalar aynı şeyi yine söylüyorum 50 yaşındaki biri yaşlı değildir 60 65 yaş üstü deseniz anlayacağım

yav Putin reyiz KGB ajanı adam
tüm gençliği ekşın içinde geçmiş sporu profesyonel olarak yapmış
o da yaşlanmasın artık yani

ama Rusya'ya, SSCBden dağılmış ülkelere bir gidin bakalım, orta ve alt sınıfta 40 yaş üstü yaşlı demeyeceğiniz kaç adam var...onlar bizimkilerden beter. fazla vodka bünyeye zarar.

Kurban olduğum bir de paragraf yapıp yazmış. Klavyene yazık kız. Banlanmak istemiyorum ben tembeliz diyip geçtim napim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…