- 7 Ekim 2023
- 40
- -13
- 1
- 34
- Konu Sahibi isimbulamadim34
-
6Konunuzdan çocuğunuzun ilk evliliğinizden olduğu anlaşılıyor. Çocuğunuz kaç yaşında ?
Yaşını baz alıp yanlış değerlendirmişsiniz, eşine bağlı olur evliliği önceliği olur gibi düşünceleriniz yaşa bakarak değil karakterine bakarak olmalıydı çünkü her 50 yaş insanının karakteri oturmuştur diye bir şey yok, muhtemelen ailenizin tutumu sebebiyle de birbirinizi tam tanımadan evlendiniz, adam bu yaştan sonra sizin için alışkanlıkları ve çevresinden vazgeçmez maalesef.Evet elektrik aldım sevdim evlendim mantıken evine karısına tutunur bu yaştan sonra dedim şimdi bunları neden cekiyorum
Orta yaşlarda denir 50 yaşındaki kişiye yaşlı denmez babam 62 yaşında benim için orta yaştadır yaşlı değildir kayinpederim 80 yaşında evet o yaşıdır ayrıca evliyim ben eşimle 5.5 yaş fark var aramızda ama 20 yaş fark biriyle insanlar evlenebilir
Heh abla senin de yaşın 51 bunlar hemen kart yapıyorlar tam bir çıtırsın valla mis gibi yürüyüşlerini yapıyorsun bunlar 50 yaş sonrasını mezara koyacaklar az kaldıYaşını baz alıp yanlış değerlendirmişsiniz, eşine bağlı olur evliliği önceliği olur gibi düşünceleriniz yaşa bakarak değil karakterine bakarak olmalıydı çünkü her 50 yaş insanının karakteri oturmuştur diye bir şey yok, muhtemelen ailenizin tutumu sebebiyle de birbirinizi tam tanımadan evlendiniz, adam bu yaştan sonra sizin için alışkanlıkları ve çevresinden vazgeçmez maalesef.
Aşkım cinsiyet oturan bişey değil. Ben de ne mankenler gördüm, içi seni dışı beni yakan cinsten. Ne derseniz deyin yaş bir avantajdır, sizin ihtiyar delüğanlılar genç biriyle aşık atamaz.Ama en azından 50 yaşındakinin gay çıkma şansı yok dimi adam cinsiyetini oturtmuşvalla siz ne derseniz deyin 50 yaşlarında manken gibi adamlar var bizim okul müdürü adam bildiğin manken kart demeye bin şahit ister
Niloya en bakımlısı bile stresten çöküyor görmüyoruz sanki.Niye Türkiyede de var kendine bakan tamamen spor yapmakla alakalı bizde spor kültürü yok işleyen demir ışıldar
bakın hanımefendiBende diyorum ki başta benimle konuştuğu gibi değil. Ben herseyden doydum diyen adam eskiye dönmeye başladı. Sebep ne olabilir 1 bucuk yıllık evliyiz uzun sürede değil ne değişti hemen ne umdu ne bulamadı benim mi yanlış yaptığım bisey var sebep bulmaya çalışıyorum düzen oturtmaya calisiyorum
Ne çökmesi kuzum ya Putini görmüyor musun?Niloya en bakımlısı bile stresten çöküyor görmüyoruz sanki.
Putin ne alakaNe çökmesi kuzum ya Putini görmüyor musun?
Putin kaç yaşında baktın mıPutin ne alaka
En bakımlısı bile stresten çöküyor dedin ya Putinde stres her halt var bak bakımla adam çıtırNiloya en bakımlısı bile stresten çöküyor görmüyoruz sanki.
Tamam da Putin Türkiye'de mı yasıyor ne içtin sen bende onu dedım Tr de stres çok çöküyoruz dıye sen putin diyosunPutin kaç yaşında baktın mı
Niye Türkiyede de Acun varTamam da Putin Türkiye'de mı yasıyor ne içtin sen bende onu dedım Tr de stres çok çöküyoruz dıye sen putin diyosun
Putin dümdüz bir yudum dayısı ile karşılaştırıldığını bilse üzülür.Putin ne alaka
Hanımla ilgilenmiyor hanımla germez miEşi dostu çevresinin olması seni niye geriyor anlamadım .
Bak beni çökerttın şuan konuyu nerden nereye vurdun sjdjdjjd Adamın içinde neyi stres yapıp yapmadgnı ne biliyosun her sey emrinin altında Allah'm yaEn bakımlısı bile stresten çöküyor dedin ya Putinde stres her halt var bak bakımla adam çıtır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?