Eşimin GENİŞ CEVRESI

Evet elektrik aldım sevdim evlendim mantıken evine karısına tutunur bu yaştan sonra dedim şimdi bunları neden cekiyorum
Yaşını baz alıp yanlış değerlendirmişsiniz, eşine bağlı olur evliliği önceliği olur gibi düşünceleriniz yaşa bakarak değil karakterine bakarak olmalıydı çünkü her 50 yaş insanının karakteri oturmuştur diye bir şey yok, muhtemelen ailenizin tutumu sebebiyle de birbirinizi tam tanımadan evlendiniz, adam bu yaştan sonra sizin için alışkanlıkları ve çevresinden vazgeçmez maalesef.

İnsanlar 50 yaş farkıyla da evleniyorlar. Sadece adı evlilik oluyor. Yani yaparsanız her şekilde olur. Ama ne kadar doğru olur orası meçhul.

Heh abla senin de yaşın 51 bunlar hemen kart yapıyorlar tam bir çıtırsın valla mis gibi yürüyüşlerini yapıyorsun bunlar 50 yaş sonrasını mezara koyacaklar az kaldı

Aşkım cinsiyet oturan bişey değil. Ben de ne mankenler gördüm, içi seni dışı beni yakan cinsten. Ne derseniz deyin yaş bir avantajdır, sizin ihtiyar delüğanlılar genç biriyle aşık atamaz.

Çocuğunuz kaç yaşında konu sahibi?

50 yaş, yaşlı kategorisinde değil bence ama sizin aranızdaki fark fazla.
Oturmuş alışkanlıkları vardır eşinizin, sizinle de severek değil, evlenmek ickn evlenmiş gibi duruyor. Sizde yasi var, benim kıymetimi daha çok bilir diye düşünmüşsünüz. Bunun yaş farklıyla alakası yok, kadinlarin da anlaması lazım.

Çocuk yapmayın en azından.

bakın hanımefendi

bir kere "ben sekse doydum, kadına doydum, ortama/eğlenceye doydum" tamamen tırt bir söylem, umarım bunu yedim demiyorsunuzdur..bu kadar kıro bir laf az bulunur yani.

2. size eşiniz ticaret mi yapıyor/kendi işi mi diye sormuştum. muhtemelen de öyle
muhtemelen de alıştığı bir çevresi var
bu insanlar yüksek ihtimalle boşanmış ya da evli de olsa eve gidip ev işi yapan, çocuklarıyla ilgilenen, karısıyla ortak hayat süren tipte adamlar değil. "evde kadın bulunsun, yerimiz adresimiz belli olsun, ama biz bildiğimiz hayatı yaşayalım" adamları

o çevreyle 50+ yaşına gelmiş adamı değiştiremezsiniz. anca yaşı 70 olur alkol filan da varsa bir kalp sektesi bir şeker koması, mide kanaması bir şey geçirir. o zaman biraz durulur. o zaman bile azcık toparlanınca hemen eski ortamlarına arıyorlalar.

sevmiyorum ilişkileri karşılaştırmayı ama
şöyle anlatayım
ilişkim var ve ben türlü tereddütler yüzünden evlenmeyi düşünmüyorum
neden çünkü (başka sorunlar da olmakla birlikte) benim erkek arkdaşım turizm bölgesinde büyümüş, kendi başına yaşamış ve hep böyle ortamları olmuş

üstelik sizinkinden 20 yaş küçük --yine de bence 15 sene yeterince kemik bir yaşam tarzı edinmiş
bu kişi biz ilk çıkmaya başladığımızda gece mesaisi olan bir iş yapıyordu

ne yaptı iş değiştirdi... üstelik de büyük risk alarak epey zorlanarak yaptı. çünkü önceki işiyle aile hayatı olmaz gibi birşeydi.
şimdi sabah 8de kalkıp 9da ofisinde oluyor haftanın 5 günü.
ayda belki 1-2 gün geceyarısından sonraya kalıyor arkadaşlarıyla. benden düzenli yaşıyor.

ama bence alkolü azaltması sigarayı bırakması lazım.
ben evlenmeyi düşünebilmek için bile bunları beklerim -beni razı edeceksen bunları yapman lazım filan dediğim yok (ki başka şeyler de var da konuyu uzatmak istemiyorum), o kendi kararıyla kendisi planlayıp yapmaya çalışıyor birşeyler. benim kendi işimle alakalı bir süreç var. o bitsin o zaman bakacam duruma.

kısacası "şöyle yaparım" ile olacak şeyler değil bunlar yani. hayat değiştirmek zor şey. değiştirmek isteyen adam kendisi yapcak bunu...

Devlet Bahçeli mesela dede ona dede deseniz hak vereceğim öfff yoruldum valla bu konuyu gördüm yaşlandırdınız beni nolcak şimdi

En bakımlısı bile stresten çöküyor dedin ya Putinde stres her halt var bak bakımla adam çıtır
Bak beni çökerttın şuan konuyu nerden nereye vurdun sjdjdjjd Adamın içinde neyi stres yapıp yapmadgnı ne biliyosun her sey emrinin altında Allah'm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…