- 23 Ocak 2021
- 2.422
- 11.186
- 158
- Konu Sahibi isimbulamadim34
-
O kadar alakasız bir konuda kıyaslandı ki şoktan şoka girer adamPutin dümdüz bir yudum dayısı ile karşılaştırıldığını bilse üzülür.
Putinde stres yok mu adamda stresin hası var tüm Avrupa karşısındaTamam da Putin Türkiye'de mı yasıyor ne içtin sen bende onu dedım Tr de stres çok çöküyoruz dıye sen putin diyosun
Ne çökmesi kuzum ya Putini görmüyor musun?
Yav bizim adamlar spor yapmaya totoyu kaldıramıyor demiyorsun da iş yükü çok bilmem ne stres altında Putin kaç yaşında stres altında hani nerede çökkünlükO kadar alakasız bir konuda kıyaslandı ki şoktan şoka girer adam
Neresinde kırışık var hiç 70 yaşında duruyor mu bizimkiler 70 yaşında baston eldeAllah aşkına Putin'in nerdisi genç görünüyor. Bildiğin 70 yaşında sadece kendi yaşına göre daha dinç bir adam.
Gel buraya kaçmaBak beni çökerttın şuan konuyu nerden nereye vurdun sjdjdjjd Adamın içinde neyi stres yapıp yapmadgnı ne biliyosun her sey emrinin altında Allah'm ya
Yav sen kaldır totonu o zaman 50 yaşında kendine bak bakam. Hala Putin dıyosun nılo sjdjjdjYav bizim adamlar spor yapmaya totoyu kaldıramıyor demiyorsun da iş yükü çok bilmem ne stres altında Putin kaç yaşında stres altında hani nerede çökkünlük
En bakımlısı bile stresten çöküyor dedin ya Putinde stres her halt var bak bakımla adam çıtır
Ben 34 yaşındayım 50 ye gelince konuşuruzYav sen kaldır totonu o zaman 50 yaşında kendine bak bakam. Hala Putin dıyosun nılo sjdjjdj
Neresinde kırışık var hiç 70 yaşında duruyor mu bizimkiler 70 yaşında baston elde
Nasıl anlayamadim benim demek istediğim 65 e kadar yaşlılık olmuyor yani şu ülkemizde 65 yaşına kadar olanlar orta yaştadır yaşlı demeyi bıraksak mi diyorumSizin yaşlı diye baktığınız biri var mı acaba. Çünkü her yastaki adamları genç ve yakışıklı göstermek için bir sürü bahane buldunuz
İşte onu diyorum sen dene yani :)Ben 34 yaşındayım 50 ye gelince konuşuruz
Ee bakalım o zaman göreceğiz bak 34 yaşımda saçlarımda beyazlar çıkmaya başladı şimdi yurdum insanı yaşlandı diyecek kart diyecek bana yandıkİşte onu diyorum sen dene yani :)
Birlikte gidip eğleninAynen öyle benden daha enerjik mesela. Daha hevesli eğlenceye. İstediğim arkadaşlarıyla bekar gibi oturup kalkmak yerine evine gelsin. Yani bana dedikleriyle yaptıkları birbirini tutmuyor. Buda gittikçe güvenimi sarsıyor korkuyorum
Nasıl anlayamadim benim demek istediğim 65 e kadar yaşlılık olmuyor yani şu ülkemizde 65 yaşına kadar olanlar orta yaştadır yaşlı demeyi bıraksak mi diyorum
Tövbeler olsun pedofoliYalnız adam bir bakıma pedofoli kocaman askere gidecek yastayken 21 yaşındayken sen yeni doğmuş bebektin adam 30 yasindayken de daha 9 yaşında çocuktun bence bu daha büyük sıkıntı aradığın baba sevgisini adamda bulup evlenmişsn bu aşk değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?