Eşimin GENİŞ CEVRESI

21 yaş fark
Ama derdiniz aileye düşkünlük. Adam bu yaşına kadar anca sizi bulabilmiş de evlenmiş,bırakın ailesine de düşkün olsun,babanız yaşında adam.

50 küsür yaş genç sayılır ama size göre baba yaşındadır.

Adam zengin değil. Siz çalışmıyorsunuz. Çocuğunuz var.
O çocuğa öyle üzüldüm ki. Yavrumun bir gideri olsa el adamı boyun büküp el pençe acacaksınız. Bu hikayede tek sorun adamın akrabaları ile görüşmesi. Hmm. Adam çöpsüz üzüm yapar. Colugu yok çocuğu yok. Bunu siz düşüneceksiniz o değil.
Size düşer yani.
Evladınızı muhtaç eden siz önce başka şeyleri mi konu yapsanız acaba bir anne olarak.

Sizin yaşlı diye baktığınız biri var mı acaba. Çünkü her yastaki adamları genç ve yakışıklı göstermek için bir sürü bahane buldunuz
Nasıl anlayamadim benim demek istediğim 65 e kadar yaşlılık olmuyor yani şu ülkemizde 65 yaşına kadar olanlar orta yaştadır yaşlı demeyi bıraksak mi diyorum

Yalnız adam bir bakıma pedofoli kocaman askere gidecek yastayken 21 yaşındayken sen yeni doğmuş bebektin adam 30 yasindayken de daha 9 yaşında çocuktun bence bu daha büyük sıkıntı aradığın baba sevgisini adamda bulup evlenmişsn bu aşk değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…