• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin gizli Facebook'u

Eskiden (ahhh eskiden) oğlum saat 12de uyanırdı. Artık 9'da kaldırıyor beni, yapacak bir şey yok =) Akşamları da temizlikle uğraşmıyorum, oğlum uyumuş oluyor, ben sabah yapamadıysam sporumu yapıyorum, kitabımı okuyorum, ders çalışıyorum, forumda takılıyorum =)

bu yazdıklarından sonra ben yavaştan kaybolayım :30: evet ben çok tembelmişim :27: aradığım ev kadını :23:

ya arkadaşlar şu sulu kadının hastalarım falan dediği insanlar gerçekse (kuaförde dertleştiği kadınlara da hastalarım diyor olabilir) onları tek tek uyarmak istiyorum, vicdanım sızlıyor. kadın "takviye" kelimesini yazmaktan aciz; vitamin takbiyesi yazmış. muhtemelen doğrusunun "takbiye" olduğunu düşünüyor...
gerçi gerçek de olabilir yazdıkları, bu ülkede o kadar çok vasıfsız insan var ki... ama ben en fazla 2 yıllık bir bölüm okumuş olduğunu ya da kurs tarzı bir yere gitmiş olduğunu düşünüyorum. çünkü ne yaptığı da belli değil, bir yüksek lisans yapmış, bir "doktora vermiş". doktoran varsa yüksek lisanstan bahsetmezsin.
çok fazla Ahu Tuğba filmi izlemiş zavallı bir kadın... daha fazla cevap verilmemeli bence, yardım alması gerekiyor çünkü.

çok güldürdün beni, çok yaşa. :))

bu yazdıklarından sonra ben yavaştan kaybolayım :30: evet ben çok tembelmişim :27: aradığım ev kadını :23:
Tamam, oğlum doğduğunda bunların hiçbirini yapmıyordum, 2 haftada bir anca süpürüyordum, ayrıntılı temizlik yapamıyordum bile, yukarıda saydıklarımdan sadece spor yapıyordum. =) Öyle yani; kalk, emzir, spor yap, emzir, yemek ye, emzir, altını değiştir, emzir, akşam yemeği ye, emzir, aaa akşam olmuş bile. Ertesi gün aynı =) Ve böyle ilk birkaç ay =)

Tamam, oğlum doğduğunda bunların hiçbirini yapmıyordum, 2 haftada bir anca süpürüyordum, ayrıntılı temizlik yapamıyordum bile, yukarıda saydıklarımdan sadece spor yapıyordum. =) Öyle yani; kalk, emzir, spor yap, emzir, yemek ye, emzir, altını değiştir, emzir, akşam yemeği ye, emzir, aaa akşam olmuş bile. Ertesi gün aynı =) Ve böyle ilk birkaç ay =)

Mesailere kalan elemanı buldum sanırım :1:

Son düzenleme:
Back
X