Esimin göbeğinden dolayı tiksinti duyuyorum

Bende senin dusunce tarzindan,uslubundan tiksindim.Nasil cumleler bunlar!kilo aldigi icin esinden tiksinen yapidaki biri hastalik aninda bes dakika esinin yaninda durmaz...Olaki sakin hamile kalayim kilo falan alayim deme cunku elestirdigin yerden elestirileceksin.
Ayrica senin derdin esinin kilolu falan olmasi degil adim gibi eminim,sen adami sevmiyorsun tum mesele o.Esini sevseydin eger kurdugun cumle "tiksiniyorum" olmazdi.

Herkes linç etmiş ama bence insanlar inanılmaz duyar kasmışlar. “Tiksinme” kelimesi biraz ağır kaçmış olabilir ancak ben de karşımda kıllı yağlı bir göbek görmek istemezdim. Bunun da ulvi bir aşkla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Kadıncağız zaten eşine herhangi rencide edici bir şey söylememiş, sadece hissiyatını burada dile getirip soru sormuş. Pişman oldu muhtemelen zaten aldığı cevapları görünce. Zaten göbeği varmış hiç yok değilmiş diyenler olmuş da adam salmış çayıra mevlam kayıra evlendikten sonra daha da artmış ve göbek gerçekten de libido killer bir şey bence de. Bunlar kişisel şeyler bir başkasına öyle gelmeyebilir ama aynı şekilde öyle düşünen bir insanın da linç edilmesine gerek yok. Evlilik iki kişinin bir olmasını gerektiren bir kurumsa “adam halinden memnun size ne” diyemeyiz. Kaldı ki sağlıksal bir durum değil adam iradesizliği ve oburluğu ile almış kiloları. Aynı durum bir kadının başına gelse; aman da ayşe/fatma sen de biraz dikkat et kendine, aman da sexy şeyler giy biraz vb. Yorumları burda defalarca gördüm. O zaman bir kadın olarak cinsel hayatı da olan bir erkeğe en azından arzu duyabilmesi için önünde engel oluşturan bir şeyden bahsederken neden bu hınç? Omuzları da öyle böyle diyor demişler: kadın omuzlarını çıplak görmemiş olabilir, ya da zaten hali hazırda düşük ve dar olan omuz yapısı göbekle ve yağlanma ile daha nahoş görünmeye başlamış olabilir. Sen zaten kocanı beğenmiyormuşsun filan diyenlerin hepsi de kocaları için kör kütük aşık olup hiçbir kusurunu görmez olmuşlardır eminim ki (!) bu onu sevmediğini göstermez, seversin ama kusuru olduğunu da bilirsin, öyle sevmeye devam edersin sadece sana batmaz bu ikisini bi ayıralım. Velhasıl, konu sahibi; omuzlar için de göbek için de tek çare gırtlağı kesip sporda ağırlık çalıştırmak. Hem duruşu dikleşip omuzlarının çöküklüğü gider hem de genişler omuz kası büyüdükçe böylece göbek de daha az batar bir de o da erimeye başlar zaten birbirini destekler. Ne yapıp edip spora başlayın ikiniz de, hem hormonal olarak da sizi etkileyeceği için aranızdaki çekim de artacaktır kolaylıklar dilerim D Dila91

Ne saçma sapan duyar kasıldı yaa. Sağlık problemi olmadıktan sonra, bir insan nasıl kocaman bir göbeğe tahammül edebilir?

Burada göbeğe bu kadar çok arka çıkılmasının sebebi sanırım, Türkiye'de obezite oranı kadınlarda %40'lardayken, erkeklerde %20'lerde olması.

Adam bedeni ile barışıkmış, sana ne??!, İsterse 40 yaşında kalp krizinden ölsün, 2 dakika yürüse nefes nefese kalsın. Pehhh.

Bundan sonra kocam bana ilgi göstermiyor konularına, kilo verin yazanı görürsem, açarım ağzımı yumarım gözümü.

Ayy icerigi cok okumadim ama bende tam tesi adama gobusunu yerim senin diyorum oda kiziyor senin yuzunden beni zayiflatman lazim sen benim gobusu yiyirsun diyor.
Bu arada ben diyete girdigim zaman esimi de diyete alirim.ne verirsem onu yer yurumek falan beraber yapariz benim sayemde benden hizli kilo verir..

Ya sen iyi misin? Biz burada göbek candır gerisi heyecandır mi diyoruz? Biz burada kadının kocasından igrenecek tiksinerek yaklaştığı durumdan bahsediyoruz. Bir hal caresine baksinlar spordur beslenmedir. Diyet listesi yazmadık diye mi böyle yazdın anlamadım? Kimse göbek sevmez ki. Ama göbeği var diye kocamdan tiksinecek de değilim. Eliyle ittirince giden bişey değil ki göbek zaman lazım gitmesi için. O zaman içinde ne yapacak? Bosasin madem o kadar igreniyorsa adam zayıflayınca yeniden evlensin. Daha ne diyelim

Bizde gobek eritme bahanesiyle diyete basladik bakalim. Benim esimde evlenince göbeği cikti ayni boy ve 78kg. Fakat esimin fizigi cok guzel. Göbeği olmasa varya off. Omuzları kasli genis felan ama göbek isi bozuyo. Biraz gobekleri erise keske. Ama tabi ben tiksinmiyorim. Esine soype alsin killarini. Benimki komple alir kendi banyoda valla spor yapmadan yediklerimizi azaltarak gobek eriyorsa eger sansliyiz yoksa gobuslu gobuslu devam.

Kurban olurum siz eşimin göbeğine veriyorsa versin diyet yapsın. Bak ben sali günü başlıyorum diyete doktor kontrolünde. Arkadaş bizi yağ sever olarak düşündü herhalde.

Oncedende gobegi varmis zaten
Bekarken kendine bakmayan evlenince hic bakmaz bana gore
Onceden dusunup alsaydiniz
Gobegi var omuzu darmis zaten
Simdi buyuyunce ne degisti
Kimse kusurabakmasin haksizsiniz
Sporuna duskun surekli diyet yapan birinide tercih edebilirdiniz

teşekkür ederim yorumunuz için.
Eşiniz pis biri mi ? Ondan mı tiksiniyorsunuz acaba?

Yani göbekten dolayı eşimden tiksineceğimi asla düşünmem. Sizin düşüncenizde bana garip geldi.. ne güzel işte bedavadan yumoş yastık
sizin düşünceniz saygı duyarım. ben erkeğin biraz maskülen ve fit görünmesinden yanayım. yağlı vücüt erkeğin maskülenliğini götürüyor. tabii bu benim düşüncem.

yani tam anlamda düşüncelerime tercümüe oldun canım.

sevmek başka cinsel çekim başka. sonuçta cinsel çekim içgüdüsel bir şey. göbekli, hantal olunca insan çekim hissedemiyor. zaten ben demiyorum illa manken gibi olsun diye. ama biraz spor yapsa biraz daha fit ve erkeksi görünür bunu istemek ayıp bir şey değil. şuan ki halinden daha iyi olabilir isterse. ayrıca eşlerine iyi görünmek için deli gibi diyet yapan arkadaşlarımızın beni eleştirmesi oldukça ironik. bizler eşimize güzel görünmeye çalışıyorsak eşimizden de aynı şeyi beklemekte yanlış bir şey görmüyorum. ben diğer hemcinslerim gibi kocama tapmıyorum, kocamı seviyorum. bu ikisi arasında fark var. erkekler eşleri doğurup kilo alınca kilo aldın diye eleştrince sorun yok biz kadınlar eleştirince laf oluyor. erkekler biz kadınlardan çok daha şekilci. ama bazı kadınlar kocalarına iyi görünmek için çırpınıp eşinin kilolu haline göz yumması veya kendini öyle kandırması bana safça geliyor. ayrıca bir çok kadının benim gibi eşinin fiziğinden dolayı cinsel çekim duyamadığını ama bunu dile getirmediklerini, kendilerine dahi itiraf edemediklerini düşünüyorum. sonuçta sevgi aşk farklı cinsel çekim farklı. ama biz bunları konuşamıyoruz. çünkü ülkemizde hala ataerkillik hakim. erkeklere çok güzel görünmek için çabalamalıyız ama erkekleri olduğu gibi kabul etmeliyiz. sonuçta evin direği!!!

bu arada tiksinme kelimesi yerine başka bir kelime kullanabilirdim o yönden eleştirileri görece haklı buldum.

Evlendiğimde eşim 175 boy 68 kilo idi şimdi çokkk tatlı bi göbeği oldu ben. Onu seviyorum etini butunu değil isterse 100 kilo olsun ben onu çok seviyorum yani sonuç şu ki siz eşinizi sevmiyorsunuz

Siz spor yapıyor musunuz ? Bakımlı biri misiniz ? Cevabı ona göre vereceğim.
Kullandığınız kelime biraz ağır,yorumdaki arkadaşlara bu yönden katılıyorum.Onun dışında yazılan şeyler bana saçma geldi.Cinsellik çok ayrı bir dünya,herkesin bilinçaltındaki isteği farklı.Kadın benim için dream man olsun demiyor,azıcık kendine baksın diyor,her insan karşıdakinin özenli olmasını ister,kaçınız burada ''eşim yesin yesin kilo alsın,oh mis'' diye düşünüyor ? Biraz dürüst olun.İnsan sevdiğini her zaman sever evet de karşımızdaki kendi öz bakımını aylarca ihmal edince durup bir düşünür ''biraz özen gösterse keşke'' diye.Cinselliği telepati yoluyla yaşamıyoruz çünkü.

Ben seni gayet iyi anladım canım buradaki yorumların da aksine kocanı sevmediğini düşünmüyorum. Çok ilginç tepkiler gelmiş gerçekten kadının en büyük düşmanı yine kadın oluyor bazen bu şekilde gittiği sürece de erkeklere kızamıyorum bile valla ne yalan söyleyeyim isteseler daha etkin bir yol bulamazlardı kadınları sindirmeye. Kişinin zaten önce kendisine saygısı olması lazım ne bileyim ben 1-1,5 kilo aldığımda bile noluyoruz diye bi frene basıyorum. İnsanlar evlendik nasılsa diye sal babam sal sonra da bir taraf eleştirince ooo ne ayıp tü kaka.
Umarım eşin spor işine ikna olur, 34 yaşında demişsin yavaş yavaş metabolizması da yavaşlamaya başlayacak daha kolay alır kilo ve yerleşir de. Belki bu açıdan yaklaşırsan sporu bir takviye olarak görmesi daha kolay olur. Zaten kendindeki değişimi görmeye başladıkça o da kendisi yemeyeyim bak bu kadar çaba gösteriyorum demeye başlayacaktır bir spora ikna olsa sonrası çorap söküğü gibi gelir

Evet katılıyorum.
Kadınlar 10 kilo alınca hemen ''evlendi hemen boşladı'' oluyor adı,diğer kadınlar da dahil herkes eleştiriyor.Hamilelik kiloları için bile psikolojisi bozulan bir sürü hemcinsimiz var,ama söz konusu erkek olunca ''sevmiyor musun adamı'' oluyor.

Ataerkil düşünceyi yıkmak sizin elinizde, tiksinmek çok ağır olmuş zira insan aşık olduğu kişiden tiksinmez, aşıksanız çekimde olur, istemiyorsanız hoş bulmuyorsanız eşinizi olduğu gibi kabul etmeyin ama bunu eşinizle konuşarak çözebilirsiniz, merdivenleri çıkarken ne kadar zorlandığını hatırlatarak sağlığı için endişe ettiğinizi, daha bu yaşta nefes nefese kalmasının sağlıklı olmadığını, ileride diyabet, kalp, tansiyon sorunları yaşamasını istemediğinizi, kilo vermesini istediğinizi, kilonun ona yakışmadığını belirterek söyleyebilirsiniz.

Bunları bilmek, düşüncelerinizden haberdar olmak eşinizin de hakkı değil mi? Siz aranız bozulur korkusuyla yüzeysel laflar etmişsiniz, madem eşinizi kilosuyla kabul etmek zorunda değilsiniz o zaman bunu eşinize söyleyeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…