İzah etme komik oluyor zaten. Ciroz iyi anlamdaymiş
Zayif birine ne kadar cirozsunuz hanimefendi diye iltifat edin siz
Konu sahibi sade göbeğini sorun etse neyse derdim ama omuslarinida beğenmiyor. Bak göbeğine çare bulur zayıflar ama omuzları ne yapacak bide boyunada takmış galiba neysetamam da birinden tiksinmek insanın elinde olan bir şey değil ki kadın isteyerek mi tiksiniyor sence bende abimin bazen göbeğini görünce tiksiniyorum bazen tiksinmiyorum ama abimi yinede seviyorum. böyle olucaktı madem evlenmeseydi diyenlerde var nereden bilebilirdi ki başta böyle olucağını
[/QUOTE]evlenmeden önce beni fiziği rahatsız etmemişti. bu kadar fazla göbeği yoktu zaten. iyi kalple yaklaşıyorum ama çok fazla başına buyruk davranıyor. gece kakıp reçel falan yiyor, yumurta yapıyor. bu saatte yemesen hayatım sağlıklı değil dediğimde midem kazındı ne yapayım diyor.
Ya niye evleniyosunuz ki o zaman size uymayan göbekli biriyle evlenmeyin? Tiksinmek ne ya? Sizin çok sportif bir adamla evlenmeniz lazımdı o zaman. Sevmiyosunuz demek. İnsan sevdiği adamdan tiksinir mi ya.. Adam kıçının pasagiyla yatağa girse haklısın. Göbek ya göbek..
En büyük örnek sex yapıyoruz değil mi? Ya o da pis bir şey? Çok mu temiz Allah'ını seversen her türlü pis şey mevcut içinde neremizin nereleri nelerele ne oluyor. Opusuyosun kimin selyasi kimde belli değil. Bu türlü şeyler okeyiz adamın göbeğinden tiksiniyoruz?
Dr now da boyuna göre kiloludur bakiniiizzYorumunuz profil fotoğrafınıza uymuyor ama aaaHemen göbeğini eritmen gerekiyor yoksa 2 sene içinde öleceksin der gibi bakıyor fotoğraf çok tatlı ya
Şortundan niye tiksinim Allah aşkına kıllarından tiksiniyorum şort giyince üstüne bişe giymeyince tüm vücudu görüyor insan bı insan neden şorttan tiksinsin
İki yıldır evliyiz. Esim 34 yaşında, 168 cm boyunda 80 kilo. Evlenmeden önce sorun etmemistim zaten bu kadar göbeği yoktu. Evlendikten sonra iyice kilo aldı yemek olarak hafif yemekler yapıyorum ama esim aşırı ekmek yiyor, spor zaten yok. Özellikle üstünü çıkardığı zaman fiziğinden tiksiniyorum omuzları dar ve düşük, göğüs bölgesi yağlı, göbeği büyük ve kıllı. Belli etmemeye çalışıyorum rencide olmasin diye ama elimde değil tiksiniyorum üstü çıplak olduğu zaman. Ne yapacağımı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?