- 7 Aralık 2018
- 7.372
- 18.988
- 248
- 28
Beni ilgilendirmiyor zaten kadın konu açmış danışmış ona cevap veriyorum. Ne demek ne ilgilendiriyor o zaman bdv de hiç yorum yapmayalım?Sizi ne ilgilendiriyor insanların bedeni ?
Sebebi şudur belki "keyfinin öyle istemesi " çünkü beden onun bedeni .
Bana göre 10 kilo fazla konu sahibine göre de fazlaymış size göre olmayabilir alıntılamayın lütfen benim görüşüm bu.Yahu cidden anlama yetinizi çalıştırıyor musunuz okurken, benim yazdıklarımı?
Boydan 10 kilo az olmak lazım derler. Ama bence boyu ile aynı kiloda olmak daha iyi oluyor erkekte. Hoş her vücut tipine göre değişir ama adam 12 kilo fazla boyundan.
"BAYA" kelimeniz baya baya abartı olmuş. Ömrü boyunca 5 kilodan fazlasını almamış çirozlar gibi bir söylemde bulunmuşsunuz. Ha öyle misiniz bilemem tabi.
Yazmayayim dedim ama yazacagim. :)
Fazladan 10 kilo alininca bu kabul edilebilir ve normal birsey oluyor, aşik olununca önemsenmiyor hatta, kendi bedeni falan oyle kabul etmek lazim...
Ama kendine dikkat eden ve 5 kilo fazlayi dahi almamiş insandan bahsederken hayvan türüyle belirtiyorsunuz??? Çiroz
O 10 kilocuk minnaciiikk fazlasi olan insanlari hayvan turune benzeterek belirtsek kiyametleri koparirdiniz sabaha kadar. Sizin kilo duyariniz sadece kilolulara özel heralde.
Kıskançlık yahu başka bir şey değil.Yazmayayim dedim ama yazacagim. :)
Fazladan 10 kilo alininca bu kabul edilebilir ve normal birsey oluyor, aşik olununca önemsenmiyor hatta, kendi bedeni falan oyle kabul etmek lazim...
Ama kendine dikkat eden ve 5 kilo fazlayi dahi almamiş insandan bahsederken hayvan türüyle belirtiyorsunuz??? Çiroz
O 10 kilocuk minnaciiikk fazlasi olan insanlari hayvan turune benzeterek belirtsek kiyametleri koparirdiniz sabaha kadar. Sizin kilo duyariniz sadece kilolulara özel heralde.
Kıskançlık yahu başka bir şey değil.
Alti ustu "baya" dedi diye kadina bir ton sey yaziyorsunuz ama kendiniz anlamini bilmediginiz sifatlari kullaniyorsunuz. Cirozun iltifat olarak kullanildigi hicbiyerde gormedim ben, oyle bisey yok. Ciroz farkli anlamlarda kullaniyor ama hicbir insanin benzetilmekten hoslanacagi iltifat sayacagi seyler degil.
:) peki sana gore iyi biseymiş ciroz madem
Cileklivanilinn e gore de 10 kilo " baya " olabilir.
Nereden geldiğini bilmediğimi söyledim, anlamını biliyorum ki doğru yerde kullandım değil mi?De hey gidi heeeey. Hadi ablacım enerjini başka yerde harca Sırf bana saldırmak için konuları saptıra saptıra bi hal oldun. Sana ciddi ciddi izah etmeye çalışmayacağım beybi. Gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?