- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
Valla bizim vizyon biraz yüksek o yüzden yorumlarınıza tek tepki sadece "oooo siz nerde yasıyosunuz ya arab baharında falan mı benzin litresi 5 lira bi kereden bahsetmiyo kız sürekli diyo oldu beee benim kocam aksam sabah calıssın ayda mesela 100 lirası ekstra bunların benzin parası olsun yok yaa yılda 1200 tl para eder arabanın eksimeside cabası o halde kaza oldu diyelime tamam esine ve bu sürekli takılan kardes ve cocuga olmadı ya arababnın kaskosu yoksa vada var ama arabanın degeri düstü vericeklermi arabanın parasını siz zannediyomusunuz benzin parasını istemeyen kardes arabayı yaptırmak icin 5 bin 10 bin ister
geciniz efenim geciniz veriniz eltinize her ay 100 lira o zaman konusun yada görümcenize her ay 100 lira hibe edin bakalım anlarsınız o zaman
oooo siz nerde yasıyosunuz ya arab baharında falan mı benzin litresi 5 lira bi kereden bahsetmiyo kız sürekli diyo oldu beee benim kocam aksam sabah calıssın ayda mesela 100 lirası ekstra bunların benzin parası olsun yok yaa yılda 1200 tl para eder arabanın eksimeside cabası o halde kaza oldu diyelime tamam esine ve bu sürekli takılan kardes ve cocuga olmadı ya arababnın kaskosu yoksa vada var ama arabanın degeri düstü vericeklermi arabanın parasını siz zannediyomusunuz benzin parasını istemeyen kardes arabayı yaptırmak icin 5 bin 10 bin ister
geciniz efenim geciniz veriniz eltinize her ay 100 lira o zaman konusun yada görümcenize her ay 100 lira hibe edin bakalım anlarsınız o zaman
 korktum sizden:)
kazanın nerde gelceği belli mi olur?
beni hastaneye arabasıyla götürmeyen ablam gezme yollarında avm önlerinde 2 senede 8 kez kaza yaptı değişmeyen parçası kalmadı gibi bişey ufak kazalar ama arabaya zarar verdi hep.
hatta o sürede bana araba aldı ailem son kazalarında araba servisteyken benim arabamı istedi bana hastaneye giderken dediğini dedim "minibüsle git"
Aferin canım çok takdir ettim seni. Burda o kadar çok konu okuyorum ki Allahım insanlar nasıl bu kadar aptal olup kendini ezdilebilir diyorum. Iyi ders olmuş. Keşke herkes senin gibi olsa:)
kazanın nerde gelceği belli mi olur?
beni hastaneye arabasıyla götürmeyen ablam gezme yollarında avm önlerinde 2 senede 8 kez kaza yaptı değişmeyen parçası kalmadı gibi bişey ufak kazalar ama arabaya zarar verdi hep.
hatta o sürede bana araba aldı ailem son kazalarında araba servisteyken benim arabamı istedi bana hastaneye giderken dediğini dedim "minibüsle git"
 korktum sizden
Aferin canım çok takdir ettim seni. Burda o kadar çok konu okuyorum ki Allahım insanlar nasıl bu kadar aptal olup kendini ezdilebilir diyorum. Iyi ders olmuş. Keşke herkes senin gibi olsa
Kızlar benim bi görümcem var bunların arabası yok her işi düştünde eşimi arıyor beni şuraya götür buraya götür cocuğu hastalanıyo yine eşimi arıyor sanki çocuk eşimin kendi eşi götürmesi gerekmeZmi baslarda hoş gördüm kardeşi götürsün Nevarki diye ama süreklilik kazanınca ister istemez gözüme Batı'yo bide sizin değişik fikirlerinize ihtiyacım var ben yanlışmı düşünüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?