Eşimin güzel giyinmemi talep etmesi

Kişi önce kendine giyiniyor.
Kendine neyi layık görüyorsa onu giymeli bence.
Misal benim kendime layık gördüğüm evdeyken rahat etmek rahat salaş şeyler giymek
Konforumu seks uğruna kaybetmek istemem
Keşke akşam yemeğine dışarı çıkacakmış gibi giyinen insanlardan olsaydım ama rahatıma daha düşkünüm sanırım. Özel anlar için de güzel iç çamaşırları yeterli

bugün canımı sıkan bir konu var. 1.5 aylık evliyim ve vajinismusu geçen hafta yendim. Sadece 2 kez ilişki oldu o da doktor söyledi diye görev icabı. Sonrasında 1 hafta boyunca eşim gayet isteksizdi. İki gün filan hastayım dedi. Ondan sonra halsizim dedi vs. Ben de dün en son patladım. Ne diye evlendim o zaman diye.

Bugün sabah mesaj atmış işe gidince. Harika vücudun var evde ev tişörtü şort vs yerine elbise giysen olmaz mı elbise yakışıyor diye. Pijama eski tişört vs giyince o kadar da canım istemiyor demiş.

Biz neredeyse 1 senedir birlikte yaşıyoruz zaten ve hep böyle giyinirim. En saçma sapan hallerimde bile gayet istekli oluyordu ne değişti şimdi? Ayrıca evde süslenip elbise giyip onun gelmesini beklemek hem salakça geliyor hem de gurur yapıyorum istemiyorum öyle. Kalbimin kırılmasında haksız mıyım?
1,5 aylık evlılıkte eskı tshırtu nerden buldun ablacım:)Gelırken neden getırdın yanı.Bıde bu sıcakta ne pijaması.1 senedır bırlıkte yasayıp vajınusmusu 1 hafta once mı yendınız?Enteresan bı ılıskı.

Camelia Camelia gizemliasli gizemliasli O Orangegreysky Pamuklu donun neyi var he. Pamuklu donu yedirmem size :63:
images (8).webp

Benim saygım büyük, idolüm :KK52:

esinin ozenli giyinmesini istemesi normal geldi bana🤷‍♀️

Ortada bi fantezi kıyafet yok ki. Eski tişört giyiyormuş ablamız, onun yerine elbise giysen ya yakışıyor sana demiş. Hiç mi eşinizin üzerinde görüp çok beğendiğiniz sizi yükselten bi şey olmadı? Bu illa jartiyer giyeyim karşısında direk dansı yapayım demek değil bence.
Oyle kadınlar çok bu konuda erkeklerde çoğu zaman haklı

Sabah yataktan nasıl kalkıyorsa akşam da boyle yatanlar kıyafetleri çamaşır suyu olmuş saçlar her biri bir yerde kendine bakmayan kadınlar çok
Erkekler için olmasa bile insan kendi için güzel giyer temiz giyinir
Böyle karisi olan erkekte sık hoş bir kıyafeti güzel temiz birini görmek ister
Tabiki erkekte giyinsin
Ama bunu kadınlar daha çok yapıyor
Seksi kıyafet de giyebilir bu bir fantazi yada neyse ayıp değil günah değil hoşlanıyorlarsa herşey olabilir
Ama pasaklı pasaklı evde her dakka her gün adamda dikkat et dediyse buda suç değil bence

Bence isteğinde bir sıkıntı yok, karı kocalar birbirinden böyle şeyler talep etmeyecekte kimden edecek ?

Ay salakliğa bak bir giyersin iki giyersin her gün elbise giyip onu mu bekleyeceksin ne alaka yani .Bakımlı olmak ya da o an için özel biseyler giymeye tamam da elbise giy nedr ya seni görünce tahrik olmuyorsa elbiseyle mi olacak 😏

1 senedir beraber yaşıyorsunuz ve hiç ilişki olmadı mı ?

Ayrıca yeni evlisin niye pijama giyiyorsun
Kendin için süslen en başta

Sürtünerek ilişki yaşıyorlardır. Tam birleşme olmadığı için adam da aşırı isteklidir. Evlenince de Vajinusmus çıkınca adamın hayalleri suya düşmüştür.
Ben adamın psikolojisinin bozulduğunu düşünüyorum bu konuda

Bence kırılacak bir durum yok burada yeni evlisiniz arada bir böyle güzel şeyler gerekiyor bence 4. Yilimiza girdik hala hasta olmadığım sürece ve hamilelik sürecimde sadece kendimi saldım çünkü kilo aldığım için genelde rahat birşeyler giymeye çalıştım. Onun dışında özen göstermeye çalışıyorum sürekli makyaj vs yapamasam da arada yapmaya çalışıyorum. Kısa şortlar dekolteli şeyler giyiyorum evde eşimin de çok hoşuna gider böyle olunca.
Ama isteksizliği buna bağlaması da biraz saçma olmuş tabi isteyen erkek her şekilde istiyor. Biraz da dediği gibi dene baklaim nolacak değişim olacak mı madem 🤦🏻‍♀️

Misal benim kendime layık gördüğüm evdeyken rahat etmek rahat salaş şeyler giymek
Konforumu seks uğruna kaybetmek istemem
Keşke akşam yemeğine dışarı çıkacakmış gibi giyinen insanlardan olsaydım ama rahatıma daha düşkünüm sanırım. Özel anlar için de güzel iç çamaşırları yeterli
Sevişme olsa da olmasa da ben kısa elbise ile evdeyim.
Özel iç çamaşırlarım da çekmecede. Spontane sevişmede dur bir çekmeceyi açayım diyemiyorum ayol.

Back
X