Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

herkes severek evleniyor.
sevmeye devam edilecek insan var edilmeyecek var.
döven söven adamı da seviyorsanız hala destek alın bence.
sağlıklı düşünemiyorsunuz.

Şu an tayin isteme şansım yok iki üç yıl geçmesi lazım. Annemin haberi var kısmen ama .Ona kalsa bi dakika durma diyor
Anneniz sizin yasadiginiz sehre gelip cocuga baksin. 2-3 sene katlanabilir bence

Ben neyi hazmedemiyorum biliyor musunuz benden sonra mutlu olursa kahrolurum gibi geliyor .Çünkü çok çektirdi bana .Daha iki yıl bile olmadi evleneli ama mahfetti duygularımı hayatımı. Girdigi ortamda dikkat çeken bir insan kendiside farkında. Sürekli boşanınca göreceksin bak kimlerle oluyorum neler yaşıyorum diyerek beni kışkırtmaya çalışıyor. Bana bu kadar zulmeden insanın mutlu olmaya hakkı yok

Bi iki defa şiddetine de maruz kaldım.Kollarıma vurdu bavaklarima ,itekledi .Sonrasinda üzülüyorum ama sen hakediyorsun diyor

cok iyi olmus o zaman bir de cocuk sahibi oldugunuz! her çocuğun hakki boyle gergin ortamda, siddet ve asagilanma ile arada kalarak büyümek!

Bu duygu geçecek emin olun geçiyor. Amann ne b..k yerse yesine dönüyor kendimden biliyorum:)

O gamsız bir şekilde hayatına devam edecek, kendisine katlanan birini bulana dek çok eş/sevgili de değiştirebilir. Hele ağzından şu cümle çıktıysa sizden sonra mutlu olmak için kendisi için bencilce çabalar. Hatta bu söz birnevi sen git de ben hayatıma bakayım, demek gibi.
Yapılması gereken şey bu kişiden ayrıldıktan sonra kesinlikle arkanıza bakmamak olacaktır. Kendi hayatınıza ve mutlu olmaya odaklanın. Kim kiminle mutlu ya da mutsuz buna bakmayın hiç bir şey sizin canınızdan kıymetli değil.

Neden devam ediyorsunuz ki? Elle tutulur hic biseyi yok.. valla ben yazdiklarinizda merhametli taraf goremedim. Varsa da iyi gizlemis o zaman.. daha ne yapacak ki?
Size boyle davranilmasini sineye cekecek mecburiyetiniz mi var?

Tartisma degil de o, sen kendini savununca mi oluyo acaba?

Paranı vermeyeceksin bacım her ay eline maaşını sayarsan seni kölesi zanneder. Sen onun çalışanı mısın... madem mesleğini beğenmiyor paranı niye yiyor merhametli kocan?
Millette tip yok bebek gibisiyle evleniyor ne demek acaba.
Bebek gibisi de kollarını(!) açmış onu bekliyordu (argolu okuyunuz)
Sinir etti ya beni.

Bi iki defa şiddetine de maruz kaldım.Kollarıma vurdu bavaklarima ,itekledi .Sonrasinda üzülüyorum ama sen hakediyorsun diyor
Alaahimm inanmiyorum yaa... merhamet dediginiz bu muydu?
Evet katillerde savunmasinda pismanim diyor.. yaanii???

Babam dayım kardeşimin eşi hepsi de normalin birer örneği.Esimin normal olmadığını biliyorum.En son kavgada susmadığım için boşanma noktasına gelindi. Bana senin memleketine gelmiyorum çocuğu alır tek başına gidersin diyince ki hep bununla tehdit ediyor ben de ilk kez tamam öyleyse ben de bayramda sizin oraya gelmiyorum dedim dememle saldırması bir oldu

Narsist iliskiler hakkinda birseyler dinleyin. Youtube psikolog tulay kok var. Mutlaka dinleyin lutfen. Bu hissettiginizin sevgi olmadigini anlarsiniz. Es gecmeyin. Cozum onerileri de var.

Tartisma degil de o, sen kendini savununca mi oluyo acaba?
Evet doğrusu tartışma aşamasında bile olmuyoruz henüz. Kendimi savunmaya başladığım an çıldırıyor. Bana diyor ki savunurken sert konuşuyorsun benimle öyle konuşamaz öyle bakamazsın. Şaka gibi kendimi savunurken çiçek falan uzatma mi bekliyor heralde

Bekliyormuş dediğine göre. Eşimi gören herkes beğenir. Çok ta sevgilisi olmuş. Ona güveniyor . Ben de görünüşüne kandım ya kanmaz olaydım

Siddetle tulay kok un narsist iliskilerle alakali videolari var onlari dinleyin. En dogru sekilde, neyin ne oldugunu daha guzel anlayacaksiniz. O zaman dedigime hak vereceksiniz

Bekliyormuş dediğine göre. Eşimi gören herkes beğenir. Çok ta sevgilisi olmuş. Ona güveniyor . Ben de görünüşüne kandım ya kanmaz olaydım
Amaan önemli olan karakter biliyor musun sadece dış kabuk olan içi boş insanlardan hiç kimse hoşlanmaz.

bu kocayi nerden buldun Allahini seversen, çok mu aradin..

Buyuk konusmayayim bir tanesini sadece duysam bu laflardan aninda cikaririm o adami hayatimdan..

Degil maasimi vermek..

Besbelli anali ogullu kompleks yapmislar. Ezilmisler senin altinda. Degistirmeye manipule etmeye calisiyorlar seni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…