Bi iki defa şiddetine de maruz kaldım.Kollarıma vurdu bavaklarima ,itekledi .Sonrasinda üzülüyorum ama sen hakediyorsun diyor
Özleyecigimi düşünüyorum çok severek evlendim .Oğlum iki aylık henüz ona tek başıma yetebilir mıyım düşüncesi de var tabi. Memleketimden uzakta görev yapıyorum. Boşanırsam kimsesiz kalacakmışım gibi geliyor
Şu an tayin isteme şansım yok iki üç yıl geçmesi lazım. Annemin haberi var kısmen ama .Ona kalsa bi dakika durma diyorTayin isteyin ailenizin oldugu sehre, anneniz de cocugunuza baksin. Sizin bu yasadiklarinizdan haberi var mi ailenizin?
Anneniz sizin yasadiginiz sehre gelip cocuga baksin. 2-3 sene katlanabilir benceŞu an tayin isteme şansım yok iki üç yıl geçmesi lazım. Annemin haberi var kısmen ama .Ona kalsa bi dakika durma diyor
Ben neyi hazmedemiyorum biliyor musunuz benden sonra mutlu olursa kahrolurum gibi geliyor .Çünkü çok çektirdi bana .Daha iki yıl bile olmadi evleneli ama mahfetti duygularımı hayatımı. Girdigi ortamda dikkat çeken bir insan kendiside farkında. Sürekli boşanınca göreceksin bak kimlerle oluyorum neler yaşıyorum diyerek beni kışkırtmaya çalışıyor. Bana bu kadar zulmeden insanın mutlu olmaya hakkı yokBu insanla evli kalsan eline ne geçecek ? Ömür törpüsü... Sizi Allah korusun ama stresten çok ağır hasta edebilir. Vardı benim böyle tanıdığım bir çift akıbetinizin öyle olmasından korkuyorum. Kadın (ki kendisini çok çok severdim bir büyüğümdü.) adama o kadar aşıktı ki ne yapsa affediyordu. Kayınvalidesi aşağılar o sesini çıkarmaz, eşi aşağılar sesini çıkarmaz her ay maaşını düzenli eline sayar adam para tutmaz. En sonunda kadıncağız kanser oldu ve vefat etti. Kalan aynen hayatına devam ediyor kötü insan gamsız oluyor çünkü. Umrunda değil yani... Yazarken sinirlendim. Kadın öldükten sonra evlendi, ondan da boşandı tabi her kadın eşi gibi sakin yapıda olmuyor, çoğu kadın böyle bir şeye katlanmaz. Şimdi bekar bir adam 50li yaşlarda, parası da var sürekli sevgili değiştiriyor. Olan kadıncağıza oldu. Hep aklıma geldikçe üzülürdüm ne iyi bir insandı.... Yemeden içmeden kesilirdi araları bozukken zapzayıf kalırdı. Annem zorla yemek yedirmek isterdi kendisine, önüne sofra kurardı lütfen ye, kendine iyi bak diye ama nafile, bu çok çok sorunlu bir duygu, celladına aşık olmak böyle bir şey.
Bi iki defa şiddetine de maruz kaldım.Kollarıma vurdu bavaklarima ,itekledi .Sonrasinda üzülüyorum ama sen hakediyorsun diyor
Bu duygu geçecek emin olun geçiyor. Amann ne b..k yerse yesine dönüyor kendimden biliyorum:)Ben neyi hazmedemiyorum biliyor musunuz benden sonra mutlu olursa kahrolurum gibi geliyor .Çünkü çok çektirdi bana .Daha iki yıl bile olmadi evleneli ama mahfetti duygularımı hayatımı. Girdigi ortamda dikkat çeken bir insan kendiside farkında. Sürekli boşanınca göreceksin bak kimlerle oluyorum neler yaşıyorum diyerek beni kışkırtmaya çalışıyor. Bana bu kadar zulmeden insanın mutlu olmaya hakkı yok
Ben neyi hazmedemiyorum biliyor musunuz benden sonra mutlu olursa kahrolurum gibi geliyor .Çünkü çok çektirdi bana .Daha iki yıl bile olmadi evleneli ama mahfetti duygularımı hayatımı. Girdigi ortamda dikkat çeken bir insan kendiside farkında. Sürekli boşanınca göreceksin bak kimlerle oluyorum neler yaşıyorum diyerek beni kışkırtmaya çalışıyor. Bana bu kadar zulmeden insanın mutlu olmaya hakkı yok
Tartisma degil de o, sen kendini savununca mi oluyo acaba?Mesleğim var ,güzelliğim var aklımda yerinde şükür niye bu kadar özgüvensizim bilmiyorum.Cekip gitmem lazım bu adamın yanından. Iyi olduğu zamanlar çok iyi göklere çıkıyor ama küçük bir tartışma olduğu an seytanlaşıyor. Iki kelime konuşamıyorum karşısında öfke kontrolü yok
Paranı vermeyeceksin bacım her ay eline maaşını sayarsan seni kölesi zanneder. Sen onun çalışanı mısın... madem mesleğini beğenmiyor paranı niye yiyor merhametli kocan?Merhaba arkadaşlar. Gecenin bu saatinde kriz geçirmemek için zor tutyrm kendimi .Uzun olacak üşenen arkadaşlar okumasın.Daha önce de eşim ve kaynanamla ilgili birkaç konu açmıştım . Yeni doğum yaptım. Artık kaldıramıyorum bana yapılanları . Sütüm gün be gün azalıyor . Stresten üzüntüden. Eşim manyaklık derecesinde ailesine bağlı . Annesi laf sokar bana susar.Gidip söylesem of uzatma sana demedi der ki biliyorum bana söylüyor. Kadın ruh hastası ne zaman evime gelse kavga çıkarmadan dönmüyor .Biz memleketlerine gittiğimizde de aynı şekilde . Inanılmaz şekilde laf sokuyor .Kadın bana kene diyor eşim susuyor sütü bozuk diyr yine susuyr. Tabi hep laf çakarak söylüyor bunları.Ben çok konuşkan değilim sessiz kendi halimdeyim .Ama her zaman saygiliyim. Takmış sessiz oluşuma. Yok çok konuşmalıymışım gülmeliymişim. Gezmeyi sevmiyorum. Evimde vakit geçirmek daha çok hoşuma gdyr .Farklı şehirlerde yasyrz. Ne zaman evime gelse deliler gibi her gün bir yere götürmemi istiyor . Ben de kendisine uymayınca başlıyor eşime sızlanmaya onu doldurmaya.Gidecek bir yer bulamıyor gidip durakta oturuyor. Şaka gibi kadının eve karşı fobisi var .Son gelişi lohusalık döneminde oldu .Yine kavga çıkardı tabi .Biz boşanma aşamasına geldik. Barıştık bir şekilde .Şu an eşimin memleketindeyiz bayram dolayısıyla. Bu küslük döneminde eşimin bana inanılmaz hakaretleri oldu. Geldiğin yere bak ,ailen düğünde ne altın taktı ,bir daha arabama binme ,babanin evinde bindiğin araba belliydi,bundan sonra senin ailenden kimse bu eve girmiycek,benim anneme ne hediye almışsın bugüne kadar ,millette tip yok bebek gibisiyle evleniyor öylesiyle evlensem çektiğime değerdi (Bisey çektiği de yok ),bundan sonra senin paranı da istemiyorum (her ay eline sayıyorum maaşı ),2 aylık oğlunun derdine şimdiden düşmüşsün ben de anamın oğluyum beni ondan ayıramazsın buna benzer tonla hakaret .Bu arada ben üniversite mezunuyum kendisi lise .Surekli ağzında bir okudun da adam mı oldun sıradan bir mesleğin var acaba doktor falan olsan ne yapacaktın lafı. Ki ben hiçbir zaman mesleğimle övünmedim. .Kültürlerimiz o kadar farklı ki .Ailesine hizmetçilik yapmamı bekliyor sen benim aileme ne yapıyorsun diyince kadın ve erkek bir olamaz cümlesini duyuyorum. Şimdi de tutturmuş artık sizinkilere gelip gitmem çok mesafeli olurum .Niye diyorum senden dolayı sana kinim var onlardan da soğumuşum gıcık kapıyorum diyr. Bunlar dışında merhametli bir tarafı var. Kırınca pişmanlık duyuyor. Fakat o kadar dengesiz ki benim de dengemi bozdu artık . Böyle bir insan düzelir mi zamanla ?
Alaahimm inanmiyorum yaa... merhamet dediginiz bu muydu?Bi iki defa şiddetine de maruz kaldım.Kollarıma vurdu bavaklarima ,itekledi .Sonrasinda üzülüyorum ama sen hakediyorsun diyor
Babam dayım kardeşimin eşi hepsi de normalin birer örneği.Esimin normal olmadığını biliyorum.En son kavgada susmadığım için boşanma noktasına gelindi. Bana senin memleketine gelmiyorum çocuğu alır tek başına gidersin diyince ki hep bununla tehdit ediyor ben de ilk kez tamam öyleyse ben de bayramda sizin oraya gelmiyorum dedim dememle saldırması bir olduBacım, çevrende senin hiç ‘normal’ adam nasıl olur, bir örneğin yok mu?
Yani mukayese edebileceğin, yanlışlığı geç, yaşamasının lüzumsuz olduğunu göreceğin örnek.
Baba, abi, dayı, dost, arkadaş, kuzen vs.
Hiç mi yok da bu canı çıkasıcayı ve annesi olacak pis kadına susuyorsun?
Narsist iliskiler hakkinda birseyler dinleyin. Youtube psikolog tulay kok var. Mutlaka dinleyin lutfen. Bu hissettiginizin sevgi olmadigini anlarsiniz. Es gecmeyin. Cozum onerileri de var.Evet çok hemde kör kütük aşık olup evlendim ben. Bana bunları yapınca nefret eder gibi oluyorum . Ama gerçek duyğum o değil . Içim acıyor ayrılık fikrinde bile.Ama sonra düşünüyorum bunca hakarete rağmen yanındayım artık bana bir saygısının kaldığını düşünmüyorum
Evet doğrusu tartışma aşamasında bile olmuyoruz henüz. Kendimi savunmaya başladığım an çıldırıyor. Bana diyor ki savunurken sert konuşuyorsun benimle öyle konuşamaz öyle bakamazsın. Şaka gibi kendimi savunurken çiçek falan uzatma mi bekliyor heraldeTartisma degil de o, sen kendini savununca mi oluyo acaba?
Bekliyormuş dediğine göre. Eşimi gören herkes beğenir. Çok ta sevgilisi olmuş. Ona güveniyor . Ben de görünüşüne kandım ya kanmaz olaydımParanı vermeyeceksin bacım her ay eline maaşını sayarsan seni kölesi zanneder. Sen onun çalışanı mısın... madem mesleğini beğenmiyor paranı niye yiyor merhametli kocan?
Millette tip yok bebek gibisiyle evleniyor ne demek acaba.
Bebek gibisi de kollarını(!) açmış onu bekliyordu (argolu okuyunuz)
Sinir etti ya beni.
Siddetle tulay kok un narsist iliskilerle alakali videolari var onlari dinleyin. En dogru sekilde, neyin ne oldugunu daha guzel anlayacaksiniz. O zaman dedigime hak vereceksinizEvet doğrusu tartışma aşamasında bile olmuyoruz henüz. Kendimi savunmaya başladığım an çıldırıyor. Bana diyor ki savunurken sert konuşuyorsun benimle öyle konuşamaz öyle bakamazsın. Şaka gibi kendimi savunurken çiçek falan uzatma mi bekliyor heralde
Amaan önemli olan karakter biliyor musun sadece dış kabuk olan içi boş insanlardan hiç kimse hoşlanmaz.Bekliyormuş dediğine göre. Eşimi gören herkes beğenir. Çok ta sevgilisi olmuş. Ona güveniyor . Ben de görünüşüne kandım ya kanmaz olaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?