- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.959
- 248
Ben neyi hazmedemiyorum biliyor musunuz benden sonra mutlu olursa kahrolurum gibi geliyor .Çünkü çok çektirdi bana .Daha iki yıl bile olmadi evleneli ama mahfetti duygularımı hayatımı. Girdigi ortamda dikkat çeken bir insan kendiside farkında. Sürekli boşanınca göreceksin bak kimlerle oluyorum neler yaşıyorum diyerek beni kışkırtmaya çalışıyor. Bana bu kadar zulmeden insanın mutlu olmaya hakkı yok
Narsist kisilik bozuklugu.. seni de kendiyle dibe cekiyor manipule ederek. Arastir, paikologa danis, burada konular var onlari oku.. bu adam asla sana yuz guldurmez. Aklin varsa bosan.Mesleğim var ,güzelliğim var aklımda yerinde şükür niye bu kadar özgüvensizim bilmiyorum.Cekip gitmem lazım bu adamın yanından. Iyi olduğu zamanlar çok iyi göklere çıkıyor ama küçük bir tartışma olduğu an seytanlaşıyor. Iki kelime konuşamıyorum karşısında öfke kontrolü yok
Adam narasist kisilik bozuklugunda.. belki sosyapat..Psikologa git deki
Değer görmediğim ilişkide duruyorum de
O sana özgüven, özbenlik terapisi uygulasın
Bir kaç psikoloğa git
Tedavi almazsan bu şerefsiz seni kendine bağımlı etmiş
Ayrılsan bile geri dönersin o yüzden uzman yardımı şart
Birinden memnun kalmazsan diğerine git
Sen eziyet görüyorsun
Hayvanlar bile bağırılan vurulan yerden kaçarlar
Acilen saygıya ihtiyacın olduğu eski gücünğ alacağın derecede kendini sevmen lazım
Bana en baştan beri söylediği şey manken gibi kızlarla takildim seninle huyun suyun için evlendim kara kaşın gözün için değil . Bosanirsakta koluma takarım öyle birini çok ta mutlu olurum dyr. Ben de şunu anlayamadım o kadar güzel özgüvenli olan bir insan senin gibi bir geçimsizle ne yapsınHanim hanimcik sessizim diyosun, maasin var, cocuk dogurmussun adama..
Su muameleyi laflari sineye ceken kadin bulmus.
Insan gibi insandan anlayip da seninle gecinemiyorsa..
Baskasiyla mutlu olur.. kimle olur soyleyeyim;
Ortaokul, lise mezunu.. en az anasi kadar cazgir, lafa lafla cevap veren.. kadini evden kovan, tuvalete degil bunlarin tepelerine hacetini gören, sen getir ben yiyecegim diye para harcayan.. sirretin biriyle mutlu olur.
Oylesi yaranir senin kocan gibi ‘adam’ olamamisa..
Sana da yazik. Manipulasyona geliyorsun. O baskasiyla mutlu olcam gor bak deyince aa uzulurum diyosun.
Senin begenmedigin beni basina tac yapacak adam cok ben de baskasiyla mutlu olurum. Insan gibi insan bulurum seni de yakisiklisin diye begendim keske karakterine bakip evlenseydim. Cocuguna baba olacak cok sen de haftada iki gun gorecegim diye catlarsin
de bakalim kiymete biniyor musun binmiyor musun.
Bana en baştan beri söylediği şey manken gibi kızlarla takildim seninle huyun suyun için evlendim kara kaşın gözün için değil . Bosanirsakta koluma takarım öyle birini çok ta mutlu olurum dyr. Ben de şunu anlayamadım o kadar güzel özgüvenli olan bir insan senin gibi bir geçimsizle ne yapsın
Bana en baştan beri söylediği şey manken gibi kızlarla takildim seninle huyun suyun için evlendim kara kaşın gözün için değil . Bosanirsakta koluma takarım öyle birini çok ta mutlu olurum dyr. Ben de şunu anlayamadım o kadar güzel özgüvenli olan bir insan senin gibi bir geçimsizle ne yapsın
Elinde ondan baska bir sey yok ne yapsin narsist. O malzemeyi kullaniyor. Dediginiz gibi yakisikliligina kanan gelmis. Ic yuzunu goren gitmis. Konu sahibinin basi yanmis yana yana.Bir şey demek istiyorum, manken gibi kızlar neylesin kültürsüz, parasız adamı. Birinden birini arıyoruz illa ki. Valla kusura bakmayın herkesin canı tatlı böylesine biriyle kimse ciddi bir ilişki düşünmez. Ha muhabbeti iyidir belki iyi bir yanı vardır o kızlar da biraz takılıp sonra onun ne olduğunu çözüp anında bırakmışlardır. O kızın onunla olduğunu gören başka bir kız da adamda gizemli bir şeyin olduğuna ergence kendini inandırmış bir süre takıldıktan sonra o da anlayıp bırakmıştır böyle böyle geçmişteki sevgili listesi kabarıktır. Liseden mezun olabilmiş ama lise kafasından da çıkamamış, sahip olduğu kız arkadaş/ilişki sayısıyla övünen kaldı mı bu devirde ya ?
Çünkü kocası onu çok seviyor ve özünde iyi İnsan.bebeğini babasız bırakamaz. Elalem ne der diye korkuyor.Bu embesil adam bunca hakareti asagılamayı sıralarken sadece 'neden' mı diyorsun?
..ktır cekemıyor musun?
Bı de Noldugu belli ailece, Bosanma asamasındayken ne oldu da geri dondun merak ettim?
Bipolar bozukluğu olabilir mi?Merhaba arkadaşlar. Gecenin bu saatinde kriz geçirmemek için zor tutyrm kendimi .Uzun olacak üşenen arkadaşlar okumasın.Daha önce de eşim ve kaynanamla ilgili birkaç konu açmıştım . Yeni doğum yaptım. Artık kaldıramıyorum bana yapılanları . Sütüm gün be gün azalıyor . Stresten üzüntüden. Eşim manyaklık derecesinde ailesine bağlı . Annesi laf sokar bana susar.Gidip söylesem of uzatma sana demedi der ki biliyorum bana söylüyor. Kadın ruh hastası ne zaman evime gelse kavga çıkarmadan dönmüyor .Biz memleketlerine gittiğimizde de aynı şekilde . Inanılmaz şekilde laf sokuyor .Kadın bana kene diyor eşim susuyor sütü bozuk diyr yine susuyr. Tabi hep laf çakarak söylüyor bunları.Ben çok konuşkan değilim sessiz kendi halimdeyim .Ama her zaman saygiliyim. Takmış sessiz oluşuma. Yok çok konuşmalıymışım gülmeliymişim. Gezmeyi sevmiyorum. Evimde vakit geçirmek daha çok hoşuma gdyr .Farklı şehirlerde yasyrz. Ne zaman evime gelse deliler gibi her gün bir yere götürmemi istiyor . Ben de kendisine uymayınca başlıyor eşime sızlanmaya onu doldurmaya.Gidecek bir yer bulamıyor gidip durakta oturuyor. Şaka gibi kadının eve karşı fobisi var .Son gelişi lohusalık döneminde oldu .Yine kavga çıkardı tabi .Biz boşanma aşamasına geldik. Barıştık bir şekilde .Şu an eşimin memleketindeyiz bayram dolayısıyla. Bu küslük döneminde eşimin bana inanılmaz hakaretleri oldu. Geldiğin yere bak ,ailen düğünde ne altın taktı ,bir daha arabama binme ,babanin evinde bindiğin araba belliydi,bundan sonra senin ailenden kimse bu eve girmiycek,benim anneme ne hediye almışsın bugüne kadar ,millette tip yok bebek gibisiyle evleniyor öylesiyle evlensem çektiğime değerdi (Bisey çektiği de yok ),bundan sonra senin paranı da istemiyorum (her ay eline sayıyorum maaşı ),2 aylık oğlunun derdine şimdiden düşmüşsün ben de anamın oğluyum beni ondan ayıramazsın buna benzer tonla hakaret .Bu arada ben üniversite mezunuyum kendisi lise .Surekli ağzında bir okudun da adam mı oldun sıradan bir mesleğin var acaba doktor falan olsan ne yapacaktın lafı. Ki ben hiçbir zaman mesleğimle övünmedim. .Kültürlerimiz o kadar farklı ki .Ailesine hizmetçilik yapmamı bekliyor sen benim aileme ne yapıyorsun diyince kadın ve erkek bir olamaz cümlesini duyuyorum. Şimdi de tutturmuş artık sizinkilere gelip gitmem çok mesafeli olurum .Niye diyorum senden dolayı sana kinim var onlardan da soğumuşum gıcık kapıyorum diyr. Bunlar dışında merhametli bir tarafı var. Kırınca pişmanlık duyuyor. Fakat o kadar dengesiz ki benim de dengemi bozdu artık . Böyle bir insan düzelir mi zamanla ?
Bipolar bozukluk hakkında çok bilgi sahibi değilim ama aynen yazdığım gibi .Yapıyor o evreden sonrası bekleme daha sonrasında da acıma evresine geçiyorBipolar bozukluğu olabilir mi?
Bu kadar kötülüğü var, bir de merhametli, pişman olan yanı var diyorsunuz. Bu dengesiz davranışları sizin de minik bebeğinizin de dengenizi bozar muhakkak.
Varsa tedavi yoluna gidilmeli.
Allah kurtarsın, tutarsız insan çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?