Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi aile terapistine gitsek .Belki bir uzman söyleyince kendisinde olan hatalrı farkeder

Acı ama gerçek değişmez buna benzeride başımda var bende konu açacağım tekrar insan burda konusunca rahatlıyor o kadar bunaltıyorlar kı seni resmen delirtmek için çabbalıyorlar . Yapma benımde başımdan geçiyor evlendıkten somra cok degıstı hala daha da o şekilde sütümü düşünmedim düşünirsrm kesilirdi maşallah onu kafama takmamaya calıştım 2,5 yasında daha yenı sutten kestim. Ne yapabilriiz elden ne gelir bende uni mezunuyym o degıl ama hoc ıma da bulunmam ama o sankı bn okumamısım gobı davranır bılgılı onu kullanır esnaf kendısı zekası ıyı bunu kullanıyor değişmezler maalesef ya aıle kökten yok olup bize kalacak anca o zaman belkı degısır ama o da degısmez kader imtihan diyorum ben boşanıp gitsek neye cözum var çocuk var ömür boyu yine onun yüzünü ve sorunlarını göreceksin yakandan dusmez baskasıyla evlensen hoc huzurun olmaz ondan cocugun var cunku kendı secımlerımızın kurbanıyız dıyorum kendıme elden ne gelır cıglık atsanda anlayan yokkk

Ya düzelirse düşüncesi,niye daha çok sabretmedim der mıyım düşüncesi,benden sonra mutlu olursa yaptıkları yanına kâr kalacak düşüncesi kafamda hep bunlar var.
Şu forumdaki konuları azıcık takip edin, hiç sabrettim sabrımın sonunda kocam evine bana bağlandı hayatımız mükemmel oldu diyen bir konu bulabilecek misiniz, konular hep yıllarımı verdim, onca fedakarlık ettim 10 yılın sonunda beni aldattı boşanıyoruz, dövdü sustum sövdü sustum hep alttan aldım yine de terkedildim. Sizin sonunuz da ne yazıkki böyle olacak, eşini sevmeyen adamın gözü çocuğunu hiç görmüyor, maalesef kendinize ve bebeğinize yapıyorsunuz, onu da bu sağlıksız ortamda büyüterek sağlıklı bir birey olma şansını elinden alıyorsunuz

Ben söyledim zaten senin tekrar evleneceğini biliyrm bu çocuğu senin evine göndermem üvey anneyle iki gün bile kalmasına izin vermem dedim. Bana o zaman sende evlenmeyeceksin dyr. Çocuğu da dışarda görürmüş . Eminim şimdi böyle dediği çocuğu evde kalsın diye yapmadığını bırakmaz bana

Biliyorum .Adam ederim ben seni bu evde yaşasamda adam olmazsan çekmem o davayı dedi . Artık gurur onur hiçbir şeyim kalmadı
Bak güzel kardeşim sen diyorsun. Sürekli tehdit ediyor seni. Ağlayıp yalvaracağına bir kere de restini gör. Tamam de. Git ailenin yanına. Bir ay, beş ay, bir yıl sık dişini. Bu silahı elinden al. Seni her boşanmayla tehdit ettiğinde tamam işlemleri başlat de.
Düzelmezse, ayrılmak istemiyorsan o zaman tıpış tıpış geri gidersin, aynı düzeni sürdürürsün.

Kk da değil ama çevremde gördüm. 10-20 yılın sonunda akıllanıyor bazı herifler. Ama nasıl? Ana babası ya rahmetli oluyor, ya da köşesine çekiliyor. Kardeşler de kendi derdine dalıyor. Elindeki kadından iyisini de bulamayınca yaşlılığımda kim bakar korkusundan yumuşayıveriyorlar. Kadının başında sinir stresten mütevellit hastalıklar, uyuz bi koca, çocukların büyüdükçe ağırlaşmış sorumlulukları kalıyor. Değer mi? Bence değmez.

tam nokta atışı yapmışsın ve çok doğru bir gözlem

Yahu çocuğu kucağına bile almıyormuş. Boşanınca yüzüne bile bakmayacak.

Yahu çocuğu kucağına bile almıyormuş. Boşanınca yüzüne bile bakmayacak.
Eve geldiğimizden beri başından ayrılmıyor. Oğlusum oğluşum diye geziniyr evde .Onda şunu farkettn bana kin öfke duyduğunda çocuğa da yaklasmiyor .Açıklamasi şu sen onu da bana düşman edeceksin

Beğenip aşık olsa ne olacak bu huyları var olduktan sonra .Siz yanlış noktada takılı kalmışsınız
Sizi beğenmeyen, size aşık olmayan adam davranışlarını sizin için değiştirmez. Burada bir sürü kadın sizin için kendini paraladı. Gururunuzu, öz saygınızı kaybettiniz. Ne güzel öğretmensiniz. Çekip gidecek kadar güçlüsünüz isterseniz. Eminim güzelsinizdir de. İsteseniz size gerçekten değer veren, sizi dünyanın en güzel kadını olarak görecek birini bulabilirsiniz.Böyle bir adam için bu kadar küçük düşmeye değer mi? Çok güzel bir söz var “Gitmek isteyeni zincirle bağlasan durduramazsın, kalmak isteyene pamuk ipliği yeter.”

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…