Bi aile terapistine gitsek .Belki bir uzman söyleyince kendisinde olan hatalrı farkederHoşgeldinRutky
Keşke verdiğiniz değeri bulabilseydiniz bu evlilikte, umarım bu kararınız ilerde daha vahim sonuçlara yol açmaz.
Bu konuya artık yorum yapacak bir şey kalmadı, hakkınızda hayırlısı olsun.
Çok safsın çokDişli bir kadın mi kendisi sen değil başkasıyla evli olsam kesip assagi atardım diyen bir karakter
Acı ama gerçek değişmez buna benzeride başımda var bende konu açacağım tekrar insan burda konusunca rahatlıyor o kadar bunaltıyorlar kı seni resmen delirtmek için çabbalıyorlar . Yapma benımde başımdan geçiyor evlendıkten somra cok degıstı hala daha da o şekilde sütümü düşünmedim düşünirsrm kesilirdi maşallah onu kafama takmamaya calıştım 2,5 yasında daha yenı sutten kestim. Ne yapabilriiz elden ne gelir bende uni mezunuyym o degıl ama hoc ıma da bulunmam ama o sankı bn okumamısım gobı davranır bılgılı onu kullanır esnaf kendısı zekası ıyı bunu kullanıyor değişmezler maalesef ya aıle kökten yok olup bize kalacak anca o zaman belkı degısır ama o da degısmez kader imtihan diyorum ben boşanıp gitsek neye cözum var çocuk var ömür boyu yine onun yüzünü ve sorunlarını göreceksin yakandan dusmez baskasıyla evlensen hoc huzurun olmaz ondan cocugun var cunku kendı secımlerımızın kurbanıyız dıyorum kendıme elden ne gelır cıglık atsanda anlayan yokkkMerhaba arkadaşlar. Gecenin bu saatinde kriz geçirmemek için zor tutyrm kendimi .Uzun olacak üşenen arkadaşlar okumasın.Daha önce de eşim ve kaynanamla ilgili birkaç konu açmıştım . Yeni doğum yaptım. Artık kaldıramıyorum bana yapılanları . Sütüm gün be gün azalıyor . Stresten üzüntüden. Eşim manyaklık derecesinde ailesine bağlı . Annesi laf sokar bana susar.Gidip söylesem of uzatma sana demedi der ki biliyorum bana söylüyor. Kadın ruh hastası ne zaman evime gelse kavga çıkarmadan dönmüyor .Biz memleketlerine gittiğimizde de aynı şekilde . Inanılmaz şekilde laf sokuyor .Kadın bana kene diyor eşim susuyor sütü bozuk diyr yine susuyr. Tabi hep laf çakarak söylüyor bunları.Ben çok konuşkan değilim sessiz kendi halimdeyim .Ama her zaman saygiliyim. Takmış sessiz oluşuma. Yok çok konuşmalıymışım gülmeliymişim. Gezmeyi sevmiyorum. Evimde vakit geçirmek daha çok hoşuma gdyr .Farklı şehirlerde yasyrz. Ne zaman evime gelse deliler gibi her gün bir yere götürmemi istiyor . Ben de kendisine uymayınca başlıyor eşime sızlanmaya onu doldurmaya.Gidecek bir yer bulamıyor gidip durakta oturuyor. Şaka gibi kadının eve karşı fobisi var .Son gelişi lohusalık döneminde oldu .Yine kavga çıkardı tabi .Biz boşanma aşamasına geldik. Barıştık bir şekilde .Şu an eşimin memleketindeyiz bayram dolayısıyla. Bu küslük döneminde eşimin bana inanılmaz hakaretleri oldu. Geldiğin yere bak ,ailen düğünde ne altın taktı ,bir daha arabama binme ,babanin evinde bindiğin araba belliydi,bundan sonra senin ailenden kimse bu eve girmiycek,benim anneme ne hediye almışsın bugüne kadar ,millette tip yok bebek gibisiyle evleniyor öylesiyle evlensem çektiğime değerdi (Bisey çektiği de yok ),bundan sonra senin paranı da istemiyorum (her ay eline sayıyorum maaşı ),2 aylık oğlunun derdine şimdiden düşmüşsün ben de anamın oğluyum beni ondan ayıramazsın buna benzer tonla hakaret .Bu arada ben üniversite mezunuyum kendisi lise .Surekli ağzında bir okudun da adam mı oldun sıradan bir mesleğin var acaba doktor falan olsan ne yapacaktın lafı. Ki ben hiçbir zaman mesleğimle övünmedim. .Kültürlerimiz o kadar farklı ki .Ailesine hizmetçilik yapmamı bekliyor sen benim aileme ne yapıyorsun diyince kadın ve erkek bir olamaz cümlesini duyuyorum. Şimdi de tutturmuş artık sizinkilere gelip gitmem çok mesafeli olurum .Niye diyorum senden dolayı sana kinim var onlardan da soğumuşum gıcık kapıyorum diyr. Bunlar dışında merhametli bir tarafı var. Kırınca pişmanlık duyuyor. Fakat o kadar dengesiz ki benim de dengemi bozdu artık . Böyle bir insan düzelir mi zamanla ?
Götürebilirseniz bi deneyin tabi.Bi aile terapistine gitsek .Belki bir uzman söyleyince kendisinde olan hatalrı farkeder
Söylenenlere bakılırsa öyleyim demek ki .Kendisi küçük bi tartışmada bile gözü dönüp saldırdığı için ben inandm hep söylediklerineÇok safsın çok
Seni yetiştireceğin çocuğa acıyorum
Şu forumdaki konuları azıcık takip edin, hiç sabrettim sabrımın sonunda kocam evine bana bağlandı hayatımız mükemmel oldu diyen bir konu bulabilecek misiniz, konular hep yıllarımı verdim, onca fedakarlık ettim 10 yılın sonunda beni aldattı boşanıyoruz, dövdü sustum sövdü sustum hep alttan aldım yine de terkedildim. Sizin sonunuz da ne yazıkki böyle olacak, eşini sevmeyen adamın gözü çocuğunu hiç görmüyor, maalesef kendinize ve bebeğinize yapıyorsunuz, onu da bu sağlıksız ortamda büyüterek sağlıklı bir birey olma şansını elinden alıyorsunuzYa düzelirse düşüncesi,niye daha çok sabretmedim der mıyım düşüncesi,benden sonra mutlu olursa yaptıkları yanına kâr kalacak düşüncesi kafamda hep bunlar var.
Aynen belki terapiste gidince birden size deli divane aşık olur. Sizi beğenmeyen adam birden beğenmeye başlar dimiBi aile terapistine gitsek .Belki bir uzman söyleyince kendisinde olan hatalrı farkeder
Ben söyledim zaten senin tekrar evleneceğini biliyrm bu çocuğu senin evine göndermem üvey anneyle iki gün bile kalmasına izin vermem dedim. Bana o zaman sende evlenmeyeceksin dyr. Çocuğu da dışarda görürmüş . Eminim şimdi böyle dediği çocuğu evde kalsın diye yapmadığını bırakmaz banaAcı ama gerçek değişmez buna benzeride başımda var bende konu açacağım tekrar insan burda konusunca rahatlıyor o kadar bunaltıyorlar kı seni resmen delirtmek için çabbalıyorlar . Yapma benımde başımdan geçiyor evlendıkten somra cok degıstı hala daha da o şekilde sütümü düşünmedim düşünirsrm kesilirdi maşallah onu kafama takmamaya calıştım 2,5 yasında daha yenı sutten kestim. Ne yapabilriiz elden ne gelir bende uni mezunuyym o degıl ama hoc ıma da bulunmam ama o sankı bn okumamısım gobı davranır bılgılı onu kullanır esnaf kendısı zekası ıyı bunu kullanıyor değişmezler maalesef ya aıle kökten yok olup bize kalacak anca o zaman belkı degısır ama o da degısmez kader imtihan diyorum ben boşanıp gitsek neye cözum var çocuk var ömür boyu yine onun yüzünü ve sorunlarını göreceksin yakandan dusmez baskasıyla evlensen hoc huzurun olmaz ondan cocugun var cunku kendı secımlerımızın kurbanıyız dıyorum kendıme elden ne gelır cıglık atsanda anlayan yokkk
Bak güzel kardeşim sen diyorsun. Sürekli tehdit ediyor seni. Ağlayıp yalvaracağına bir kere de restini gör. Tamam de. Git ailenin yanına. Bir ay, beş ay, bir yıl sık dişini. Bu silahı elinden al. Seni her boşanmayla tehdit ettiğinde tamam işlemleri başlat de.Biliyorum .Adam ederim ben seni bu evde yaşasamda adam olmazsan çekmem o davayı dedi . Artık gurur onur hiçbir şeyim kalmadı
Kk da değil ama çevremde gördüm. 10-20 yılın sonunda akıllanıyor bazı herifler. Ama nasıl? Ana babası ya rahmetli oluyor, ya da köşesine çekiliyor. Kardeşler de kendi derdine dalıyor. Elindeki kadından iyisini de bulamayınca yaşlılığımda kim bakar korkusundan yumuşayıveriyorlar. Kadının başında sinir stresten mütevellit hastalıklar, uyuz bi koca, çocukların büyüdükçe ağırlaşmış sorumlulukları kalıyor. Değer mi? Bence değmez.Şu forumdaki konuları azıcık takip edin, hiç sabrettim sabrımın sonunda kocam evine bana bağlandı hayatımız mükemmel oldu diyen bir konu bulabilecek misiniz, konular hep yıllarımı verdim, onca fedakarlık ettim 10 yılın sonunda beni aldattı boşanıyoruz, dövdü sustum sövdü sustum hep alttan aldım yine de terkedildim. Sizin sonunuz da ne yazıkki böyle olacak, eşini sevmeyen adamın gözü çocuğunu hiç görmüyor, maalesef kendinize ve bebeğinize yapıyorsunuz, onu da bu sağlıksız ortamda büyüterek sağlıklı bir birey olma şansını elinden alıyorsunuz
Bir kez soyledim ikna olur gibi oldu.Sabah kalktı ben gitmyrm ben de hata yok ki niye gideyim dyr. Kafayı yedirtecek vanaGötürebilirseniz bi deneyin tabi.
tam nokta atışı yapmışsın ve çok doğru bir gözlemKk da değil ama çevremde gördüm. 10-20 yılın sonunda akıllanıyor bazı herifler. Ama nasıl? Ana babası ya rahmetli oluyor, ya da köşesine çekiliyor. Kardeşler de kendi derdine dalıyor. Elindeki kadından iyisini de bulamayınca yaşlılığımda kim bakar korkusundan yumuşayıveriyorlar. Kadının başında sinir stresten mütevellit hastalıklar, uyuz bi koca, çocukların büyüdükçe ağırlaşmış sorumlulukları kalıyor. Değer mi? Bence değmez.
Ohooooo.Bir kez soyledim ikna olur gibi oldu.Sabah kalktı ben gitmyrm ben de hata yok ki niye gideyim dyr. Kafayı yedirtecek vana
Yahu çocuğu kucağına bile almıyormuş. Boşanınca yüzüne bile bakmayacak.Ben söyledim zaten senin tekrar evleneceğini biliyrm bu çocuğu senin evine göndermem üvey anneyle iki gün bile kalmasına izin vermem dedim. Bana o zaman sende evlenmeyeceksin dyr. Çocuğu da dışarda görürmüş . Eminim şimdi böyle dediği çocuğu evde kalsın diye yapmadığını bırakmaz bana
Beğenip aşık olsa ne olacak bu huyları var olduktan sonra .Siz yanlış noktada takılı kalmışsınızAynen belki terapiste gidince birden size deli divane aşık olur. Sizi beğenmeyen adam birden beğenmeye başlar dimi
Eve geldiğimizden beri başından ayrılmıyor. Oğlusum oğluşum diye geziniyr evde .Onda şunu farkettn bana kin öfke duyduğunda çocuğa da yaklasmiyor .Açıklamasi şu sen onu da bana düşman edeceksinYahu çocuğu kucağına bile almıyormuş. Boşanınca yüzüne bile bakmayacak.
Sizi beğenmeyen, size aşık olmayan adam davranışlarını sizin için değiştirmez. Burada bir sürü kadın sizin için kendini paraladı. Gururunuzu, öz saygınızı kaybettiniz. Ne güzel öğretmensiniz. Çekip gidecek kadar güçlüsünüz isterseniz. Eminim güzelsinizdir de. İsteseniz size gerçekten değer veren, sizi dünyanın en güzel kadını olarak görecek birini bulabilirsiniz.Böyle bir adam için bu kadar küçük düşmeye değer mi? Çok güzel bir söz var “Gitmek isteyeni zincirle bağlasan durduramazsın, kalmak isteyene pamuk ipliği yeter.”Beğenip aşık olsa ne olacak bu huyları var olduktan sonra .Siz yanlış noktada takılı kalmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?