Ben zaten hesabı komple kapatcamda. Üzülüyorum aslnda kendisini bu kadar ezdirmesine güzellikle söylediler anlamadı. Belki böyle söylense anlar dedim yine yok. Bütün çözüm yollarına kapattı kendisini.. E kal kocanın.yannda ye dayağını otur aşağıya suçla dur kayınvalideni ne diyelim ne.yapalım..Banlanmaya değmez gerçekten. Banım yeni açıldı ve çok pişman oldum şu konu ve konu sahibi için banlandığıma.
İstediğim konuya yazmakta özgürümAma bak yine gelmişsin konuya niye ?yine banlanalım diye mi
Senden sonra mutlu olsa ne olur sen mutlu değilsin şuan.Ya düzelirse düşüncesi,niye daha çok sabretmedim der mıyım düşüncesi,benden sonra mutlu olursa yaptıkları yanına kâr kalacak düşüncesi kafamda hep bunlar var.
O zaman ya yalvaracaksanız, ya ağlayacaksınız ya da gururlu her kadın gibi öyle boşanılmaz Böyle boşanılır diyeceksinizEvet açtı benim boşanmak istemediğimi biliyr ama
Dişli bir kadın mi kendisi sen değil başkasıyla evli olsam kesip assagi atardım diyen bir karakterSenden sonra mutlu olsa ne olur sen mutlu değilsin şuan.
Senden sonra, kendini ezdirmeyen, dişli bir kadına denk gelirse eşin çok farklı da olabilir şuan ki halinden. Çünkü senin saygı duyulacak bir tarafın yok.
Düzelir mi umudunu, dava açtım dediğinde çocuğu alıp ailenin yanına gitmeyerek kaybettin zaten farkında değilsin.
Hayır hissetmeyecek.Ya siz çok acımazsınız gerçekten . Kendi canımdan çıkanı düşünmüyor olabilir miyim.Belki düzelir umudundayim ben . Babasız büyüse daha mi iyi .O zaman kendisini hep eksik hissedecek
O kısmi geçtik.Cumartesi yine boşanma konusunu açtı anlaşmalı ayrılalım dedi . Benim ağlamalarim onun bağrışmaları o günde öyle geçtiO zaman ya yalvaracaksanız, ya ağlayacaksınız ya da gururlu her kadın gibi öyle boşanılmaz Böyle boşanılır diyeceksiniz
İyi de zaten iyi bir babası olmayacak ki. Annesini üzen bir baba... bu forumda kaç kadın var böyle babası olduğu için keşke hiç olmasaydı diyen. Ben dahil. Çocuğunuzu düşünüyorsanız dik durun ve boşanın. Adam gemileri yakmış, belkş çoktan başka başka hayallerin peşine düştü. O çocuğu umursamıyor da siz neden hala aynı ev ortamı olsun diyorsunuz. Olmuyorsa bırakın artık. Size de yazık yahu.Ya siz çok acımazsınız gerçekten . Kendi canımdan çıkanı düşünmüyor olabilir miyim.Belki düzelir umudundayim ben . Babasız büyüse daha mi iyi .O zaman kendisini hep eksik hissedecek
O kısmi geçtik.Cumartesi yine boşanma konusunu açtı anlaşmalı ayrılalım dedi . Benim ağlamalarim onun bağrışmaları o günde öyle geçti
Davayı açtı. Cumartesi anlasmali boşanalım zaten davayı açtım uzamasın dedi . Ben ağlamaya başladım o bağırmaya ailesi falan aradı onu da beni de .Eşim adam olacksn dyr sanki o değilde ben suçluymuşum gibiAdamın boşanma davasını açtığına inanmıyorum. Konu sahibi kendisi söyledi en ufak tartışmada bunu diyormuş zaten. Boşarım seni.
Açıkçası kadının kullanması gereken resti ele geçirmiş adam. Sürekli boşanmakla tehdit ediyor. Konu sahibide aman beni boşamasın diye sindikçe siniyor. Bu durumda adamın eli güçleniyor tabi.
Adam kompleks sahibi. Karısının her şeyini kıskanıyor. Eğitiminden, fiziğine kadar ama bu sevgi kıskanması değil. Hastalıklı bir kıskanma. O yüzden sürekli aşağılayıp hıncını alıyor. Bu döngü böyle sürüp gidecek. Kimse kimseyi boşamaz bu evlilikte. Benim diyen psikolog ve psikiyatr düzeltemez bu durumu. Freud mezardan çıkıp gelse yine bir şey yapamaz.
Adli tatil var. 1 eylülde açılıyor mahkemeler.Davayı açtı. Cumartesi anlasmali boşanalım zaten davayı açtım uzamasın dedi . Ben ağlamaya başladım o bağırmaya ailesi falan aradı onu da beni de .Eşim adam olacksn dyr sanki o değilde ben suçluymuşum gibi
Biliyorum .Adam ederim ben seni bu evde yaşasamda adam olmazsan çekmem o davayı dedi . Artık gurur onur hiçbir şeyim kalmadıAdli tatil var. 1 eylülde açılıyor mahkemeler.
O errrrrrkeği öyle bir kuzu yaparlar ki. Bakar bakar şaşarsınız. Kesip atarmış balkondan aşağı. Peh! Herkesi evdeki kadıncağız gibi sanmasın.Dişli bir kadın mi kendisi sen değil başkasıyla evli olsam kesip assagi atardım diyen bir karakter
Boşanmak istemiyorsanız kapatacaksınız ağzınızı, serileceksiniz anacığının ayakları altına.Biliyorum .Adam ederim ben seni bu evde yaşasamda adam olmazsan çekmem o davayı dedi . Artık gurur onur hiçbir şeyim kalmadı
Siz eşimden çok beni suçlu görüyorsunuz inanamyrm yaAdam yarın bir gün başkasının elini tutup karşınıza çıkarsa buraya aldatıldım diye ağlayarak konu açmayın. Sırf boşanmamak için çocuğunu kullanmaz bir insan. Yazık, günah!
Adam ayrılmak istiyor yahu 2 aylık bebeğinize rağmen, siz ağlayıp sızlayıp gün mü geçiriyorsunuz?O kısmi geçtik.Cumartesi yine boşanma konusunu açtı anlaşmalı ayrılalım dedi . Benim ağlamalarim onun bağrışmaları o günde öyle geçti
Siz öyle sanın.Dişli bir kadın mi kendisi sen değil başkasıyla evli olsam kesip assagi atardım diyen bir karakter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?