Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Banlanmaya değmez gerçekten. Banım yeni açıldı ve çok pişman oldum şu konu ve konu sahibi için banlandığıma.
Ben zaten hesabı komple kapatcamda. Üzülüyorum aslnda kendisini bu kadar ezdirmesine güzellikle söylediler anlamadı. Belki böyle söylense anlar dedim yine yok. Bütün çözüm yollarına kapattı kendisini.. E kal kocanın.yannda ye dayağını otur aşağıya suçla dur kayınvalideni ne diyelim ne.yapalım..

Ya düzelirse düşüncesi,niye daha çok sabretmedim der mıyım düşüncesi,benden sonra mutlu olursa yaptıkları yanına kâr kalacak düşüncesi kafamda hep bunlar var.
Senden sonra mutlu olsa ne olur sen mutlu değilsin şuan.

Senden sonra, kendini ezdirmeyen, dişli bir kadına denk gelirse eşin çok farklı da olabilir şuan ki halinden. Çünkü senin saygı duyulacak bir tarafın yok.

Düzelir mi umudunu, dava açtım dediğinde çocuğu alıp ailenin yanına gitmeyerek kaybettin zaten farkında değilsin.

Son düzenleme:
Konuna son yorumum olsun.

Fazlaca yazıp sizi amacım ne kırmak ne de üzmek öncelikle bunu belirtmek istiyorum.

Şuradan bakınca bile acı çektiğiniz çok belli oluyor ama nato mermer, nato kafa şekliyle hareket ediyorsunuz, farkında mısınız ?
İnsanlar değişmek için bazı olaylar ya da durumlara ihtiyaç duyar.

Değişmek dediğimiz sihirli değnek değince hoop aniden olan bir şey degil.

Kademe kademe ilerler ya da olduğu yerde öylece kalır.

Siz değişmesi için ya da kendi çabalarınla değiştirmekten ziyade doğurmuş olduğun evladınla vakit geçirdikçe düzeleceğine bu durumun değişeceğine kanaat etmişsiniz.

Değişmek demek önce karşımızdaki kişiye duyduğumuz saygı ile başlar ve harmanlanır.

Azıcık muhakeme yeteneği olan her insan oturup '' Ben ne yapıyorum ya '' demekle başlar işe.
Sizde ise durum tam tersi.

Eşinin mayasında olan karakterinin annesi hasebiyle baskın olduğunu dillendirip, değişmesindeki en büyük rolü sahibi oldugunuz evladınıza yıkıyorsunuz.

El kadar bebe varlığıyla bile bu evliliğin temelindeki dinamitin patlamasına engel olamamışsa varın gerisini siz düşünün.

Eşinizin boşanma davasını açtığını bile bile hala o evde olmanız onu yüzlerce kez haklı çıkarıyor.

Adam ''İstemiyorum'' dedikçe aslında annesi yüzünden diye ikna olmuşluğunuzun onun nazarında hiç bir anlam ifade etmediğini göremiyorsunuz.

Aynı evin içinde bile olmanız onu vazgeçirmemiş.

Annesi bu evlilik devam ettiği sürece sizin içinizde olacak, biliyorsun değil mi ?

Çünkü annesi değişmeyecek ve haliyle belirli bir yaşa gelmiş adamın da karakteri değişmeyecek.

Kendi iç huzurun için mücadele etmek yerine adamın sizden sonraki yaşaması muhtemel olan mutluluğunu dert ediniyorsunuz.

Peki hiç suçunuz yok mu sahiden ?

Her şey tek taraflı başladı ve bitti mi ?

Karaktersizlik örneği sergileyen bir adamı baba yapmak sizce bir ödül müydü ?

Size zerre saygı duymayan bir adamın icraatlerine susarak ya da görmezden gelerek ona yaptıkları karşısında pasif bir kadını önüne altın tepsiyle siz sunmadınız mı ?

Öyleyse hala ana babasının adam edemediği adamı doğurduğun evladınla yola getireceğine inanarak yaşa he mi ?

Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Adamın boşanma davasını açtığına inanmıyorum. Konu sahibi kendisi söyledi en ufak tartışmada bunu diyormuş zaten. Boşarım seni.
Açıkçası kadının kullanması gereken resti ele geçirmiş adam. Sürekli boşanmakla tehdit ediyor. Konu sahibide aman beni boşamasın diye sindikçe siniyor. Bu durumda adamın eli güçleniyor tabi.
Adam kompleks sahibi. Karısının her şeyini kıskanıyor. Eğitiminden, fiziğine kadar ama bu sevgi kıskanması değil. Hastalıklı bir kıskanma. O yüzden sürekli aşağılayıp hıncını alıyor. Bu döngü böyle sürüp gidecek. Kimse kimseyi boşamaz bu evlilikte. Benim diyen psikolog ve psikiyatr düzeltemez bu durumu. Freud mezardan çıkıp gelse yine bir şey yapamaz.

Dişli bir kadın mi kendisi sen değil başkasıyla evli olsam kesip assagi atardım diyen bir karakter

O zaman ya yalvaracaksanız, ya ağlayacaksınız ya da gururlu her kadın gibi öyle boşanılmaz Böyle boşanılır diyeceksiniz
O kısmi geçtik.Cumartesi yine boşanma konusunu açtı anlaşmalı ayrılalım dedi . Benim ağlamalarim onun bağrışmaları o günde öyle geçti

Ya siz çok acımazsınız gerçekten . Kendi canımdan çıkanı düşünmüyor olabilir miyim.Belki düzelir umudundayim ben . Babasız büyüse daha mi iyi .O zaman kendisini hep eksik hissedecek
İyi de zaten iyi bir babası olmayacak ki. Annesini üzen bir baba... bu forumda kaç kadın var böyle babası olduğu için keşke hiç olmasaydı diyen. Ben dahil. Çocuğunuzu düşünüyorsanız dik durun ve boşanın. Adam gemileri yakmış, belkş çoktan başka başka hayallerin peşine düştü. O çocuğu umursamıyor da siz neden hala aynı ev ortamı olsun diyorsunuz. Olmuyorsa bırakın artık. Size de yazık yahu.

O kısmi geçtik.Cumartesi yine boşanma konusunu açtı anlaşmalı ayrılalım dedi . Benim ağlamalarim onun bağrışmaları o günde öyle geçti

adam boşanmak istiyor sen ağlıyormusun? nasıl gururuna yedirip boşanmayalım diye ağlıyorsun adamın karşısında yahu.. kusura bakma ama bende olsam saygı duymam sana.

Davayı açtı. Cumartesi anlasmali boşanalım zaten davayı açtım uzamasın dedi . Ben ağlamaya başladım o bağırmaya ailesi falan aradı onu da beni de .Eşim adam olacksn dyr sanki o değilde ben suçluymuşum gibi

Adli tatil var. 1 eylülde açılıyor mahkemeler.

Dişli bir kadın mi kendisi sen değil başkasıyla evli olsam kesip assagi atardım diyen bir karakter
O errrrrrkeği öyle bir kuzu yaparlar ki. Bakar bakar şaşarsınız. Kesip atarmış balkondan aşağı. Peh! Herkesi evdeki kadıncağız gibi sanmasın.

Son düzenleme:
Biliyorum .Adam ederim ben seni bu evde yaşasamda adam olmazsan çekmem o davayı dedi . Artık gurur onur hiçbir şeyim kalmadı
Boşanmak istemiyorsanız kapatacaksınız ağzınızı, serileceksiniz anacığının ayakları altına. Ya da onurunuzu koruyup yol vereceksiniz.

Adam ayrılmak istiyor yahu 2 aylık bebeğinize rağmen, siz ağlayıp sızlayıp gün mü geçiriyorsunuz?

Düzelir müzelir bilmem ne.

Çaresiz değilsiniz ama kendinizi eşinizin gözünde zavallı konumuna sokuyorsunuz. Yakındır evi terketmesi, bu kafayla.eve dön diye de yalvarırsiniz.

Siz öyle sanın.
Sizi yumuşak bulmuşta at koşturuyor sadece.

Ruh hastası.
Çocukla ayrılmak zor evet ama böyle birisinden asla adam olmaz. Ağır sorunları var. Ya ömür boyu çekmeyi kabul edeceksiniz ya da zor da olsa kendinize yeni bir hayat kurup maddi anlamda zorlansanız da kafanızın rahat olduğu bir yaşam seçeceksiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…