Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Söylenenlere bakılırsa öyleyim demek ki .Kendisi küçük bi tartışmada bile gözü dönüp saldırdığı için ben inandm hep söylediklerine
Adam sana gözdağı veriyor...
Akıllı olsan sen adama göz dağı vereceksin...
Türkiye şartlarında evlilik erkeklere konfor sağlarken kadınlara kölelik getiriyor...
Hem köle gibi olup hem de laf yiyorsun...
Ağlamayı zırlamayı bırakıp "tamam boşanalım" desen her şey tersine dönecekte sen göremiyorsun...
Bizde burada sana bunu göstermeye çalışalım derken 2 haftamızı sana yedirdik...

Eve geldiğimizden beri başından ayrılmıyor. Oğlusum oğluşum diye geziniyr evde .Onda şunu farkettn bana kin öfke duyduğunda çocuğa da yaklasmiyor .Açıklamasi şu sen onu da bana düşman edeceksin
Babasından biliyor. Kendisini de tanıyor. Hem babasından nefret ediyor hem de ayyyynı babası gibi olmuş. Kendini değiştirmiyor çünkü kendinde hata görmüyor. Ama içten içe biliyor ki oğlu annesine nasıl davrandığını görecek, ondan nefret edecek. Bu da kendi suçu. Ama kendisine suç kondurur mu paşa? Ne güzel günah keçisi bulmuş, yükle yükle çal duvara yapıyor. Ona bütün bu konforu sağlayan sizsiniz. O yüzden en büyük suçlu sizsiniz tabi.

Benimkide evlenir dertleri ne ne bizle oluyor ne bizsiz ha benımkı evlenmiş evlenmemişim umrunda olmaz dk siler

Babası annesini aldattı diye babasından nefret eden ama yıllar sonra aynı şekilde eşini aldatan birini tanıyorum. Çok doğru bir tespit

Annesi sağ olsun .Gazını ondan alıyor . Annesi dedi bana hiç çocukla tehdit etme ikinci kez evlenir çocuğu olur seninkini hatırlamaz bile.Onu da Allaha havale etmişim

Babası annesini aldattı diye babasından nefret eden ama yıllar sonra aynı şekilde eşini aldatan birini tanıyorum. Çok doğru bir tespit
O yüzden kimseden nefret etmeyelim yav. Affedip salalım evrene. Nefretin, edene yükü bu işte.

Benimkide evlenir dertleri ne ne bizle oluyor ne bizsiz ha benımkı evlenmiş evlenmemişim umrunda olmaz dk siler
Benimkinin de umrunda değil ki .Beni ilgilendrmz dyr hatta. Ben evlenirsn çocuğu göndermem diyince misilleme olarak sen de evlenemezsn dedi .Yoksa umrunda değil

Annesi sağ olsun .Gazını ondan alıyor . Annesi dedi bana hiç çocukla tehdit etme ikinci kez evlenir çocuğu olur seninkini hatırlamaz bile.Onu da Allaha havale etmişim
Allah akıl fikir güç kuvvet de vermiş. Kullanalım diye.

Benimde kiuim olucak insAllah laikiyle buyutenilirim ama kiz cocuklarinda babanin rolude cok buyuk.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…