Adam arkasından ben bunu öldürürüm diye dolaşsın, konu sahibi de düzelecek diye beklesin.Oldu o zaman size çooook kolay gelsin. 20 yıl sonra sizi boşamaz ise bi ihtimal düzelir. O zamana kadar siz sağlıklı kalırsanız iyi.
Bildigi halde açmadı mı ?Evet açtı benim boşanmak istemediğimi biliyr ama
Zamanla olgunlaşır belki çocuğuyla vakit geçirdikçe
Ben ble irite oldum kimblir kocası nasl bunalmştr.. yapşkan erkek gbi yapşkan kadn da hiç çekilmiyor..Adam arkasından ben bunu öldürürüm diye dolaşsın, konu sahibi de düzelecek diye beklesin.
Vallahi hayret verici.
Canı sağ kalırsa oturup dua etsin buna.
Cidden yapışmış hemde canı pahasına.Ben ble irite oldum kimblir kocası nasl bunalmştr.. yapşkan erkek gbi yapşkan kadn da hiç çekilmiyor..korkuyorum konu sahibi ya benimsin ya karatoprağın diye dan dan yapacak birgün
30 yaşında . Ben düşmüşüm bir girdabın içine nasıl çıkacam bilmyrm düşünmekten de yoruldumkaç yaşında ? kaç yaş civarı olgunlaşmasını bekliyorsun?
ve sen ne zaman olgunlaşırsın sence ? ömrün bu adamın peşinde heba olduktan sonra mı?
var mı bir planın ne kadar süre tanıdın olgunlaşması için?
Sen kime yapıştın acaba burda böyle sallıyorsun daBen ble irite oldum kimblir kocası nasl bunalmştr.. yapşkan erkek gbi yapşkan kadn da hiç çekilmiyor..korkuyorum konu sahibi ya benimsin ya karatoprağın diye dan dan yapacak birgün
Kemali yapmaz çünküCidden yapışmış hemde canı pahasına.
Eşi, sevgiliyken döverim demiş gülüp geçmiş,şaka sanmış kendisi , gün gelmiş yemiş o dayağı.
Şimdi arkasından ben bunu öldürürüm diyormuş, hala düzelir özünde iyi bir diyor ama bu işin şakası yok. Haberlerde kadın cinayetlerine üzülüyoruz hepimiz, erkekler cani ama kadınlarda bu manyaklara yapışip kalmasın.
Kocam da kocam, düzelecek, birşey yazacağım ayıp olacak çok düzelir beklesin.
Ben kimseye yapşmadm bacım. Ama senin yapışıklığını görünce sallamadan doğruları konuşuyorum. Çok iticisin okulda da eğitim verirken böyle misin ? Ego tatmincisi seniSen kime yapıştın acaba burda böyle sallıyorsun da
Çık konumdan yorum yapma.Kemali yapmaz çünkükız rutky badi mesudeden ders al kemalim yapmaz dediği herşeyi yaptı Şaka maka böyle insanlara dil dökmeye gelmez bırakn kendi çalsın kendi oynasın..
Senin kadar itici olamamBen kimseye yapşmadm bacım. Ama senin yapışıklığını görünce sallamadan doğruları konuşuyorum. Çok iticisin okulda da eğitim verirken böyle misin ? Ego tatmincisi seni
ÖzgürümÇık konumdan yorum yapma.
Ha bu arada eğitim verirken nasıl olduğum da seni ilgilendirmrzSenin kadar itici olamam
30 yaşında . Ben düşmüşüm bir girdabın içine nasıl çıkacam bilmyrm düşünmekten de yoruldum
Mesleğiniz var, işiniz var, arkanızda olan bir aileniz var.30 yaşında . Ben düşmüşüm bir girdabın içine nasıl çıkacam bilmyrm düşünmekten de yoruldum
Hayatın, eşin ile alakalı sorunların beni zerra ilgilendirmiyor. Hatta konunu ilk okuduğum zaman çok üzülmüştüm. İnşaALLAH mutlu olur bile demiştim. Ama senin gözünü açmaya çalışan, sana yardımcı olmaya çalışan, bu hayatta senin yaşadklarndan daha ağır şeyler yaşayıp yine de güçlü olan ayakta duran kadınların senin için döktüğü dillere gözünü kapayıp kulağını tıkaman bir çoğunü beddua edip hakaret etmen canımı sıktı sadece.. Ve bir öğretmen olarak sana yapılanların karşısnda dimdik onurlu ve gururlu bir duruş.sergileyip resti çekemeyişin üzdü.. Söylendi.söylendi anlamadın. Anlamamaya devam ettin ve devam ediyorsun.. Bari sana yardmcı olmak isteyen insanlara hakaret etme.. Hadi yolun açk olsun inş. Düzelir kocan (zannetmiyorum)Ha bu arada eğitim verirken nasıl olduğum da seni ilgilendirmrz
Banlanmaya değmez gerçekten. Banım yeni açıldı ve çok pişman oldum şu konu ve konu sahibi için banlandığıma.65 sayfadır görüyoruzgel canım banım
Ya düzelirse düşüncesi,niye daha çok sabretmedim der mıyım düşüncesi,benden sonra mutlu olursa yaptıkları yanına kâr kalacak düşüncesi kafamda hep bunlar var.Mesleğiniz var, işiniz var, arkanızda olan bir aileniz var.
Diğer tarafta, ailesinin yanında sizi ezip geçen, şiddet uygulayan, aşağılayan, sizi sürekli dibe çeken tek meziyet yakışıklı olmak olan biir koca var. Üzerine size boşanma davasi açmış.
2 aylık bebeğiniz varken yaşadığınız şeylere bakın, karim üzülür, sütü kesilir bebeğim de etkilenir de demiyor siz hala çocuğum babasından ayrı mi büyüsün diyorsunuz.
Ne tür bir girdaptasiniz tam olarak?
Ama bak yine gelmişsin konuya niye ?yine banlanalım diye miBanlanmaya değmez gerçekten. Banım yeni açıldı ve çok pişman oldum şu konu ve konu sahibi için banlandığıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?